LAZY MORNINGS

Søndag morgen er herlig! Jeg sto ikke opp før halv elleve! Dagen startet med en dusj, så satte jeg meg ned foran pcen og så på Game Of Thrones
og spiste noen deilige bær. Det var herlig å ha en så rolig start på dagen før all treningen. Mer om det senere! Nå skal jeg rett og slett avslutte dagen slik jeg startet den, se videre på Game Of Thrones og spise noe godt! 
 

CATCHING UP

Denne uken har det vært vinterferie, og fra mandag til i dag tilbragte jeg den i Haugesund. På onsdag var jeg ute på Egon med en av mine aller beste veninner, Siri! Vi spiste en deilig middag, og avsluttet med å dele en nydelig oreokake! Det er så utrolig hyggelig å være i Haugesund å se alle vennene mine! Det blir nokså sjeldent siden jeg ikke har tid til å reise så mye hjem, og det føles veldig rart, siden jeg tilbragte vedlig mye tid sammen med vennene mine. Både på skolen, og ikke minst utenom! Vi trente sammen, gikk turer, gjorde lekser etc etc…det er noe jeg savner ekstremt mye!!! Selv om jeg selvsagt trives kjepegodt i Lillestrøm også. Uansett er det alltid koslig å komme hjemom for å snakke sammen og bare catche up! 

Nå er jeg tilbake i Lillestrøm og har allerede startet på treningshelgen med Lasse Ødegaard! I morgen tidlig har vi privattimer, så nå er det på tide å få i seg litt mat og få en god natts søvn.

God natt alle sammen!!
 

COPENHAGEN OPEN – EM DRESS

     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endelig var det tid for å bruke den nye standard kjolen min fra EM couture!

Den syntes godt på gulvet, og den er utrolig lett og luftig! Den var rett og slett deilig å danse i.

Det var veldig gøy å få danse i denne kjolen, spesielt siden jeg har ventet så lenge på en ny kjole.
Mange dansere bytter kjoler hele tiden, men det har jeg rett og slett ikke råd til å gjøre. Dermed har jeg hatt
den forrige kjolen min godt over et år. Det å ha samme kjole så lenge er på en måte deilig, men det er etterhvert på
tide å bytte og legge den og dansingen man har gjort i den litt bak seg. Jeg har hatt gode og dårlige konkurranser i den kjolen,
og mange gjenkjenner dansere ut fra kjolene deres, dermed er det godt å få byttet nå, slik at de som desverre så meg
i den kjolen på dårlige danse-dager, kan få et nytt førsteintrykk! 

Det er ikke dermed sagt at jeg slutter å bruke den gamle kjolen, men jeg kommer nok bare til å bruke den på små 
konkurranser fremover, før jeg evt selger den. 
Man får et ganske sterkt forhold til noen kjoler og det kan være trist å selge dem, men på en annen side er det mye
bedre at noen andre kan få glede av den, heller enn at den bare henger i skapet!

 

xoxo

IN THE MAKING

Jeg bestilte kjolen min uten stener for å spare penger, og dermed måtte steningen gjøres selv! Jeg synes egentlig det er ganske morsomt å stene kjolen selv om det er veldig tidkrevende..

Her ser dere noen bilder fra steningsprosessen!

Kjolen er steinet med flotte swarowski stener i fargene “crystal” og “zircon”. Slike stener er en av grunnene til at kjolene våre er så kostbare som de er.

 

I helgen har vi konkurrert i København, og jeg holder på å sortere ut bilder fra konkurransen! Det var en flott konkurranse, og vi er veldig fornøyd med dansingen vår! Stay tuned!

xoxo

 

HENNA LATELY

Endelig ble det annledning til å lage litt henna igjen! Det har desverre blitt en liten stund siden sist pga en veldig travel hverdag.. 

På onsdag hadde vi en herlig jentekveld hjemme hos med med taco, kos og henna!

Det ble 4 hennaer den kvelden og over ser du to av dem!

Sjekk ut #hennabyronja på instagram!

 

Sjekk ut SHOPen min om du er interessert i en henna! 

 

xoxo

THE RYTHM SECTION


Her en noen bilder fra latinen på lørdag! Vi koste oss virkelig på gulvet! Det er sånne dager og konkurranser som minner en på hvorfor man elsker å danse.

Husk å følge oss på instagram @legactions og min private bruker @ronjaostensvik for bilder og updates. I tillegg har vi en facebook side som dere kan sjekke ut HER.

Neste konkurranse er Copenhagen open om knappe to uker! 

 

xoxo

IN THE AIR

I November i fjord hadde vi en skremmende opplevelse på flyturen hjem fra Romania, blogginnlegget kan du lese HER, i dag kom det plutselig en ny nyhetsartikkel angående saken som du kan lese HER… Det viser seg at personen til og med prøvde å åpne nødutgangen…så jeg er egentlig veldig glad for at jeg ikke så hva som foregikk helt fremme i flyet..

 

Uansett veldig glad for at de andre passasjerene reagerte så raskt og fikk situasjonen under kontroll!