DEN ULTIMATE JULEKALENDER GUIDE

Tusen takk for den fine responsen på Julegaveguiden min! Om du ikke har lest den kan du finne den HER. Men nå skal vi over til et annet juletema, nemlig kalender! Og apropos kalender, jeg skal ha min helt egen julekalender på min Instagram profil i desember, så om du har lyst å vinne litt goodies til juletiden må du huske å følge meg HER.

Men så over til andre kalendere, jeg har nemlig mange forslag til kalendere, noen som er helt gratis, andre til et stramt budsjett, og noen til de uten særlig budsjett. Jeg synes at adventskalender er syykt koselig, men jeg vet at det også kan føles overveldende, dyrt og mye ut. Så forhåpentligvis kan du plukke opp et tips eller to her! Jeg skal ta for meg kalendertips til både  barn, kjærester, venner og familie!

 

Gratis kalender ideer

1) 24 lapper med personlige komplimenter. 
– Hva er personen god på? Hvilke kvaliteter setter du stor pris på hos personen? Hvilke ting ser du opp til hos vedkommende? Noen enkle eksempler: ” Du er utrolig omsorgsfull” ” Du har utrolig kul klesstil” ” Du er flink til å lytte” ” Du er vakker” “Du er talentfull” osv. Så lite, men kan bety så mye.

2) 24 lapper med tips og triks
– Hva er du god på? Del din kunnskap! Hva med sminketips, byggetips, sparetips, interiørtips, produkttips osv!

3) 24 lapper med hyggelige aktiviteter dere kan gjøre sammen.
– Baking – Se en julefilm – Gå en tur – Bake pepperkaker – Ha juleverksted – Bygge snømann – Pynte til jul – Skitur – Aketur – Skøyter – Ringerunde til venner du ikke har snakket med på en stund – Lage pepperkakehus – osv

4) 24 lapper med personlige tjenester.
For eksempel: -Rydde huset – 20 minutter nakkemassasje – Lage middag – Frokost på sengen – Skifte sengetøy – Lage dessert – Støvsuge –

5) 24 lapper med dikt/quotes/motivasjon osv.
Her er pinterest helt gull å bruke for masse inspirasjon! Et par eksempler: ” Do more of the things that makes you happy” ” Make your dreams happen” ” Dream big, work hard, make it happen”

6) 24 lapper med filmer.
En ny film hver dag! Skriv 24 gode filmer, og den filmen som trekkes skal dere se! Og om dere ikke har tid til en film hver dag, kan du/dere alltids trekke en lapp hver gang det passer i stedet, typ i helgen.

Billige ideer

1) Puslespill
Sverre kom med en skikkelig fin ide fra hans barndom, som var at foreldrene kjøpte et puslespill som de delte opp i 24 deler. Da fikk han x biter per dag, og 24 desember hadde han et helt puslespill!

2) Klassisk sjokoladekalender
Denne kan liksom ikke slå feil spør du meg! Dessuten er det veldig billig, men du gir likevel en liten ekstra oppmerksomhet til noen du er glad i!

3) Del opp en pakke med leker
Da jeg var liten elsket jeg leker, så det mamma gjorde var at hun kjøpte en pakke med leker, åpnet den opp og fordelte lekene i 24 gaver. På denne måten slipper du å kjøpe 24 forskjellige ting!

4) Flakskalender
Enkelt, greit, koselig, gøy og kan potensielt gjøre vedkommende litt rikere!

5) Bildekalender
Print ut 24 fine bilder/minner og gi en fotobok første dagen etterfulgt av et bilde hver dag! Etter julen har personen en nydelig fotobok med masse gode minner. De kan dessuten fylle på med flere bilder om ønskelig!

6) Godterikalender
Hvem digger vel ikke litt snacks? Hva med å kjøpe en blanding av favoritter og helt ny snacks?

Andre kalender forslag:

1) Armbånd eller smykke med nye anheng.

Om man enten kjøper eller lager et smykke og deretter kjøper anheng! Kan jo fort bli dyrt, men man kan også gjøre det til en adventskalender å kjøpe nytt anheng 4 ganger i stedet for 24!

2) Middagskalender med nye retter.
Les deg litt opp, finn frem nye kule oppskrifter og vær husets personlige kokk den neste måneden! Eventuelt ha også denne som en adventskalender at du gjør det 4 ganger. Her er det bare fantasien som setter grenser!

3) Julepynt kalender / Juletrepynt kalender
Perfekt til noen som kanskje nettopp har flyttet for seg selv, eller ikke eier så mye julepynt! Så om du og samboer for første gang skal pynte til jul er dette en super ide som gagner begge!

4) Ølkalender
En ny øl hver dag? Hver 2 dag? Hver uke?

5) Sminkekalender
Et sminkeprodukt hver dag, alt fra pinsett, til mascara, beauty spunge, sminkefjerner osv.

6) Tekalender
En ny pose te hver dag.

7) Sparekalender
Lære barna om sparing? Si at de kan enten få 10 kr (for eksempel) hver dag, eller de kan spare 20 kr hver dag. Så enten kan de få til sammen 240 kr om de velger å få 10 kr utlevert hver dag, eller hele 480 kr på slutten av 24 dager om de velger å spare! Her man man selvsagt endre beløp.

 

Jeg håper du fikk noen tips til årets julekalendere! Legg gjerne igjen en kommentar om du fant nye nyttig eller om det var noe du savnet!

VI ER NORGESMESTERE!

For en helg det har vært! Og vi er så utrolig takknemlige for at vi i det hele tatt fikk danse. NM hang i en rimelig tynn tråd noen dager der, og jeg var veldig redd for at det skulle bli avlyst. Heldigvis fikk vi danse – og det gikk hele veien!

Foto: Vetle Kleveland

Vi hadde det så utrolig gøy på gulvet, vi var veldig godt forberedt, og vi vant alle 10 danser! Det var virkelig en flott dag på alle måter. Vi hadde liksom så mye energi, det var utrolig bra stemning i hele salen. Foto: Vetle Kleveland

Vi hadde på toppen av alt med oss vår fantastiske klubb. Mange av våre elever konkurrerte nemlig, samt flere ungdomspar fra klubben. Dette gjorde at det var stemning og støtte til 1000!Foto: Vetle Kleveland

Nå kjenner vi på en enorm takknemlighet over at vi fikk danse, over all støtten vi fikk, over alle gratulasjoner i etterkant, og mer. Nå henger resten av årets konkurranser i en syltynn tråd, så at vi fikk danse NM før alt “raste sammen” føles nesten uvirkelig!

Hele helgen føltes rett og slett litt ut som en “ferie” fra virkeligheten. Det var strålende vær, vi hadde badekar, vi fikk kvalitetstid sammen med klubben vår, selv med avstand, hår og sminke samarbeidet, og koste oss fra morgen til kveld!

Vi ønsker å takke trenerne våre, klubben vår, familie og venner, sponsorer og bekjente. Vi ønsker å takke for alle hilsener, vi setter pris på hver eneste en!!

Når neste konkurranse blir er ikke godt å si, men vi skal trene på i mellomtiden, og krysse fingre og tær for at situasjonen roer seg snart og at vi sees der snart!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

DEN ULMTIMATE JULEGAVE GUIDE

Reklame | Egen virksomhet // Siren Lashes // Kepaza // Hynt Beauty // Ideal Of Sweden // Desenio //Mon Platin // Dare2Allure

Jeg er typen som nekter å kjøpe julebrus og kakemenn før 1 desember. Jeg hører ikke (frivillig) på julemusikk før desember,osv, men når desember endelig bryter ut er jeg et fullstendig “julemenneske”. Jeg elsker julemusikk, pepperkaker, kakemenn, julepynt, “hemmelig nissevenn” på jobb, og hele stemningen desember gir! Men en ting jeg gjør før desember, noe jeg faktisk gjør året rundt er å se etter/kjøpe inn/lage julegaver.

Jeg elsker julegaver, og det jeg liker aller best, tro det eller ei er å gi dem. Spesielt om jeg kan se reaksjonen mens de åpner den. Samtidig er jeg veldig for at julen ikke skal være et pengesluk, og at man ikke skal slenge rundt og bruke masse penger på gaver folk ikke trenger. Det er også grunnen til at jeg ikke handler inn det jeg skal rett før jul. Når jeg finner noe jeg vil gi så kjøper jeg inn underveis i året. Kanskje er det salg? Eller kanskje har du en god lønning, så det passer å kjøpe den ene litt dyre julegaven allerede nå? osv! Og med dette i bakhodet tenkte jeg, “hvorfor ikke lage den ultimate julegaveguide?”. Dette er riktignok det jeg mener er den ultimate guiden, men jeg har fått inn mange fine forespørsler fra dere, så forhåpentligvis finner du noen gode ideer!

Jeg har også samlet sammen rabattkoder hos utrolig flotte butikker, sånn at du kan få julegavene dine til en redusert pris. Kodene finner du i løpet av innlegget.

1) GAVER UNDER 100 – LAPPEN!
Denne kategorien er perfekt for deg på stramt budsjett, for deg som mangler en liten ting å legge til gaven, for deg som vil lage en “goodiebag” sammensatt av flere ting, for deg som vil ha en liten ting å gi som fysisk julegave, ved siden av et gavekort/penger/opplevelse eller lignende!

  1. Nydelige plakater fra Desenio:

De har sååå stort utvalg, og du finner MANGE under 100 kr, helt ned i 39 kr faktisk. Om  man vil kan man også gi en fin tekst plakat ferdig innrammet for eksempel! Hos Desenio får du 10% rabatt med koden “DSRONJADES “ tom 14.november. (Gjelder ikke rammer, personal posters, collabs eller handpicked)

2) Produkter fra Makeup Mekka.


Over ser dere bilder fra den nettbutikken som gjorde det mulig for meg å virkelig utforske sminke uten å ødelegge budsjettet – makeup mekka! De har veldig fine priser, samt ofte tilbud, noe som gjør at du kan få gode produkter til en billig penge. Over ser dere 3 favoritter hos meg nemlig makeup remover klut, liquid eyeshadow, og fine line eyeliner. Samt et mer miljøvennlig alternativ til bomullpads. Selv om jeg i senere tid har funnet mine favoritter i andre merker, bruker jeg fortsatt mange produkter fra makeup mekka. Spesielt sminkekoster, beauty spounges, diverse tilbehør som headbands o.l, samt produktene over er store favoritter.

GAVER UNDER 200 KR.

1) Leppefavoritter fra min egen virksomhet

Over ser du den deilige Sunright lip balmen, som gir masse fukt, men også inneholder solfaktor! Perfekt både på sommeren samt på solfylte vinterdager. Til høyre ser du “Smile Pop” lipglossen, og hva den gjør ligger liksom litt i navnet – den “makes your smile pop!” Jeg bruker den både alene, men også over matte leppestifter dersom jeg ikke vil ha en matt look. Den sitter super godt. Disse kan du bestille via meg, du kan sende med en melding på Instagram HER!

2) Badefavoritter fra Mon Platin

Hvis du er så heldig å ha et badekar er det bare å hoppe in på Mon Platin  og shoppe disse deilige badesaltene! Ellers er også skrubben til høyre veldig deilig. Badesaltet er fra dødehavet med aromatiske oljer. Hos Mon Platin kan du dessuten bruke koden RONJA20 for 20% avslag!

3) Nydelige vipper fra Siren Lashes
Veninnen min Ina har nylig lansert disse fantastiske vippene. Jeg har prøvd 3 forskjellige stiler til nå og er super fornøyd med alle 3!! Jeg kommer ikke til å bruke andre vipper fremover, that is for sure! Hos SirenLashes kan du bruke koden “Ronja15” for 15% rabatt.

GAVER UNDER 300 kr
1) Hverdagsfavoritter fra egen virksomhet
Til venstre ser du to av mine store dusj favoritter, nemlig fuktighetsgivende sjampo og en deigg dusjsåpe. Jeg har litt tørt hår, så for meg er fuktighet veldig viktig! I midten ser du “lip plumping balm”, som er både fuktighetsgivende, med litt farge og gir en fin plumping effekt! Så til slutt, den beste leppestiften jeg eier! Det er den eneste jeg bruker på dansekonkurranser, fordi den sitter så godt på! Så om du leter etter en liquid lip som sitter kan du melde meg HER på Instagram.

GAVER UNDER 400 KR.
Deilige masker fra egen virksomhet:

Over finner dere deilige ansiktsmasker, hårmasker,body butter samt selvbruning! Fre venstre: “Yin and yang mask”, “Renu hair mask” “Glacial Marine Mud Mask”, Body butter og Insta Glow Selvbruning. Ansiktsmaskene fjerner smuss og urenheter, hårmasken tilfører masse fukt til tørt hår, og det samme gjelder body butter til tørr hud. Selbruningen er også utrolig fin på den måten at den ikke tørker ut, samt gir en nydelig farge. For å bestille noen av disse produktene kan du melde meg HER. 

GAVER UNDER 500 KR.
Denne prisklassen passer perfekt til en god veninne, til en mamma eller annen nær familie som du vil bruke litt mer på. Og her har jeg samlet gaver som kan brukes og kommes til nytte.

1) Lekkert tilbehør hos Ideal Of Sweden

Over ser dere noen av mine favoritter hos Ideal Of Sweden. De har jo for det første sååå mange lekre deksler, men de har også annet som flasker, passport covers, nøkkelringer ++ Jeg har (blant annet) de 4 tingene dere ser over og jeg digger dem! Har flere deksler, flere ringmounts, en flaske og passport covers. I tillegg har jeg PC-veske, kort holder, nøkkelringer og en vanlig veske. Alt kommer fint og lekkert innpakket og er av god kvalitet synes jeg. Så her er det mye å finne. Senere i innlegget har jeg også funnet 4 ting til menn fra Ideal Of Sweden. Også hos Ideal Of Sweden er jeg glad for å kunne gi dere 50% + 5% avslag med koden “VIPRONJA” tom 12 desember. Koden gjelder på HELE butikken!

2) Unikt tilbehør fra Kepaza!


Hvis du er på jakt etter annet lekkert tilbehør innenfor kategorien klær ol har også min samarbeidspartner Kepaza for eksempel de fire varene dere ser over. Kepaza har helt unike varer i deilig stoff – de er dessuten er bærekraftig, norsk klesmerke – ganske kult! Over har jeg samlet 4 superfine tilbehør som passer til de aller fleste! OG med koden min “Ronja100” får du 100 kr i avslag på ALT!

 

3) Sporty varer fra Fitliving

Hos Fitliving finner du mange sporty julegaver til den aktive vennen/familiemedlemmet osv! Blant annet mange fine treningstights, for eksempel de du ser over, og her får du hele 20% avslag, på alle varer, inkl på allerede rabatterte varer med å bruke koden “RonjaØ20”!

 

4) Kvalitetssminke fra Hynt Beauty


Så skal vi litt over i kategorien sminke! Over ser du min store favoritt bronzer, concealer, primer og eyeliner, og de er fra Hynt Beauty. (Primeren på bildet finnes også i mindre flaske under 500kr) Her snakker vi kvalitet, produkter som er dryge i bruk, og ikke minst cruelty free, økologisk og organiske. Sminke og hudpleie hånd i hånd. Produktene har godt pigment, er enkle å jobbe med og sitter godt. De har fantastiske løse pudder/mineral produkter, så om dette er noe du liker å jobbe med bør du definitivt sjekke ut Hynt beauty. Også her har jeg hele 20% avslag til dere med koden “RONJA20”.

5) Personlige gaver som almanakk, bildekalender, osv.


Neste tips har et ekstra personlig touch! 1) Personlig almanakk, der man kan velge forside, design og innhold selv. Passer til ethvert planleggings menneske som meg! Jeg bestilte meg nylig en og er veldig fornøyd. 2) Personlige bildekalendere! Jeg har gitt dette flere år på rad til både mamma, pappa og mormor. Det er liksom en personlig gave som passer alle, og som er nyttig, passer både familie og venner, og man kan legge inn egne bilder! Jeg har tidligere kjøpt fra vistaprint og vært fornøyd med det! Bildene over er hentet fra Personlig Almanakk og Vistaprint.

6) Fluffy fottøy


Jeg har alltid på meg tøfler, og jeg tar til og med med meg tøfler når jeg drar på besøk til folk! Kjenner du noen andre som fryser på beina kan tøfler være en genial ide! Disse er fra DinSko, jeg har tøflene i midten og er veldig fornøyd med de.

 

JULEGAVER OVER 500 KR.
Denne kategorien passer kanskje aller best til deg uten noe særlig budsjett, eller til deg som vil gi noe litt ekstra spesielt i år. jeg har egentlig ikke satt noen øvre grense i denne kategorien, så her kommer det litt av hvert!

1) Lekre vesker fra Ideal Of Sweden


Disse vil jeg tørre å påstå at passer til enhver veske-elsker. Alle på bildene over er på min ønskeliste!! Her kan du dessuten bruke “VIPRONJA” for 50% + 5% på ALT hos Ideal Of Sweden, så her er det litt rabatt å hente. (Koden er gyldig tom 12 desember)

2) Utrolig freshe antrekk fra Dare2Allure
Hos Dare2Allure finner du masse forskjellig, blant annet de sykt kule buksene over, samt en lekker bluse og skjørt. Jeg har en sort silkekjole fra Dare2Allure jeg senere skal vise dere senere, og slik som den ser ut ønsker jeg å prøve mer! De har også lekre vesker, kjoler ++. Så om du leter etter freshe skinnbukser, et antrekk til kontoret, fest eller hverdags kan du titte innom Dare2Allure og bruke koden RONJA15 for 15% avslag!

3) “One of a kind” plagg fra Kepaza.

Altså, snakk om kule design! Her får du plagg som ikke “alle andre” har, i flotte farger og fasonger. Jeg har blant annet Dakota kjolen i lyseblå og OMG den har et helt fantastisk stoff. Komfort + utseende = sant! Over ser dere noen av mine blå favoritter, men du finner også sort, hvitt om du vil ha mer nøytrale farger, samt mange andre freshe farger! Hopp inn på KEPAZA sin nettside for å shoppe bærekraftig – og bruk koden RONJA100 for å få 100kr avslag!

4) Beauty Kit

Alle produktene du ser over selges også i et kit, nemlig “Beauty Kit”. I dette kittet får du for eksempel 6 produkter for prisen av kun 4 av dem. Her kan du for eksempel gi hele kittet som gave, eller du kan dele det opp og få 6 gaver til prisen av 4. Det finnes også mange flere kit som da inneholder flere produkter til en redusert pris. Send meg en melding HER, så sender jeg deg gjerne en oversikt.

 

JULEGAVER TIL HAN
Selvfølgelig kan gavene over også være “til han” , men her kommer noen littv ekstra tilpassa mennene i ditt liv!

1) Tilbehør fra Ideal Of Sweden


Over ser dere en superfin kortholder, to deksler og en pcbag! Akuratt disse er i nøytrale farger sån det passer til ethvert antrekk, i tillegg til at de er praktiske og fine på samme tid. Koden “VIPRONJA” gir deg 50% + 5% avslag tom 12 desember.

Noen flere generelle gaveforslag “til han” er: Tøfler, en opplevelse, pysjamas, gavekort
Under finner dere også flere gaveforslag til noen av mennene i ditt liv, både søsken, venner, pappa, og kjæreste.

HJEMMELAGDE GAVER
Her kommer det jo litt an på hvilke “Kunst & Håndtverk” skills du har! Men her kommer noen forslag til hva du kan gjøre:
-Strikke – Hekle – Sy – Tegne – Male – Oregami .
OG om du ikke har noen av disse ferdighetene, så kan du jo spørre noen du kjenner/noen du evt ikke kjenner om å lage for deg! Da støtter du noen andre sin virksomhet i samme slengen!

OPPLEVELSER
– Dansekurs – Matlagingskurs – Reise – Hotellopphold – Spa – Velværebehandling – Dyrepark – Fornøyelsespark – Middag ute – Kino – Cafe besøk – Andre kurs – Zip Line – Massasje – Leie bil på bane – Lage en helaften hjemme – Rafting – Ribb safari – Hval safari – Escape room – Wallmans Dinnershow – Vinsmaking –

TIL MAMMA
Til vår kjære mammaer er det jo endeløst med gaver å gi spør du meg! Her ramser jeg opp noen av mine beste forslag, spesifikke eksempler på varer finner dere i kategoriene tidligere i innlegget:
-Bildekalender – Hudpleie produkter – En veske – Sminke – Tilbehør – Noe hjemmelagt – Klær – Gavekort på en spa/velvære behandling – Bøker (f.eks oppskrifter, strikkebøker, biografier, eller romaner) – Opplevelser – Håndkler – Sengetøy – Kopper – Fotbad – Badesalter – Pynt – Toalettmappe – Fotobok – Notatbøker

TIL PAPPA
Her gjelder mye av det samme som til mor, det er såå mange muligheter, men samtidig synes jeg det er litt mer tricky! Så her kommer forslag til gaver til våre kjære fedre:
– Bildekalender – Pysjamas bukse – Klær- Kino biletter (til deg og pappa) -Verktøykasse – Bøker – En opplevelse (se egen kategori for alternativer) – Tøfler – Slipsnål – Mansjettknapper – Fotobok – Happy socks – Spekepølser –

TIL BESTEFORELDRE
Av erfaring så er det virkelig en ting besteforeldre setter pris på, og det er tanken bak som teller! Så her gjelder deg å legge litt ekstra kjærlighet i gaven.
–  Bildekalender – Tøfler – Innrammede bilder – Noe hjemmelaget – Fotkrem/peeling – Fotobok – Klær – Håndkler – Kort – Spandere tur på cafe – Tegninger – Gode hudpleie og hår produkter.

TIL SØSKEN
Her kommer det jo veldig an på hvilken alder dine søsken er i! Men her kommer det en hel del forslag til flere aldre!
1) Spill som familien kan spille sammen, som fantasi, twister, hint, sing star osv. 2) Leker 3) Sportsrelaterte gaver, treningsklær, skøyter, ski, fotballutstyr, hoppetau osv) 4) Gavekort 5) Sminkesett 6) Lego 6) Brettspill 7) Bøker

TIL KJÆRESTEN
Denne kategorien kan være tricky, men her kommer mange forslag:
– Spandere et hotellopphold – velvære behandling – smykker – en opplevelse dere kan gjøre sammen, for eksempel fornøyelsespark, en reise, escape room, middag ute, ta et dansekurs, matlagingskurs eller ligenende. – Tøfler – En gave fra Nytelse.no –

TIL DEN SOM HAR ALT
Denne kategorien er naturligvis tricky, men fortvil ikke her kommer forslag! Det viktigste her tenker jeg er å gi noe personen kan bruke og/eller gjøre. Den som har alt trenger ikke flere ting, men alle trenger vi diverse forbruksvarerer, samt er alltid opplevelser noe man kan gi.

1) Lumi spa – Denne maskinen er hele grunnen til at jeg startet min egen virksomhet. Den har vunnet priser, den gjør rens av huden og generelt hudpleie til en lek. Kun 2 minutter hver morgen og kveld, og hele 7 fordeler for huden din. Jeg har brukt maskinen siden i sommer og er bare super fornøyd! Jeg ønsket meg en enkel og hudpleierutine som fungerer, og edt har jeg fått. I tillegg er den opplagdar for mange uker i slengen, vanntett++ – Siden jeg ble så fornøyd, har også i senere tid kjøpt et ekstra hode til å bruke under armene ettersom jeg tidligere slet med kviser der også.

2) Opplevelser! Se egen kategori for forslag.
3) Forbruksvarer som hudpleie, sokker, undertøy,
4) Gavekort – gjerne på et helt senter, eller en kjede, så kan vedkommende velge varer selv!

MANGE ANDRE GENERELLE FORSLAG:
– Turklær og turutstyr – Pc/Mac – Lydutstyr – Hodetelefoner – Massasje apparat – Thermos – Brodder – Solbriller – Ullundertøy – Abonnoment på noe, som et blad, en streaming tjeneste eller lignende – Flakslodd – Godteri – Vin – Kakesett – Bestikk – Porselen – Klær – Sko – Treningsklær – Vekter – Smykker – Øredobber – Møbler – Kjøkkenutstyr – Bunadstilbehør – Kjoler – Undertøy – Ryggsekk – Kaffemaskin – Koffert – Bagg – Yoga matte – Hoppetau – Spill – Rammer – Bilder – Soda Stream – Speil – Sminkespeil – Sminkebagg – Sengetøy – Fiskeutstyr – Puter – Gaming utstyr – Caps – Lue – Votter – Scapbooking utstyr – Perfyme – Lys – Høyttaler – Notatbøker – Bøker – Vesker – Bilutstyr – Gavekort hos frisør – Hjemmelagde gaver – Hudpleie – Hårpleie – Duftlys – Fotobøker og kalendere – Sykkel – Sykkelutstyr – Joggesko – Ytterjakker – Jakker – Reiser –

OG HELT TIL SLUTT – MULIGENS MITT BESTE GAVETIPS!
Jeg ELSKER å både lage, gi og få “goodiebags”! Selvfølgelig kan en ting også være helt amazing, men spesielt om du ikke har den ene tingen du virkelig vil gi, så anbefaler jeg å lage en “goodiebag”. Du trenger bare en gavepose/eske/ eller lignende og fylle den opp avhegig av budjsettet. Denne type gave kan man lage til alle budsjett typer, men her kan man liksom mikse og matche det man vil! Så her kommer et forslag til hvordan man kan sette sammen en goodiebag:
1) Noe å ha alt i : En gavepose, et kult handlenett, en sekk eller en veske!
2) Et fint kort! Skriv et personlig og fint kort.
3) Fyll med det du ønsker, for eksempel en fin kopp, en mobildeksel, en deilig ansiktmaske, og et fint skjerf!
Andre ting som passer perfekt i en “goodiebag” er sminke, hudpleie, gavekort, tøfler, tilbehør, en fin vannflaske, klær, osv! Egentlig kan alt over i dette innlegget stort sett legges i en goodiebag!
4) OG om du har en opplevelse du vil gi, lag et hjemmelaget gavekort det du skriver hva personen skal få, for eksempel “Jeg spanderer middag og kino” på et fint kort, og legg oppi sammen med de andre godsakene.


Bildene over er hentet fra Little Kingdom.

 

Helt til slutt noen generelle tips og råd:
Gi noe
1) du selv hadde satt pris på
2) personen får bruk for
3) personen har ønsket seg

Hvis du gjør en av de over kan det omtrent ikke slå feil spør du meg! Og, det viktigste er av alt er at det er tanken som teller. Avtal hvem du skal utveklse gaver med, og hvilken prisklasse dere skal være innenfor. Kanskje noen gaver kan byttes med å ta en kaffe sammen? Kanskje det er noen du gjerne vil gi en ekstra stgor oppmerksomhet i år? Uansett – planlegg – så slipper du overaskelser!

Jeg håper inderlig at du fikk noe inspirasjon fra dette innlegget! Gi meg gjerne en tilbakemelding om du fant noen gode tips, eller om det er noe du savner!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo