#HAIRBYRONJA // VLOG

Her kommer endelig en av vloggene jeg har holdt på med! En liten, kjapp video om hvordan jeg fikset håret mitt til Gothenburg springball. Jeg brukte ca halvannen time på håret men jeg har klart å få videoen ned til 9 min haha! Så, det kommer til å gå fort i svingene i starten så roer den seg litt ned utover. Og som dere kanskje også ser så sitter jeg å synger store deler av videoen haha, men sånn går det når jeg sitter å hører på musikk.

Håper dere liker videoen!

xoxo

STREETS OF GOTHENBURG


HAIRCOLOUR BY KAN FRISØRER #sponset//NAILS BY MISS NAILED IT #sponset//PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD//JACKET FROM H&M

 

Nok en uke er i gang og jeg skal snart avgårde til LSK! Jeg har allerede vært på jobb, og nå har jeg vært et par timer hjemom og forbredt meg litt til uken som kommer. I kveld skal jeg ha et barnekurs for 5-6 åringer som starter opp i dag, så det blir moro! Og deretter skal jeg være med på styrketreningen. Det er også finaletrening i dag, men jeg må se an om jeg blir med eller ikke. Denne forkjølelsen slipper ikke taket og jeg føler ikke at jeg blir helt frisk…så jeg vurdere å ta det relativt rolig et par dager til å se om det gir seg… Uansett blir det trening, bare ikke så intensivt!

Nå må jeg pakke sakene og komme meg avgårde!
Hva skal du i ettermiddag?

xoxo

 

 

#HAIRBYRONJA // GOTHENBURG SPRINGBALL

Da er Gothenburg springball gjennomført for i år, og jeg skal skrive litt mer om konkurransen i et senere innlegg – men her kan dere se hår og sminken jeg lagde til konkurransen! Jeg har også filmet hår-lagingen og driver å setter sammen vloggen – kommer snart! Jeg prøvde meg på noe som er lignende det jeg har hatt de to siste konkurransene, men likevel litt annerledes. Det tok et par forsøk og litt tid, men jeg ble fornøyd til slutt!

Hva synes du om looken?

xoxo

VLOG – IN THE MAKING

Nå blir det en skikkelig kort liten blogge-økt her haha! Jeg har vært på jobb og er en liten tur hjemom før det bærer avgårde til Sverige for å konkurrere i morgen! Som dere ser på bildene over jobber jeg også med bloggen som forhåpentligvis blir ferdig snart! Blir liksom alltid bare litt jobbing her og litt jobbing der, får aldri ti d til å sette meg ned å bare gjøre den ferdig liksom.. men men, den kommer etterhvert!
 

Fra sak til sak, vi skal kjøre til Gøteborg sammen med Jørgen og Anastasia så det skal bli hyggelig med ei litta roadtrip!! Vi kjører ned i to tiden, så vi blir heldigvis ikke så sent fremme, liker å ha litt tid før vi skal i seng liksom! Heldigvis begynner ikke konkurransen før ca klokken 3 på lørdag så jeg kan fikse både hår og sminke på lørdag morgen. 

Igjen fra sak til sak, i dag opplevde jeg noe skikkelig ubehagelig… jeg skal skrive litt om det på bloggen senere, men hvis dere vil lese litt kort om det kan dere sjekke ut Instastorien minpå @ronjaostensvik !

 

Nå skal jeg spise og pakke sammen sakene, så bærer det avgårde!
xoxo         

#HAIRBYRONJA

Som jeg har skrevet om var det norgesserie i helgen og jeg var så heldig at jeg fikk fikse disse fine jentene på håret! Jeg har også laget hårpynten Agathe (de siste bilene) har i håret! Det er så moro å få øve seg på andre enn seg selv, spesielt når de kommer med ønsker jeg aldri har prøvd før! Jeg får jo alltid litt prestasjonsangst og er redd for at folk ikke skal bli fornøyde, men det virket heldigvis som begge ble veldig fornøyd og jeg ble ganske fornøyd selv også.

 

Nå er jeg akuratt ferdig på jobb og skal rett og slett en tur hjemom før treningen i kveld. Det er snart konkurranse igjen så jeg må sjekke at alle kjoler og sko er som de skal før vi drar avgårde, så greit å gjøre det i dag som jeg har litt tid til overs.

Hvilket av hårene likte du best?

xoxo

 

THE WEEKEND

Oioioi nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har blogget… men det har sine forklaringer! For det første var forrige uke skikkelig travel, masse jobb, trening og diverse ting å gjøre.. på toppen av at uken var travel har jeg filmet deler av den – dvs at det snart kommer en liten hverdagsvlogg! Så, når det nærmet seg helg og konkurranse, kom plutselig feberen snikende på… altså, jeg har vært frisk hele denne kalde lange vinteren, men når våren endelig titter frem, da blir jeg syk – så typisk!!

 

Feberen slapp heldigvis taket dagen etterpå, på fredag, så vi bestemte oss for å konkurrere. Jeg hadde overaskende lite sykdomsplager utenom en plagsomt rennende nese da jeg kom til hallen, og i den første runden var det to heat (dvs at vi danser i to grupper) så vi fikk litt pause mellom dansene og formen kjentes ganske brukbar ut! I finalen i standard kjente jeg at det tettet seg skikkelig i brystet og det ble veldig tungt å puste. I latinen var dette enda værre, og jeg ble stående å hoste opp slim etter første runde (tmi? haha) og etter finalen var jeg helt sprengt og ble liggende å hoste og hadde så godt som null stemme igjen, hehe. Sikkert langt ifra smart å presse kroppen så mye når man ikke er i form, så det var en veldig tung dag, men hva gjør man ikke for dansen… Vi endte på en 3.plass i standard og en 5.plass i latin. Men men, sånne dager har man, og vi fikk til en god del og er fornøyde med store deler av dansingen, på tross av sykdom!

 

Men lørdagen var ganske nok, så vi trakk oss fra konkurransen som ble avholdt dagen etter som vi egentlig skulle bli med på. Men (u)passende nok, kom et av idolene våre Konstantin Gorodilov (vant det EM-et i tidans vi var å danset i Tsjekkia), til nabo klubben vår Nero for å undervise, så vi bestemte oss for å bli med på en fellestime, i håp om at det kom til å bli en ganske rolig lærerik økt – og lærerik var den, haha! Rolig, not so much… Men det var verdt det!

Nå går jeg rundt med en svær pakke sånne lommeletter i veska, sammen med en nesespray på lur hehe. Hosten sitter også godt i, så til det går over kommer jeg til å ta det rolig på trening. Vi har ny konkurranse allerede på lørdag, så jeg vil helst være så frisk som mulig til det! I dag kommer vi derfor til å stå over finaletreningen og heller ha en rolig egentreningsøkt. Kjipt, men lurt (håper jeg).

 

Er du flink til å holde deg i ro når du er dårlig?

xoxo

xoxo

SIMPLY ELEGANT // MISS NAILED IT

Reklame | Miss Nailed It

I går var jeg hos min fantastiske sponsor og venninne Ann-Torill, også kjent som @miss.nailed.it ! Det er jo duket for hele to konkurranser denne helgen, og flere fremover så da må neglene være “on point”. Og vil man ha perfekte negler kombinert med en hyggelig samtale er Ann-Torill kvinnen å dra til.

Denne gangen gikk vi for en (i vår verden) ganske enkel og naturlig look, selvfølgelig dekorert med litt bling! Jeg har alltid synes at sånne her “fading/ombre negler” er sååå fint, og nå var det min tur til å prøve. Jeg er såååå fornøyd, som alltid. Denne ganske enkle looken oser av eleganse og de to fingrene med stener på er prikken over i-en. Disse passe sykt godt både til hverdags og på dansegulvet – love em!!

På min Instagram story har jeg en liten avstemning som har med disse neglene å gjøre så fort deg inn å si din mening! Sjekk på @ronjaostensvik .

I dag er det faktisk en ganske rolig dag til oss å være. Jeg er allerede ferdig på jobb og skal ikke trene før om noen timer. I mellomtiden skal jeg innom senteret for å kjøpe hårspray til konkurransen, og deretter tror jeg bare at jeg setter meg på LSK og fortsetter på et lite prosjekt jeg holder på med. Dette prosjektet kan dere snart se på @made.by.ronjaostensvik på instagram.

Når Sverre er tilbake fra frisøren vår KAN frisører, så er det en ganske rolig økt i studio, før Sverre skal undervise, og deretter er det heimat! Vi hadde en ganske  heftig dag i går med skikkelig bra styrke og finaletrening, så i dag tar vi en litt roligere dag før vi kjører på igjen i morgen.


FOLLOW @MISS.NAILED.IT on Instagram to see more of her fantastic nails!

Hva synes du om neglene?

xoxo

DANCE FASHION

TOP FROM NEW YORKER // PANTS FROM BIK BOK // SHOES FROM AIDA // PHOTOS BY HELENE SPILLING

Da er treningshelgen over for denne gang og vi er slitne og fornøyde! Sjekk ut LSKDans på Instagram for litt bilder og moro fra helgen! Denne gangen var det kun vært standard og vi har hatt 5 gruppetimer og en privattime. Det har jo dermed blitt en del skifting av antrekk, men lite tid til å ta bilder hehe! Men over ser dere det jeg hadde på meg i går! Deilig med lange armer når det er litt kjølig i studio, dessuten elsker jeg sånne “trumpet” armer. Det er noe jeg absolutt ikke likte før men som virkelig har falt i smak etterhvert! i tillegg digger jeg sånne blomster mønster – sååå fint og vårlig!

Nå venter jeg bare på at Sverre skal bli ferdig i undervise, så bærer det hjemover for å vaska klær og gjøre seg klar til en ny arbeidsuke og siste oppkjøringen til konkurransen neste helg!

Liker du topper med “trumpet” armer?

xoxo