TB TO COPENHAGEN OPEN

    

    

    

    

Det er ingen mangel på flotte bilder fra København i år takket være Peter Kasbergen, og jeg gleder meg til neste konkurranse av å se disse bildene. TIl nå har vi trent hver dag denne påsken, inkludert i dag, men i kveld bærer det avgårde på hytta med familien til Sverre. Det skal bli godt å få noen dager fri. Jeg har pakket med meg litt av hvert, så satser på at jeg faktisk får gjort litt, haha! 

Selv om det er ferie har jeg satt meg et par “mål”  som jeg ønsker å oppnå på disse dagene. Det ene er å tøye hver dag, det andre er å lese i boken min hver dag. I tillegg til det vil jeg tegne ferdig de nye kjolene mine og ta bilder! Som dere skjønner er jeg ikke helt typen som ikke liker å ha noe å gjøre, tvert imot kjeder jeg meg veldig fort haha, så jeg foretrekker å ha noe å gjøre på!

Nå skal jeg bare pakke sammen sakene så bærer det snart avgårde!

Hva skal du i ferien?

xoxo

 

There is no lack of pretty pictures from Copenhagen Open because of Peter Kasbergen! And I am already looking forward to the next competition by looking at these pictures. Until now this holiday we have been practicing every day including today, but tonight we are heading to Sweden for some days of vacation. I am not the type to just “do nothing”, actually I get bored really fast, so I like to have something to do. That is why I have brought a few things to do out there. I am planning to stretch every day, draw dresses, read and take pictures!

How do you like to spend your holiday?

xoxo

GOING AWAY FOR A FEW DAYS

Reklame | KAN frisører


// PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD // HAIR COLOUR DONE BY SARA AT KAN FRISORER AT RINGNES PARK #SponsetBehandling //

I dag har vært en ganske effektiv dag! Jeg har fått stelt litt her hjemme, dansa, tøyet, og truffet venninne mine på storsenteret og tatt en kaffe med dem. Endelig er de fleste av jentene hjemme, så det var veldig hyggelig å treffest. Nå er jeg hjemme igjen og skal rett og slett pakke! For i morgen drar vi til Drammen for å trene, og deretter bærer det avgårde til hytta i Sverige hvor vi rett og slett skal ha et par dager ferie. Der er det ikke noe nett…så det blir desverre null blogging.. MEN det blir blogging i morgen før jeg drar og når jeg er i Sverige skal jeg få tatt bilder.

Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ikke er typen som synes det er veldig avslappende å ikke ha nett eller dekning, men det gir meg id et minste tid til å drive med litt andre ting jeg liker, men sjeldent får tid til, som å designe kjoler, lage dansetilbehør og lese!

Hva liker du å gjøre hvis du er et sted uten dekning/nett?

xoxo

WHAT´S IN MY BEAUTY BAG?

Det er ikke bare litt man skal ha med seg på konkurranse! På bildene i dette innlegget skal dere få se det meste av det jeg har med i beuty baggen min! Over ser du et par små smykkeesker hvor jeg har diverse smykker og øredobber.

Som dere ser over er det en del å ta med seg. Og det som er over er absolutt ikke alt. Det som ligger på bordet er jo egentlig bare kun en liten del av det. Sminke og litt tilbehør. Under kan dere så litt mer av det jeg må ha med meg på konkurranse!

Som dere ser er det litt å huske på, så jeg pleier alltid å ha en sjekkliste når jeg pakker slik at jeg husker alt. Alltid skikkelig kjipt å glemme noe lite men viktig, som vippelim eller tøfler! Det aller meste ligger klart i en bag som jeg alltid tar med, men noen andre ting gjør ikke det. Alt dette tar som regel mesteparten av sendekofferten og håndbagasjen hehe, så etter det er det egentlig bare å snike inn vanlige klær mellom alt haha.
Nå har jeg faktisk akuratt fått min nye beauty bag, så den skal jeg legge ut bilder av etterhvert! Den forrige var så liten, så jeg ble nødt til ha mange løse mapper, som var veldig tungvidt.. Men nå får jeg alt av sminke og en del annet i den nye – så mye enklere!

Liker du å ha alt samlet eller mer delt opp i flere bagger?

xoxo

WHITE DAYS

En ting som jeg liker med vinteren er at den kan være skikkelig vakker. Dagene med strålende sol og glitrende snø som du ser på bildene over, ja de liker jeg! Utenom de dagene må jeg ærlig si at jeg ikke er særlig fan av vinteren. Jeg fryser hele tiden, jeg må koste snø av bilen hver morgeb og måke plassen utenfor… Derfor er jeg såååå happy nå som solen titter frem oftere og gradere stiger over 0! Nå er det bare å få bort all denne snøen da… Allerede i dag var det absolutt ikke noe moro å kjøre ned hele veien fra huset. Det var slush og is i hele bakken…Det var rett og slett spinnglatt helt til man kom ned til veien.. Og nå er det kun den snøen som lå i veien som har smeltet….så når brøytekantene skal bort, ja da kan det bli interessant!

Hva liker du med vinteren?

xoxo

OUR LOVE

PHOTOS BY THE GREAT PETER KASBERGEN

Disse bildene ble tatt da vi konkurrerte i Copenhagen Open i februar. Peter er så flink til å fange øyeblikk, og noen av dem kan du se over! Vi elsker å danse og vi elsker jo hverandre, så det å ha en slik felles lidenskap – og få bilder av det – er utrolig fint!

xoxo

 

These photos were taken during the Copenhagen Open in February. Peter is so good at catching moments like the ones you can see above. We love to dance, and we love each other, so to have these photos taken of us, doing what we love together is so great.

xoxo

OOTD // DANCE FASHION


PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD // NAILS BY @Miss.nailed.it // PANTS FROM BIKBOK // BODY (I´ll check!)

På treningshelgen som var ble det en del skifting av antrekk, men sjelden en pause til å ta bilde av det i! Men fikk hvertfall tatt noen få bilde i dette antrekket her! Denne buksa er ny favoritt!!! Passer perfekt på dansegulvet og ute når våren kommer. Nå er jeg så mektig lei av vinter at jeg måtte få på meg noen vår klær..Blomster og bare armer.. Nå må våren komme snart!

Jeg er som dere kanskje vet tidenes frysepinne, så jeg ønsker meg varmere dager. Dessuten er jeg rimelig blek og har mangel på D vitamin. Jeg tar tran, så satser på atd et gjør at jeg er innafor normalen snart, men sola kan godt komme å hjelpe til!

Resten av dagen i dag kommer til å bli rimelig heftig…Etter jobb skal vi først trene standard, så skal vi undervise, og så skal vi trene latin. Når vi får kommet oss hjem fra studio gjelder det bare å pakke ferdig og komme seg i seng for vi skal opp midt på natta for å rekke flyet vårt..Hvem fant ut at fly som går klokken 6 om morgenen var en god ide??

Denne gangen har jeg heldigvis pakket det meste på forhånd, så det er ikke så alt for mye igjen. Vi skal være borte i tre dager, før vi er tilbake til treningshelg.

Nå skal jeg bare ut å gjøre et par små ærend, så bærer det avgårde til studio!

xoxo