WINTER CURLS AND CUDDLES

Vinteren er definitivt her og dagene blir bare kaldere og kaldere. Heldigvis var genseren jeg har ønsket meg på halv pris på black friday! Woho! Jeg shopper virkelig lite, men varme klær trengs! I tillegg hadde jeg og min roomie Therese litt jentekveld koste oss hjemme. Vinter er virkelig en hyggelig tid på året, spesielt når man er god og varm inne, hehe!

     


Her er den herlige genseren fra BIKBOK!

CHILLIN´I dag har jeg gjort veldig mye forskjellig! Blandt annet opptrådt i en såkalt “minirevy” på skolen, hvor jeg sang og var skuespiller. Veldig morsomt! Får leve ut artist/skuespiller drømmen for en dag!

Utenom de har jeg vært på dansetrening og ellers bare chillet hjemme i deilig tøy og gode ullsokker! Det er så deilig å ikke ha en prøve rett over helgen!! Jeg må likevel begynne å lese på ting og tang som kommer rett rundt hjørnet, men nå har jeg litt mer tid på meg…

I tillegg har jeg vært ute en liten tur for å se om jeg fant noe billig, og jeg fant blandt annet toppen jeg har på meg på bildene! Bilder av den andre jeg kjøpe kommer senere!

 

Ønsker alle en flott fredags kveld og håper alle har funnet noe fint på salg!

HOME

Nå har det gått noen dager siden forrige innlegg, i mellommtiden har jeg blandt annet vært hjemme i Haugesund en tur! Der fikk jeg med meg en veninnes 18 årsdag, fikk spise middag med noen venner, og sett siste Hunger Games filmen med gjengen! I tillegg var det familieselskap på søndagen så jeg fikk sett de aller fleste i løpet av et par dager, noe som var veldig hyggelig!

Jeg brukte tiden med venner og familie så det ble lite blogging, 
men her har dere et lite sammendrag fra snapchat og instagram!

         

         

       

 

    

    

                 

          

Ønsker dere en fin dag! Stay tuned!

OFF THE FLOOR


    
                                                                                

Vi danserne er jo veldig gode venner på trening og utenom. Vi reiser sammen, trener sammen og mange av oss henger også på fritiden. Men på konkurranse-gulvet er vi mot hverandre…par mot par…Vi kommer inn i en boble som består av konkurranseforbredelser, oppvarming og selve konkurransen. Men så snart vi er ute av boblen er vi gode venner igjen! For min del føles det egentlig som vi er venner uansett, også mellom rundene, og til og med på gulvet! Men selvfølgelig er det ens eget partnerskap og dans som er, og bør være i fokus, og på gulvet er vi konkurrenter. Men vi er virkelig en utrolig fin gjeng! Både i LSKdans, men også generelt i danse-Norge. Danserne støtter og spiller hverandre gode utenfor gulvet, og hjelper hverandre gjennom alle resultater. Vi unner hverandre alt godt, men selvsagt vil alle vinne….

Jeg er utrolig glad for å være en del av det norske danse-samfunnet! Det er stappfullt av utrolig flotte, gode, flinke, snille mennesker! Både danserne, foreldre, trenere osv.
Jeg tror mange skaffer seg venner for livet gjennom dansingen, og i tillegg er det en sunn, aktiv hobby eller livsstil som gjør at man får oppleve utrolig mye, og møte mennesker fra hele verden!

Takk til alle dere som gjør dansemiljøet til verdens beste!

NORWEGIAN CHAMPIONS

Vi er endelig Norgesmestere!! Det er så herlig å endelig ha tittelen, og vi er dessuten veldig fornøyde med dansingen fra helgen!

Vi ble norgesmesterei 10-dans i klassen ungdom under 21 elite.


I klassen voksen elite, fikk vi en fin tredje plass, og tok også noen toere fra plassen foran oss, og det er vi fornøyd med for denne gang! 

Gratulerer alle sammen!

I

Dagen etterpå vant vi også den lille internasjonale konkurransen “Friendship Open Latin”! Det var veldig morsomt!

Vi fikk mange fine premier og gaveposer, og her er det vi fikk!


Vi er veldig fornøyde meg helgen, men nå er vi klare for en litt roligere uke! Vi har danset hver eneste dag i over en måned..så nå

gleder jeg meg til en dansefri helg! Men etter det er det full kjør mot Christmas Dance Festival! 

 

Ha en fin dag alle sammen!

NORWEGIAN CHAMPIONSHIP 10-DANCE – HAIR

Nydelig NM-frisyre BYHS ! Superfornøyd! Når vi har såpass god tid er det alltid hyggelig å få hjelp av Helene. Det er litt lettere å fikse bak på hodet på noen andre enn sg selv tross alt…  Uansett så satt håret som et skudd! Også mye mye senere haha! Vi fikset det fredagen før NM, så sov jeg med det, danset hele hele dagen, og da jeg skulle dusje det ut klokka elleve på kvelden og hadde tatt ut alle hår-spennene, sto håret akuratt slik som det gjorde med hårnåler! Litt gele og hårspray gikk med til denne looken kan du si!

Flehe bilder og resultater fra NM kommer ut i løpet av de neste dagene!

 

Ønsker alle en superfin mandagskveld!

FRIDAY 13TH

Egentlig er jeg ikke særlig overtroisk, spesielt ikke når det gjelder fredag 13. Jeg har reist, og danset og alt mulig og det har som regel gått bra… men denne fredagen som var..dagen før NM var jeg riktig så uheldig!
På vei til skolen klarte jeg nemlig å tråkke veldig over! Det ble skikkelig barnehage-tilstander, der jeg sto midt i veien og hylgråt.. Heldigvis hadde jeg (en meget forskrekket) Sverre der til å være litt mental støtte..

Jeg ble jo helt satt ut…ikke nok at det gjorde innmari vondt, men det lagde en grusom knekke-lyd da jeg tråkket over..skulle nesten tro den brakk så høyt det knaste. Men det gjorde den heldigvis absolutt ikke! Jeg har jo tross alt veldig sterke ankler på grunn av dansingen, men det er fortsatt vondt.. I tillegg var det så innmari kjedelig at jeg skulle klare det på vei til skolen..dagen før NM! 

Så jeg ble type 15 min for sen på skolen, og satt med foten høyt hele dagen. “Heldigvis” hadde jeg all bagasjen med meg på skolen, så jeg fikk tatt på kuldekrem også. SÅ jeg fikk reddet den værste hevelsen, og den ble mer eller mindre helt fin igjen i løpet av dagen!

 

 

Men min fredag den 13 endte da i det minste godt i motsetning til hvordan den endte mange andre steder i verden…Det er så mange grusomheter som har funnet sted at jeg har blitt helt satt ut av å høre på nyhetene….Og mine tanker går til alle pårørende…

 

PRAY FOR THE WORLD

 

Love from Norway