YESTERDAY

Både i går og i dag var gode treningsdager. I går hadde jeg en god økt på Fresh fitness, hvor jeg løp “finaler” altså jeg løp i intervaller slik en danse-finale ville være.Det vil si intervaller på minst 1 min og 30 sekunder, opp til 2 minutter. Litt avhengig av hva annet jeg skal gjøre den økten. I tillegg til løpingen hadde jeg en god økt på rygg, mage og armer. 

Jeg har alltid på meg pulsklokka mi, som også måler litt andre ting. Under ser vi “Intense minutter per uke” eller hva klokka mi kaller det, haha. Det vil si hvor mange minutter i løpet av en uke jeg har en høy puls (husker ikke helt hva pulsen er over for å gå inn under kategorien..) Men jeg har ikke klokka på meg når jeg danser (fordi klokker er generelt upraktiske og vonde når man danser ), så alle minuttene er ikke inkludert. 

Under viser den hvor mye jeg hadde gått i går, som var litt over en mil. Det er altså ved å gå fra og til trening, pluss løpingen og til tusling til buss og hjemme.

Og etasjer ble det 25 av i går! Det kommer av at jeg løper med helling, bor på toppen av en bakke, og var hos Sverre som bor i toppen av ei blokk!

Skritt ble 12497.

Og (ikke vet jeg helt hvor riktig den er) men den anslår at jeg forbrente va 2164 kalorier.

Det er desverre litt lenge siden jeg har vært skikkelig inne i treningsrytmen, men i går kjente jeg virkelig på godfølelsen man får av å trene igjen, herlig!!!

Jeg har nesten alltid vært veldig glad i å trene, men nå føler jeg at jeg har funnet skikkelig motivasjon igjen, og det er helt vidunderlig. Jeg har diverse måter å holde meg motivert på, men det har vørt veldig tøft med så mye sykdom involvert..

 

Forhåpentligvis holder sykdommen seg borte nå, bank i bordet! Slik at jeg får den høst-sesongen jeg håper på! Mye jobb og mye dans og trening, gleder meg masse! Og jeg skal også være flinkere på å legge inn til til å slappe av, samt spise masse god næringsrik mat!

 

Senere tenkte jeg å ta for meg litt om motivasjon, OG jeg tenkte å lage en vlog! Innhold er hemmelig so far, men følg med fremover!

 

Hvilken type trening liker dere å holde på med?

 

xoxo

FEELING FRESH

  

Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg fått meg jobb på fresh, i tillegg til at jeg trener der! Jeg har så langt kun hatt en vakt alene, men begynner for fullt i august, så da er et bare å komme å trene dere! I går var jeg der å trente selv, og det var en god trenings dag! Jeg følte at jeg hadde skikkelig god kontakt med kroppen. Dermed følte jeg at jeg klarte å presse meg godt, i tillegg til at jeg hadde en lang god uttøyingsøkt etterpå. 
                                                      
Prøvde meg på en litt annerledes hårfrisyre på trening i går, og den var faktisk veldig praktisk, haha! Slapp liksom at håret festa seg til ryggen når jeg ble svett. Selv om Sverre sa jeg ligna litt på Drogo fra Game of Thrones haha. 

I dag skal vi trene standard når Sverre er ferdig på jobb, så frem til det skal jeg bare hvile den støle kroppen min, og spise.

 

Hva skal dere i dag?

 

xoxo

STRETCH IT OUT


Det er så deilig å tøye etter en treningsøkt!! Har man hatt en veldig hard styrkeøkt, skal men ikke tøye, men bare strekke ut. Men for eksempel etter en dansetrening, eller en annen form for trening, er det supert å tøye for å bli mykere. Jeg synes tøying er undervurdert, og viktig for mange grunner. For det første er det viktig å få strukket ut en muskel ut etter man har brukt den, bare for at den ikke skal bli kortere. Men i tillegg kan tøying fungere som avspenning, og hindre at man får stramme vonde muskler. Og blir man myk, er det jo veldig gøy og da, haha. Det synes hvertfall jeg! Synes det er så plagsomt når jeg er for stiv til å gjøre ett eller annet.

Etter jeg hadde kyssesyken en god stund tilbake, ble jeg veldig stiv ettersom jeg lå i ro  to måneder. Før det kunne jeg blandt annet en spagat! (Har til og med bildebevis på instagram!) Men det tok en god stund før jeg kom godt tilbake i tøyingen igjen desverre. Dermed er jeg ikke så myk som jeg en gang var. Men jeg klarer nå å legge hele håndflaten og vel så det, i gulvet med stake ben (glemte å ta bilde av det..) Så det kommer seg absolutt! Spagaten synes jeg det er så fælt å tøye til nå siden det er så langt igjen..haha, men jeg får bare bite det i meg og tøye masse. 

Denne økten var litt inspirert av en av yoga-øktene vi hadde på leiren i Danmark, blandet med vanlig uttøying jeg pleier å gjøre. Under ser dere et par bilder fra en av øvelsene hvor det er viktig at man stabiliserer kjernemusklaturen, for å holde balansen, i tillegg til at armene ikke går lenger ned enn på bildet til høyre, så man blir rimelig sliten i dem også etterhvert! Selvsagt er det også god trening for lår og legger om man holder på litt!


Bildene er ikke i rekkefølgen jeg gjør øvelsene, men det kan jeg legge ut en annen gang! Under ser dere en øvelse som tøyer bakside av lår, og strekker ut ryggen. På vei opp skal man la hodet henge tungt, slik at nakkemusklene slapper av, og rulle gjennom alle ryggvirvlene på vei opp. Jeg elsker den øvelsen, og føler at jeg får skikkelig kontakt med kroppen. 


Jeg prøver alltid å få tøyet ut de musklene jeg vet jeg har brukt mye, og dersom jeg har god tid tøyer jeg de fleste musklene. Alltid litt vanskelig å få med seg alle, men prøver så godt jeg kan. Rygg, armer, nakke, håndledd, fingre, ankler, lår…….lista fortsetter i evigheter!!! Til og med tærne lærte jeg å avspenne på en samling. Men det er jeg fryktelig dårlig å huske på å gjøre. #NoteToSelf


Jeg synes alle burde strekke ut etter trening!! Skjønner at ikke alle liker å tøye, men strekk i det minste ut hovedmusklene du har brukt. Til og med Sverre som er danser synes det kan bli litt kjdelig å strekke ut hver gang vi har trena, og til og med jeg skipper det litt for ofte, men til gjengjeld får vi stramme vonde muskler..Så tøying må ikke undervurderes dere 🙂  Jeg prøver å massere med mine favorittkremer så ofte jeg kan (kan legge ut bilder av dem senere) , og det gjør en stor forskjell! Spesielt om jeg tøyer i tillegg. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et kurs i brudevals med et superhyggelig par! Alltid gøy. Nå er det duket for grillmiddag som Sverre står for, gleder meg!!

 

Spør gjerne om dere lurer på noe ang tøying, eller noe annet! Eller om dere har noen gode øvelser eller tips for en smidig smertefri kropp 🙂

 

xoxo

THE OCEAN VIEW

Haugesund er jo en havneby, egentlig bygd på sildefiske. Dermed har vi mye flott kyst! Her ser dere utsikten fra bak Haraldshaugen. 


              Highwaist jeans from Levis´// Sweater from BYHS.no // NIKE shoes from Footway.no

Sommer er jo den fineste dagen i året her i Haugesund, haha! Men i år har vi faktisk hatt flere sommer dager med over 20 grader, digg! I går gikk jeg i bare shorts og singlet, uten at jeg følte behov for å ha med en jakke, og det er ganske sjeldent i Haugesund, spesielt for meg som er så frysen av meg..

 

Jeg eeeelsker sol og varme! Bortsett fra at veldig høy varme kan gjøre meg litt slapp.. Men om vinteren kan man liksom bare kle på seg masse deilige klær om man fryser, haha…meeen som sagt, jeg elsker sommer og sol og skulle gjerne bodd i et varmere land av og til.

 

Hva med dere, sommer eller vinter? 

 

xoxo

 

GOODBYE HONEY

Da jeg var i Haugesund fikk jeg vite at Freia, en hund i familien jeg har kjent siden jeg var 5 år, har gått bort… Heldigvis har hun vært med oss i mange mange år! 

Det var selvsagt en tårevåt dag, og det kommer til å bli veldig rart å dra inn på gården uten at hun er der. Hun har alltid vært litt sær, og ikke alltid vært like interessert i å hilse på folk, og ikke alltid så glad for at de ville hilse på henne, rett og slett haha. Hun gjorde ikke noe, men hun kunne knurre eller gå bort. Men helt siden hun kom har vi to kost oss masse. Vi har tilbragt mang en stund i stolen på bildet, hvor Freia ofte rulle over på ryggen i det jeg kom inn i rommet, sånn at jeg skulle klø henne på magen. 

 

Dette bildet har stått på rommet mitt siden hun var liten, og det har jeg også med meg til Lillestrøm. Det er forferdig vondt å ikke ha henne med oss lenger, men heldigvis har vi hatt henne med oss i mange flotte år. Hvil i fred, fine jenta mi..

 

xoxo

STAIRWAY

Disse bildene er tatt i trappeoppgangen ved Haraldsstøtta, og etter vi hadde tatt dem innså vi jo bare at de er helt på skeiva! haha, men da var det så mange folk i trappene at vi ikke tok noen nye. Alltid gøy å ha fotoshoot der det er mange mennesker! Not haha. Eller altså, det trenger ikke å være så ille, så lenge man er ok med litt publikum!

 

I dag skal jeg vaske litt klær og sånn ettersom jeg nettopp kom hjem fra Haugesund. Og så blir det mest sannsynlig trening i kveld. Jeg er skikkelig støl etter workouten jeg og Sverre hadde på torsdag, så jeg håper at det fortsatt går ann å danse litt med denne kroppen, haha. Det var en veldig god treningsøkt, og etter den hadde viyoga inspirert uttøying, som jeg faktisk har litt bilder fra, så de kommer en av de nærmeste dagene.

 

xoxo

 

22. JULI

                                                

                                                                                                      (Bilder fra google)

Jeg har ikke tenkt å skrive så mye om dagen i dag, annet enn at tankene mine er med alle de som ble berørt av tragedien i Oslo og på Utøya.. Jeg kjenner mange som mistet noen de sto nær, og det å se dokumentaren om 22.juli i går brakte frem mange følelser..

“Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.”

 

HAPPY MORNINGS

Jeg blir så utrolig fort matlei, men her om dagen kom jeg på at det går an å lage grove lapper med bær til frokost! Deilig å variere litt. Så over ser dere ingrediensene jeg bruker, og hvordan resultatet blir. Frokost som smaker godt, og mette lenge! Jeg pleier gjerne å spise havregrøt eller noe kornblanding, men det blir litt kjedelig i lengden. Viktig å variere. 

 

Har dere en favoritt-frokost?

xoxo
 

A LOVELY VISIT

Det er noen dager siden jeg var på besøk hos min gamle dansepartner Haakon, og da jeg var der passa han på to nydelige hunder! De er jo såå søte. Så jeg tenkte bare jeg skulle vise noen bilder av dem.


 
   

Jeg har fortsatt flere bilder fra turen til Haraldshaugen, så stay tuned for flere bilder derfra! I tillegg har jeg kjøpt meg litt nye klær som jeg tenkte å vise dere.

 

I dag har jeg vært hos kiropraktor i Haugesund, pga en litt sånn akutt greie i ryggen som gjorde meg kortpustet og gav smerter i brystet.. Var først hos legen og tok masse prøver, men alt så fint ut, så da satser vi på at alt er fint inni der, og at kiropratoren fikk fiksa ryggen. Jeg aner ikke hva eller hvordan, men vondt var det jaggu!! Bråvåknet og fikk litt angst ettersom smerten satt i hjerte-området. Heldigvis fant de ikke noe alvorlig i prøvene,og jeg er definitivt knukket opp nå haha.

 

Hva har dere gjort i dag? 

xoxo