NATIONAL TEAM – TRAINING WEEKEND

Hei igjen dere! En aldri så liten nyhet – vi har fått 10-dans plassen på landslaget, woho! Ettersom vi danser tidans har vi lenge ønsket oss denne plassen. Tidligere har vi vært på landlaget i standard (frem til Sverre skadet seg), og det har også vært helt topp, men det å få 10-dans plassen kjennes ekstra godt. Denne helgen har vi hatt treningshelg med landslaget, her hjemme i Lillestrøm.

 

Vi har hatt tre dager fulle av dans fra morgen til kveld, og jeg følte virkelig at jeg fikk mye ut av helgen!

 

Det var hele 4 trenere tilstede, så det var veldig mye dansing og mye informsjon!
Fredag var vi i studio fra ca 12 til 21, på lørdag fra ca 08:00 til 20:30, og på søndag fra ca 08:00 til 17:00, heldigvis med noen pauser innimellom!

Trenerne på campen var Alexander Melnikov (bildene over), Geir Bakke (under til venstre), Domenico Soale (i midten) og Michelle Abildtrup (til høyre).

Alexander Melnikov og Domenico Soale har vi trent ganske mye med før, så de kjenner vi godt. Geir Bakke er fast landslagstrener (det er også Domenico), så han har vi også hatt flere ganger før, men det er første gang vi hadde Michelle, og det var skikkelig gøy og lærerikt! Så håper vi får muligheten til å trene mer med henne fremover også!

 

Alt i alt en super helg – rett og slett! Det var stappa fullt av dansere i studio, og utrolig god stemning hele helgen! Finnes knapt noe som gir mer treningsboost spør du meg.

 

Nå er vi inne i en ny uke, og vi kjører opp mot konkurranse til helgen, Copenhagen Open!

 

Blogges veldig snart!

– Ronja Østensvik

EASTER SUMMARY


For en fantastisk påske dette har vært!  Det har vært nydelig vær hver eneste dag, og jeg har ikke annet enn kost meg! Jeg tilbragte som sagt ferien i hjembyen min Haugesund, og jeg tenkte jeg skulle dele litt hva jeg har drevet med.

Over ser dere noen bilder mamma tok av meg på Kvalen fyr. Vi gikk en lang, herlig tur, og fikk se en nydelig solnedgang og tatt noen flotte bilder!

Under ser dere mange bilder, og de er fra mange koselige stunder! Og her kommer en liten oppsummering fra ferien!

På onsdag gikk jeg en lang og deilig tur med med gode venn, og tidligere dansepartner Haakon. Det var super koslig, og veldig hyggelig å tilbringe mer tid sammen. Etter en lang og tur tur og samtale, dro jeg en liten tur på senteret med mamma. Der fant vi et nyydelig sommer-sett som jeg gleder meg masse til å bruke nå som været begynner å bli så fint!

 

På torsdag var vi først på besøk hos min mormor hvor vi spise verdens beste lapkaus, og deretter dro vi videre inn på familie-gården. Der fikk vi kaffe og kaker, og vi fikk kose med lammene, som dere kan se bilder fra i forrige post.

På fredag startet jeg dagen hos min kjære venninne Lisa. Vi koste oss ute i solen og bare prata og slappa av. Det var strålende sol, så vi lå rett og slett ute og sola oss. Herlig! Og plutselig fant Lisa frem en presang – en bursdagspresang! Haha. Herlighet, jeg hadde bursdag 4.februar, og Lisa (som bor i Haugesund) har jo ikke truffet meg siden jul, nei hun hadde ikke tenkt å ikke gi meg gave. Jeg hadde ikke engang tenkt over det, men plutselig sitter jeg her med en nydelig topp, nye ødedobber og diverse kos! Tusen takk til Lisa!
Fredagen fortsatte med middag hos oss med diverse familie på besøk. – Super koslig!
Og til slutt gikk jeg en lang og god tur med enda en herlig venninne, nemlig Siri. Vi gikk ca 1 mil, så det var en herlig forfriskende og så koslig å catche up litt med henne også.

På lørdag var det duket for en liten fjelltur! Eller, planen var at den ikke skulle være så lang, men vi endte opp med å gå oss “vill” i den forstand at vi ikke fant frem til den fjelltoppen vi skulle, og dermed endte med å vandre rundt i skog, mark, myr, og kratt i 3 timer før vi endelig nådde toppen haha! Men, det var verdt det, og også den dagen fikk jeg inn ca 1 mil! Under ser dere bilder fra toppen i midten.

På søndag var jaggu ferien hjemme over, og det var på tide og reise hjem til østlandet igjen. På en side er det alltid trist å dra, men på en annen side hadde jeg jo en på østlandet som det var godt å komme hjem til også!

I løpet av ferien har jeg også gjort mye gøy innimellom tingene jeg har nevnt over. Det jeg har satt aller mest pris på er såpass mye tid med familien og vennene mine. Men i tillegg har jeg fått drevet med litt andre ting, blandt annet litt sminke som du kan se på bilder under.

Og bare en liten kommentar – er det ikke syykt hvor forskjellig håret mitt ser ut i forskjellig lys??

Til slutt vil jeg gi dere noen film/serie tips! Jeg har sett følgende serien/filmer i påsken, og disse anbefaler jeg såååå mye.

1) The Act. Basert på en sann historie…  Har ikke sett den ferdig enda, men so far so good!!

2) I Tonya. Også basert på en sann historie. Det synes jeg alltid er veldig spennende! Så om det også er noe som du synes er interessant, så må du se denne.

3) Game Of Thrones. Trenger jeg egentlig å si noe mer? Denne serien er amazing, og jeg gleder meg ihjel til resten av denne sesongen!

4) Quicksand. Påskens store tv-høydepunkt. For en absolutt helt fantastisk serie. Jeg har faktisk sett den 2 ganger i påsken. En gang i Haugesund, og en gang her med Sverre. Denne MÅ dere se. Fantastisk skuespill. Utrolig spennende og gripende. Denne traff meg!!

Jeg håper du har hatt en like flott påske som meg, og at du har fått noen gode film/serie tips av meg!

Nå er vi tilbake i hverdagen, og det er også en god følelse!

xoxo

SPRING IS HERE

Ingenting sier vår som nydelige små, søte lam! Og vi er så heldige å ha muligheten til å få kose med dem. På bildene ser dere “alelam” som er lam uten mødre/som mødrene ikke vil ha osv. De er jo aldeles nydelige, og dessuten såå kosete og herlige. Vi fikk bli med å gi dem mat. Jeg har alltid elsket lam, og dyr generelt. Så det å tilbringe ferier på en gård er noe jeg alltid har gjort og likt. Her kommer det et lite bildedryss fra gårsdagen:

 

Altså…smeeeeelt. Skulle gjerne tatt dem med hjem hele gjengen. Men i alle fall godt å få kose litt med dem nå. For meg er det helt terapi å komme inn og bare kose med dyr.. Null stress, null tanker på noe annet enn “her og nå”. Skikkelig avslappende!

Denne påskeferien er altså så herlig. Jeg har fått inn en passelig menge trening, mye kvalitetstid med både venner og familie, og den er enda ikke ferdig! Jeg skal nyte de to siste dagene til siste sekund. Og så skal det bli godt å komme hjem til Sverre og rutiner også!

 

Nå skal vi se på serie og spise litt kvelds – ønsker alle en riktig fin kveld og ferie videre!

 

xoxo

A NEEDED BREAK

Denne påskeferien kom virkelig på et passende tidspunkt!! De siste ukene har vært litt tunge rett og slett på grunn av mye jobbing, mye trening, mye stress…mye av alt. Men nå føler jeg virkelig at alt har snudd allerede. Noen dager med ro, noen dager med sol, og noen dager med masse glede.

Jeg har fått unnagjort en hel del ting som har stressa meg, så det er himla deilig å være ferdig med. Vi har drevet med litt prosjekter som har vært enormt tidkrevende, og ikke minst slitsomme både fysisk og psykisk, men nå er vi helt ferdig med det, og velger å fokusere energien vår på andre ting, så forhåpentligvis hjelper det veldig på formen fremover. I tillegg spiser jeg bedre, og har tid til å restitere og slappe av mellom slagene. Nå skal jeg være hjemme i Haugesund frem til søndag, og så er det tilbake til hverdagen. Men nå som dagene er lenger, lysere og jeg har mer kontroll på alt jeg skal gjøre, ser jeg virkelig frem til det!

Dessuten har vi en syyyykt god nyhet – vi er nok en gang tatt ut til å representere Norge i EM – woho!! Jeg gleder meg masse, både til konkurransen i seg selv, men også til å trene frem mot det. Denne gangen er EM i Salaspils, Latvia, i Mai.

Akkurat nå sitter jeg hjemme, og jeg kom nettopp hjem fra familiegården. Der var det masse nydelige lam, så det kommer det bilder fra i en senere post!

Har du også ferie nå?

 

xoox

SPRING VIBES

Jeg kom plutselig på at jeg har disse morsomme bildene fra Italia turen vi hadde nylig haha! Enjoy sier bare jeg, og så kommer det noen updates mellom noen av bildene!

 

For øyeblikket er jeg hjemme i Haugesund å nyter en liten påskeferie. Jeg har fjernet de to siste visdomstennene min – mer om der i en egen post litt senere- men det er uansett så godt å være ferdig med det å nå kunne slappe av litt.

 

I dag har jeg gått tur med min gode venn, og tidligere dansepartner Haakon, handla litt med mamma, og jobbet litt (aldri heeelt ferie haha) Men jobbingen fikk jeg unnagjort på rundt en time, så etter det var det har det bare vært kos!

Og med disse bildene ønsker jeg dere bare en riktig god påske! Det kommer mange flere innlegg denne påsken, så det er bare å stikke innom igjen i morgen kveld!

Hvor tilbringer du påsken?

xoxo

MAKING PLANS

Reklame | Kjeller Tannhelse

 

Våren sniker seg innpå og vi er i full gang med å planlegge tiden fremover! Her er et par av mine planer i tiden fremover:

1) Jeg skal til tannlegen i morgen! Jeg gleder meg så mye til å få ut de siste visdomstennene at morgendagen ikke kan komme fort nok. Jeg tok ut 2 stk tidligere i år hos Kjeller Tannhelse, og det har vært helt herlig å ha dem borte. Ikke mer vondt, og det føles ut som tennene mine faktisk har litt plass baki der. Så, det gledes til å få samme følelsen på andre siden.

2) Jeg skal en tur hjem til Haugesund i påsken!  Og jeg gleder meg så syyykt! Jeg trenger ferie nå, og føler at kroppen trenger restutisjon. Ingen bedre plass å slappe av en hjemme. Jeg skal trene i påsken også, men først et par dager fri. Da skal operasjonen i munnen få gro, og kroppen få slappe av noen dager, og så står litt alternativ trening på planen.

 

3) Vi har bestilt tur til Danmark! 4-5 mai er det dansekonkurranse i København og nå er både fly og hotell booket! I Danmark skal vi danse masse, og det er mye jeg gleder meg til den helgen. Mer om det senere.

 

4) Vi planlegger tur til Italia i juni. Det er i forbindelse med en dansekonkurranse, men håper kanskje vi kan kombinere med et par dager i Roma – vi får se!

 

Hva skal du i påsken?

 

xoxo

FIRST IMPRESSION – BLOOD SUGAR

Ja hei igjen dere! Den siste tiden har jeg vært så heldig å få tak i noen nye øyenskygge paletter den siste tiden, og jeg tenkte jeg skulle dele litt opplevelser med dere, kort og godt! Jeg skal også ta for meg noen paletter jeg har hatt en stund som jeg liker godt!

Jeg er ikke profesjonell eller utdanna innenfor sminke, men jeg er en sminke-entusiast og bruker mye sminke på konkurranser og til fest etc. På en side tenker faktisk også at det at jeg ikke er noen proff, og ser etter produkter som er enkle å jobbe med, er et godt utgangspunkt for å tipse dere om noe.

Det første palettet jeg tenkte å skrive litt om er “Blood Sugar” fra Jeffree Star Cosmetics. Hjelpes som jeg har gledet meg til å bruke dette palettet!! Jeg digger å se på Jeffree sine videoer, og har et inntrykk av at han er veldig opptatt av kvalitet og legger mye arbeid i produktene sine.

1) “The swatches”.
Alle fargene er sååå myke, og så utrolig pigmenterte! Silkemyke på armen, og dessuten får man mange fine farger i palettet!

2) Prisen.
Tja….dette er et “pricey” pallett.. Hele 610 kr. Men du får tross alt 18 flotte, veldig pigmenterte farger i ganske store ruter. I tillegg er selve pakningen veldig bra. Mer om det under.

3) Utseende.
Dette palettet er så fint. Pakningen er myk, det er stort, men likevel i en veldig passelig størrelse for å ta med seg rundt omkring, og man får et inntrykk av kvalitet når man tar på det. Det virker veldig solid og bra.

Jeg brukte (blandt andre) dette palettet begge dagene på konkurransene nå i helgen ( Se forrige innlegg HER for å se hvordan sminken min var), og jeg kan ikke si meg annet enn veldig fornøyd! Fargene er så utrolig pigmenterte og lette og jobbe med at jeg bare gleder meg til å bruke det igjen!

Så, for å referere til Jeffree litt her: Palettet er “Ronja approved”!

Jeg vil si dette palettet er verdt pengene. Man får mye produkt, bra produkt, og bra innpaking!

 

Har du prøvd “Blood Sugar”?

 

xoox

WEEKEND UPDATE – NORWEGIAN RANKING

Ja, da var faktisk nok en helg med konkurranser ferdig! Vi dansa Norgesserien på lørdag, både standard og latin, og standard på Østlandsserien på søndag.

Vi kan begynne med å si at vi ikke hadde verdens beste helg hehe! Vi hadde på mange måter er veldig fin helg: Verdens beste heiagjeng, vi var i godt humør og ved godt mot. Og det var veldig gøy å danse, helt til kroppen ikke ville mer. Det var liksom som å gå tom for drivstoff. Aner ikke hvorfor…. Pleier ikke å være sånn.. Men denne gangen fikk jeg syre, kroppen føltes tung, hodepinen kom osv.. Vi er på saken og sjekker ut hva som kan være årsaken sånn at det ikke skal skje igjen! Og vi tar med oss all lærdom videre!

Men, la oss fokusere på det positive: Latinen gikk ganske bra, og det var gøy å danse! Standard hadde jeg gledet meg veldig til, men vi får vise hva vi kan neste gang når kroppen er litt mer på stell! Vi ble nummer 4 i begge grener. Skal innrømme at vi ble litt skuffa, men vi har snakka mye med både trenere og andre dansevenner, og sammen har vi evaluert hva som gikk bra, og hva som må forbredes. Samtidig må vi prøve å huske på at vi var det beste 10-dans paret i begge grener (paret som danser både standard og latin), men vi har jo selvsagt høyere ambisjoner hehe! Det var bare “one of those days”, så det får vi bare legge bak oss og lære av!

 

Her kommer et lite bildedryss fra helgen:

Fra venstre:
1) Sverre og jeg.     2) Ann-Torill (@miss.nailed.it) og meg.     3) Jørgen, Sverre og jeg.       4) Martha (min elev) og jeg.

Som dere ser var det mye smil ila helgen uansett. Det er så herlig å ha en så fantastisk gjeng rundt seg. Blandt annet min trofaste venn og fantastiske negletekniker Ann-Torill og kjæresten hennes Ivan, andre dansevenner, og flere av elevene våre fra kurs Sverre og jeg har på LSK og SFO dans + deres familier. Sååååå kult at de ville komme å se!

Tre av våre elever danset også på konkurransen, og de var såå flinke!! #Stolt En av dem er Martha som dere ser på bildet over, og det som er ekstra herlig, er at hun har på seg min gamle latin kjole!

 

Min look på Norgesserien:

 

Min look på Østlandsserien:

Hvis dere lurer på hvilke produkter jeg har brukt ligger alt under bildene mine på Instagram @ronjaostensvik.

 

Et annet høydepunkt fra helgen var å fikse noen flotte jenter til konkurrane, dere kan se bilder under, eller på Instagram:
@made.by.ronjaostensvik. Tusen takk til de herlige jentene som fikset håret hos meg – dere gjør meg bedre!

Håper dere hadde en super helg! Nå er uken i full gang igjen, så nå er det bare å henge på og jobbe seg gjennom uken før det blir en liten påskeferie.

Hva gjorde du i helgen som gikk?

xoxo

TB TO CENTO, ITALY

   

Det nærmer seg allerede to uker siden vi var i Italia! Vi hadde en såå koslig tur. Og hvis du ikke har sett vloggen min enda må du sjekke den ut HER      !  

Det var så gøy å reise igjen, spesielt ettersom vi hadde en hel dag fri også! Misforstå meg rett, jeg synes det er såå gøy å dra rundt for å konkurrere, men synes et er ekstra gøy om jeg faktisk får utforske stedet vi er på litt. Skal innrømme at det holdt lenge med en dag i Cento, ettersom det var svært lite å se og gjøre akkurat der..Men med gode venner ble det veldig moro uansett!!

Vi skal mest sannsynlig tilbake til Italia i juni, men da i et litt annet område, så forhåpentligvis er det enda finere der!
Mer før det skal vi ut å reise andre steder, blandt annet København!

xoxo