WATERFALL // SNEAKPEAK


PHOTO BY SASHA MUNTEANU // JACKET FROM TALLY WEIL // NAILS BY MISS NAILED IT

Her er et av bildene Sasha tok av meg i går! Det var nydelig vær, og det var rett og slett en fin dag! Jeg er snart ferdig å sortere bildene, så da kommer det hele innlegget veldig snart. I tillegg har jeg fått det nye kameraet mitt opp å gå, så jeg gleder meg skikkelig til å begynne å ta bilder med det i morgen!! Jeg skal også dele bilder av kameraet med dere sånn at dere kan se hvilket jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe. Herlighet jeg har brukt “100 år” på å bestemme meg, men jeg er tilfreds med valget mitt og gleder meg veldig til å få testet det ut skikkelig!

 

Nå er det på tide å nyte fredagskvelden med litt knask og film!

Hvordan liker du å tilbringe fredagskvelden?

 

xoxo

COFFEE TIME

                                                           

På varme dager er det deilig med litt kald drikke, så etter en lang dag i solen bestemte jeg og Sasha oss for å ta en iskaffe på Kaffebrenneriet. Jeg pleier å synes den varme caffe-moccaen er veldig god, men denne is- kaffe-moccaen var dessverre ikke så god som den så ut, hehe! Nå er ikke  jeg tidenes kaffe-elsker heller da..men men, hyggelig var det uansett! 

Dagen i går gikk med til å kjøpe nytt kamera (!!!!!), undervise i brudevals, ta bilder, traske rundt på senteret og trene. Det er skikkelig lenge siden jeg har løpt intervaller så i dag er jeg helt mørbanka! Og i tillegg til det hadde jeg en skikkelig god økt på rygg og mage. Så i dag er jeg mildt sagt støl, spesielt i leggene og armene faktisk. 

 

Nå skal jeg bare spise litt før jeg legger avgårde mot studio i finværet for å trene standard – og apropos standard, jeg har noen skikkelig spennende nyheter, som jeg skal skrive om snart!

 

Hva skal dere i dag? 

xoxo

FORTRESS WALK

  
  
  
SHOES BY NIKE FROM FOOTWAY // NAILS BY MISS NAILED IT // JACKET FROM TALLY WEIL // WATCH FROM POLAR

Herlighet som dagene går, og jeg prøver å få kontroll på sommeren haha. Det er alt for mye å finne ut av å planlegge altså, til tross for at jeg ikke har så mye jobb. Vi skal egentlig reise å trene litt i utlandet, men det går ingen fly dit vi skal?? Hva i alle dager, ikke i det hele tatt…så hva skal jeg liksom gjøre da?? Jeg får se om jeg finner ut av noe ellers blir det ingen tur! Etter det må jeg finne en uke hvor jeg har tid til å reise hjem til Haugesund. I tillegg må vi planlegge den dagligdagse treningen rundt jobben til Sverre etc. Alltid mye å holde styr på, så får satse på at jeg finner it av det etterhvert!

 

Ellers hadde vi en privattime i latin i dag for å gjøre klar planen for egentrening i sommer, så nå er vi klare for sommeren! Nå skal jeg sette meg ned å lage plan rett og slett – wish me luck!

 

xoxo

 

AKERHUS FORTRESS

Jeg har faktisk aldri vært på Akershus festning før – til tross for at jeg elsker historie og gamle bygg, og har bodd i Lillestrøm i snart 3 år. Men uansett bedre sent enn aldri! Dessverre var museumet og de guidede visningene stengt, så det får vi gjøre en annen gang. Likevel var det veldig spennende å gå rundt på gammel grunn å se. Men aller helst ville jeg gått inn!! 

 

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting annet enn å sitte inne å sortere litt bilder etc, men nå skal jeg snart ut å nye været litt mens det enda er fint! Etterhvert skal jeg avgårde til studio for å trene litt. Vi driver å fikser litt på koreografiene våre i noen danser, og det er skikkelig tidkrevende omg… Men det er også skikkelig moro, spesielt siden vi lager det sel og vi står frie til å lage noe vi selv vil ha og liker. Satser på å bli ferdige i dag sånn at vi kan begynne å trene på dem fremover.  

 

Forresten , Imovie på denne Macen vil bare absolutt ikke starte opp, så det ser ikke ut som at jeg får laget vlog fra turen vår til Kaunas…skikkelig kjedelig! Men men, jeg skal se hva jeg får gjort med det..

 

Hvordan er været der du er?

xoxo

 

VACAY

Nå er skolen over, og dermed er det ikke noe mer jobb der før til høsten igjen. Men i dag skal vi ha sommerlunsj, så det blir veldig koslig! Etter det skal vi avgårde til Sverige av alle steder. Der har vi ikke Wifi så det blir ikke noe blogging før jeg kommer tilbake på søndag, men jeg skal ta masse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem igjen! 

Jeg har også bilder igjen fra turen jeg og mamma hadde til Oslo, vi var blant annet på Akershus festning som dere ser et bilde fra over! Uansett, så må jeg komme meg avgårde på denne avslutnings-lunsjen sånn at jeg ikke blir sen! 

Hva skal du i helgen? Har du ferie nå?

xoxo

OPERA HOUSE

   

   

Etter en tur ned Karl Johan gikk mamma og jeg for å se litt på operaen, og der måtte vi selvfølgelig ha en liten photoshoot! Vi har begge vært på operaen et par ganger før, men man må jo liksom stikke innom når man først har tid! 

 

I dag er desserre Sverre blitt dårlig, så dermed blir det ikke noen dansetrening i dag, men jeg tenkte meg ut for å ha en liten styrke økt nå snart, og så skal jeg til en venninne senere i kveld for å grille sammen med gjengen, det blir superkoslig! Det er så hyggelig nå på sommeren når alle har kommet hjem fra folkehøyskoler osv, for da har vi endelig tid og mulighet til å treffes oftere. Vi driver fortsatt og planlegger sommeren vår, og hva vi skal ta oss råd til osv. Vi skal prøve å få til en danse camp, samt skal jeg en uke hjem til Haugesund. Noe særlig mer enn det tror jeg desverre ikke det blir, men vi skal uansett bruke sommeren på masse egentrening og jobbing, så kanskje vi har litt mer til overs til høsten. 

Nå sitter jeg egentlig å leser, for jeg har akuratt begynt på bok 4 i serien jeg leser, “Skyggejegerne”. Det er så spennende! Så jeg blir nok sittende inne litt til før jeg drar meg opp av sofaen og ut for å trene hehe! 

Hva skal du gjøre i dag?

xoxo
  

CASTLE TRIP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset

Det første jeg og mamma gjorde etter å ha fikset neglene våre var å dra ned til slottet! Det var jo for det første helt fantastisk vær, så det var den ultimate dagen for å dra ut! Jeg synes det er så fint rundt slottet – spesielt slottsparken. 

Derfra gikk vi nedover Karl Johan, og der var det såååå mye folk, herlighet! På det tidpunktet begynte vi å bli veldig sulte så vi gikk for å finne et sted for å spise. Mamma hadde aldri vært på Friday´s før så da bestemte vi oss for å spise der. Det gikk overraskende fort å få maten til at det var så mange mennesker der. Vi spiste en deilig kylling BLT sandwitch.

Etter å ha fått litt mat i magen gikk vi nedover gaten og kikket litt i diverse butikker osv. Deretter gikk ferden videre til litt severdigheter som det kommer bilder fra senere!

 

 

I dag har jeg vært litt på jobb, og nå sitter jeg egentlig bare hjemme og spiser og slapper litt av før trening i kveld. Vi skal ha privattime, så skal jeg undervise barna, og til slutt er det fellestrening – en helt vanlig mandag egentlig!

Hvordan er en vanlig mandag for deg?

xoxo