FRIYAY

Fredaaaaaag, men med denne fredagen kommer det litt nerver gitt – men gode nerver! Jeg skulle fikse alt mulig i dag, jobbe, fikse en ødelagt negl, vaske på LSK, fikse danse-håret mitt, brune meg og få i meg en del mat sånn at jeg er klar til i morgen… I tillegg skulle jeg helst ha slappa litt av og haha.

Til nå har jeg gjort alt det, utenom å brune meg, og klokka er elleve liksom… Blæ haha. Så nå skal jeg bare gjøre det å gå rett å legge meg. Så er det opp og hoppe i morgen ca klokken 8, fikse dansesminken, spise frokost, dra til hallen, brune meg enda mer haha, fikse håret til en av de yngre danserne, varme opp og så er vi i gang!!!

Det blir så spennende, jeg gleder meg masse, kom å se da vel! Timingen ligger under, og vi danse i klassen voksen elite:

xoxo
 

FRONTPAGE NEWS

Ish i alle fall , haha! Jeg var så heldig å bli intervjuet av Haugesunds avis her om dagen og kom i avisen tirsdag som var. Jeg synes det var skikkelig fint skrevet, og journalisten fikk virkelig med seg det jeg sa. Jeg fikk heldigvis lov å dele det her på bloggen, sånn at dere også kan få lese! Jeg fikk til og med et lite bilde på forsiden av avisen, som var veldig stas da. Det betyr jo mye for meg at hjembyen min fortsatt “husker” meg, og ønsker å skrive om det jeg driver med. Jeg elsker Haugesund, og savner det veldig, men likevel angrer jeg ikke et sekund på at jeg flyttet hit for å drive med dansen! Det kan du lese mer om under:

Tusen takk til Haugesunds Avis for denne saken! 

Hva synes dere om repportasjen? 

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

I was lucky enough to be interviewed by Haugesund´s newspaper the other day, and over you can see the result! We talked about growing up in Haugesund, and having to move away at the age of 17 to pursuit my dream of becoming a dancer. I think the journalist really listened and wrote very well, so a big thanks to him!

xoxo

FOOTWORK

Her et et par bilder fra gruppetimen jeg hadde med rekruttene i går. Vi hadde latin, og vi jobbet mot konkurransen i helgen. Etter det hadde vi styrketrening og finaletrening som jeg kjenner ganske godt i dag! 

Apropos noe jeg kjenner i dag – tåa mi! På mandag gjorde vi en øvelse hvor vi går opp og ned på tærne som vi egentlig “alltid” gjør, men plutselig kom jeg litt langt over og presset meg veldig hardt for å komme meg tilbake. Og etter det fikk jeg veldig veldig vondt i høyre storetå. Jeg håpet det skulle gå over av seg selv til i tirsdag, meeen det gjorde det altså ikke! På tirdag var det jo omtrent værre…. 

Så jeg gikk til min lifesaver, Eirik hos NEMUS. Han fikk sjekka at ingenting var brukket eller røket, men senen under tåen min hadde fått seg en skikkelig trøkk, og er mektig hoven og vondt..Så frem til konkurransen må jeg bare prøve å la være å provosere den. Men det er så fantastisk å få time på dagen å bare sjekke at det ikke er noe alvorlig. I tillegg fikk jeg hjelp til å få dempet en sånn spenningshodepine (at musklene i nakken etc er så stramme at man får hodepine), samt bekken korrigering. Det er en helt fantastisk sponsor!! Takk og pris for at jeg har dem, ellers vet jeg ikke helt hvordan det hadde gått alltid, når sånne akutte problemer oppstår.

 

I dag har jeg jobba, vært hos kiropraktoren, klippet meg, undervist tre forskjellige kurs, hatt privattime og egentrena. Herlighet for en dag, nå er det marsj i seng, blogger mer om dette i morgen!

xoxo

 

TRAINING TUESDAY

I dag våknet jeg av meg selv klokken 8! Det var egentlig skikkelig deilig, for det var så lyst og fint ute. Ikke at det betyr at jeg gikk ut hehe, men jeg ble liggende å se på Gossip Girl i sånn 2 og en halv time tihi. Men det er tross alt aldri noe jeg egentlig har tid til så det føltes helt fantastisk å bare ligge i sengen å slappe av. Deretter dro jeg avgårde for å jobbe i hele halvannen time haha. Men alt er bedre enn ingenting, og jeg tar alt jeg kan få! Dessuten trives jeg så godt med å jobbe på den skolen, så jeg gleder meg til hver en time. Etter jobben bar det hjemover og nå gjør jeg meg klar til trening.

 

Bildene over ble tatt forrige tirsdag på fitness treningen vi har hver tirsdag. Det er en veldig morsom treningsdag hvor hele gjengen jobber og trener sammen. Etter styrketreningen har vi finaletrening i enten standard i eller latin. I dag er det latintrening som står på planen. Men før det skal jeg spise, og undervise rekruttene på LSK! Det blir moro. Og noe annet som er moro er at den avis reportasjen om meg kom ut i dag! Jeg skal se om jeg kan få tak i en pdf av avissiden sånn at jeg kan dele det med dere i god kvalitet! Hvis ikke skal jeg få tatt noen bilder av selve avisen 🙂

 

Hva gjør du når du våkner tidlig av deg selv? haha

xoxo

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Today I woke up at 8 all by myself! It was actually really nice considering the sun was shining through my window already. Not that I really got up, but rather stayed in bed for another 2,5 hours to watch Gossip Girl haha. But I rarely have time for that so it was very nice to relax. After that I went to work for half an hour haha. But something is better than nothing, and I´ll take all I get. And besides, I love working at that school and I look forward to every class.

The photos above are taken last tuesday, because every Tuesday we have fitness and finals. It is so much fun to train together with alle the other dancers. Today we have fitness and latin finals, so I am getting ready for that now. 

xoxo

 

 

HEART TAG

HANDMADE PHONECASES AND ANKLE WARMERS BY RANDI ØSTENSVIK // NAILS BY MISS NAILED IT // TAGS FROM SØSTRENE GRENE

Her er noe av det jeg satt å holdt på med i går kveld. For som jeg nevnte i et tidligere innlegg var jeg på Strømmen å handla her forleden, og der fant jeg blandt annet disse “tagsene” på Søstrene Grene. De er så bare så søte! Og man kan jo bruke dem til så mangt, som for eksempel til og fra lapper, pynt, slik som jeg har brukt dem, eller til noe helt annet! jeg kjøpte både de hjerteformede og de enkle hvite, som kom i forskjellige størrelser, og med den kule tråden. Det er så moro å ha noe sånn å gjøre på synes jeg, det er liksom så lett, men det blir så fint og effektfullt. 

 

På lørdag er det konkurranse her i Lillestrøm, og vi danserne skal stille med loddgaver, og dermed kommer to heldige vinnere til å få en håndlaget, strikka mobilveske, som sett over! Så om du befinner deg i Lillestrøm og omheng til helgen må du stikke innom Skjettenhallen for å se masse god dans, og kjøpe lodd for å ha sjansen til å vinne disse flotte mobilveskene. 
Disse er tilgjengelige i alle regnbuens farger, og du kan finne flere bilder på instagram @handmadebyrandi.

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til en lang treningskveld med både privattime, undervisning og fellestimer. Det er en helt vanlig mandag for oss, men likevel er det viktig å lade opp med nok mat og hvile for å yte godt. Dessuten var det masse billige bær på REMA i dag så nå sitter jeg å koser meg med både blåbær og jordbær. NAM!

 

Hvordan er en vanlig mandag for deg?

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Here are the results of some stuff I was doing last night. I found these cool tags at “Søstrene Grene”, and taught they´d be perfect for @handmadebyrandi products! And they can also be used for so much more, for example “to and from” tags on gifts.

On Saturday LSK is holding a competition, and we are bringing prizes for the lottery. I will give two of these lovely handmade phone cases! So if you are in Lillestrøm this weekend, make sure to see the competition and buy tickets fro the lottery in order to win! You can also check out our products on @handmadebyrandi on Instagram.

 

I am going to get ready for a long night in the studio now. We have a private lesson, then I am teaching, and at last we have group lessons. It is actually a totally normal Monday for us, but it is still important to eat and rest enough to be able to dance good all night. 

 

xoxo

 

SUNNY SUNDAY

    

For et fantastisk vær det har vært i dag! Helt fantastisk. Vi syklet frem og tilbake til dansestudio, og på veien tilbake måtte vi rett og slett stoppe å kjøpe en is. Solen stekte og vi måtte kaste jakken, og brette opp ermer og ben for å ikke koke helt opp. Da vi kom hjem la vi oss faktisk ut for å sole oss, det føles ut som en evighet siden vi gjorde det sist. Og som du kan se over var det ikke en sky på himmelen over oss.

 

I tillegg til å trene og sole oss har jeg fått lest litt, sett litt serie og ryddet litt videre på rommet mitt – en veldig deilig søndag egentlig. Det har liksom ikke vært noe stress i det hele tatt, spesielt siden vi kom oss opp og ut ganske tidlig så har vi hatt hele dagen til disposisjon. Dermed har jeg til og med hatt tid til å gjøre lage litt småting, som dere kan se litt sneakpeak av på @handmadebyrandi, men det kommer også snart her på bloggen.

Forresten, jeg nevnte jo at jeg hadde en noen spennende nyheter å fortelle, og her er de: Jeg ble kontakten av en fra Haugesunds Avis som ville skrive et stort oppslag om meg i “Ung Sport” delen i avisen. Det er så hyggelig at noen har lyst å skrive om dans! Spesielt stas er det jo å bli “satt pris på” i hjembyen min. Det er jo tross alt der allting startet. Både dansigen i seg selv, men også der familien min, og alle vennene mine er – og de skal ha mye av æren for at jeg har turt å gjøre det jeg har gjort. Det han har skrevet kommer å på tirsdag, og jeg gleder meg veldig til å lese. 

 

Har du hatt fint vær i dag?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

The weather has been so beautiful today! We even took our bicycles to the dance studio, and on out way back we just had to stop for an ice-cream. It was like 20 degrees outside! So when we got back home we went outside just to lie in the sun for a while. What a nice Sunday, we got up bright and early and had the hole day at our disposal. So we danced, enjoyed the weather, watched a movie, ate dinner and made some stuff which I will post later. 

Btw, exciting news! I got interviewed by the local newspaper the other pay! So much fun that someone wants to write about dancing. It will be published on Tuesday in Haugesund, but I´ll try to get a copy of it to share with you guys.

xoxo

COLOURS

Hvor fantastisk ser vel ikke denne lunsjen ut?? Det var sååå godt. Jeg elsker frukt og grønt, men det blir ikke alltid til at jeg spiser så mye av det. Men når jeg skjærer det opp sånn her så går det ned på høykant. 

 

I går tok jeg faktisk dagen treningsfri, og det var virkelig noe jeg trengte av flere grunner. For det første var jeg veldig sliten etter mye trening og jobb hele uken, og for det andre trengte jeg å få gjort litt hjemme. Jeg fikk vasket to maskiner med klær, og ryddet en del på rommet. For selv om vi er ferdig med selve innflyttingen og føler oss veldig hjemme, gjenstår en del systematisering… og det fikk jeg heldigvis gjort en del av i går!

 

I dag har vi allerede hatt en økt med latintrening, og nå skal jeg bare få i meg litt mat før jeg drar avgårde på Fresh fitness for en styrkeøkt. Etter den skal jeg innom Strømmen for å handle noen esker og litt mat til i kveld.

 

Hva skal dere denne fine lørdagen?

 

xoxo

 

TECHNICAL DIFFICULTIES

I dag har jeg vært hos kiropraktoren for å undersøke bekkenet mitt nærmere for å utelukke at jeg har fått meg en skade. Alt virka bra, og det har roet seg ned i musklene. Neste steg blir da å komme tilbake for noen styrke-tester for å få litt ordentlige “tall” på om jeg er like sterk på begge sider, så rygg som på mage etc. Så det blir spennende å se! 

Etter det dro jeg avgårde til vegvesenet for å ta teoriprøven, æææ! Jeg var så nærvøs, selv om jeg hadde bestått sikkert 25 sånne øvelses tester. Da jeg kom dit hadde de for sikkerhets skyld tekniske problemer, så alle datasystemene deres var nede! Det hjelper jo ikke akkurat på nervøsiteten å bli sittende å vente i to timer! Men til tross for at jeg først var veldig nervøs fikk jeg roet nervene ved å lese litt i boka mi som jeg heldigvis hadde med meg. Og da det endelig var min tur var jeg relativt rolig…helt til jeg så noen av spørsmålene! haha. Et par av dem var skikkelig annerledes enn de jeg hadde øvd på! Og jeg var sikker på at om jeg besto skulle det være såvidt…men da jeg etter 20 minutter trykka fullfør og nervene var i høyspenn sto det : “Gratulerer, du har bestått!” med kun to feil. Jeg var veldig fornøyd!

Jeg har brukt både Teoritentamen og Teoriappen, og var egentlig veldig fornøyd med begge. I utgangspunktet tror jeg at jeg likte teoritentamen hakket bedre, men den er jo så vanvittig dyr!! Så det at teoriappen i motsetning er billig og varer “for alltid” , gjorde at jeg lett valgte den over teoritentamen etter et par måneder. Den fungerte bra, og gjorde meg klar til prøven. Jeg må si at selve teoriprøven var litt annerledes og hadde et par veldig rare spørsmål…men de er for det meste ganske logiske hvis man tenker seg litt godt om. Uansett glad jeg er ferdig med den, så er det bare å jobbe seg frem mot den praktiske prøven.

 

xoxo

HANDMADE // NEW IN

Mamma mia så mye fint mamma lager! I går fikk jeg disse to, og i dag kom det faktisk enda to til! De skal jeg legge ut bilder av siden, når jeg har dekorert dem litt. Disse herlige fargene er jo en fryd for øyet, og dessuten veldig fine til den meget sorte dansegarderoben min. 

 

I dag har jeg vært på jobb, undervist og vært på trening. Vi hadde en privattime i latin, og deretter brukte vi et par timer på å lage ferdig et show vi skal ha i morgen! Og etter det hadde vi voksekurset. De er så flinke og det er så morsomt å ha dem! Perfekt måte å avslutte en onsdag på rett og slett. 

 

I morgen venter undersøkelse hos kiropraktoren, jobb, show og trening!

 

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

Mamma mia my mum makes so much nice stuff! These arrived in the mail yesterday, and also two more came today, which I will post photos of as soon as I have blinged them up a bit. These colours are joy to the eye, and makes a nice change in my black wardrobe haha.

Today I have been working, training and teaching. First we had a private lesson, then we practiced our show for tomorrow! And at last we had the adult social dance group, so much fun! 

xoxo

HANDMADE WITH LOVE

En ny uke er i gang og det er alltid masse å gjøre. I går kom jeg meg blandt annet til kiropraktoren for å sjekke hva som skjer med dette bekkenet mitt..I går tok han en “vanlig” enkel behandling sånn at jeg skulle kunne gå å trene normalt. Men på torsdag skal jeg tilbake for å sjekke musklene i områdene rundt, og lignende sånn at vi kan finne ut om det er noe jeg må trene opp/ avspenne /stramme opp, slik at jeg slipper dette her så ofte. Jeg setter sååå stor pris på at de gjør en så grundig jobb!

 

En annen positiv ting, er at jeg fikk masse post i dag – masse knapper! Disse kjøpte jeg på Ebay for en kjempebillig penge! Og jeg gleder meg til å sy dem på de flotte tingene mamma har laget. Veldig gøy å ha litt å gjøre (som om det ikke er nok å gjøre haha). I tillegg har jeg ambisjoner om å ta bilteorien denne uken, noe jeg gruer meg skikkelig til egentlig, for jeg føler meg aldri klar til sånne ting. Dermed er det bare å kaste seg i det tror jeg.

 

Nå er det er par timer til vi drar til LSK for å ha styrketrening og finaletrening – en veldig krevende kveld, så nå er det bare å fylle opp lagrene og lade opp!

Har du noen fritidsaktiviteter du liker å gjøre hvis du har litt ekstra tid?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Another new week is on, and there is a lot of things to do. Yesterday I went to my chiropractor to check out what my pelvis is doing these days… We just did a normal check and fix yesterday, but on thursday he is doing a thorough check on the muscles around the area etc, to see what we can do to make it happen less often. I am so grateful that they take me so seriously!

Another positive thing was the mail today! A lot of buttons I have ordered from Ebay came today, and I am really exited to sew them on the handmade stuff my mum has made. Always fun to have something to do if you have spare time. 

In a couple of hours we are heading to LSK to have a workout and finals…we are in for a heavy, but hopefully very fun night!

xoxo