FOREVER LOVIN`

Dagens levering sier litt om hvor fantastiske disse to produktene er! Det er ikke bare jeg som har forelsket meg helt i disse produktene. Mine to favoritter et nettopp MSM og heat-lotion. I tillegg bruker jeg en rekke andre andre produkter fra Forever daglig! Jeg har selvsagt handlet et par nye kremer til meg selv, men resten skal leveres til kunder i løpet av uken. 

Jeg får veldig fort muskelknuter i nakke og rygg, samt blir jeg veldig sliten i lårene etter en uke med trening. Heat-lotion bruker jeg oftest i nakken og på ryggen, mens MSMen bruker jeg oftestl på lårene. Heat lotion er både varme og kuldekrem, helt avhenigig av om det trengs varming eller avkjøling, mens MSMen er en dyptgående muskelkrem. Jeg bruker dem til alt mulig. Heat brukes både til vondter i muskler, men også ved hodepine, da smører jeg den ved tinningene og pannen, og det er så deilig! Kremene har spart meg for smerter mange mange ganger! Denne gangen har jeg i tillegg bestilt aloe lips og mascara som er et par andre faste favoritter.


Dersom du vil ha eller vite mer om produktene eller bedriften så send meg en mail på [email protected]

Ønsker dere en rolig søndags kveld, jeg håper dere tilbringer den med noen dere er glad i! 

TACO, FRIENDS AND LET`S DANCE

I dag har jeg besøk av min herlige veninne Hedda som ENDELIG har “fulgt i mine fotspor” å flyttet til Oslo på grunn av dansen.Så deilig ha en Haugesunds jente med meg her på østlandet. Dette feires med taco og Skal Vi Danse premieren på tven.

Today my lovely friend Hedda is visiting me in my home. She has FINALLY “followed in my footsteps” and moved to Oslo because of dancing. This is celebrated with taco and the norwegian version of Lets dance.

For litt enkle mennesker som oss som verken spiser rømme, tacosaus osv er taco en ganske kjapp, sunn, enkel og herlig middag! Bortsett fra at vi prioriterte bort de deilige fullkornslefsene for billigvarianten i dag, så ble den en god sunn middag med kyllingkjøtteig, salat, agurk og ost. Men siden det er lørdag unner vi oss både litt brus og popkorn.

For simple people like us who doesn´t need much for their taco, it becomes a healthy, easy, cheap and lovely meal! But because it is Saturday we enjoyed some soda and popcorn.

Jeg har fulgt med på Skal Vi Danse så lenge jeg kan huske. Lite visste jeg da at jeg skulle få bli kjent med flere av danserne på programmet og at to av dommere skulle bli mine trenere. Trine er fortsatt på plass i programmet ved siden av å være treneren vår resten av uken. Jeg kjenner flere av danserne som deltar og har deltatt. Mange av dem konkurrerte fortsatt da jeg var mindre og jeg husket at jeg så veldig opp til dem. Jeg treffer fortsatt noen av dem i ulike dansesammenhenger. Under ser du et bilde fra en av de første sesongene hvor de to flotte damene på bildet i dag er mine trenere som jeg ser opp til!

I have been watching the norwegian Let´s dance as long as i can remember. Little did I know that I´d get to know some of the dancers on the show and that two of the judges would become my trainers. I know some of the dancers on the show and meet them occasionally in dance related events. Under you see a picture from one of the first seasons, and the two lovely ladies are my trainers, and they are idols for me. 

                                  

Dommerpanelet og frisyrene til dem i det har definitivt endret seg til i dag!

The judging panel and the hairstyles of the ones in it has definitely changed!

Å se Skal Vi Danse med standard- og latindansere er på eget ansvar. Vi kan være veldig engasjerte, og skal selvfølgelig kommentere det aller meste. Noen av deltakerne imponerer stort!!!! Mens andre imponerer ikke fullt så mye.. 

I dag er vi spesielt imponerte over Pascal, Adelén og Samuel!

Min mening om skal vi danse? Jeg liker programmet! veldig godt! Det viser at dans krever mye mye mye trening. Koordinasjon og utholdenhet. Dette programmet er både god underholdning og litt undervisende for folk som ikke vet så mye om sportsdans. På en annen side er det litt misvisende siden vi hverken har løft, slipper hverandre i standard..osv. Vi danser også ikke et og et par på gulvet bortsett fra solodanser i finaler. Så i en vanlig konkurranse er det som regel alt fra 6 til 13 par på gulvet.

Jeg er virkelig imponert av mange av deltakerne gjennom årene. De tilegner seg informasjon utrolig fort og klarer å få det frem på direktesendingene! Så det er ikke sånn at vi dansere bare sitter å kritiserer alt og alle. Mesteparten av tiden går faktisk med til mange kommentarer som: “Å det var en bra høyrevending!” “Hun hadde virkelig bra attitude!” Og så videre.

Da var det leggetid for meg, for det er ikke bare deltakerne på Skal Vi Danse som har dansetrening i morgen!

Ønsker alle en fortsatt fin lørdags kveld!

DON`T BE AFRAID TO TRY, TO DISCOVER..

Ordene til Sasha Melnikov i dag. Vi hadde både gruppetimer og privattimer i dag. Begge deler var veldig lærerikt! Han er virkelig utrolig dyktig. Vi fikk skryt av han fordi han syntes vi hade blitt mye bedre siden sist vi så han, noe som er veldig hyggelig og godt å høre! Stoler på russeren vår! Jeg er veldig glad i måten han underviser på. Han viser vireklig at han er på din side og er der for å hjelpe deg til å bli bedre! Den følelsen får man ikke fra alle trenere. Vi kjenner ham jo ganske godt etterhvert så det er alltid veldig hyggelig å se ham igjen og trene med ham. Han er alltid blid og morsom! I tillegg til å være en fantastisk danser og lærer. På privattimene danser han mye med både meg og Sverre, og han er virkelig ikke ute av form, han er fortsatt en veldig god danser til tross for at han ikke konkurrerer selv lenger. Han var veldig tydelig på at vi ikke måtte være redde. Redde for å feile, dumme oss ut osv. Men vi skulle prøve og oppdage nye måter å gjøre ting på, hvordan kroppen vår fungerer. Alt i alt en super danse-dag! Nå er vi hjemme, ganske så slitne, skal spise litt middag og få oss en god natts søvn slik at vi er klare til dagen i morgen! 

 

                                                           

Ønsker alle en superduper fredagskveld! Uansett om den tilbringes ute, på sofaen eller hvor enn du måtte være!

 

Words by the great Sahsa Melnikov today. We had a group lesson and private lessons today, and both were great!! He is such an amazing teacher, and we learn a lot from him. We know him quite well by now and he is always in a great mood and really gives you the feeling that he is here to help you to develop your dancing! Today he said to us that we should´t be afraid to try and discover! Don´t be afraid to look silly, because you will not look silly when you try, but discover new ways to do things with your body! All in all a wonderful day in the studio! 

Wish you all a wonderful friday night, wherever you spend it!

DANCE!

                       

Som t-skjorten min sier; DANCE! Førstkommende helg er det treningshelg med selveste Alexander Melnikov, eller Sasha som vi kaller ham! En trener vi samarbeider mye med. Neste helg arrangeres det Norgesserie her på LSK, så nå begynner oppkjøringen mot den! Desverre har treningen vår de siste dagen blitt litt amputert på grunn av sterke smerter i nedre del av ryggen…men nei, ikke hos meg som tilsynelatende går ned i bro her, men hos partneren min Sverre. Han er for øyeblikket hos sitt andre kiropraktor besøk denne uken å håp om å finne ut hva som skaper de voldomme smertene. Jeg på den andre har en siden har en hoven sene på tåa som gjør det grådig vondt å danse… heldigvis ikke like vond som Sverre sin rygg, men noe jeg skal uansett skal sjekke opp slik at jeg ikke gjør det værre.

 

Jeg får litt spørsmål om jeg har vondt i ryggen og så videre fordi vi blandt annet slike dype linjer som du ser på bildet, men sannheten er at for eksempel denne linjen, ikke gjør meg noe vondt som helst. Jeg slet litt med veldig vond rygg en periode, men da vet man at man gjør noe galt. Det er ikke ryggen som får oss så langt ut. Selvsagt hjelper det å være litt myk i ryggen, men det kommer ikke derfra. Jeg er egentlig ikke noe spesielt myk i ryggen, men likevel klarer jeg veldig dype linjer med riktig teknikk! Bud nr 1: BØY KNÆRNE. For all del ikke lag en knekk i ryggen og bøy deg bak sånn uten videre. Det er mye vekt og en stor påkjenning for ryggen. Bud 2 er å vinkle lårene opp mot partneren, sånn at man unngår en veldig svai. Jeg har naturlig mye svai i ryggen, men jeg går aldri rundt å svaier! Verken til vanlig eller når jeg danser. Jeg prøver alltid  til en viss grad å ha en flat rygg. Naturlig bue = flott! Knekk og rette vinkler = au! 

 

Samme gjelder nakken… det har gjort mye vondt! Det er fortsatt ofte jeg har ømme vinde nakkemuskler, men ikke på samme måte som før. For bruker man kun nakkemusklene til å holde hodet opp er man ille ute, for hodet er tungt! Det er tungt nok når man gjør det riktig.. 
Til sist vil jeg bare si at det prinsippet også gjelder armene. Ikke hold armene oppe med kun armene, da begir du deg ut på en ganske tung affære! Man må også bruke noen flere muskler i ryggen for å hjelpe til!

Dersom man utfører disse bevegelsene slik de på en måte ser ut, hode og rygg (vekt) bak og kun armer… ja da blir ikke partneren happy, for da blir man tung! Man kan være så tynn og liten man bare vil, men legger man vekten bak på den måten føles det som å drasse rundt på en liten flodhest.

 

-Mens jeg skriver her fikk jeg en gladmelding! Kiropraktoren Sverre var hos i dag fant ut hva som var problemet og fikk det trolig på plass! Vi satser på at det blir sånn og at vi kan starte full oppkjøring!

 

Like my t-shirt says; DANCE! This weekend we are having a training weekend with the man himself, Alexander Melnikov, or Sasha as we call him! He is a trainer we work with a lot. The weekend after that our club LSKdance is arranging one of the Norwegian ranking competitions, and we are getting ready for that competition. Sadly our training the last few days has been a little amputated because of a lot of pain in the lower back. But not in my back even though I´m the one hanging almost up side down, but in the back of my partner Sverre. He is at his second chiropractor appointment this week, and hopefully they will figure out why he feels so much pain. On my side I have pain in my toe..Luckily not as bad as Sverre´s back, but still painful.So I´ll go and check it out in case it gets worse.

I get some questions about if I have backache and so on because we among other things perform such deep lines like you see in the picture, but the truth is that for example this line, do not do me any harm at all. I struggled a bit with very bad back in a period, but then you know you are doing something wrong. It’s not the back that gets us so far out and down. Of course it helps to be a little flexible in your back, but it does not come from there. I’m not really especially flexible in my back, but still I manage very deep lines with proper technique! Bid No. 1: Bend your knees! By all means do not make a kink in your back and bend your back just like that. There are a lot of weight and a large strain on the back. Bid 2, is to angle your thighs up towards your partner to avoid a very swaying back. I naturally have a back with a lot of sway, but I never walk around with sway! Neither when doing normal things or when I dance. I always try to some extent to have a flat back. Natural sway = great! Crackling and straight angles = ouch!

Same goes for the neck … I´ve had a lot of pin in my neck earlier, and it is still often sore with acing neck muscles, but not in the same way as before. if one uses only the neck muscles to keep your head up, one is in trouble, because the head is heavy! It is hard enough when you do it right ..
Finally, I would just say that the same principle also applies to arms. Do not hold your arms up with just your arms, then you venture out on a fairly heavy affair! One must also use some more muscles in the back to help!

If you perform these movements as they somehow seem, head and back (weight) backwards and only arms … Then your partner will not be happy, because then you become heavy! One can be as thin and small as possible, but if you put weight backwards, it will feel like carrying around on a small hippopotamus.

 

-While I´m writing here I got a happy message! The chiropractor Sverre was with today found out what the problem was and probably got it in place! We are hoping that it will stay like that and that we can start preparing for the competition next week!

Ønsker dere en flott og smertefri dag!! Hør på kroppen, den gir beskjed!

Listen to your body, it will tell you if something is wrong! 

INSPIRATION!!!

                             
Hun er uten tvil en av de vakreste og mest grasiøse kvinnene jeg vet om i denne verden… Yulia Zagoruychenko. Hun er et av mine aller største idoler, sammen med sin parter Riccardo Cocchi. De er verdensmestere i latinamerikanske danser i det profesjonelle forbundet. Tenkte bare jeg skulle dele denne fantastiske videoen som kom dalende på facebook-feeden med dere. En fantastisk rumba. ENJOY!
(trykk på bildet dersom videoen ikke kommer opp her på bloggen)
She is without doubt ore on the most beautiful and most gracious women I know…Yulia Zagoruychenko. She is one of my biggest idols, together with her partner Riccardo Cocchi. They are the world champions in latin-american dances in WDC. Just taught I´d share this wonderful rumba with you. ENJOY!

BRAND NEW

Jippi! Da har jeg endelig fått helt nytt henna utstyr! Både ny maling og flaske med forskjellige tupper slik at strekene kan bli skikkelig tynne eller tykke etter ønske. Jeg var hjemme litt sent etter trening men jeg måtte selvsagt prøve det ut! Klar for mange henna-avtaler fremover! Sjekk ut “shop”-en min om du er interessert! Ikke glem å sjekke ut #hennabyronja på Instagram. 

           

                                                                 

I finally got my new henna equipment! This includes new paint and an applicator. I got home quite late last night but I had to try it out! Ready for a lot of henna appointments! Check out my “shop” if you are interested!

And don´t forget to check out #hennabyronja on instagram!

NATIONAL TEAM & TALENT TEAM NORWAY

Desverre har det gått et par dager siden siste blogginnlegg, men jeg kan trøste dere med at for hver gang det blir et slikt opphold er det som regel noe spesielt, og gjerne litt spennende som har skjedd! Så dersom jeg forsvinner et par dager er det altså som regel fordi jeg er helt opptatt med et eller annet. Denne gangen var det fordi at det har vært samling på studioet vårt med både landslaget og “Talent Team Norway”. Vi er egentlig verken med på landslaget enda, eller på Talent Team, men vi var heldige nok til å få delta på denne helgen.

 

Fredagen hadde vi to privattimer med flotte Catia Vanone. Vi lærte mye av henne! Hun er fra Italia og har en litt annen måte å undervise på enn det vi er vant med i Norge, men vi er veldig bereiste etterhvert, så vi er veldig vant til mange forskjellige typer undervisning. Utenlandske trenere er ofte det vi vil kalle “strengere” en Norske trenere, noe jeg på en side kan si meg enig i, og på en side ikke. Jeg vil si at forskjellen på norske og utenlandske trenere er at de sier ting på forskjellige måter, og ofte kan de utenlandske være litt mer utålmodige. I tillegg til Catia hadde vi fellestimer med Mirijam og Geir Bakke, og Zumba med Alexandra Kakurina. Fredag og Lørdag var veldig slitsomme, men flotte og inspirerede dager! Lørsdags kveld hadde vi en forrykende team match ( hvor vårt lag vant bare sånn btw), i tillegg hadde vi en aldri så liten dance-circle da vi ventet på resultatene! Her tok Sverre seg eksepsjonelt godt ut, som vanlig! 

           

                 

Unfortunately it´s been a couple of days since the last updated my blog, but I can comfort you with that every time tI don´t post it´s usually because I´m doing something other than usual and will blog about it afterwards!  I didn´t blog this weekend because it was a gathering at our studio with both the national team and “Talent Team Norway”. We are really neither with the national team yet, or the Talent Team, but we were lucky enough to take part in this weekend.

 

Friday we had two private lessons with great Catia Vanone. We learned a lot from her! She is from Italy and has a slightly different way of teaching than what we are used to in Norway, but we are very well traveled gradually, so we are very accustomed to many different types of lessons. Foreign coaches are often what we would call “rigorous” one Norwegian coaches, which I on a page can tell me agree, and on a side not. I would say that the difference between Norwegian and foreign coaches is that they say things in different ways, and often the foreign be a little more impatient. In addition to CATIA, we had joint lessons with Mirijam and Geir Bakke, and Zumba with Alexandra Kakurin. Friday and Saturday was very tiring, but great and inspiring days! Lørsdags night we had a tremendous team match (where our team won just like that btw), in addition we had an ever so small dance-circle when we were waiting for the results! Here took Sverre himself exceptionally well, as usual!

 

 

 

ALREADY ?

Det er virkelig ikke noen rolig start på skolen. Allerede første dag har vi lekser, samt må vi komme i gang med særemne allerede! Så kvelden i går gikk med til litt lekser i stedet for blogging desverre.I tillegg skal vi allerede begynne å tenke på russetiden! Noen tenker da “allerede..? Jeg har tenkt på det i månedsvis!!”  Men for meg som ikke skal være med på van eller lignende, og ikke har planer om (eller råd til) å bruke mye penger på russetiden er det tidlig haha. Så da var den en haug med ungdommer inn i et bittelite klasserom for å prøve russeklær! Stress… Få bukser og mye folk. I tillegg tenkte jeg ikke langt nok til å ta på meg noe smart, så da ble det russebukse med jeans under! Superkomfy! 
Det føltes ut som jeg prøvde en milliard forskjellige bukser…og jeg prøvde sikkert noen bukser flere ganger.. kaos. Uansett fant jeg en passende bukse til slutt! Woho

 

Som sagt er det også tid for særemne, og jeg skal ha om banning og muntlig språk! Jeg banner ikke veldig mye selv, men det er et interresant emne som mange har forskjellige meninger om! Og for meg hørtes det mer interessant ut enn å lese en haug med bøker og sammenlige, spesielt siden jeg sjeldent leser bøker med mindre jeg finner noe jeg virkelig synes er underholdende og interessant! 

 

Nå er det snart tid for å begynne å undervise dans igjen, så det er veldig mye planlegging om dagen for å få kabalen til å gå opp.

There really is not any quiet start at school. Already the first day we have homework, and we need to get started with special subjects already! So the evening yesterday went into a little homework instead of blogging sadly. In addition to that we already start thinking about graduation time! I think “already ..? ” But someone have already thought about it for months !!” But I´m not in a van or anything, and I have no plans (or can afford) to spend much money on the “Russetid”. So then it was a bunch of young people into a tiny classroom to try russ clothes! Stress … Few pair of pants and a lot of people. In addition, I was not thinking far enough to wear something smart, so I had to try russ pants with jeans underneath! Superkomfy! 
It felt like I was trying a billion different pants … and I tried certainly some pants several times .. chaos. Anyway, I found a fitting trousers to end! Woho

 

That said, it is also time for special topics courses, and I am having the topic swearing and spoken language! I do not swear very much myself, but it’s a interesting topic that many people have different opinions about! And to me it sounded more interesting than reading a bunch of books, especially since I rarely read books unless I find something I really find entertaining and interesting!

 

BACK TO SCHOOL


Første skoledag! Nå begynner hverdagen offisielt, og jeg er mer eller mindre klar for siste året ved Lillestrøm vidergående skole. Det blir stress, travelt, men også forhåpentligvis morsomt og lærerikt! Det var skikkelig hyggelig å møte folk igjen, og det blir spennende å bli kjent med noen nye også! Det var en kort skoledag med gjennongang av reglemang og alt annet som vi elever synes er superinteressant! Resten av dagen gikk med til middag, trening, og avslapning.

First day of school! I am more or less ready for my last year at Lillestrøm high school. It is going to be stressful, busy, but hopefully also fun and instructive. It was reality nice to meet people again after the summer, and I´m also looking forward to getting to know new ones. It was a short day of school. The rest of the day went by to eat some dinner, dance and relax a bit.