LAUNDRY

Nå nærmer dancecamp seg med stormskritt, og da jeg skulle begynne å se hva jeg ville ha med meg, innså jeg at klærne mine bare ligger slengt inne i skapene, så jeg dro ut alt fra hyllene og brettet hvert et plagg før jeg la dem tilbake. Når man har så mye klær på så liten plass, blir det ekstremt fort rot, både inni og utenfor skapene. Men heldigvis er det bare å sette av tid, fyre opp litt god musikk, og sette i gang!

Så etter noen timer hadde jeg både satt på en del klesvask sånn at alt er klart til avreise, og bretta, og sortet en del av klærne mine. Deilig å ha gjort! 
Nå skal jeg vaske enda mer klær, haha, og begynne å pakke. I tillegg har jeg en to-do list. Håper å få gjort mesteparten av den i dag, sånn at jeg har helgen ledig. 

Hva pleier dere å gjøre for å gjøre for eksempel rydding, morsommere?

 

xoxo

WAY HOME

Skikkelig random bilder som Sverre knipsa av meg på vei hjem i går, haha. Jeg liker så godt sånne sommer kvelder hvor det fortsatt er lyst og fint!
I dag har vi trent standard og deretter jobba jeg på min nye jobb…på FRESH fitness <3 Jeg var på opplæring i dag sammen med den herlige sjefen min, og snart skal jeg begynne å jobbe på egenhånd. Jeg har selv trena på fresh lillestrøm en god stund, og nå som jeg har blitt kjent med alle de fine folka som jobber der gleder jeg meg skikkelig til å komme igang!

 

Nå skal vi spise litt mat, og begynne å pakke så smått. I morgen tidlig er det siste treningen vår før Dancecamp, og så er det bare å glede seg til både dancecamp til uka, og til at mamma og gjengen kommer over til helgen! Wohoo

 

Hva skal dere i helgen?

 

xoxo

TUESDAY


Dette har vært en rolig dag egentlig, jeg har hovedsaklig vaska klær, sett på tv, trena, tøya og spist sushi haha. Men Tv-tittingen tok mest tid. Men det er jo tross alt deilig å ha en sånn lat dag og. Men fikk heldigvis litt mosjon på standardtreningen i dag, selv om det var ganske rolig. I tillegg har jeg skikkelig planer om å bli myk igjen, så jeg prøver å tøye en god stund eller hver trening. 

På vei ned til trening gikk jeg i skjørt og en topp, men på vei hjem var det litt kjøligere. Herlighet, jeg burde vært sponsa av Nike haha! Jeg digger både buksa mi, og skoa som jeg har fra www.footway.no I tillegg digger jeg genseren min fra www.byhs.no . 

Elsker slike comfy-sporty looks! 

Hva har dere gjort i dag?

 

xoxo

A TASTE OF SUMMER

Norske jordbær er definitivt smaken av sommer, og i tillegg til jordbær er det jo nydelig vær i dag! 
Desverre må jeg vaske og begynne å pakke litt i dag, men jeg har også store planer om å komme meg ut å nyte solen. Jeg får meg heldigvis en fin spasertur når jeg skal til trening senere i dag. I dag står standard på planen. Og kanskje får jeg kjøpt med meg en kurv med jordbær på veien for å gjøre en fin dag komplett!

 

Hva har dere planer om å gjøre i finværet?

 

xoxo

SHUFFLE

            
Da jeg rydda rommet i går hadde jeg selvsagt på musikk, og jeg bestemte meg for å sette på shuffle på en liste hvor jeg omtrent aldri har sletta noen sanger siden jeg fikk spotify. Det kom mye bra, nytt og gammelt. Og her er et par av favorittene jeg sang med på:
       
Jeg hører på musikk omtrent hvor jeg går, så jeg er veldig avhengig av spotify haha. Musikk gjør alt så veldig mye morsommere! For eksempel blir det å rydde og brette klær en lek med god musikk i bakgrunn. 

                  

Jeg liker så mangt av musikk, som er en stor fordel rundt omkring hvor det spilles musikk! I tillegg har jeg en tendens til å kunne de fleste sangene som kommer på radioen osv, hehe. Tror 90% av hjernen min er sangtekster, neida, joda. 
Stoppet litt spesielt opp ved “With love” av Christina Grimmie. Da jeg leste at hun hadde blitt skutt nå nylig ble jeg helt satt ut. Jeg så på henne på youtube før hun ble skikkelig kjent, og hadde skikkelig sansen for både jenta og stemmen hennes! Det er helt vanvittig trist at sånn skjer…så jeg satte på en av sangene hennes som en liten “tribute” til henne, R.I.P. 

 

Hvilke sanger har dere dilla på om dagen?

 

xoxo

THE FOOT´S WAY – FOOTWAY

Mine splitter nye sko er endelig hjemme i hus! Disse er definitivt de nye favorittene mine, og jeg gleder meg sånn til å få brukt dem mer! Jeg gikk i dem i går, og de var super lette og behagelige, noe som er midt i blinken for meg som går veldig mye.  

I mean…look at those beauties! hehe. Jeg hadde på forhånd bestemt for et par sorte sko som passer til det meste, og i tillegg ville jeg ha uttagbar såle på grunn av at jeg er litt plattfot og har egne såler. Derfor hadde jeg kontakt med ei i footway, og fikk super kundeservice. Dermed fikk jeg rett og slett et supert, sort par sko med uttagbar såle. 

Jeg går så og si kun i joggesko, men har kun joggesko med farger og mønster (som jeg også digger!!) men det er også digg å ha et par lette, sorte sko, som går med så og si alt, i tillegg til å være behagelige.

Footway har et skikkelig bra utvalgt, og dere kan sjekke ut nike-utvalget på denne linken : http://www.footway.no/sko/nike

I dag har det vært så surt vær at jeg ikke ville bruke dem ute siden de er så nye og fine, hehe! Så jeg satser på finere vær fremover slik at jeg kan gå i disse flotte Nike skoene fra Footway snart igjen. Har du det også slik med nye klær og sko?

Håper alle har en deilig søndag! 

 

xoxo

 

FOOTWAY – SNEAKPEAK


Da har jeg ruslet i finværet og hentet pakken min fra footway! Skoene er ute av esken og skal prøves ut i dag, jeg er kjempespent! Jeg har gledet meg skikkelig til skoene skulle komme. men jeg trengte ikke å vente lenge, for før jeg visste ord av det fikk jeg hentemelding fra posten – utrolig kort leveringstid!

 

Nå skal jeg skifte – igjen – for å dra å møte Sverre på Strømmen Storsenter, før vi drar på vår første trening på en stund, siden jeg endelig får starte å trene smått igjen. Deretter er det avgårde med Malin!

Så nå må jeg skifte, pakke treningstøy og sommerkjole til etterpå!

 

xoxo
 

GIRLS NIGHT OUT

Som sagt hadde vi en herlig jentekveld i går, som var både en forsinka feiring av Tiril sin bursdag, og jentekveld. Vi koste oss først hjemme hos meg med litt ost, kjeks og vin, før vi tuslet ned til Casa Mia for å spise middag. 
Jeg spiser vanligvis ikke pasta eller brød, men i går ble det både herlig brød til “ventemat” på casa mia, i tillegg til en deilig pastarett til middag!! Det er jo så sykt godt… Og siden vi ikke hadde spart på noe før, så sparte vi ikke på desserten heller. Dermed kjøpte jeg meg en deilig sjokoladefondant, nam!

 

Alltid koslig å være med disse fine frøknene. Og jeg kommer til å savne dem enormt til høsten når jeg ikke ser dem hver dag lenger. Men heldigvis har vi mye tid nå i sommer til å være sammen. I dag skal jeg blandt annet være med Malin, blogginnlegg kommer! 🙂

 

Nå skal jeg hoppe ut av chille-klærne og inn i noe litt lettere, så skal jeg gå opp til postkontoret hvor det ligger en pakke å venter på meg. Hva kan det være? Stay tuned!

 

Hva skal dere på en finfin lørdag?

 

xoxo 

BACK ON IT

Jeg har lenge likt å tegne kjoler, og har sikkert tegnet ut minst 5 slike bøker allerede. Jeg er rett og slett veldig dårlig på å tegne mennesker, så disse bøkene man får tak i på typ lekebutikker og ARK har vært redningen haha! Over ser dere tre kjoler jeg har tegnet de siste dagene. Selvsagt er det litt sånn at jeg ser for meg hvordan de blir i virkeligheten, så tegningene er kanskje ikke like forklarende for alle andre. Min store ønske fremover er å designe å få sydd min egen kjole. Trenger nok hjelp med å sy den, men hvertfall tegne den, og stene den selv. Jeg tar mye inspirasjon fra brudekjoler faktisk, siden mange av dem har så flotte mønster, men også fra andre dansekjoler eller bare fra hodet mitt. 

Dessuten er jeg kanskje ikke den beste tegneren, hehe. Å jeg er ikke alltid spesielt god på å få det til å se 3-dimensjonalt ut, men jeg er veldig glad i flotte mønster og detaljer, så jeg prøver så godt jeg kan! Jeg har et veldig klart bilde i hodet mitt, spesielt på en øverst til venstre, og har virkelig lyst å få laget den i virkeligheten! Men det får vente litt, siden det er så kostbart med nye kjoler..

I tillegg til kjoler “designer” og lager jeg negler, men jeg pleier ikke å lage dem før jeg evt har kjole å lage dem til. 

 

Har fått skikkelig dilla på å designe igjen, spesielt siden jeg enda har treningsforbud. Men forhåpentligvis oppheves det snart, slik at jeg får trent igjen….klør i beina!!

 

Har dere noen fritidshobbier?

 

xoxo