ANTE IKKE HVA JEG SKULLE

God mandag – ny uke, nye muligheter! Denne uken startet tidlig, nemlig klokken 7 i morres, fordi vi arrangerer aktivitetscamp for barn mellom 7 og 12 år. Dag én gikk super bra, og både vi og ungene har dansa oss slitne og gode. Og etter det dro jeg til Oslo… uten å vite hva jeg skulle. Jepp, min venninne Helene ba meg komme til Oslo, og sa så mye som at der ventet det en overraskelse!

Det var ikke før jeg satt på venterommet på Tone Lise Akademiet at jeg fikk vite hva jeg skulle – jeg skulle få vippeløft! Helene ble nemlig sertifisert til å tilby vippeløft i salongen sin i dag, og jeg fikk være modell. Dette er noe jeg har sett på Instagram så ofte, og så absolutt vurdert, men ikke kommet meg til å gjøre. Dessuten visste jeg ikke om jeg syntes det var verdt pengene. Men det jeg lærte av Helene i dag er at det varer i opp til 2 måneder! Det overrasket meg egentlig, og gjorde hele opplegget enda mer attraktivt. En hyggelig times tid senere hadde jeg sorte, løfta øyenvipper, Resultatet ser du under!

Vippeløft gjort av Helene Spilling
Vippeløft av Helene Spilling

Jeg er veldig fornøyd, og gleder meg skikkelig til å se hvor bra og lenge det holder. Det er jo bare så utrolig digg å våkne opp med sorte, “stylede” vipper! Man føler seg jo ekstra fresh, og spesielt nå på sommeren som det er så varmt er det deilig å la være å sminke seg. Jeg tenkte jeg skulle farge bryna mine selv en dag denne uken, sånn at jeg kan stå opp å være helt klar til å gå.
PS: jeg skal også teste noe ny hudpleie fremover, og jeg gleder meg så syyyyykt! Jeg skal selvsagt dele alt med dere på veien.

Tusen takk til Helene som brukte meg som modell på sitt kurs, hun er nå som sagt sertifisert til å gjøre vippeløft, så om dere vil booke time hos henne kan dere gjøre det her: BYHS Nails & Beauty.
Følg også med på våre Instagram profiler fremover om du kunne tenke deg å vinne gratis vippeløft! (Hint hint!!)

Har du prøvd vippe eller brynsløft før?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

OPPSUMMERING AV PLANTEBASERT UKE

God søndag kveld alle sammen! Denne uken går mot sin enda, og dermed er vi også ferdige med ukens prosjekt, som har vært å kun spise vegetar/vegansk/platenbasert mat. Vi har valgt å fokusere på å kutte bort kjøtt, og ikke lagt vekt på å gå 100 vegansk. Så vi har for eksempel spist ost, men vi har ikke spist noe kjøtt, hverken rødt, kylling eller fisk.

Jeg tenkte først at det kom til å bli en liten utfordring, men det har det faktisk ikke vært i det hele tatt. Det har vært så enkelt å bytte ut kjøttet, det har vært så enkelt å finne andre alternativer, og ikke minst har det vært lett å lage våre favoritt måltider, bare med vegetar innhold, som for eksempel uken store favoritt : taco! Taco er min favoritt hver uke, og det er det fortsatt, selv uten noe kjøttinnhold. Vi erstattet kjøttet med kidney bønner i chili saus og røde linser, godt blandet med taco krydder. Super digg, og dessuten billig med både linser og bønner.

Jeg har definitivt spist en god del mer grønnsaker og frukt denne uken, enn jeg vanligvis gjør, noe som er veldig positivt. Ved å måtte velge vegetar alternativer har i alle fall jeg tatt bedre valg, spesielt i forhold til mellommåltider. Jeg har spist mange bananer, gulrøtter, smoothie, havre/byggrynsgrøt osv.

En annen ting jeg har opplevd denne uken er at man kan spise ganske mye mer i menge, og fortsatt innta færre kalorier. Dette gjelder selvsagt ikke alt, men sånn generelt. Så, om man er glad i å sitte å småspise, eller spise mye kan det absolutt anbefales å spise vegetar/vegansk mat/snacks. Det er jo små mye godt. Og et tips er å skjære opp frukt og grønt, da blir det spist.

Når det kommer til kroppen har den føltes ganske så bra! Om det har noen direkte sammenheng med at vi kun har spist vegetar vet jeg selvsagt ikke, men jeg har følt meg mindre oppblåst hele uken, selv til tross for at jeg har hatt mensen! Jeg føler også at jeg ikke har blitt så “stappmett”, men heller passe mett, og måltidene har vart lenge.

 

Jeg kommer helt klart til å spise enda mindre kjøtt fremover, og enda mer frukt og grønt. Vi kommer ikke til å slutte å spise kjøtt, hvertfall ikke per nå, men kommer hovedsakelig til å holde oss til fisk og kylling som kjøttkilder. I tillegg har jeg fått skikkelig mersmak på å teste vegetar oppskrifter! Jeg håper også du har fått noe inspirasjon av oss denne uken, og prøve deg på en vegetar dag, eller uke, for det anbefales på det sterkeste!

Pleier du å spise noe vegetar/vegansk mat ila en uke?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

LØRDAGSFØLELSEN

I dag har vi hatt en skikkelig aktiv dag! Vi starta med finaletrening klokken 11, og siden har dagen rulla avgårde med både tøying, privattimer, lectures og mer. Det å starte dagen med finaler er alltid litt mentalt og fysisk utfordrende, spesielt i denne varmen, men det er utrolig bra å øve seg på det. På toppen av det kom noen uvelkomne mensensmerter. Det er med andre ord ikke alltid like inspirerende å gå i studio. Noen dagen vil man egen teig bare bli i sengen, gå å bade fordi man smelter bort, eller fordi man er sliten eller lignende.

Men slik kan det også være på en konkurranse dag! Derfor er det så viktig å prøve å løse det på best mulig måte. Noen ganger går det skikkelig bra, andre ganger blir det en litt rar trening, men jeg tror ikke jeg kan huske å ha angret på å ha gjennomført en økt, uansett hvordan den føltes! Man lærer noe, uansett. Dagen i dag ble bedre utover dagen da jeg fikk litt fred fra livmoren min, og med godt påfyll av mat og drikke underveis. Sliten og god, men også meget klar for morgendagens trening!

Men i tillegg til å være en skikkelig aktiv dansedag, er det også lørdag, og dermed dag 5 av vårt vegetarianske mat prosjekt, og vi hadde ikke lyst å inngå noe kompromiss på lørdagsfølelsen! Det sto pizza på menyen – vegetar pizza. I dag gikk vi til innkjøp av vegetar deig, altså vegetar versjonen av kjøttdeig, og lang historie kort – det var super digg!

Vi har også handlet inn til morgendagens middag, og jeg kan avsløre såpass mye at vi allerede har spist det en gang denne uken, men at det uten tvil ble en favoritt. Vil du vite hvilken rett jeg snakker om kan du stikke innom her i morgen!

Hva er din favoritt matrett?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

HELT PÅ TOPP

Denne vakre, solfylte dagen startet rundt klokken 08:45, hvor jeg gjorde meg klar for å dra inn til Oslo med ei venninne fra Haugesund, Hedda. Hun foreslo å dra på kunstutstilling tidligere i uken, og jeg var ikke vondt å be! Vi tok turen opp, opp og litt opp til, til vi var på t-banens endestasjon, helt på toppen av Oslo, bare sjekk den utsikten!

Der er det en flott kunst utstilling “Roseslottet”, med mange flotte malerier og installasjoner. Kunstutstillingen tar utgangspunktet i 2.verdenskrig, så det er masse historie å lære på veien, og ikke minst mye flott å se. Man kan se å lese om alt fra grufulle historier til krigens små lysglimt. Og i dagens vær var det rett og slett bare en flott opplevelse jeg virkelig kan anbefale om man interesserer seg litt for enten historie eller kunst.

Etter turen til Roseslottet med Hedda gikk turen hjem igjen, hvor Sverre og jeg bare pakka sakene og la i vei til badestedet vårt. I denne varmen er det jo både magisk og nødvendig å få kjøle seg ned litt, så vi har uti vannet flere ganger for å kjøle ned kropp og sinn. Vi fikk faktisk til og med gjort litt jobb ved vannkanten, nemlig planlagt uken som kommer nøyere. Vi skal tross alt ha aktivitetscamp, noe vi gleder oss skikkelig til!!

Men før den tid venter en treningshelg i latin! Den starter klokken 11 i morgen, så nå er det bare å få seg en god natts søvn og lade opp. Jeg har på følelsen at det ikke blir en særlig rolig helg, så det gjelder å lade opp, spise og drikke nok! Det gjelder forsåvidt alle andre også i denne varmen. Det er fort gjort å gå litt for lenge uten å drikke/spise, eller bli oppe noen timer for lenge.

Forresten – dag 5 med kun vegetar/vegan/plantebaserte måltider er ferdig, og i dag har vi rett og slett spist opp rester. Vi vil jo ikke ha noe matsvinn! Så her har det blitt spist smoothie bowle, frukt og grønt, og vegetar burgere.

Pass på deg selv og hverandre! Jeg ønsker deg en strååålende helg.

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

SYKT OVERRASKET

Dag 4 med kun vegetar/veganske/plantebaserte måltider, og i dag må jeg si at jeg ble sykt overrasket! Vi kjøpte nemlig inn diverse i går, og det var overraskende godt, og overraskende likt som kjøtt. Vi kjøpte blant annet “burgere” og “kjøttboller”, og alt jeg kan si er NAM. Ble skikkelig sjokkert!

Dagens første måltid var riktignok en digg smoothie bowl. Jeg kjøper ferdige blandinger i fryedisken. De er billige, enkle og super gode! I tillegg har jeg i litt juice, og topper med hva enn jeg har hjemme og føler for. Et tips om du har noen overmodne bananer, eller bær etc som ikke er så freste som du vil, kast dem i fryseren og bruk dem i smoothie litt senere. Smoothie er også en genial måte å lure inn noe grønt som spinat, havregryn eller lignende.

Så, over til de to måltidene som overrasket meg skikkelig, “burger” og ” kjøttboller”. De var så juice, så gode på smak og konsistens, at man knapt kunne merke noe forskjell fra en vanlig kjøttburger. På bildet under er det ikke noe kjøtt, men absolutt en fantastisk burger. Til og med Sverre som var skikkelig skeptisk til en vegetar burger var skikkelig positivt overrasket, og vi kommer definitivt til å kjøpe det igjen.

Denne uken er vanvittig lærerik ift dette med mat. Jeg må ærlig innrømme at jeg knapt har sett hyllen med vegetar varer. Det er dessuten så mange dører som åpner seg når man tenker på denne måten. Når man spiser kylling, kjøtt osv, så synes hvertfall jeg det er veldig lett å falle inn i vaner, og ikke minst lett å glemme alle de gode, grønne alternativene. Denne uken har jeg garantert fått i meg mye mer grønnsaker og frukt enn det jeg ellers gjør! Så hvis det en to enkle ting du skal prøve er det smoothie bowl og vegetar burger! Allerede en favoritt her i hus i alle fall.

Hva er din favoritt frokost?

 

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

NØDVENDIGHETER I STRANDBAGGEN

Reklame | Ideal Of Sweden // Hynt Beauty // Mon Platin

Jeg kan faktisk ikke uttrykke hvor mye jeg setter pris på varme, lange dager der man kan ta dagen akkurat som den kommer. En sånn dag innimellom er absolutt helt magisk! I startet jeg dagen med å sove lenge, gå en tur, og sole meg. Fantastisk avslappende og deilig start.

Etter en stund fikk jeg melding av noen venninner som ville bade, så da var det bare å pakke strandbaggen og gjøre seg klar til å bade! Jeg smurte meg godt med solkrem før jeg dro hjemmefra, men noen ting måtte også med i baggen: Hynt Beauty sin Sun Prep solkrem, og Mon Platen sin Aloe Vera soothing gel om man skulle bli veldig varm, brent, bli stukket av noe eller lignende, tamponger og selvfølgelig antibac.

(Koden “SOMMER25” er gyldig ut uken hos MonPlatin.no)

Vi var ikke ved vannet før 18:00, men solen varmet fortsatt og vannet var deilig! Jeg badet i det samme vannet for noen uker siden, og det var definitivt varmere denne gangen. Perfekt for meg som er en skikkelig frysepinne!

Videre kan jeg meddele at dag 3 av vårt vegetar prosjekt har gått veldig fint, og vi har handla inn masse (forhåpentligvis) digg! Dagens frokost var smoothie bowl (i glass, så teknisk sett ikke en smoothie bowl, men men!), i den var det både ananas, mango, banan, blåbær, bringebær, bjørnebær, solbær og rips – nam! (Selges i frosne pakker på rema: “Skogsbær og smoothie blanding”. Jeg bruker deretter eplejuice, men du kan bruke det du vil! Jeg toppet dagens bowl med ferske bringebær.

(Passmappe og bag-tag/nøkkelring fra Ideal Of Sweden. Du kan bruke koden min “ID15-120273” for 15% avslag på alt i nettbutikken!)

Vi har også handlet inn veganske burgere, falafel, og mer som vi gleder oss til å prøve ila uken! Men jeg er alltid på let etter flere oppskrifter, så bare å sende inn om du sitter på en god en!

Jeg håper du har lyst å henge deg på ukens prosjekt, nemlig å spise kun plantebasert/vegeteriansk/vegansk! Er så mye å oppdage, og uansett om man vil kun spise det eller ikke er det utrolig fint å variere med det!

 

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

SMOOTHIE BOWL OG VEGETAR TACO

Reklame | Ideal Of Sweden

Dag 2 med plantebaserte måltider er overstått, og i dag har smoothiebowl og taco stått på menyen! Begge deler var super godt, og enn så lenge er det absolutt ingen problem å spise plantebasert, det blir nok vanskeligere etterhvert som kreativiteten går tom, men det er så mange alternativer og oppskrifter jeg har lyst å prøve, så enn så lenge går det nok uten problemer!

(Passmappe og nøkkelring fra Ideal Of Sweden. DU kan bruke min kode “ID15-120273” for 15% avslag på alt i nettbutikken!)

Ellers har dagen i dag gått med til diverse jobb, litt tid ute i solen, og trening. Og uken fortsetter med så mye gøy! For det første med mange flere vegetar måltider, men også mye annet. Jeg skal en tur til Oslo med dei venninne på fredag, vi skal ha treningshelg på lørdag og søndag, og før den tid er det også diverse gøy som skjer. Føler generelt at det er mye moro og interessant som skjer for tiden, og det er jeg veldig veldig glad for!

Kan forresten absolutt anbefale smoothie bowl! NAM. Slik laget jeg det:
Frosne bær, banan og mango i blender meg litt eplejuice. Ikke miks for lenge, den skal være tykk. Dekk med banan, bringebær og havregryn, eller noe annet du liker. Super enkelt!

Tacoen: Vi byttet ut kjøttdeig med kidney bønner i chilisaus, røde linser og taco krydder. Super enkelt og godt det også.

Pleier du å ha noen vegetar middager ila en uke?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

PLANTEBASERT I EN UKE // OPPSKRIFT

Reklame | med24.no

Oh yes, denne uken skal vi prøve noe vi aldri har gjort før, og det er å spise plantebasert, hele uken, til alle måltider. Vi starter “forsiktig” og begynner med en uke hvor vi ikke skal spise noe kjøtt. Vi har allerede en god del kjøttfrie måltider og middager, men vi har aldri hatt det hver dag over en lenger periode. Vi har lyst å teste hvordan dette kjennes for kroppen, for lommeboken og for hverdagen generelt.

Vi har lyst å teste vegetar/veganske alternativer, lage nye retter fra bunn, og prøve kjente klassikere, som tacoen, i en vegetar versjon. Vi har latt oss inspirere både av hensyn til miljøet, men også av at vi har lyst å se hvordan kroppene våre reagerer på det!

Så er det bare et aldri så lite problem. Jeg kan ikke fordra kokte, eller generelt varme grønnsaker. Jepp… Aner ikke hvorfor, og jeg prøver stadig å spise det og venne meg til det. Jeg elsker ferske/rå grønnsaker, men med en gang de er varmebehandlet på noen som helst måte, så blir jeg kvalm. Så det kan jo by på en aldri så liten utfordring, men den tar jeg på strak arm!

Ukens første vegetar/plantebaserte middag ble “Chili sin carne”, altså Chili uten kjøtt. Her kommer bilde og oppskrift på vår egen hjemmesnekra Chili Sin Carne.

1 løk
1 rød paprika
3 fedd hvitløk
2 mini gulrøtter
1 chili
1 boks hermetiske hakkende tomater
1/2 boks tomatpure
1/2 pakke kikerter
1/2 Kidney bønner i chili saus
1 teskje spiskummen 
1 teskje malt koriander
2 spiseskjeer olje
Salt, pepper, chili krydder

Fremgangsmåte fra matprat.no
1) Grovhakk løk, gulrot og paprika. Finhakk chili og hvitløk. Varm olje i en gryte og fres grønnsakene til de er blanke og begynner å få farge.
2) Dryss over spisskummen, malt koriander og chilipulver, og la det frese med ca. 1 minutt.
3) Tilsett hakkede tomater og tomatpuré og kok opp. Senk varmen og la det hele småkoke ca. 5 minutter. Tilsett litt vann om du synes gryten er for tykk.
4) Skyll bønner og kikerter og ha dem i gryten. Smak til med salt, pepper og limesaft.( vi sløyfet limesaft, men kan tenke med det er godt)

Jeg må si den ble meget velsmakende og spicy! Jeg er ikke så fan av vanlig løk, så merker at det må mindre av det i neste gang, i tillegg vil jeg finhakke alt neste gang fremfor å grovhakke ettersom jeg foretrekker det, men ellers ganske så godt – anbefales å teste! Og spør du meg så er det krydrene som gjør retten så god, ikke om den inneholder kjøtt eller ikke.

Har du en god, plantebaser oppskrift vi burde teste denne uken? Evt en snack, eller noe mellommat? Legg gjerne igjen en kommentar!

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

DANSERLIVET UNDER CORONA

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det har vært å være danser under korona krisen. For det første er det jo utrolig hyggelig at folk spør, og for det andre er det jo en lang historie, og en forskjellig historie fra danser til danser. Jeg tenkte å fortelle hvordan vi har hatt det, hvordan det har vært å trene i denne tiden osv.

Det hele startet ganske brått ettersom Italia er en veldig stor danse nasjon, og at vi i tillegg hadde bestilt billetter dit på dansekonkurranse! Vi fulgte nøye med, men det tok ikke lang tid før vi forsto at vi ikke kom til å reise til Italia, hverken i mars, eller på en god stund.

Litt senere var det i Norge, og litt etter litt skjønte jeg hva som kom til å skje, det var kun et spørsmål om tid – skolene ble stengt. Og ettersom vi begge jobber på ungdomsskole, i tillegg til å ha dansekurs på SFO rundt omkring så forsvant all inntekten vår over natten. For i tillegg til at skolene måtte stenge, måtte også dansestudio stanse all organisert aktivitet, inkl kursene vi underviser der. Jeg fikk først en litt sånn akutt reaksjon og ble ganske stressa, men heldigvis har det ikke vært annet en støtte å få fra de rundt meg, så det løste seg. Samtidig har vi selvsagt merket det veldig godt. Dagene har vært rare, for det meste hjemme, og man har sett pengene sakte men sikkert gå ut. Heldigvis har ting startet opp igjen i siste liten, og vi kan sakte men sikkert bygge oss opp igjen.
Når det kommer til selve dansingen har vi to vært utrolig heldige. All organisert trening ble stoppet, men vi var så heldige at vi kunne være i studio et par av gangen, så lenge vi fulgte alle restriksjoner og vasket etter oss. Det vil si, vi to, som  bor i samme hus har fått danset sammen, hele tiden. Det er mer enn hva andre dansere har hatt mulighet til, og vi har vært utrolig heldige. Vi har dansa og trent så og si hele perioden. I andre land, eller bare andre steder i Norge har dansestudioer vært helt stengt, og i land som Italia har folk vært låst til hjemmene sine.

Naturligvis har det vært utrolig rart å trene så mye helt alene, og uten så mye som én konkurranse å jobbe mot. Vi har prøvd å jobbe på ting vi vanligvis ikke “har tid” til, så det har blitt mye detaljer, i tillegg til en del styrke og utholdenhetstrening for å holde kroppen i gang så godt som mulig. Men vi skal ikke legge skjul på at motivasjonen har variert i perioden! Det å trene så lenge alene, uten trenere, uten konkurranser, og uten andre dansere er ikke det samme. En stor del av det å være danser er jo nettopp miljøet. Trene sammen, pushe hverandre, jobbe mot konkurranser osv. Men vi har riktignok prøv å være kreative, og har blant annet hatt styrke og utholdenhet sammen med dansere i Danmark via Skype!

Og vi er ikke de eneste som har vært kreative! Tvert imot, så mange har danset hjemme, ute, trent alternativt, og jeg føler mange faktisk har trengt en liten “reality check”. Vi er sååå heldige som får reise verden rundt, konkurrere, trene og styre på. Samtidig er det en verden med mye stress, mye reising, mye utgifter, og generelt mye av det meste. I en tid som dette har i alle fall vi fått sett litt på hvordan vi vanligvis har det vs nå, og det gjør det enklere å se hvordan vi vil ha det når ting etterhvert starter igjen.

Personlig har corona situasjonen gitt meg en oppvekker, på godt og vondt. Hvor sårbart ting kan være, hvor mye vi tar for gitt, hvor mye jeg savner å være med venner og familie, og hvor mye jeg savner miljøet. Men det har også bragt med seg utrolig mye fint! Jeg har vært min egen sjef, og styrt dagene mine selv, og jeg er stolt over å ha motivert meg selv til å få til mye. Jeg har lest og bestått en eksamen, ikke bare bestått heller, jeg fikk en B jeg er veldig stolt av. Jeg har blogget kontinuerlig, jobber med meg selv, jobbet med sosiale medier, danset, trent, ryddet hjemme, og gjort noen endringer her og der.

Noen dager har motivasjonen vært på bånn, men stort sett har det gått veldig bra. Og det som egentlig har vært veldig deilig er at om man ble skikkelig sliten på trening, tok seg helt ut, så kunne man sove frempå dagen etterpå. Man hadde liksom tid til å restituere, i motsetning til hva vi ellers har i en travel hverdag.

Jeg er takknemlig for alt jeg har lært om meg selv, stolt av alt Sverre og jeg har klart sammen, glad for å ha lært meg masse nytt, og generelt glad for hva denne motgangen har gitt meg. Nå er jeg glad for at ting starter å gå tilbake til normalen, men det er sååå mye jeg kommer til å ta med meg fra denne perioden, og det samme håper jeg dere vil, som for eksempel:

– Håndhygiene. Jeg har alltid vært ganske god på håndvask siden jeg lett har blitt syk. Men nå som alle bruker håndsprit, vasker hendene oftere, nyser i armkroken osv…omg, jeg har aldri vært friskere! (bank i bordet). Her kan vi alle lære noe. Jeg kan ikke engang telle hvor mange ganger folk som har vært syke har bestemt seg for å gi meg en klem, eller hoster så dråpene fyker, så dette håper jeg folk slutter med etter dette, ta hensyn til hverandre.

– At jeg liker å styre min egen tid. Misforstå meg rett, jeg digger jobbene mine, men jeg har også erfart og lært at jeg klarer å planlegge og organisere mine egne dager og likevel få unnagjort alt mulig!

– At vi alle kan være kreative og løsningsorienterte. Bare tenk på alt vi har fått til: Hjemmeundervisning, hjemmeeksamen, hjemmetrening, hjemmekontor, og så mye mer!

– Være mer ute i naturen. Dette er definitivt noe jeg tror mange av oss har gjort mer av denne perioden, og personlig har jeg lyst å fortsette mer med dette. Gå turer, trene ute, osv.

– Behovet for å reise. Ja, mange av oss, inkl oss selv, trenger kanskje å reise i sammenheng med den ene og det andre, men kanskje vi nå kan tenke oss om 2 ganger før vi velger å fly?

– Ukeshandle. IKKE hamstre, men det å handle inn en gang eller to i uken i stedet for hver dag er veldig lurt for lommeboken!

Hvilken lærdom tar du med deg fra korona tiden?

xoxo

EQUAL AGENCY EVENT

For en dag!! I dag morres møtte jeg Carina, aka @ressurssterk.no i Oslo, og vi tok oss en liten matbit, før vi vandret i Oslo til dagen store høydepunkt, nemlig Influencer event med Equal Agency. Der ble vi møtt av noen flotte damer som tok imot oss med store smil om munnen.

Det var et ganske intimt event ettersom det ikke er lov å ha så store eventer enda, men jeg må si det var veldig veldig hyggelig. På den måten fikk man liksom bli litt ekstra kjent, man fikk mingle litt og det var generelt en avslappet, men veldig god og inspirerende “vibe” hele eventet. Det var så mange utrolig inspirerende flotte folk tilstede, deriblant Benedicte dere ser på bildet under.

I tillegg til Benedicte var også Marianne Jemtegård, Donna Kastrati, Karoline Hamre, Renate Eggen, Caroline fra Adsales og Mariann Rosa på scenen, alle med forskjellige fortellinger, forskjellige prosjekter og forskjellige liv. Det var veldig gøy å få høre om hva de gjør, og hva de har gjort for å komme dit de er, hvilke mål de har osv. Jeg tviler på at jeg er den eneste som dro fra eventet med sekken full av inspirasjon og motivasjon! Men det var ikke bare den figurative sekken som var full da vi dro, vi fikk også med oss tidenes goodiebag! Handlenett, en sommer bagg, blader, nocco, en gave fra nytelse.no, hudpleie, gavekort, rabatter og mer! Bare se under til venstre:

Vi fikk høre om både Equal Agency, network marketing, ulike grunderhistorier og mer. De kom med tips, og hva de selv har sett og erfart på veien. Jeg hadde egentlig (selvsagt) med meg notatbok, men ble så dratt inn til alle som prata at jeg tror jeg fikk ned en total av 4 punkter i boken! Jeg pleier jo fort å skrive sidevis med notater, men akkurat denne gangen gjaldt det bare å følge med og notere i hodet, så får jeg heller skrive ned litt mer i morgen.

Det som gjorde at dette eventet ekstra bra var at alle var så åpne, inkluderende og fine. Jeg var jo veldig spent og ante ikke helt hva jeg gikk til, så det var definitivt store sommerfugler i magen. Men, vi gikk inn og ble hjertelig tatt imot, og vi satt og ned med noen totalt fremmede som den største selvfølge. Utover i eventet var det også en del mingling som gjorde at vi fikk prata med enda flere mennesker. Jeg fikk også treffe folk jeg “kjenner” via nett, så det var veldig hyggelig å faktisk se dem i virkeligheten! Man føler jo på en måte at man kjenner hverandre litt fra før, men samtidig har man jo faktisk aldri møttes, så det er jeg glad jeg fikk muligheten til.

Sist men ikke minst skal arrangørene ha en stor takk. Jeg følte meg sett og hørt, og det var veldig hyggelig å få prate med dem! Ofte kan eventer bli litt store og overfladiske, men dette eventet føltes ut som en svær vennegjeng, og fy flate så god følelse det gir! Takk til alle som gjorde dette eventet så hyggelig! Gleder meg allerede til neste gang!

Hva har du gjort på i dag?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo