PICTURES FROM RIGA

Herlighet, jeg har jo totalt glemt at jeg har masse bilder fra turen vår til Latvia! Vi var jo timesvis inne i byen den siste dagen, så der fikk jeg tatt både film og bilder, så det kommer også en vlogg så fort som mulig.

 

Men i mellomtiden tenkte jeg at jeg kunne dele noen av bildene med dere. Så her kommer et lite bildedryss: 

Jeg eeeelsker å utforske nye steder, så hver gang vi har tid til det når vi er ute å reiser på konkurranser etc, så blir jeg så glad!
I Riga hadde vi så god tid at vi spiste middag et sted, dessert et annet sted og til slutt en kaffe på et tredje sted. Og mellom spisingen gikk vi rundt å kikka i byen. Vi ville jo få med oss så mye som mulig mens vi var der, men samtidig ikke stresse. Så vi tok oss god tid til å nyte deilig mat innimellom all spaseringen.

Jeg har enda flere bilder fra turen, samt vloggen jeg nevnte, så de kommer ila den neste uken en gang.

Nå skal jeg jobbe litt her hjemmefra med planlegging av konkurranser og camper i sommer. Deretter er det rett i seng for å lade opp til en dag med masse trening i morgen.

 

Vi blogges!

COMPETITION // ØSTLANDSSERIE

Heisann!

Nå begynner det å bli et par dager siden vi dansa en liten konkurranse her på østlandet. Det var på søndag, og det ble en skikkelig fin dag for oss! Vi koste oss skikkelig på gulvet og følte virkelig at vi fikk til arbeidsoppgavene våre. Resultatet ble også helt supert. Vi vant både standard og latin, og vi vant med 29 av 30 mulige enere – herlig! Vi hadde kun enere i standard, og alle utenom en i latin.

Det var som sagt en liten lokal konkurranse, men de er helt supre for en skikkelig god gjennomkjøring hvor man får testa ut hvordan ting fungerer i en konkurranse-situasjon. Denne hallen hadde for eksempel veldig lite gulv, så det var greit å få øvd seg på. Man vet aldri når det plutselig kommer et lite gulv på en større konkurranse!

Vi hadde dessuten også noen elever som var super flinke, og flere dansere fra klubben. Veldig koslig!

Her kommer noen bilder fra konkurransen, tusen takk til Siv som tok dem!

Vi danset som sagt både standard og latin, men over ser dere kun bilder fra latinen. Men hvis noen ønsker å se noe fra standard ligger det en video på vår Instagram @legactions.

Vi er godt i gang med en ny uke full av trening, og vi har hatt 3 helt supre dager i studio med masse masse dans! Vi har blandt annet  hatt inne en gjestetrener i 2 dager nå. Mer om det etterhvert.

 

Nå skal jeg jobbe litt her hjemmefra, og så bærer det i studio etterhvert!

 

Vi blogges !

COMPETITION PREPERATION

I morgen er det en østlandsserie, aka en lokal dansekonkurranse. Den blir avholdt i Sørumsand og vi skal selvsagt delta! I går hadde vi en trening i Oslo sammen med mange andre par fra forskjellige klubber – veldig gøy! Så der fikk vi inn en skikkelig økt med mange finaler. Slitsomt, lærerikt og gøy!

I dag har vi hatt en dag med restutisjon og diverse forbredelser. Jeg har blandt annet handlet inn litt til konkurransen! Over ser dere mine “go-to” hårprodukter, samt et par noe goodies jeg har kjøpt fra “Makeup Mekka”. Disse har jeg nettopp fått og gleder meg til å prøve dem i morgen! Jeg har også handla inn litt andre ting som vippelim, en svart øyenskygge, et par mini sponges, og litt dekor som fanget oppmersomheten min!

Etter handleturen dro jeg innom studio for å fikse håret til to herlige jenter! Under ser dere resultatene:

Alt i alt en veldig hyggelig dag med litt diverse innhold! Nå er jeg hjemme og skal forbrede meg best mulig til i morgen. Har hengt opp kjolene jeg skal bruke, funnet frem diverse utstyr, og nå skal jeg spise en god kvelds før det er leggetid.

Mer om konkurransen senere!

xoxo

EXCITING LUNCH

Ja hei igjen dere! I går var en dag litt utenom det vanlige! Den startet rimelig, ja hva skal man si, trøtt! Og jeg trodde bare at jeg var litt sliten og trøtt etter en helg med mye festligheter og aktivitet. Så jeg dro på jobb og fikk vurdert ferdig alle prosjektene til klassen jeg har hatt dette semesteret. Fristen for standpunkt er rett rundt hjørnet så det var bare å bli ferdig med. Vanvittig gøy å ha ansvaret for en klasse i “Kunst og Håndverk” da! Føler at man blir bedre kjent med elevene, og man får virkelig med seg innsatsen de gjør.

 

Etter jobb dro jeg rett inn til Oslo for en skikkelig spennende lunsj! Dette var med hele 22 stk! Blandt annet selveste Anne Brith Davidsen. Jeg har nemlig vært sååå heldig å få blitt med i hennes “Influencer program”. Dette var første gang vi møttes, og jeg fikk treffe så mange hyggelige folk, så nå gleder jeg meg bare enda mer til fortsettelsen!

Etter lunsjen dro jeg videre på trening, men etter en stund der kjente jeg at jeg ikke bare var trøtt og sliten, men at jeg faktisk hadde fått feber. Jeg dro hjem, og kort tid etter så fikk jeg skikkelig fryse og svettetokter.. Så nå ligger jeg her med feber da gitt… Satser på at det er  noe som går overe sykt fort, fordi vi har nemlig konkurranse på søndag! Så nå skal jeg ta det heeeelt rolig ut dagen, og krysse fingrene for at det går over fort.

Blogges snart!

 

xoxo

 

 

17TH OF MAY

17.mai – hele Norges dag! Jeg er personlig veldig glad i 17.mai, og de siste årene har jeg feiret det her på østlandet. Det gjorde jeg også i år, sammen med Sverre og mange venner!

Dagen startet hos min venninne Tiril, sammen med Malin og Sverre. Der hadde vi en deilig champagne frokost, og koste oss noen timer før det bar ut! Under er litt bilder fra den deilige frokosten:

    

Jeg er så glad for at jeg fortsatt har venninnegjengen fra vidergående!! I dag var det kun vi tre (av totalt 5) som hadde annledning til å møtes, men jeg er så glad for at det passa for dem i alle fall. Det blir jo desverre ikke så ofte vi sees nå ettersom folk studerer mange forskjellige steder (både utenlands og andre steder i Norge), så jeg verdsetter virkelig stundene vi får sammen!! Mine fantastisk flotte venninner:

Etter frokosten dro vi til Lillestrøm, hvor vi så litt på russetoget, kjøpte oss en is, og dro på tivoli! Kooos!

Etterhvert var det på tide å flytte ut av bunaden, og inn i dagens andre antrekk og dra videre på grilling hos kompisen vår Tobias!

Det var så gøy!!! Jeg møtte flere kjente, og ble i tillegg kjent med mange nye, superkoslige folk! For en kveld!
#GodStemning!

Vi hadde grillmat, musikk og godt selskap. Mer kan man ikke be om! Vi var der fra ca klokken 6 til 12, og tiden fløy avgårde, som den gjør når man har det gøy!

Takk til alle som gjorde min 17.mai feiring perfekt!! Og jeg håper alle andre også hadde en super feiring!

Fortell meg gjerne om din feiring i kommentarene!

 

xoxo

EUROPEAN CHAMPIONSHIP – VIDEOS

Hei igjen dere! Vi var så heldige å ha med oss noen nordmenn ned til Salaspils, Latvia. Blandt annet to av våre beste venner (også dansere) som overrasket med å komme å se på! Vi hørte plutselig bare “Kom igjen nå Sverre og Ronja!!” Og både Sverre og jeg ble skikkelig forvirra, og bare “Hvem var det?!”. For en hyggelig overraskelse!

Det var jo også et annet norsk par med i EM, og de hadde med seg foreldre, så da ble det en koselig norsk gjeng der også! Deriblandt en venninne og en pappa som tok seg tid til å filme oss! Tusen takk til dem! Under kommer det videoer, og vi håper du liker dansingen vår!

WALTZ:

TANGO:

VIENNES WALTZ:

SLOWFOX:

QUICKSTEP:

 

Det var en hel runde det! Alle 5 dansene vi danser ila en runde. Hver dans varer som dere kan se et sted mellom 1 min og 30 sek og 2 minutter, og man vet aldri når dommerne ser på!

Vi er som sagt fornøyde med et godt gjennomført EM, dansemessig, så vi tar det med oss å jobber på videre!

Blogges snart!

 

 

EUROPEAN CHAMPIONSHIP

Et meget sent innlegg her på kvelden, men her kommer da EM oppdateringen! Da var EM overstått for denne gangen, og denne gangen var arrangementet i Latvia. Vi hadde egentlig en veldig fin dag på gulvet, koste oss, og følte vi fikk til mye! Desverre gav ikke dette den uttellingen vi ville ha på resultatene. Vi må ærlig innrømme at vi er veldig skuffa over det. Trenerne våre var også veldig fornøyde med dansingen vår, så det er en god trøst og motivasjon. Men nå gjelder det bare å ikke grave seg for mye ned, og fokusere på at vi faktisk fikk til mye av det vi har trena på! Vi får ikke gjort noe mer enn det.

 

 

 

Vi er allerede tilbake i studio og jobber mot nye mål! Og vi ønsker å takke alle som alltid støtter og hjelper oss!!

Nå er det leggetid, god natt herfra!

 

ARRIVED IN RIGA

Da er vi endelig fremme på hotellet vårt her i Latvia. I år har arrangøren av EM virkelig plukket et flott hotell. Vi har fått en kjempe fint rom, og masse plass. Mer av dette får dere se på noen bilder her, og på vloggen som kommer fra turen senere!

Nå har vi fått hengt opp danseklær, og rigget oss til, så nå er det på tidet med mat! Som dere kan se over er allerede nesa mi i menyen hehe. Vi har egentlig ingen store planler i dag utenom å kanskje gå oss en liten tur i området samt spise og gjøre diverse forbredelser til konkurransen i morgen. Heldigvis starter vi kanskje sent i morgen så jeg planlegger å gjøre både hår og sminke i morgen. Jeg pleier jo ofte å lage håret kvelden før, men dersom jeg kan slippe sover jeg definitvt bedre uten oppsatt hår!

Nå har Sverre faktisk sovnet på siden av meg her, vi har tross alt vært ute på reis siden klokken 09 i morres, og enda lenger våkne, så jeg skjønner han veeldig godt! Men jeg regner med at han ikke har så mye imot å bli vekket for å gå å spise mat hehe. Det trenger vi også nå hvis vi skal ha nok energi til morgendagen!

Jeg skal prøve å få tatt masse bilder og videoer, og skal oppdatere bloggen igjen så fort jeg får sjans! Fortsatt masse jeg har liggende som jeg vil dere med dere!

-Ronja Østensvik

COMPETITION PREPERATIONS – EUROPEAN CHAMPIONSHIP

I morgen tidlig er det avreise til Latvia, hvor vi skal danse EM i standard på lørdag! Vi gleder oss masse!

Opp mot enhver konkurranse er det alltid mye å gjøre, og dansingen jobber man jo konstant med, men jeg tenkte jeg skulle dele et par av de mer sånn siste forbredelsene vi gjør nå før avreise.

1) Vaske og henge opp danseklær.
Disse må være rene og pene og klare til bruk! Det gjelder alt fra kjoler til strømpebukser og undertøy.

 

2) Pakke
Det er jo en halv million ting man skal ha med seg… sminke, bruning, klær, hårprodukter, osv osv… Jeg er enda ikke ferdig, og nå er det leggetid hehe. Blir fint nødt til å pakke resten i morgen tidlig! #TidligOpp

3) Vaske sminkekoster o.l. Det blir nok en ny sminke og hår look i helgen, så da er det greit å ha alt utstyret klart! Jeg har vasket alt utstyret jeg brukte i Danmark, så da er alt klart til helgen som kommer! For noen år siden var jeg ev av de som typ aldri vaska sminkekoster osv, nå er jeg helt motsatt og vasker dem gjerne etter en eller to bruk!

4) Sjekke inn.
Alltid beredt. Sjekk inn på flyet, sjekk at hotell osv er i orden, planlegg hvordan man skal komme seg fra flyplass til hotell osv osv! Dette her er jo en hel vitenskap haha, og jeg tenkte å skrive en mer detaljert post senere om mine reise-tips mm.

 

5) Sjekkliste.

Jeg lager ALLTID sjekkliste. Det har reddet meg fra å glemme noe sååå mange ganger. Det er rett og slett helt genialt spør du meg.

6) Nok søvn og mat. Vi har nettopp spist en stor god porsjon med taco, og nå er det marsj i seng for å få nok søvn!

 

Blogges igjen veldig snart!