EN SPILELØS SOMMER I MØTE

Reklame | Hunkemöller

De siste årene, spesielt gjennom lockdown gikk jeg virkelig gjennom klærne mine! Jeg kjøpte meg en rydde-bok og gikk nøye gjennom alt i skapet. Det jeg kvittet meg med var klær som ikke passet, klær som ikke var komfortable og klær som jeg ikke får lyst til å ta på meg, rett og slett!

En av kategoriene det røk mye på var undertøy. Flere enn meg som har alt for mye undertøy som egentlig ikke er behagelig? For eksempel en BH som kanskje er fin, så du beholder den, men den er og forblir i skapet til enhver tid? En BH der spilen stikker, men den er fin så du bruker den iblant men angrer hver gang? Mitt mål er å kun ha klær/undertøy som jeg har lyst å ta på meg, ha et skap der jeg har oversikt over det jeg har, og ikke minst at klærne mine skal være komfortable!

I skrivende stund er det faktisk årevis siden jeg har brukt BHer med spiler for eksempel! Rett og slett fordi de stort ofte er ubehagelige. Spesielt for meg som danser, er mye i aktivitet og beveger meg mye er jeg opptatt av undertøy som støtter uten å klemme.

I den forbindelse har jeg nå fyllt opp litt i undertøy skuffen med nytt, behagelig, og ikke minst fint undertøy, alt sammen fra det spileløse utvalget fra Hunkemöller!

BHene jeg har handlet har jeg valgt ut til ulike formål og etter ulike kriterier, og her ser dere den jeg har valgt ut spesielt på grunn av ryggen! Det en en BH uten spiler som er super myk og behagelig, samt at den har uttagbare puter/kopper i.
Den flotte BHen over heter “Rose sømløs bralette.”
Men det er ikke den eneste BH uten bøyle du finner hos dem! Under ser dere en Blonde bh uten spiler som jeg kjøpte meg i både sort og hvit!

Bhen på bildet heter Rose halter bralette”

Denne er så vakker på, og kommer definitivt også til å bli brukt som en topp på varme sommerdager. Super lekker, og praktisk med den veldig åpne ryggen om man har topper som også er åpne i ryggen for eksempel!

Og den siste bhen uten spiler jeg kjøpte måtte jeg rett og slett ha på grunn av det vanvittig kule designet, og de rå detaljene, bare se på det her!
Bhen på bildet heter “bralette Joanna”

Men da jeg var innom Hunkemöller fant jeg dessuten de to fineste bikiniene jeg har sett på lenge! En bikini er super fresh, leken og super “sommer”! Den andre er mer nøytral i fargen, men med super lekre detaljer og kult snitt!

Hunkemöller kjører på med ulike rabattkoder og kampanjer så ta deg en tur innom nettbutikken eller en butikk for å se etter nye spileløse favoritter!

-Ronja

REISETIPS ITALIA

Hei og hopp dere! Lenge siden sist her inne, men nå er det på tide med et nytt innlegg. Vi kom nylig hjem fra en tur i Italia hvor vi hadde både trening og konkurranse, men også heldigvis litt tid til sightseeing!

To dager med dansetimer var helt supert, og etterfulgt av en konkurranse som gikk veldig bra ble det en super tur! Vi konkurrerte i klassen “Adult Rising Star Standard & Latin”. I standard danset vi oss inn i semifinalen hvor vi endte på en 8.plass av 104 par. I latinen dagen etterpå endte vi på en 33.plass av 89 par, to resultater vi er veldig godt fornøyde med!

Etter konkurransen hadde vi faktisk både en kveld samt en halv dag til sightseeing! Og med det “in mind” tenkte jeg å dele noen reisetips vi selv har fått bruk for og glede av i Italia!

ITALIA TIPS 1: 
Sjekk opp både Airbnb, B&B, leiligheter osv i tillegg til hoteller. Det er ofte mye å få for pengene dersom man tanker og leter litt utenfor boksen! Da vi var i Italia bodde både vi, samt venner av oss i en romslig, to-etasjers leilighet hver! Disse var utstyrt med både kjøkken, soverom, vaskemaskin osv, til prisen av et hotellrom!

ITALIA TIPS 2:
Skal du leie bil? Første gang du kjører i Italia? 
Leiebil en en super måte å komme seg rundt i Italia på! Og man får tilgang til småsteder på en helt annen måte. I tillegg er det stort sett ganske enkelt å parkere, de har apper som “easypark” mange steder osv. Men gjør deg selv en tjeneste ved å google/se på YouTube hvordan deres bom-system fungerer! Det er super enkelt når du vet hvordan det fungerer! Men la oss bare si det sånn: Vi visste ikke det aller første gang og endte opp med å måtte rygge ut av feil fil i bomstasjonen – ikke spesielt gøy der og da!

ITALIA TIPS 3:
Alt står på Italiensk, last ned google translate appen!
Okei, om ikke alt, så står på Italiensk (naturlig nok), og da er det super praktisk å ha den appen. Den kan man nylig holde over en tekst, så oversetter den (sånn ca) for deg!

ITALIA TIPS 4:
Last ned WhatsApp. Denne appen er grei å ha nesten uansett hvor du skal reise! Det er nemlig resten av verden sin “messenger”. Der hadde vi for eksempel kontakt med hun vi leide leiligheten av.

ITALIA TIPS 5:
For å få med deg/ikke gå glipp av noen severdigheter:
Sjekk ut Tripadvisor, google, instagram etc! Sjekk ut geotags, bilder, tips fra andre osv!

ITALIA TIPS 6:
Helt konkret ønsker jeg å tipse om byene Valeggio sul Mincio & Desenzano! Dette var de to stedene vi var denne turen, og begge  kan virkelig anbefales! Dere kan jo bare se litt på bildene lenger oppe i innlegget, jeg synes begge stedene var nydelige!
Det var helt tilfeldig at vi havnet i Desenzano siste dagen, fordi vi hadde litt fritid og fikk et tips om å dra dit siden det kun var
20-30 min unna der vi allerede var!

Håper disse tipsene kommer til nytte neste gang du skal til Italia!
Del gjerne dine egne Italiatips i kommentarfeltet!

-Ronja