OOTD // DANCE FASHION

PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

I går var det mandag, og da var det selvfølgelig standard som sto på treningsplanen. Over kan dere se antrekket jeg hadde på meg i går. Jeg innså da jeg tok bilder at så godt som hele dette antrekket er fra bikbok! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke hadde noen bilder bakfra, jeg er helt sikker på at jeg hadde ryggen til på flere bilder, men det var plutselig ingen der da jeg importerte bilene….Sverre..? haha
Uansett, grunnen til at jeg ville vise dere bakfra er fordi både bhen og bodyen er skikkelig kule bak! Men det får bli en annen gang. Uansett, dette har jeg på meg:

-Bukse fra BikBok
-Body fra BikBok
-Sko fra Aida
-Bh fra BikBok
-Strømpebukse fra H&M

Vi hadde først barnekurs, så trente vi i ca 2t og 30 min. På grunn av at trenerne våre var bortreist var det kun egentrening denne mandagen. Det var veldig få i studio, så vi hadde nesten hele hallen for oss selv. Deilig å ha det helt rolig der å få jobbe i fred og ro da, av og til!

Nå har jeg jobbet i hele dag, så nå skal jeg en liten tur hjemom før trening i kveld!

xoxo

 

SHOWTIME AT THE MOXY

For en liten stund siden danset vi show på Moxy hotel på Hellerudsletta. Det er alltid veldig moro å danse der siden hotellet er så flott. Dette var et litt mer intimt arrangement enn gangen før, så vi kom mye tettere på publikum som var veldig moro. Her kommer i alle fall et lite bildedryss fra kvelden!

A little while ago we danced a show at the Moxy hotel! We always find it fun to dance there, because the hotel is really cool! This was a more intimate setting than the time before, so we got even closer to the audience which was very nice! Below you can see some photos from the evening!

            

          

Har du vært på moxy hotell før?

Have you been at the moxy hotel before?       

xoxo  

BY PETER KASBERGEN // SNEAKPEAK


Doing what I love, AND having my photo taken, makes me smile from ear to ear.
PHOTO BY PETER KASBERGEN

Da vi danset konkurranse i København var vi så heldige at det var flere fotografer tilstede, blant annet Peter Kasbergen som dete kan sjekke ut på Facebook HER eller nettsiden hans HER. Jeg vet hvem Peter er fra tidligere år i København hvor han har tatt flotte bilder av oss, så denne gangen fikk vi snakket litt med ham, i tillegg til at han tok enda flere flotte bilder av oss! Over kan dere se et av dem, hvor jeg smiler fra øre til øre hehe! Og som bildeteksten sier, så smiler jeg så bredt fordi jeg både får gjøre det jeg elsker mest, som er så danse, samtidig som noen tar bilder av meg, haha! Elsk.

Han har tatt mange bilder så nå skal jeg velge ut noen fra siden hans , så kommer de her på bloggen snart!

Nå er det rydding, og vasking av klær som står på planen! Så er det trening 😀
xoxo

When we danced in Copenhagen last weekend there were a couple of great photographers in the hall, among them Peter Kasbergen, which you can check out HERE and on Facebook HERE. I know who Peter is from earlier years in Copenhagen when he has taken some beautiful photos of us. This year we finally got to meet him face to face, and he took some amazing photos of us – again! You can see one of the photos he took of me above, and as you can see I am smiling from ear to ear. So happy, as you can read below the picture.
He has taken many great photos of us, so now it´s time to look through
his albums and find some more photos that I would like to share with you guys.
They will be up on the blog soon!

xoxo

 

 

COMPETITION DAY


I dag har vi konkurrert i Lier, på en liten østlandsserie. Vi var ikke akuratt mange par – men det var faktisk litt publikum der, så det var veldig moro å danse!
Vi danset kun latin, fordi vi synes gulvet er så lite.. Men sånn i ettertid tenker vi at vi skal begynne å danse begge grener i østlandsseriene fremover. Det er svært sjelden at man får så små gulv på andre konkurranser, men det kan absolutt skje! Så det kan være en god ide å trene på det. Uansett, i dag ble det kun latin. Vi hadde det veldig gøy og vant med 15 av 15 mulige enere fra dommerne, så det var også veldig hyggelig!

Etter konkurransen unte vi oss en deilig is på McDonalds, og deretter bærte det hjemover. Her har vi egentlig bare slappet av og spist middag. I dag laga jeg tyrkiste kjøttboller – nam!

 

Hva har du gjort i dag?

xoxo

Today we have danced a small competition in latin. We had very much fun and won with 15 out of 15 possible first place marks, which is always very nice!

What have you been up to today?

xoxo

 

EUROPEAN CHAMPIONSHIP // VIDEO

Her kommer en video fra EM i Standard som vi nettopp danset i København. WDSF (World dancesport federation) filmer alltid, og vi var heldige og fikk en video denne gangen også! I de tre første EM/VM som vi deltok i filmet de vår Viennes Waltz haha – konsekvent! Det var både gøy, fordi det var lett å sammenligne og se forbedreing fra år til år, men det hadde jo vært greit å fått video av noe annet og. I VM i Århus fikk vi faktisk to videoer, både Viennes Waltz og Quickstep, mens i VM i Kina fikk vi desverre ingen videoer.. men i år fikk vi slowfox! Håper dere liker den!

xoxo

 

Here is a video of our slowfox from the European Championship that we just recently danced in Copenhagen. WDSF (World dancesport federation) is always filming, and we were lucky to be filmed this year as well. In almost every championship they have, only, filmed our Viennes Waltz! But this year we got our slowfox. I hope you like it!

xoxo

BOWLING // NIGHT OUT

Herlighet, dette innlegget hadde jeg helt glemt! Trodde egentlig jeg hadde publisert det, men så kom jeg på at da jeg hadde skrevet det ferdig klikka hele nettet eller noe så alt jeg hadde skrevet forsvant…. Da ble jeg så irritert at jeg ikke orka å gjøre det nå nå da haha, men her kommer det i alle fall!

I had totally forgotten this post! I taught I had posted it actually, but then I remembered what happened. I had just finished the post, and then suddenly the internet failed, and everything i wrote disappeared.. I got so irritated that I did not want to write it all again at that point haha, but here it comes!


Som er forsinka bursdagsfeiring dro jeg og gjengen ut for å bowle! Det var så kosli, og vi bowla i flere timer haha. Jeg har ikke på bowlet på skikkelig lenge så jeg ble veldig overasket over at jeg leda lenge alle rundene! Men så kom Sverre og slo meg på slutten tre ganger på rad, så irriterende! Heldigvis fikk jeg payback og vant siste runden!

As a delayed birthday celebration my friends and I went out to do some bowling! I have now done it in ages, so it was very fun to try again. I was actually surprised that  I had the lead in all the rounds for a long time, until Sverre beat me at the end of each round haha, so irritating! But luckily I won the last round!

Når du får strike! haha
When you hit a strike, haha


I løpet av kvelden fant vi ut at de ikke solgte sjokolade (what??) på bowlingen, men da frosvant plutselig Marie, som dere kan se under, og når hun kom tilbake hadde hun løpt til bensinstajsonen og kjøpt 4 (!!) store sjokoladeplater! Ingen lørdag uten sjokolade – og det fiksa hun!


Det kosligste med å gjøre sånne ting er at alle kommer sammen og får tilbragt litt tid sammen. Vi har alle veldig travle liv, og det er sjeldent at vi treffest så mange på en gang. Vi er opptatt de neste 4 helgene liksom..kanskje flere! Så det gjelder å bruke mulighetene man har. Jeg håper det ikke blir alt for lenge til neste gang!

 

Liker du å bowle?

xoxo

The thing I liked most of all was spending time with so many friends at once. We very rarely have time to get together all of us like this, so we have to make the most out if it when we actually got time!

Do you like to bowl?

xoxo

OOTD // DANCE FASHION

Jeg har aldri vært spesielt opptatt av mote og hva som er “inn”. Jeg har aldri vært opptatt av å ha dyre klær, og jeg har generelt aldri vært opptatt av hvordan jeg har gått kledd sånn i forhold til mote. Det viktigste for meg er alltid å gå i noe som jeg føler meg komfortabel med. Det kan være alt fra null sminke og joggebukse en dag til kjole og høye hæler en annen dag! Men misforstå meg rett – jeg elsker klær! Men det viktigste for meg er ikke merke, pris eller noe sånn, men om jeg liker det eller ikke. Og selvfølgelig, det viktigste spørsmålet – kan det danses i? haha. Det er både litt tull og seirøst, fordi når jeg først kjøper meg klær så er det som regel det jeg tenker haha! Så lenge det ikke er jeans, hettegensere eller varme gensere osv, så kjøper jeg det ikke om jeg ikke tenker jeg kan trene i det. I tillegg, siden jeg har et veldig smalt klesbudsjett kjøper jeg ikke noe med mindre jeg tenker “JA!” med en gang. Hvis det er sånn “Meh, nja, tja”, da blir det hengende i butikken, for ellers blir det bare hengende i skapet mitt!

Uansett – på grunn av min kjærtlighet til trening/dansetøy tenkte jeg å starte en ny “spalte” eller hva man skal kalle det, her på bloggen som jeg velger å kalle “Dance fashion”. Det kommer ikke til å komme hver dag, men når jeg har noe nytt å dele så kommer det! Det kommer rett og slett til å bli hva jeg har på meg på trening. Noe jeg selv liker.

Også inennfor danseklær finnes det “merker” og mye av det er veldig dyrt! En topp koster lett 300 kr… Og det synes jeg er mye penger. Jeg har selvfølgelig noe som er “skikkelig” dansetøy, men det aller meste er fra helt vanlige butikker! I går hadde jeg på meg:

-Bh fra Cubus
-Topp og strømpebukse fra H&M
-Tunika fra Gina Tricot (hvor jeg har knyttet armene rundt livet)
-Sko fra Aida

Neglene mine er selvfølgelig fikset av @miss.nailed.it!

 

Som dere kanskje også legger merke til har jeg ikke på noe særlig sminke (kun bryn), og sånn kommer det sikkert til å være på de fleste bildene haha. Jeg står som regel opp 6 om morgenen, og skal kun jobbe og trene. Derfor er det kun de dagene jeg føler for det at jeg sminker meg. Jeg er helt komfortabel med å gå uten sminke, og det er jeg vedlig glad for! Kan sove litt ekstra om morgenen haha!

Hva synes du om antrekket?

xoxo

I have decided to start a new thing here on my blog that I would like to call “Dance Fashion”. Where I will post outfits from my dance training! I have never really been in to fashion, but I love clothes and I love to dress up in something that I feel comfortable in! That can be no makeup and sweatpants one day and a dress and heels the next day. Anyway, most of the time when I shop I ask myself – “can I dance in it?” haha. And because of my small shopping budget I never buy anything unless I think “YES!”, straight away. If it´s a “neh, maybe” it´ll stay in the shop.

There are brands also in dance wear, and they are usually very expensive. Ofcourse I have some clothes that are “meant” for dancing, but most of my dancewear are “normal” clothes. Today I was wearing:
-Bra from Cubus
-Top and leggings from H&M
-Tunika from Gina Tricot (around my waist)

-Nails by @miss.nailed.it ofcourse!

Do you like my outfit?

xoxo

 

THE SAD TRUTH

Som dere kan lese i innlegget over har jeg blitt utsatt for at jeg har sendt avgårde noen kjoler uten å få betalt. Jeg blir så skuffet over sånne mennesker…Dette er er voksen dame som gjør seg selv til tyv … Jeg har nå lært leksa mi og kommer ikke til å sende en kjole før jeg har pengene på konto. Men jeg synes likevel det er trist at det skal være sånn!! Synes PayPal egentlig er veldig fint, så få ikke jeg pengene før hun får produktet liksom.. men sånn kan man visst ikke holde på. Jeg hadde fått så utrolig dårlig samvittighet, at jeg absolutt ikke skjønner hvordan folk har samvittighet til å gjøre noe sånn.

Jeg vet ikke om jeg noen gang får se kjolene eller pengene igjen, men hun skal i alle fall ikke slippe unna. Jeg setter så utrolig stor pris på at så mange har delt og reagert! Sammen står vi som er ærlige. Jeg håper virkelig at hun som har kjolen min får tenkt seg godt om og betaler for kjolen…

Har du opplevd noe lignende?

xoxo