#HAIRBYRONJA // VLOG NS3

Reklame | KAN frisører. Miss Nailed It

               


Remember to put on HD quality!

Her kommer endelig vloggen fra norgesserie 3! Har tatt litt tid, men bedre sent enn aldri! Denne dagen hadde jeg allerede fikset to andre på håret, så når turen kom for mitt eget hår var det mildt sagt ikke veldig samarbeidsvillig! Syyykt frustrerende, men det gikk heldigvis til slutt.

 

Jeg ønsker å takke vår kjære sponsor KAN for min fantastiske hårfarge! Det er såå deilig å ha et perfekt utgangspunkt når man skal lage dansehår. Jeg er såååå fornøyd med både farge og lengde. Så stort bedre utgangspunkt kan man ikke rett og slett ikke få!

Jeg ønsker også å takke Miss Nailed It for de flotte neglene jeg fikk til konkurransen, som dere også kan se på videoen.

Håper dere liker videoen og frisyren!

xoxo

WORK, DANCE, SLEEP REPEAT


PICTURES FROM PRAGUE BY SVERRE FJELLSTAD

 

Som overskiften sier er det for det meste jobb og dans det går i nå om dagen. Det kan være skikkelig vanskelig å finne en balanse som fungerer vel i en så travel hverdag. Jeg er vanligvis ute av huset klokken 7 og hjemme igjen rundt 10/11 om kvelden.

Jeg trives veldig godt med å ha en jobb som ikke er danserelatert på dagtid og så ha alt som har med dans å gjøre på ettermiddagen. Dessuten tror jeg personlig det er lurt å drive med flere ting, og ha en “dobbel karriere”. Noen mener at man kun burde jobbe med det man driver med, så i vårt tilfelle kun dans. Selvsagt er det å undervise dans noe vi for det første liker å gjøre, og også noe som direkte hjelper på vår egen dansing. Men på en annen side tror jeg det er veldig lurt og også drive med noe annet. Om det er jobb eller hobby.
 

Fordelene med å ha to forskjellige karrierer ,om man kan si det slik, er at man har litt flere ting å fokusere på og dermed går man ikke så fort lei. Personlig er det jo dansingen som er første prioritet, men det å ha en jobb som jeg liker og ønsker å gjøre det bra i gjør at jeg får hodet litt på andre tanken mens jeg er der. Dette gjør at jeg gleder meg til danseundervisning/trening etterpå.

For meg er det å få lov til å jobbe med to ting veldig fint fordi jeg liker litt utfordinger og å prøve forskjellige ting. På toppen av dette er arbeidsplassen en sosial arena hvor jeg har fått møte så mange flotte mennesker som jeg aldri hadde møtt hadde jeg ikke jobbet der. Dessuten er det veldig mange erfaringer jeg hadde vært foruten. Så for min del har det å ha en annen jobb ved siden av dansingen gitt meg så mye flott, både nye venner og erfaringer.

Det som naturligvis er ulempen er at det kan bli slitsomt å drive med så mye forskjellig. Nå har jeg veldig mange dansekurs i tillegg til jobben jeg har på dagtid + en del reisevei, så det skal sies at det er mer enn akuratt det “å ha en annen jobb” som gjør meg sliten hehe! Men uansett tar det krefter å ha en annen jobb, og det å stå opp veldig tidlig å være sent hjemme hver dag. Dessuten tar det veldig mye tid å ha jobb + så mange kurser, tid man gjerne skulle brukt på egen dansing.

På toppen av jobb og dansingen har jeg jo også mange andre ting jeg veldig gjerne skulle gjort mer av, som å blogge mer, henge mer med vennene mine, fikse litt i leiligheten osv. Det å ha “et liv ved siden av”. Men dette livet vi lever krever beinhard prioritering.

I andre idretter får mange av utøverne betalt for å drive med idretten sin, og det er lagt inn tid til restutisjon. De får alt tilrettelagt for at de skal slippe å fokusere på annet en å prestere. Der blir også andre ting som forkjølelser/sykdom av forskjellig slag og ikke minst matinntak tatt veldig på alvor. De har et team rundt seg som hjelper til og passer på. Dette er jo et helt fantastisk opplegg, og i idretter som for eksempel ski  så ser man jo at utøverne presterer veldig bra. Det er jo et helt idiellt opplegg, og jeg synes det er helt fantastisk. Men det står i ekstremt stor kontrast til hvordan vi har det. Vi er også på et landslag! Men seksjonen har ikke nok midler til et slikt opplegg, og det forstår vi jo veldig godt. Men derfor er det desto viktigere for meg å få fortalt litt om hvor mye vi jobber på.
 

Av og til skulle jeg ønske jeg kun kunne danse. Kun konsentrere meg på egen dansing, og utenom det bruke tid på alt det som kommer med dansingen, som reising, bestilling av biletter, melde på konkurranser, osv osv. Jeg skulle ønske vi hadde tid til to økter om dagen og enda mer styrke/kondis trening enn det vi har. Jeg skulle ønske jeg kunne investert alle kreftene mine i det – men det går rett og slett ikke an. Vi trenger penger, og vi betaler for absolutt alt fra husleie og mat til dansetimer og reiser selv. Og dansing er laaaangt fra en billig sport. Og penger tjener vi med å jobbe.

Konklusjonen er vel egentlig det at det er vanvittig fint å kunne drive med flere ting og jeg anbefaler det faktisk. Det åpner mange muligheter og gir erfaringer man kan ta med seg videre. Men jeg skulle ønske det hadde holdt med én jobb for eksempel, slik at man slapp å reise og jobbe så hinsides mye for å få det til å gå rundt. Og jeg skulle ønske at noen så og skjønte hvor mye det kreves. Mange som driver med samme idrett som oss bor hjemme, og betaler for lite eller ingenting av dansingen selv, og de er selvsagt veldig heldige sånn sett. Men til denne siden av saken ønsker jeg virkelig å trekke frem en annen type støtte. Jeg får kanskje ikke alle utgiftene for dansingen dekket av noen, men jeg er enormt heldig som har en støttende familie. De ønsker alltid å vite hvordan det går, de ringer meg, melder meg og støtter oss alltid uansett hva. Denne formen for støtte vil jeg si er det viktigste av alt. Når ting er vanskelig er det de som er der, og uten familien min hadde jeg aldri i livet vært der jeg er nå. Du kan ha så mye penger du vil, men personlig tror jeg det å ha noen som alltid er der for deg, gjennom oppturer og nedturer, er mye mer verdt.

Men desverre lar det seg ikke å gjøre å drive med konkurranse dans, eller leve for den saks skyld, helt uten penger. Personlig er jeg glad for kunnskapen det å betale selv gir – man setter så enormt mye mer pris på timene og hjelpen man har, og følger med hele tiden, for man skjønner faktisk hvor mye det koster. Jeg tror personlig at de fleste som betaler selv får mye mer ut av hver enkelt time enn de som ikke gjør det. Men ulempen med å betale selv er selvsagt rett og slett det at man ikke får gjort like mye som de som ikke gjør det. Man får desverre ikke konkurrert like mye, reist like mye, hatt like mange timer osv osv.

Vi jobber beinhardt begge to for å få det til å gå rundt, men trives heldigvis godt å både jobb og dansingen! Men som sagt tar det virkelig på og det er veldig fort gjort å bli utslitt eller syk om man ikke passer godt på. For innimellom alt dette vi driver med skal vi jo helst ha litt mat og hvile for å prestere optimalt på alle arenaer, noe hverdagen vår absolutt ikke er lagt opp til.

Det er individuelt om man trives best med å gjøre en eller flere ting, og det er flere gode/dårlige sider ved begge vil jeg si. Jeg ønsket uansett bare å fortelle litt om hvordan jeg opplever det for å gi litt innblikk i min hverdag.

Liker du best å holde deg til en jobb/hobby eller flere?

 

xoxo

EXPANDING OUR TEAM // KJELLER TANNHELSE

Jeg har en fantastisk nyhet som jeg har gledet meg til å dele med dere! Sverre og jeg har nemlig fått en ny sponsor som skal ta vare på tann og munnhelsen vår, nemlig selveste Kjeller tannhelse! I forrige uke var vi der for første gang og jeg fikk det som må ha vært den mest grundige sjekken jeg har fått i hele mitt liv. De sjekket både kjevemusklatur, tannkjøttet, tungen, og selvsagt tennene.

Under kommer litt bilder fra de fine lokalene deres som ligger i kunnskapsbyens hus på Kjeller:

Vi hadde begge en veldig fin opplevelse der og følte vi fikk skikkelig sjekka opp!! Null hull på noen av oss – så det var bra!
Vi skal tilbake i oktober for å følge opp på litt kosmetiske behandlinger samt snakke litt om visdomsjekslene mine. Jeg har slitt med vondt i jekslene av og på i flere år, så det å få komme til et sted med så mange flinke tannpleiere/tannleger gjør at jeg føler meg veldig trygg på å endelig få fjernet dem. Så det blir noe å snakke om neste gang vi tar turen innom.

 

Personlig har jeg aldri hatt noen særlig problemer med å gå til tannlegen, så jeg har ingen tannlegeskrekk, men uansett har jeg lyst til å berømme alle vi traff der for deres strålende humør! Alle var såååå hyggelige, smilte og det var god stemning i hele lokalet. Så god stemning at jeg gleder meg masse til å dra tilbake.

 

Det kommer mer fra samarbeidet vårt med Kjeller Tannhelse etterhvert! I mellomtiden anbefaler jeg dere å sjekke dem ut HER!

De tilbyr så mye forskjellig, til og med på lørdager, så er det noe som helst du trenger hjelp med er det hjelp å få hos Kjeller tannhelse!

 

xoxo

 

We recently got a new sponsor in our team, and we are very proud to say that we are now collaborating with Kjeller Tannhelse! They will take care of out oral health. We went there last week to get a check-up, and I really got the most detailed check up ever! They checked my jaw, tongue, and so on – and of course my teeth!

Luckily there were no problems as usual – yay!

However, I will probably remove my wisdom teeth some time soon. I finally have a dentist team that I trust to remove them. And I really look forward to that because they have been giving me trouble on and off for some years..
We will also talk with them about some cosmetic treatments soon.

In the meantime I advise you to check them out HERE!

xoxo

COLD MONDAY

Her i Norge var det 3 grader i morres – 3 grader!! Så forferdelig kaldt altså… Føles ut som vinteren er rett rudnt hjørnet, noe jeg virkelig ikke håper den er, haha!
Bare forrige uke nøt vi solskinnsvær i Praha liksom, så kommer Norge og ber meg finne frem vinterklærne liksom… Jeg håper det bare er et kaldt vindpust og finner frem disse bildene fra varme Praha.

 

Vi skal heldigvis trene inne i ettermiddag så varmt blir det nok uansett!

Liker du best sommer eller vinter?

xoxo

 

Norway served a super cold weather today, it was just 3 degrees this morning! Winter is coming…already! I already miss the warmer days… On the bright side we have training indoors, so it will probably be warm anyway haha. However I like to just look back on these sunny photos!

What do you like more, summer or winter?

xoxo

PRAGUE SNAPSHOTS

PICTURES BY SVERRE & MYSELF

 

Det er allerede en uke siden vi var i Praha, og jeg må si det var deilig å oppleve litt sommer igjen! Det var varmt og godt og såå vakkert som dere kan se på bildene over. Mange flotte bygg som jeg setter svært stor pris på hehe. Vi dro til det man nesten kan kalle en egen bydel, der slottet ligger. Man måtte faktisk gjennom en sikkerhets sjekk for å i det hele tatt komme inn.

 

Vi tusla rundt rundt halve dagen og fikk se mange flott bygg, flott utsikt og god stemning! Jeg må si at Praha er en av de fineste byene jeg har vært i. Mye fint å se! Så dette er definitivt et sted jeg kunne tenke meg å reise igjen!

Har du vært i Praha?

xoxo

 

It has already been a week since we went to Prague, and I must say it was really nice to have a day of summer again! It was warm, sunny and beautiful as you can see above! It was a really beautiful city which I would like to visit again. As you can see on the pictures it was so many nice buildings, views and more!
We walked around the city for half a day and really enjoyed it!

Have you been to Prague?

xoxo

PRAGUE OPEN 2018 // RESULTS & TAUGHTS

I helgen var vi i Praha for første gang! Mer om byen senere, nå skal jeg ta for meg helgens konkurranser! Vi ankom sent fredag kveld og begynte å konkurrere lørdag morgen. Konkurransen v i begynte med var Rising Star Standard. Her danset vi kvart og semifinale og endte på en 7.plass rett utenfor finalen! Vi mange to marks for å være inne i finalen. En veldig frustrerende følelse, men likvel fornøyde med dansingen.

Konkurranse nummer to, samme dagen var World Open Latin. Dette er en konkurranse med veldig mange gode par. Det var 87 par som var med. Vi danse første runde, desverre også redance, men vi kom oss ut! Vi danset andre runde og ble nr 49.

Konkurranse nummer tre var på søndagen, World Open Standard. Denne hadde jeg gledet meg myhe til og jeg var også veldig spent. Vi danset første runde og gikk direkte videre! Det var kun rundt 25 stk som gikk direkte videre fra første runde, så det var veldig gøy. Vi gikk også direkte videre forrige World Open, så det er vi veldig fornøyde med. Neste runde kom jo de 11 stjerneparene inn, så vi gikk desverre ikke videre til kvartfinalen, men vi ble nummer 34 som vi også ble ganske så fornøyde med!! Nærmer oss litt hver gang.Og i denne konkurransen var vi veldig fornøyde med dansingen vår, og det var en sykt flott opplevelse å danse denne konkurransen. Bedre kan det nesten ikke bli!

Alt i alt var dette en sykt flott konkurranse – flott hall, flott gulv, mange flinke dommere, mange flinke par og god atmosfære! Dessuten hadde vi de fantastiske trenerne våre Erling og Anita med oss. Det gir alltid en skikkelig godfølelse å ha de med. Godt at de kan gi oss tilbakemeldinger, støtte og hjelpe oss. I tillegg var det to andre norske par med og andre venner fra utlandet, så det var veldig hyggelig!

Nå er vi vel hjemme i Norge og jeg sitter igjen med en supergod følelse etter denne konkurransen. En sånn boost er veldig nødvendig og moro en gang iblandt! Og nå gleder jeg meg til å jobbe mot neste konkurranse.

xoxo

 

This weekend we have been competing in Prague. On Saturday we danced the Rising Star Standard where missed the final by two marks!  So close! So we finished 7th. And later that day we danced the World Open Latin where we danced the first round and the redance, and we  finished in the second round at 49th place.
The last day, on Sunday we danced the World Open Standard. I was really excited and nervous for this competition, but it went very well! First of all we were one of the 25 couples that made it directly into the second round without any redance. After that we danced the second round where we wer super happy with our dancing!! We finished 34th which we are quite happy about. Getting closer to the 24 every time.

We really had a great weekend. We had a really good time on the floor, enjoyed our dancing, met a lot of dancer friends, and on top of everything we had our amazing trainers Erling & Anita there. This was a really good motivation boost, and I am looking forward to keep on working!

xoxo

OFF TO PRAGUE

 

I går reiste vi avgårde til Praha og hele dagen fløy avgårde! Morgenen gikk med til å pakke ferdig og kjøre til Gardermoen. Og som dere kanskje har skjønt er det alltid en hel del man skal ha med seg. Her ser dere et par bilder fra pakkingen! 

Man trenger en hel del hårprodukter, blandt annet de du kan se på bildet under. I tillegg trenger man veldig mye sminke, bruningsprodukter, osv osv!

I tillegg til disse produktene er det diverse ting man må huske å ta med seg. Et par ting som jeg alltid tar med meg er en liten hårføner, kreppetang, en vifte, strømpebukser og en kimono for mellom rundene. Det er selvsagt også veldig mye annet man må ha med. Basics som undertøy, chille klær og vanlige klær, kjoler, sko osv!

        

         

Denne gangen var jeg skikkelig redd for at jeg hadde glemt noe siden jeg følte jeg hadde pakka så lett haha. Og med lett mener jeg en kjolebag, en sekk, en liten trillekoffert og en stor koffert på deling haha. Men den store kofferten v ar så innmari mye lettere enn vanlig at jeg følte jeg hadde pakka lite lol.

Uansett, det virker faktisk som jeg har fått med meg alt og vi er allerede i gang med konkurransene her nede i Praha – mer om dette senere!

Nå skal jeg slappe av litt før jeg gjør meg klar til dagens andre konkurranse som er World Open Latin!

xoxo

 

Yesterday we travelled to Prague and the day just went by so fast! I spent the morning packing as you can see on the photos above. There are quite a few things you need to bring with you to a competition and over you can see a few. Many thing about the obvious such as the dresses and shoes, but not everyone thinks that you have to bring a hair dryer, a fan, a volume iron and stockings. In addition to this, there is a lot of hair, makeup and tanning products you need bring.

I felt that the packing was very quick and easy this time, so I was really nervous that I had forgotten something, but I haven´t discovered anything yet, so hopefully I´ve got everything I need. On top of all the dance stuff you need to bring sufficient “normal” clothes. Underwear, socks, chilling outfits, and so on.

I often bring to little normal clothes and really regret it. Especially if you use a lot of tanning, bring clothes that you are not afraid to get tan on, and bring multiple clothes – and a bodyscrub haha!

Now I have to get ready for the next competition of today – World Open Latin!

xoxo

 

ALMOST READY TO LEAVE

I morgen er det avreise til Praha – wii! Og det nærmer seg klart til å dra. Men det gjenstår fortsatt litt ting og tang, deriblandt å pakke ferdig. Og før jeg kan gjøre det må jeg vaske litt klær og lufte litt kjoler og sko. Og før jeg kan gjøre det gjenstår det et kurs jeg skal ha og en latin trening i kveld!

Nå sitter jeg å skal gjøre litt kontorarbeid før det bærer avgårde til kurset.

xoxo

Tomorrow we are heading off to Prague to compete – yay! And I am getting ready to head off. But a few things remain before I am ready for takeoff. Among more stuff, I need to finish packing haha! But before I can do that, I need to do some laundry and stuff, but first of all I have am teaching a group lesson and I have one last latin practice myself as well this evening.

Right now I am doing some office work before I head off to the lesson I am teaching! More from our trip later!

xoxo

WORK WORK WORK

Reklame | Miss Nailed It


NAILS BY @MISS.NAILED.IT

 

Dagene tikker og går og vi er allerede halvveis i en ny uke. For øyeblikket sitter jeg og Sverre på toget hjem fra jobben vi har i Tønsberg. Det er veldig moro å bli leid inn til å ha hele 4 dansekurs der – stas! Men selvsagt tar det på å reise såpass langt. Heldigvis er det nett på toget som funker en gang iblandt haha!

Allerede på fredag reiser vi avgårde igjen, denne gangen til Praha for å delta i World Open Standard og Latin. Jeg har aldri vært i Praha så jeg gleder meg skikkelig til å dra dit! Tenkte å lage en reisevlog hvis vi får litt tid til å se oss rundt i byen.

Nå er det bare å komme seg hjem i seng for vi skal tidlig på jobb i morgen – god natt!

xoxo
 

The days are passing by so fast and we are already halfway through another week! At the moment we are on the train heading home from work in Tønsberg. We are very happy to be asked to have 4 dance lessons there every week! But it is also quite a long way to travel. Luckily the train has internet , that works sometimes haha!

In just two days we will be heading off to Prague, which is a place that I´ve never been before, so I am very excited. I will try to make a travel vlog if I got the time!

Now we will just hurry home and get some sleep, because tomorrow we need to get up extra early for another day of work. Goodnight!

xoxo