VI SKAL REISE IGJEN!

Du leste riktig, vi skal ut å reise igjen, og gleden er stor! Vi skal naturligvis reise innad i Norge, og kun i forbindelse med dansekonkurranser. Men bare det å få reise bittelitt gleder jeg meg veldig til. Vi har jo flotte gode masker som venninnen min Malin, er selvfølgelig inne i gode rutiner med avstand, håndvask, håndsprit osv, så jeg er egentlig ikke så stresset for det så fremst alle andre holder god avstand også.

Vi er jo per i dag i siste dag av karantene etter vi var i Danmark og danset EM forrige helg. Jeg er jo litt letta over at vi ikke må i karantene etter å ha reist i Norge, så det gjør at jeg er enda mer gira på å reise igjen. Det blir jo ganske annerledes å reise rundt på konkurranser igjen, på alle måter. Vi kan/bør liksom ikke dra rundt i byen vi er i, spise hvor som helst, treffe hvem vi vil osv. V i kommer først og fremst til å holde oss på hotellet utenom når vi danser, og eventuelt gå på litt sightseeing ute.

I høst er det satt opp hele 4 konkurranser i Norge, som jeg bare krysser alle fingre og tær for at de kan gjennomføres. Det skal være en i Trondheim, en i Kristiansand, en her på østlandet, og en i Bergen hvis alt går etter planen. Hele 2 av disse er Norgesmesterskap! Det har jo ikke vært noen konkurranser siden februar, og plutselig skal “mest mulig” tas igjen de siste 3 månedene av årets – ja da blir det travelt!

Vi gleder oss i alle fall noe vanvittig til å komme et hakk nærmere en normal hverdag. Det blir rare konkurranser med færre par, men færre i salen, men færre i garderobene osv osv…men det blir i det minste konkurranser! Og det gleder vi oss veldig til!

Er du i en av disse byene? Kom å se da vel!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS TIPS #10 // FELLESSKAP JEG DIGGER

Vipps var det søndag folkens, og søndag her på bloggen betyr ukens tips! Og denne uken så handler om fellesskap. Jeg ønsker å tipse dere om et par fine fellesskap jeg er så heldig å være en del av, og som kanskje er noe for deg også!

1) Det første fellesskapet jeg er takknemlig for å være en del av er Equal Agency. 
Før jeg ble med trodde jeg av en eller annen grunn at det kun var for mammaer, eller veldig rettet mot mammaer. Nå skal det sies at det riktig nok er veldig mange mammaer med i Equal Agency, men det er så absolutt ikke spesifikt for mammaer – men et fantastisk fellesskap rettet mot kvinner. Nei, det er ikke kun for kvinner, men det har som et av målene sine å utjevne statistikken mellom kvinnelige og mannlige grundere, og for å løfte frem flinke kvinner!
Bilder fra forrige event!

Jeg fikk vite om det gjennom min venninne Ina, og har ikke angret et eneste sekund på at jeg meldte meg inn! Det er super billig, og man har tilgang til mange utrolig bra kurs, får god pris på eventer og diverse tjenester de tilbyr. Jeg har digget begge eventene jeg har deltatt på, digger kursene, og ikke minst alle menneskene som er medlem. FOR EN GJENG. Der har jeg definitivt fått noen gode venner, og bekjente jeg gleder meg til å tilbringe med tid med! I morgen skal jeg også ha min første coaching time med Benedicte Haugland. Jeg gleder meg så sykt!
Er du en influenser, bedrift eller grunder, vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke ut Equal Agency, for tips, triks, kurs, og ikke minst mange flotte bekjentskap man kan lære av!

2) Det andre fellesskapet jeg vil tipse om er VIP Alliansen.
Her er det Stine Bustillo, aka tidligere “Grundermamma” som står for innholdet. Dette er et litt dyrere medlemskap enn i Equal, men absolutt verdt en tur innom! Her betaler man per måned, og det er ikke noe bindingstid, så det er ikke værre enn å melde seg ut når man føler man har fått nok, men jeg advarer deg – du føler nok ikke at du får nok med det første. Alltid mer å lære, og Stine er jo bare helt rå! Her også havner man midt i en gruppe av folk med store mål og drømmer som er sykt motiverende. Dette er et digitalt nettverk og fellesskap, men et jeg anbefaler å teste, spesielt om du har en bedrift og ønsker å jobbe via sosiale medier! Jeg tror faktisk ikke dette lanseres før i oktober for alle, så jeg er veldig glad for å få være en del av det å teste allerede nå.
Foto: Bea Dahle

3) Det siste fellesskapet jeg vil tipse om i dag, er det jeg har fått via Network Marketing. 
Hvilket selskap du velger å jobbe med vil jo påvirke dette litt, jeg har tidligere prøvd et annet firma innenfor network marketing, og det var ikke noe for meg. Jeg følte meg alene, uten å vite hvor jeg skulle starte, og det ble bare et økonomisk problem. Men med firmaet jeg samarbeider med nå, NuSkin, og teamet jeg er med i, Beauty Secrets, er det heldigvis en helt annen historie.

Det er altså et helt fantastisk fellesskap, der jeg bare føler meg ivaretatt, der jeg kan få hjelp til å bygge min egen virksomhet, og det er altså så mange kule damer der som motiverer meg, og inspirerer meg. Har lyst å invitere dem alle hjem på kaffe liksom! Vurderer du å begynne med network marketing, og innenfor hudpleie/sminke, så anbefaler jeg Beauty Secrets av hele mitt hjerte! Hvis jeg kan hjelpe deg med å svare på noen spørsmål rundt dette kan du alltid sende meg en DM på Insta, uansett om det gjelder firmaet jeg samarbeider med eller ikke, HER. 

 

Har du noen fellesskap du digger å være med i? Fortell meg gjerne hvilke i kommentarfeltet!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

VÆRE MED PÅ SKAL VI DANSE?

Hvis det er et spørsmål jeg får MYE, er det “om” og “når” vi skal være med på “Skal Vi Danse”. Og før jeg sier noe annet vil jeg si at jeg digger Skal Vi Danse!! Altså, jeg håper det seriøst aldri slutter å gå på TV, for sportsdans fortjener å være i spotlighten, det fortjener oppmerksomhet, og det fortjener at folk ser hvilken fantastisk idrett det er, hvor vanskelig det er, hvor tøft det er, og ikke minst hvor vakkert det er og hvor mye glede det bringer!

Men nå det kommer til når vi skal være med, så er svaret – jeg aner ikke! Først av alt så vil jeg først satse på min egen karriere innen for “real life” versjonen av Skal Vi Danse, altså konkurrere på internasjonalt nivå i sportsdans, så lenge som mulig. Jeg ønsker å konkurrere til den dagen jeg ikke orker mer, til den dagen jeg er lei, til den dagen kroppen ikke klarer presset lenger, eller hva enn som måtte skje først! Jeg aner jo ikkje når dette skjer, det kan være neste år, eller det kan være om 10 år!

Så angående om vi skal være med på Skal Vi Danse. Forutsett at Skal Vi Danse fortsatt går når vi pensjonerer oss fra konkurranse verden, og at de søker nye dansere, og at vi blir ansatt – ja, da vil jeg gjerne bli med på Skal Vi Danse! Det virker som et herlig sirkus, og det virker utrolig gøy og givere å få lære noen å danse på den måten, sammen med det å få oppleve hele den dansebobla.
Tusen takk for flotte bilder Ingelis!! 

Jeg tror at mange tror det største målet for en danser er å få bli med på Skal Vi Danse, og her må jeg bare fint avkrefte dette. Misforstå meg rett – det er absolutt en utrolig kul ting, som jeg digger og virkelig kunne tenke meg å være med på – men målet med dansingen er jo først og fremst å kunne hevde seg internasjonalt i danseverden, kanskje til og med en dag bli husket for det, eller på en eller annen måte inspirere noen andre… Barn eller voksne, til å danse, eller til å se på dansing og føle noe!

Skal Vi Danse er et program som jeg tror og håper inspirerer mange til å bevege seg, til å danse og kanskje også til å starte på danseskole/kurs, og det vil jeg veldig veldig gjerne være en del av en gang i fremtiden om muligheter byr seg!! Men frem til det er det toppidrettsdelen av dansingen som står i fokus, og det håper jeg vi kan fortsette med en stund til….men etter det håper jeg vi er å se på skjermen!

Ser du på Skal Vi Danse?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

KARANTENE IGJEN

Hvem hadde trodd at karantene kunne være så travelt?

Jeg hadde egentlig både gledet og gruet meg litt til å være i karantene igjen. (Hvis noen lurer er det fordi vi var i Danmark å dansa EM forrige helg) Vi har riktignok allerede fått tilbake negativ prøve altså, men vi må likevel være i karantene. Det som er ganske fantastisk med å være i karantene er rett og slett at du MÅ være hjemme. Og ja, dette er både den store fordelen og ulempen. Fordelen med det er jo at man ikke trenger å gjøre noe et annet sted, og man kan strukturere dagene sine helt selv.

Personlig vil jeg påstå at jeg er ganske så strukturert, og jeg digger å ordne dagene mine selv. Jeg har både studier, jobb, trening og mer som skal og kan gjøres hjemmefra, så det er mer enn nok å gjøre, samtidig som jeg synes det er komfortabelt å gjøre alt hjemmefra. jeg lagde blant annet mitt eget bittelille hjemmekontor i fjor, og det blir veldig flittig brukt.

Selvfølgelig er det på en annen side slitsom å kun være hjemme, så vi prøver å lufte masse, gå turer, og holde oss aktive, trene osv, sånn at man ikke blir inaktiv, og går helt på veggen hjemme. Det som er fint med denne karantenen er at den har en ende innen veldig kort tid, så da er det bare å nyyyte dagene hjemme, og bruke dem godt.

Denne helgen skal brukes til å trene, gjøre ferdig litt jobb for skolen, jobbe med min egen bedrift, studere, ta bilder, blogge, og rett  og slett jobbe meg jevnt og trutt gjennom to-do listen. Jeg har funnet ut at jeg foretrekker å lage en to do liste for ca en uke av gangen, men å dele den opp dag for dag. Sånn at det ikke er mer enn man klarer på listen per dag. Jeg synes noe av det mest motiverende i verden er å krysse av ting på en liste, så det er viktig at man deler det opp nok til at man føler man ser enden.

I tillegg tror jeg det er veldig lurt å dele opp ting i delmål. Jeg har for eksempel et laaangt excel kurs som inngår i markedsføringsstudie mitt, men i stedet for å skrive “Fullføre Excel kurs” på to do listen har jeg skrevet opp “Fullføre 2 moduler på excel kurs” per dag. Mye lettere å motivere seg enn om man plutselig skal prøve å fullføre 13 moduler på en dag – synes i alle fall jeg!

Så det er mitt lille fredagstips til deg, lag deg delmål på veien mot de store målene!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

SLIK FÅR JEG SMINKEN TIL Å SITTE

Reklame | Egen virksomhet // Siren Lashes // Hynt Beauty // Mon Platin

Forrige helg var det EM i 10dans, og som med enhver dansekonkurranse er det mye hår og sminke som skal fikses og ikke minst som skal sitte gjennom hele dagen, tåle både svette og alt mulig. Under ser dere looken jeg lagde på meg selv til konkurransen. Disse bildene er tatt før vi danset.

Sminken satt utrolig godt hele dagen, og jeg måtte faktisk ikke fikse på sminken i det hele tatt. Derfor tenkte jeg å dele tipsene mine som gjør at sminken sitter så godt som den gjorde på meg. Det er nemlig ikke tilfeldig, og det har definitivt tatt noen år for å ha kommet over alle disse triksene…og produktene!

1) Forbred huden din.
Dette er mitt første og beste tips! Rens huden din skikkelig før du starter. Du vil vel ikke male på et lerret som er skittent? På samme måte vil du ha et “blankt lerret” når du skal sminke deg. Hva du bruker og føler funker best for deg er naturligvis helt opp til deg, men jeg pleier å vaske huden, gå over en runde med lumi spa maskinen min + rensekremen. Etter det er huden klar for første sminkeprodukt. 

2) Primer
Velg en primer som passer din hud, jeg foretrekker en som gir fuktighet, men samtidig en som trekker ganske fort inn sånn at ikke huden bli for klissete. Jeg varierer mellom DENNE fra Hynt Beauty, DENNE fra Mon Platin, samt bruker jeg en fra Makeup Mekka, samt en fra Guerlain. Litt etter hva jeg skal og føler for!

Under ser dere bilder hele 6 timer etter jeg tok det på, samt etter to runder med dans! Jeg vil påstå at den sitter utrolig bra!! Ikke særlig mye forskjell på bildene over som er tatt før, og disse som er tatt etter dansen – super fornøyd!

3) Kvalitetsprodukter
Jepp produktene man bruker har faktisk mye å si for hvor godt det sitter! Alle produktene hver for seg, og ikke minst hvordan de fungerer sammen. Og dessverre er den eneste måten å finne ut av hva som funker for deg – å prøve. Men, for å komme seg litt fortere frem kan man høre hva andre anbefaler, se youtube videoer der folk tester sminken du tenker å prøve osv. Så slipper kanskje å gjøre noen skikkelige bokkjøp i det minste! Her kommer noen produkter, merker og produsenter jeg synes lager sykt bra produkter!

NuSkin – som jeg er stolt forhandler av, har helt amazing leppe produkter! På bildene bruker jeg en av deres “Powerlips” toppet med “Smile Pop” lipglossen. Som dere ser en både fargen og “the shine” on point også de nederste bildene. Jeg har ikke tatt på mer enn et lag av hvert produkt, og det satt hele dagen. Gjennom dansing, mat og drikke.

Hynt Beauty – min fine samarbeidspartner! De har så mange gode produkter, og hvis jeg skal anbefale noen blir det uten tvil deres concealer, bronzer og blush. 
De har også masse andre bra produkter som dere kan sjekke ut HER.

Jeffree Star Cosmetics har helt supre øyenskygger, Makeup Mekka har mange gode produkter til en ganske billig penge, så her er et fantastisk sted å starte om du trenger å leke deg litt med og teste ut sminke. Jeg elsker bryns produktene mine derfra for eksempel! Samt mange andre gode produkter, som kostene deres. Ingen av disse merkene tester på dyr, og produktene er fantastiske!


4) “Setting” produkter.
Uansett hvor gode produkter du har er det lurt å “låse” det fast med det som kalles setting produkter. Her snakker vi både setting pudder OG setting spray. Min store favoritt innen setting pudder er også fra Hynt Beauty, og min store favoritt innen spray er “All Nighter” fra Urban Decay.

5) Vannfast
Jeg bruker egentlig veldig få vannfaste produkter, men noen produkter kan være greit å bruke i vannfaste varianter. For meg gjelder dette for eyeliner, ettersom jeg også bruker den i “øyekroken” ,og at øynene mine innimellom kan begynne å renne litt.

6) Vipper
For at vippene skal sitte gjelder det å velge noen vipper som passer til deg. Både i form av størrelse, lengde og form. Jeg har vært så vanvittig heldig å få prøve noen vipper fra det nylanserte merket Siren Lashes, som venninnen min Ina har lansert. Jeg er syykt fornøyd, med hvor myke de er, hvor godt de satt, og ikke minst hvor fine de var. Så, før du tar på vippene, sjekk at de passe øyet ditt, og evt klipp de til. For lange vipper, eller vipper med for hardt bånd gjør at de løsner. De jeg brukte finner du HER.

Alle disse stegene vil til sammen gjøre at sminken din SITTER! Forbred huden din, et rent lerret, bruk primer, bruk gode kvalitetsprodukter, bruk setting produkter, og sjekk at produktene du bruker passer til DEG.

Så, for å runde av dette innlegget er jeg så heldig å få dele noen fantastiske rabattkoder:
Hynt Beauty: “Ronja20” gir deg 20% avslag!
Mon Platin: “RONJA” for 10% avslag!
Siren Lashes: “Ronja15” for 15% avslag!
Og er du interessert i et av produktene jeg selger kan du mer enn gjerne sende meg en melding HER!

Jeg håper du fant noen gode tips, eller kanskje en rabattkode til noe du har ønsket deg!
Hva er ditt favorittprodukt?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS PRODUKT #6 // WHITENING TANNKREM

Reklame | Egen virksomhet

Endelig inne i blogg-rutiner igjen! Og onsdager betyr tid får kåring av ukens produkt. Noen ganger er jeg litt i tvil over hvilket produkt som bør vinne, men denne uken er det absolutt ingen tvil. Dette er et produkt jeg selger fra min egen virksomhet, og som jeg selv har brukt i snart 3 uker bare. Grunnen til at jeg kjøpte dette produktet var at jeg ville ha et hvitt til EM, jeg rakk å bruke produktet i 2 uker før EM og her ser dere resultatet!
Altså – Jeg vil definitivt påstå at jeg fikk det jeg ville! Et hvitt smil på EM! Bildene ov er er på ingen måte redigert, men de to første er tatt i “inne” lys, og det siste i dagslys. Det er som sagt kun 14 dager mellom første og siste bilde. Jeg har tidligere bleket tennene hos tannlege, og selv om de absolutt ble hvitere, og jeg var veldig fornøyd med resultatet, opplevde jeg ising og ubehag… I tillegg følte jeg ikke at resultatet varte så lenge. I tillegg er det tross alt ganske mye enklere å bare bytte ut tannkremen også enn å styre på med bleke-gele osv.

Jeg har ikke opplevd noe ubehag, null ising, null nada! Jeg er rett og slett super duper fornøyd! På toppen av alt smaker den godt, det synes i alle fall jeg! Jeg delte bildet over på min Instagram på tirsdag og responsen har vært enorm. Jeg er så takknemlig og ydmyk – tusen takk til alle som bestiller hos meg!!! Jeg skal legge inn en bestilling på intet mindre enn 10 tannkrem i kveld, etter kun to dager. Bestemte meg faktisk for å legge inn en ekstra bestilling sånn at kundene mine får det så fort som mulig.

Tannkremen er den som står lengst til høyre av produktene på bildet. Whitening tannkremen vinner ukens produkt fordi den er lett å bruke, og fungerer! Rett og slett!

Har du prøvd noen form for tannbleking?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

EM I 10DANS

Reklame | Nemus lillestrøm // Miss Nailed It // Siren Lashes

EM 2020 er over, og for en reise det har vært. Siden februar i år har det ikke vært en eneste dansekonkurranse, og plutselig for ca 7 uker siden fikk vi beskjeden – Det blir EM i 10dans, i Aarhus, og dere er tatt ut. Vi hadde riktignok trent hele veien, men nå gjaldt det å mobilisere å komme i gang med en skikkelig oppkjøring. Vi er sååå takknemlige for vårt fantastisk team!!! LSKdans har laget et fantastisk opplegg til oss, og i tillegg har vi jo så mange gode venner, andre dansere, sponsorer og familie som har backet og støttet oss hele veien.


Herregud vi har jobba. Vi har hatt finaletrening etter finaletrening, vi har laget to kjoler, vi har jobbet ved siden av for å tjene nok penger og vi har tilbragt mange timer i studio. Veien har ikke vært uten humper heller. Ila disse 7 ukene har vi hatt et kne som har krangla – heldigvis fikk jeg hjelp fra både NEMUS Lillestrøm og Olympiatoppen, og kneet var ikke no hinder under konkurransen!
Det har også vært en del stress, mye svette, litt blod, og også tårer. Vi har gledet oss så vanvittig til dette mesterskapet.
Etter ca 7 uker med oppkjøring følte vi oss så klare vi kunne bli, og vi var så gira på å vise hva vi kan! Både dansen, hår, og sminke var øvd på på forhånd, og det var svært få utfordringer rundt dette – takk og pris, jeg var faktisk ganske så fornøyd om jeg så får si det selv!! Dessuten følte jeg meg så fin med nye negler fra @Miss.nailed.it + Miss Rockin Diamond + med helt nye vipper fra SirenLashes! Sminken satt som støpt hele dagen lang uten noen “touch ups”, så jeg tenke å dele minne hemmeligheter med dere rundt dette i et et eget innlegg.

På en side var det som om vi ikke hadde forlatt konkurransegulvet, jeg følte meg liksom hjemme og var ikke mer nervøs enn normalt. Bare sånn god nervøs!! Vi varmet opp, og gikk ut på gulvet og gjorde vårt beste. Jeg koste meg så mye, og følte v i fikk til masse. Alltid noe man skulle ønske man fikk enda bedre til, men var likevel ganske fornøyd. Både i standard og latin.

Vi danset kvartfinalen i både standard og latin, og så var det bare å vente i spenning…. Så hang de opp listen over hvem som hadde gått videre til semifinalen, vårt store hårete mål. Vi var ikke på listen over topp 12. Skuffelsen var der, men håpet om at vi var nære målet hang fortsatt i luften mens vi ventet på vår endelige plassering. Desverre ble skuffelsen ytterlige da vi fikk se at vi desverre ikka var nære å komme inn i semi, snarere tvert imot. Hodet og kroppen får liksom en reaksjon, som er i gå litt inn i seg selv for min del. Man begynner å tenke over, hva kunne jeg gjort annerledes? Hva om jeg kunne gjort det igjen? Osv. Jeg følte meg egentlig mest “tafatt” og litt usikker på hva neste steg burde være. Hva skal vi gjøre annerledes fremover for å komme oss dit vi vil være på resultatlistene? Skulle ønske jeg kunne få en personlig tilbakemelding fra alle dommerne!
Tusen takk til Ingelis Ørum for alle disse flotte bildene!!! 

Jeg synes det vanskeligste er å svare på hvordan det gikk. Jo, nei, altså. Det gikk både bra og dårlig! Vi fikk til masse bra dansemessig, så det gikk bra. Men resultatet ble dårlig, vi ble nummer 21, noe vi er veldig skuffet over. Samtidig må vi huske på at vi har kvalifisert oss til et EM og at det kun er samlet det beste paret fra hvert land i en slik konkurranse. Men vi vil så mye mer. Dansen betyr så innmari mye. Så det ar vi blir veldig skuffet over sånne resultater ser jeg på som en god ting! Hadde det ikke vært store følelser involvert hadde det ikke betydd nok.

Jeg har så lyst å gjøre trenerne våre stolte, jeg har så lyst å gjøre Norge stolte, og ikke minst meg selv, Sverre og menneskene rundt oss. Så det er vondt å komme hjem med skuffende resultater. Men vi har stått i stormen før, og nå gjelder det å igjen mobilisere å se fremover. Hva gikk bra på EM? Hva skal vi gjøre mer av fremover, og hva må vi kutte ut/gjøre mindre av?

Vi er i alle fall vanvittig glade for å være i gang med konkurranser igjen, og håper så inderlig at vi får konkurrert mye i høst. Vi gir oss ikke, og vi er klare for å jobbe videre. Tusen hjertelig takk for alle gode meldinger, alle fine kommentarer, alle støttende ord, alle komplimenter, alle som gav oss en tilbakemelding på dansingen under EM, og alle som hjelper og støtter oss på veien på alle måter – we love you!!!

xoxo

3 TIMER PÅ GARDERMOEN, STREIK OG KORONA TEST

God mandag alle sammen! Gjett hvem som er tilbake fra Danmark – jepp det er meg! Nå er EM 2020 over og hjernen kan endelig brukes til noe annet. Et sånn mesterskap er veldig altoppslukende, spesielt ettersom vi har hatt så kort tid til oppkjøring + to kjoler å lage. Men, nok om det for nå, det kommer en egen post om EM, i dag skal vi snakke litt om dagen i går.

Vi har jo som sagt vært i Danmark, nærmere bestemt i Aarhus, aka en by som er “rød” når vi snakker om korona. Vi har vært så heldige få munnbind som venninnen min Malin, samt at vi kjøpte noen engangs til flyturene, så vi har brukt munnbind absolutt hele tiden med unntak av på gulvet på dansekonkurransen. Og jeg må si at det var en blanding av fantastisk og veldig rart å reise igjen. Vi reise vanligvis MYE, så det var nesten litt koselig å komme på Gardermoen igjen. Men på en annen side var det utrolig rart…så lite folk, munnbind overalt, strengt butikker osv.

Da vi ankom Danmark ble det faktisk innført nye restriksjoner, så vi hadde på munnbind ALLE steder med unntak av rommet på hotellet og på dansegulvet. Dette gjorde at jeg følte meg veldig trygg og ivaretatt egentlig, selv om det var rart – samt litt upraktisk over dansesminken! Men, som med alt annet ble man ganske fort vandt til å gå med munnbind.

Men så over til dagen i går. Vi landet på Gardermoen ca klokken 17:30, og hadde bestemt oss for å ta en korona test. Ikke det at vi hadde kjempelyst, men synes det er på sin plass å ta en test når man kommer fra rødt land, selv om vi uansett skal i 10 dagers karantene.

Da vi kom til test arealene ble vi ganske overrasket over hvor mange folk som var der, og det viste seg å være intet mindre en 60 stykker foran oss i køen! De som jobbet der sa det var uvanlig mye trøkk, men ettersom det kom flere fly fra Danmark rundt samme tiden så ble det mye kø. Vi endte med å vente i ca 90 minutter, veldig kjedelig, men greit nok, jeg fikk unna litt jobb. Så var det vår tur – en pinne i halsen og en i nesa – ikke særlig behagelig, skal innrømme det, men det gikk faktisk veldig fint! Etter testen kjøpte vi bussbiletter og gikk ut på holdeplassen….MEN, vi som har vært 110% inne i dansebobla hadde ikke fått med oss at bussene var i streik. Og den eneste måten å komme oss hjem på er via buss. Den ene bussen som går den veien var selvfølgelig i streik. Det går ingen tog, ingen andre busser…ingenting. På dette tidspunktet var vi ganske sultne, trøtte og lei av å vente…men det ble litt mer venting gitt.

Vi prøvde å få tak i noen som kunne hente oss, men ettersom det var søndag kveld ønsket vi ikke å forstyrre noen heller…Ingen av de vi fikk tak i kunne hente oss, så etter en time innså vi at vi måtte vi kaste inn håndkle, brette ut lommeboke, og ta en taxi. Heldigvis tikket det plutselig inn en melding fra venninnen min Malin (samme som laget munnbind til oss – Malin redder helgen!). Hun kunne hente oss, og møtte oss på halvveien så vi slapp taxi hele veien hjem, takk og pris!

Nå er vi heldigvis vel hjemme, i karantene, og venter på test svar. Jeg gleder meg til å litt tid hjemme faktisk, og digger at jeg har noen dager på å ordne hjemme, gjøre en innleveringsoppgave, og masse annet gøy. Jeg sendte blant annet avgårde en kontrakt i går, så følg med fremover om du vil vite hva den dreier seg om!

Har du tatt en korona test?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

EQUAL AGENCY EVENT // VI VANT!

Som jeg har gledet meg til å blogge igjen!! Disse ukene opp mot EM, som nå er førstkommende helg, er mildt sagt travle og til tider litt kaotiske. For å holde energi, motivasjon og kreftene oppe gjelder det derfor å prioritere beinhardt. Desverre har derfor bloggingen fått lide, men til gjengjeld har jeg nå sååå mye å blogge om og ting jeg ønsker å dele.

En ting jeg var usikker på om jeg skulle prioritere 7 dager før EM var eventet til Equal agency. Jeg var på et tidlig i sommer og storkoste meg! Jeg var defor ikke i tvil om å kjøpe biletter også til dette eventet da de ble lagt ut i juli. Men helt plutselig får vi beskjed i august – det blir EM i 10dans om 6 uker! OMG! Heldigvis kræsjet det ikke med selve EM, og da fant jeg ut at jeg simpelthen ikke kunne gå glipp av det.

Jeg dro sammen med mine gode veninne Ina, vi ble kjent for en relativt kort stund siden, kun i overkant av et år, men fy flate så glad jeg er for å ha fått henne inn i livet mitt! Ina har nå lansert sitt eget vippemerke “Siren Lashes”, og jeg er superstolt veninne! Sjekk ut siden hennes om du trenger cruelty free, veganske kvalitet løsvipper!


Vi hadde en mini roadtrip, delte rom, og hadde rett og slett en skikkelig fin jentehelg! Og dette var rett og slett akuratt det jeg trengte oppi alt som skjer om dagen frem mot EM. Koble ut, tenke på noe annet, lære, og kose meg! På eventet lærte vi sååå mye, og ble ikke minst inspirert hele dagen lang. På scenen sto blandt andre jentene bak Equal Agency, Donna, Benedicte og Karoline, samt Marianne Jemtegård, Caroline fra Adsales, Mariann Rosa +++ Og det som var ekstra gøy med dette eventet var at det inneholdt en workshop, som igjen inneholdt en konkurranse! Oppgaven var å lage en annonse for et produkt vi fikk utdelt. Vi ble bedt om å gå i par, så Ina og jeg hoppet fort sammen og satte i gang. Vi fikk utdelt et øyenskygge palett fra Makeup Mekka. Vi kanne kun mellom 30 og 45 minutter på oss til å lage plan, filme og redigere! Travelt, men sååå gøy og spennende. Vi ble ganske fornøyde med hva vi klarte å lage på så kort tid, så da var det bare å krysse fingrene!Foto: Bea Dahle

Og som du kanskje skjønte ut fra tittelen….VI VANT! Omg så gøy det var å få navnene våre lest opp som første av 3 vinner-par. Gratulerer så mye til de andre også. Snakk om boost! Veldig moro, og takk til Adsales for så kul oppgave, og ikke minst muligheten.Sjekk ut disse kule damene @totally_overdressed og @inasiren på Instagram!

Det aller beste med disse eventene er uten tvil alle menneskene der. Ukjente og kjente, både de av og på scenen, alle er liksom med på å skape skikkelig god stemning hele dagen lang! Folk er så lette å bli kjent med, åpne, hjelpsomme og inspirerende. Dersom du leter etter et sted der folk heier på hverandre og bygger hverandre opp – this is it!

Med denne fantastiske helgen i ryggsekken fortsetter nedtellingen mot EM! Mange erfaringer rikere på alle måter. Stor takk til alle på eventet, simply for being awesome!

Hva heter du på Instagram? La oss følge hverandre!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS TIPS #9 // HANDLEVANER, MATRETTER, BUDSJETT

Hei og hopp! Ny uke gir rom for mange nye muligheter, og en ting jeg vil bli MYE flinkere på, er å ukeshandle. Det har jo gjort i dag, og jeg tenkte å dele noen tips, triks, tilbud osv, som gjør det enklere å ukeshandle. Vi har ikke vært noe flinke på dette i det hele tatt, og det resulterer i alt for mange turer på butikken, impulskjøp, at vi ikke spiser opp det v i har hjemme osv, i tillegg er det dyrt å holde på sånn, så vi ønsker å skjerpe oss kraftig her. Dette innlegget er stappet fullt av gode tips fra meg til deg, både om tilbud, budsjett, mat på farten og mer, så heng på!

Over ser dere bildet av dagens fangst for Sverre og meg! Dette skal holde i minst en uke. Noen av tingene holder oss riktignok mye lenger, som havregrynet og saften, men det skal hvertfall ikke kjøpes inn noen flere varer på en uke, men ett unntak: Ferske grønnsaker og lørdagsgodt, dette skal handles på fredag. Grunnen til at vi velger å ha en ekstra handledag for dette er naturligvis fordi ferske grønnsaker og bær ikke holder så lenge, og at jeg ikke vil ha lørdagsgodteriet i hus lenger enn en dag før, for har man det i hus er det mye lettere å spise før man skal.

Det er nå under 2 uker til EM for oss, og vi ønsker å bruke så lite tid, penger og energi som mulig på å handle. Vi må få i oss nok mat, riktig mat, og ikke minst mat “on the go”. Vi er vanligvis ikke hjemme mellom 08:00 og 22:00, dvs at det aller meste av det vi spiser, spises andre steder enn hjemme. For å få i deg nok mat på farten anbefaler jeg:
– Lag matpakke. Kjøp deg en matboks eller to og fyll den opp!
– Ha en “grab and go” hylle i kjøleskap/vanlig skap. I min sånn hylle har jeg skyr, porsjonsposer med nøtter, knekkebrød, smoothie osv. Det varierer litt. Og vil du ha noen gode tips til sunn mat på farten bør du sjekke ut DETTE innlegget.
– Lag handlelister, unngå mange små turer i butikken. Dette blir dyrt, og jeg snakker av erfaring!
Om du som oss er opptatt av økonomien din og ikke vil bruke mer penger enn du må anbefaler jeg deg å laste ned appen “mattilbud”. Der finner du tilbudene til alle butikkene samlet på et sted, og det er enkelt å finne frem til tilbud på de tingene DU skal handle. Gjør du en liten jobb på forhånd med å skrive en handleliste og se over tilbudene til de ulike butikkene kan du potensielt spare MYE penger!

Vi har i dag handlet på to forskjellige butikker, ettersom de hadde ulike tilbud på varene vi ville ha. Vi har handlet følgende varer:
Gulrøtter, sukkererter, kylling, kyllingpålegg, knekkebrød, chili, fullkornsmakaroni, karbonadedeig, laks, smoothieblanding, juice til smoothie, egg, nocco, red bull og batteri til Sverre, 2 iskaffe uten sukker, et par pepsi max, bananer, mager vanilje kesam, skyr, wellies sukkerfritt snop, nøtter, bønner, linser, og diverse til taco. Alt dette kostet oss ca 1000 kroner. 500 kr hver for MASSE mat, som varer minst en uke. Vi har allerede en del tørr og frysevarer.

Og alle disse varene skal bli til middager, så her kommer noen tips til superenkle men digge middagsretter:
Tomatsuppe med egg og fullkornsmakaroni.
Kylling & fullkornspasta
Vegetar taco
Laks & fullkornspasta
Tyrkiske kjøttboller (laget av karbonadedeig)
Karbonadedeig og fullkornspasta.

Alle andre måltider er vegetar! Og om du trenger inspirasjon til vegetar retter kan du sjekke DETTE innlegget. Vi har også et mål om å kutte sukker så mye som mulig, derav ingen varer med tilsatt sukker, og ikke noe godteri før lørdag.

Pleier du å ukeshandle?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo