ONE WEEK

Herlighet for en uke. Jeg har hatt såå mye å gjøre, samtidig som jeg føler jeg har hatt litt tid til overs. Som dere ser på bildet over driver jeg å pakker til Summer Dance Cup + Camp samt en konkurranse i Wuppertal. Vi skal altså på to konkurranser og en camp en kommende uken! Vi reiser tiiiidlig søndag morgen til Danmark hvor vi skal konkurrere i 11-12 tiden og utover dagen. Deretter er det camp den kommende uken, før vi igjen turer avgårde, denne gangen til Wuppertal i Tyskland hvor vi også skal konkurrere. Det blir rimelig heftig å pakke til alt dette her, spesielt siden vi bare har en koffert vi skal sende til sammen. #hjelp haha. Neida, jeg tror det skal gå! Men full koffert og stappfull håndbagasje blir det definitivt!

 

Utenom pakking og trening har jeg hatt litt kvalitetstid sammen med et par av venninnene mine! Vi hadde en piknik ved Åmotdammen tidligere i uken og hang sammen på senteret i dag. Superkoslig!! Utenom det har jeg har hatt litt tid til å slappe av hjemme, blandt annet sammen med den søte pusen på bildet under.

mdedav 

Nå må jeg vaske (enda flere) klær, sånn at alt er rent og tørt til avreise! Og dessuten pakke det ned… Og pakke smart sånn at jeg faktisk får plass til alt.

Jeg er rimelig god på å pakke, men tar gjerne imot noen gode tips om noen har noen!

Har du et godt pakke tips?

xoxo

A STROLL IN NICE

På vei hjem fra Alassio hadde vi også litt tid i Nice ettersom det var der flyet gikk fra. Vi rakk akuratt en tur innom stranden før en tordenstorm brøt løs haha!

Vannet var deilig, og det var ganske varmt til tross for at det var overskyet.

Ettersom regnværet tok helt av etter en liten stund på stranden fikk vi ikke akuratt sett mye av Nice haha, men stranden og kysten der var et syn!  Og etter det sto vi å venta på en buss som aldri kom i over en time… Så vi endte opp med å ta en taxi til flyplassen. Og når vi snakker om flyplassen, jeg ble skikkelig overrasket over hvor liten og syyyyykt crowded den flyplassen var. Det var seriøst kaos, trangt og med folk overalt! Og dessuten gikk flyet så sent  at vi måtte tilbringe natten på Gardermoen – yay! Vi landet 01:30 og bussen hjem gikk 04:51. Vi var hjemme i seng rundt klokken 6, og sov til klokken to neste dag haha. Deretter bar det på trening igjen på ettermiddagen. Så her er vi i gang med hverdagen igjen!

 

Har du vært i Nice?

xoxo

A WALK THROUGH MONACO

På vei hjem fra Alassio bestemte vi oss for å gripe muligheten til å dra innom Monaco! Jeg har vært i Monaco en gang før, men da var jeg kun to år, så jeg kunne ikke la sjansen gå forbi. Det var nyyydelig vær og mye å utforske. Det eneste som var skikkelig nedtur, var at det ikke var noe sted å låse inn bagasjen på stasjonen slik vi hadde håpet..så da måtte vi drasse på rundt 15 kg bagasje hver…i 30 grader…#gjennomsvett. Så det gjorde jo at det for det første gikk litt sent og at det hele ble litt klønete. Og på toppen av alt tok vi visst en skikkelig omvei ned til sentrum, ups. God trening opp og ned disse lange bakkene var det i alle fall!

Dette bildet er faktisk det eneste bilder fra Monaco jeg er med  på haha, såvidt jeg har bevis på at jeg var der lol. Jeg tok en del bilder og video forsåvidt, men jeg var så sliten og varm at jeg ikke kom på å be Sverre ta noen bilder av meg haha.

Uansett var det et sykt fint sted! Veldig mye flott å se på!! Veldig mye folk, og veldig dyre ting å kjøpe haha. Vi hadde egentlig tenkt oss å spise lunsj nede i sentrum, men la fra oss de planene ganske fort etter å ha sett hvor sykt mange folk det var der, og hvor dyrt det var haha! Det eneste vi kjøpte var en magnet, som kosta 7 euro. Vi prøver å kjøpe en magnet fra alle stedene vi besøker, og de aller aller fleste stedene koster de 3 euro, men ikke i Monaco nei haha. Og jeg kunne ikke betale med kort med mindre jeg handla for over 20 euro, haha what. Heldigvis hadde jeg litt kontanter.

Se så mye flotte biler og bygninger! Er jo helt sykt.

Dessuten føltes det ut som det var et casino på hvert et hjørne haha.

Det var en mildt sagt effektiv og slitsom tur til Monaco – men jeg angrer ikke!! For et syn. Vi var der vel i knappe 3 timer. Og tre timer vandring med 30 kg bagasje på slep i 30 grader er ganske slitsomt skal jeg si deg!
Jeg vil veldig gjerne tilbake en gang uten bagasje, og med mye mer tid! Det er jo helt magisk der og sikkert mye å utforske!

 

Har du vært i Monaco før?

xoxo

ALASSIO DAY ONE & TWO

I går fikk vi tid til å tusle rundt i Alassio å se oss rundt! Det er sykt koslig her og vi fikk gjort noen ærend samt spist litt digg italiensk mat.

Konkurransen i går gikk desverre ikke så bra, og vi var skikkelig skuffet etter at vi ikke kom inn i finalen i 10dans konkurransen… men sånn skjer. Vi har dårlige dager, og i går av desverre en av dem…Super kjipt og demotiverende, men vi har klart å legge det bak oss og fokusert på dagens konkurranse i standard!

I dag har vi danset tre runder i International Open Standard,  hvor vi endte på plass nr 22 i kvartfinalen. Det var vel totalt 86 som danset den konkurransen i dag. Vi hadde en mye bedre dag i dag enn i går så vi er fornøyde med at vi klarte å nullstille oss såpass bra og danse bedre i dag! Det er jaggumeg ikke så lett som det høres ut alltid.

Vi hadde også tid til å dra ut å spise sammen med noen av de andre norske som er her nede, så det var veldig hyggelig!


Det blir desverre ikke noe dansing på oss i morgen ettersom vi flyr hjem til Norge på kvelden, fra Nice i Frankrike. MEN ettersom flyet går relativt sent så tenker v i å bruke dagen i morgen på å titte litt! Litt usikker på hvor vi tilbringer mesteparten av dagen ettersom vi må komme oss til Nice på ettermiddagen, men vi tenker å starte dagen med et bad i sjøen her i Alassio i alle fall!

 

Nå er det på tide å dusje ut dette håret her, pakke og komme seg i seng.

 

Har du være i Alassio før?

xoxo

LONG TRIP

I går gikk turen ned til Alassio hvor vi skal konkurrere i kveld og i morgen. Men turen ned var ganske lang! Vi var innom hele 5 land i går: Norge, Sveits, Frankrike, Monaco og Italia!

Vi mellomlandet først i Sveits, hvor vi ventet i ca 4 timer på neste fly til Nice, Frankrike. Og derfra måtte vi ta tog til Italia. Dette toget gikk også gjennom Monaco – kult! Så jeg har strengt tatt ikke vært i Monaco, men har i det minste kjørt gjennom haha. Jeg har veldig lyst å dra dit en gang! Bildet over og under er tatt fra flyet da vi landet i Nice, sykt fint sted!! Og dessuten var togturen veldig flott. Det kommer mer av det på ev VLOGG senere!
 

Som dere ser på bildet under av Sverre, var det litt klønete å komme seg frem til Alassio haha. Buss til togstajsonen og finne riktig tog osv osv, men det fant vi ut av!

Vi var fremme rundt 22:15 i går kveld, og jeg ble ganske overrasket over hvor mye liv det var her så sent! Lekeplassene var fulle av unger, og det var mange åpne butikker osv osv. Veldig annerledes fra Norge. Men da fikk vi i alle fall handlet oss kveldsmat!

Nå sitter jeg å blogger fra terassen vår i absolutt deilig vær og skal gjøre meg litt klar for dagen. Vi har akuratt spist frokost, og jeg har tatt et lag med selvbruning som skal få godgjøre sge litt ila dagen hehe. Vi skal nemlig ikke danse før 20:50 i kveld!! Sent, I know. MEN det som er sykt deilig med det er at vi har tid til å utforske litt først! Og at jeg har god tid til å fikse hår og sminke. SÅ nå må jeg bare passe på at jeg ikke har så god tid at jeg fpr dårlig tid! Noen som kjenner sge igjen der eller?

xoxo

MISS NAILED IT // RED DREAM


Vi går inn mot sommerferien og hva er vel bedre enn å freshe opp neglene før ferien? Ikke vet jeg! Vi skal konkurrere og reise mye, allerede til helgen, så vi måtte lage noe som passet til alle kjolene mine og til hverdags – litt av noen krav haha! Og som dere ser på bildet har vi et par farger å velge mellom haha! Oh my, det er et hav å velge i. Men vi falt pladask for denne magiske rødfargen. Den passer til alt. Den er sexy. Den er vakker. Og så putta vi på en rød glitterlakk på den ene neglen for å lage det lille ekstra. Det er kanskje ikke så lett å se på bildene, men prikken over i-en i virkeligheten.

Disse neglene kommer til å passe perfekt til helgens konkurranse, samt til treningen fremover. Første stop er Alassio, Italia, deretter er det treningscamp i Danmark etterfulgt av konkurranse i Tyskland. Mer om sommeren kommer etterhvert!

 

Liker du å ha røde negler?

xoxo

#HAIRBYRONJA // SHOW AT THE MOXY

I går hadde Ole Einar Bjørndalen sin store fest på Moxy hotel, og i den annledning skulle Alex og Selma danse et lite show i starten av festen, samt et show for Norges Danseforbund. Derfor ble jeg hyret inn som “stylist” hehe! Jeg fikset Selma sitt hår som dere kan se på bildene her. Hun skulle kun to danser og skulle videre etterpå, og ønsket derfor noe som var lett å dusje ut fort. Derfor brukte jeg kun hårspray (ikke hårgele). Resultatet ser dere under:

Det kommer mer info og bilder fra hva vi gjorde på denne festen litt senere!

Likte dere frisyren?

xoxo

WALLMANS OSLO

På torsdag hadde vi sommeravslutning sammen med LSKdans på Wallmans Oslo! Dette har vi gjort et par ganger og det er er like morsomt hver gang! Jeg må si at denne gangen var enda bedre enn tidligere år! Vi var rundt 30 dansere/foreldre som var på Wallmans, så det var veldig hyggelig.

På Wallmans fikk vi fire retter, og under ser dere forrett og dessert. Og for dere som bare…hva i alle dager er Wallmans, så kan jeg fortelle kort at det er et “dinner-show” med fantastiske sangere og dansere som både serverer, synger og danser kvelden gjennom. De er helt rå, og det er underholdning fra start til slutt i et nydelig lokale.

Under ser dere noen små glimt fra selve showet:

Vi hadde faktisk russeballet vårt på Wallmans hvor Sverre og jeg fikk være en del av showet hvor vi fikk fremføre et show vi selv hadde laget. Det var suuper moro. Og hadde jeg ikke satset på en sportsdansekarriere kunne jeg virkelig tenkt meg å jobbe på Wallmans!

Vi hadde en superduper kveld, og jeg anbefaler alle å ta seg en tur på Wallmans om man har mulighet!

 

Har du vørt på Wallmans?

xoxo

KAN HAIRDRESSERS // VLOG

Reklame | KAN frisører

TREATMENT BY SARA AT KAN RINGNES PARK // SPONSORED BY KAN HAIDRESSERS // MUSIC BY MARCUS ANDRE JOTEIG

Nå er endelig vloggen ferdig! Her kan dere se litt, steg for steg hva Sara gjorde med håret mitt sist jeg var hos den fantastiske sponsoren min KAN frisører før NM. Sara og de andre frisørene hos KAN er sååå flinke. Jeg har seriøst aldri vært så fornøyd med hårfargen min som det jeg er nå. Dessuten er jeg også veldig fornøyd med klippen. Ettersom jeg var alene var det ikke så lett å få filmet noe fra selve prosessen, så neste gang skal vi prøve å få dratt samtidig sånn at Sverre får filma! Men dere får uansett se en liten bit fra hvert “trinn” i prosessen, så da håper jeg dere få et lite innblikk. Dessuten viser jeg dere litt rundt i den fine salongen! Jeg er altså så takknemlig og så glad for at KAN frisører har valgt å sponse oss. Håret vårt ser SMASHING ut til hver konkurranse nå. Og spesielt viktig var det jo nå før NM, så det passa perfekt å dra dit uken før.

PS: husk å sette på HD kvalitet på vloggen!

 

Håper dere liker denne lille vloggen, så skal jeg få med Sverre til å filme mer neste gang satser vi på!

Hvilken hårfarge har du? Naturlig eller farget?

xoxo

KAN FRISØRER // COMING SOON

Reklame | KAN frisører

Okei….det er såååå vanskelig å se fab ut med farge i håret hahah, men I tried my best. Uansett, dere får se mer av prosessen i morgen, for da kommer det nemlig en vlogg fra sist jeg var hos frisøren min Sara hos KAN frisører!

Jeg har aldri vært så fornøyd med hårfargen min som det jeg er nå, og det mener jeg virkelig. Var så lei av helt rett klippet mørkebrunt hår, og jeg føler at denne rødlige fargen er skikkelig meg hehe. Jeg trives i alle fall såååå godt med den! Som dere kanskje kan se på alle selfiene jeg selvsagt måtte ta etterpå:


HAIR BY SARA, AT KAN FRISØRER, AT RINGNES PARK

Som sagt kommer vloggen i morgen, så får dere se litt mer av salongen samt litt av prosessen det er å farge håret hehe! Nå skal jeg spise kvelds og komme meg i seng.

 

Farger du håret?

 

xoxo