BUSY BUSY

Disse dagene går så fort og desverre er det bloggingen som har trukket det korteste strået i prioriterings rekken. Det har vært helt sinnsykt mye lekser og skolearbeid i tillegg til jobb og oppkjøring til vår tur til Romania i morgen!

Jeg drukner i innleveringer, prøver og lekser om dagen og er ikke hjemme før nærmere 10 hver dag. I tillegg har jeg hatt litt trøbbel med bekkenet/korsryggen min. Det er ikke no farlig, men det gjør veldig vondt, så greit å få det på plass. Så det har vært hele to dager til manuellterapaut 

Jeg satser på at jeg har nett i Romania slik at jeg får lagt ut bilder fra turen og konkurransen…for hvis det ikke er nett der blir det ingen blogging før tirsdag!!

Håper på en litt roligere periode fremover slik at jeg skal få tid til å slappe av og blogge på kveldene.

Ønsker alle en super kveld! Gleder meg tiol å dele Romania-turen med dere!

 

-Ronja

LONG TIME NO SEE

Så lenge siden jeg har fått laget henna! Hovedsakelig fordi jeg har konkurrert så mye i det siste at jeg ikke har hatt nok tid til å ha en henna-tatovetring i mellomtiden. Men endelig har jeg litt tid. Her ser dere noen bilder fra det jeg lagde i går kveld! Beklager for diverse selvbruningsflekker..

               

 

                        

Ikke glem å sjekke ut #hennabyronja på instagram, “shop” en min her på bloggen, og at du kan bestille en avtale på [email protected] ! 
Har blitt booket til et par avtaler i Haugesund om en måneds tid. Så jeg er tilgjengelig i Lillestrøm/Oslo området, og Haugesund området.

Ønsker alle en super kveld! 

 

-Ronja

HELSINKI OPEN

Forrige helg var det den årlige konkurransen Helsinki Open i Finland. Som dere antakelig har lagt merke til er det ikke rent lite dill dall vi har på oss når vi konkurrerer. Hårspray, hårgele, og selvbruning er produkter det går mye av, i tillegg til sminke og alt mulig annet. Det er kanskje et ganske sært og detaljert miljø for folk utenfor. Og det er det forsåvidt kanskje også..

Det er et utrolig hektisk liv, med mye trening, mye reising, mye fiksing og planlegging. Det kan jeg skrive mer om senere. I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle ta for meg litt om morgen-forbredelsene før en konkurranse.

Under kan dere se, fra venstre; instant tan(som er ganske rennende, men gir et fint skimmer), shine spray til håret, hårspray(med ultra sterkt hold), hårgele x2, fixing spray(til å spraye på kroppen over instant tanning-en, slik at den skal sitte godt selv om man svetter mye, og til sist en annen instant tan, som minner om smeltet sjokolade. Den har en fyldigere konsistens enn den første….og noe av den sitter fortsatt på…aka den sitter godt.Over på det andre bildet er utstyret jeg bruker når jeg fikser håret mitt. Den første dagen var det kun standard, så da laget jeg en frisyre som er ganske typisk standard, men dulten litt på siden av hodet, og en “slange” på andre siden. Bilder kommer under. I bildet rett over her er sminken jeg bruker; primer, foundation, contouring,rouge, pudder, øyenskygger, øyenbrynsfarge, mascara, vipper og leppestift. 
Under ser dere hvordan jeg begynner med håret; Jeg tar bort den delen jeg skal bruke til “slangen” og tar den bort, så tar jeg resten av håret i en hestehale, og lager den veldig stram og bruker mye hårgele for å få det stramt, og blankt. Hestehalen tar jeg i et hårnett, og fester den med hårnåler. Deretter synker jeg det håret jeg tok bort, i gele, og lager en “slange” jeg fester med hårnåler, og så føner jeg den. Jeg sprayer hele håret med mye spray, og føner til slutt. Det gir en blank og veldig solid overflate.
                     

Sminken kan være veldig voldsom på mange dansere, grunnen til dette er at den skal forsterke ansiktstrekk, og gjøre at de synes selv om du står på motsatt side av dansegulvet enn dommeren. Markerte øyne og lepper er viktig. 


Etter konkurransen skal dette her altså ut…Slik ser det ut etter jeg har løsnet spennene fra “slangen”… Tips nr en…stå i dusjen..lenge. Man må liksom bare la vannet renne gjennom…så forsvinner all hårgelen og sprayen..til slutt! 🙂

Dag to var det latin, og jeg besteme meg for å kjøre hestehale! Disse bildene et tatt ETTER konkurransen så halen er ikke helt rett lenger, og håret rundt strikken har sklidd litt ned, men det vise hvertfall sånn ca hvordan håret mitt var.
            

Som tidligere sagt, fikk vi 30.plass i World Open Standard, og 32.plass i World Open Latin. 

Spør gjerne om du lurer på noe!! 😀

 

Ønsker alle en finfin fredag! Snart helg!

A PIECE OF HISTORY

Da vi var i Helsinki gikk vi forbi et stort flott bygg vi ikke visste hva var, men den ene dagen  sto det plutselig åpent og vi bestemte oss for å gå inn i se hva det var. Vi ble møtt av en dame innenfor og vi fant ut at det var nasjonalmuseet, som hadde gratis inngang akuratt den dagen! Så utrolig morsomt!

Vi fikk både komme fratis inn, og vu kunne at så mange bilder vi ville. Dette var altså det nasjonale museet med finsk historie.

Enjoy!

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                      

 

 

     

 

 

 

       


  A piece of history…. 

 

Det var kjempekult å få se, og vi var veldig heldige med dagen siden det var gratis inngang. Håper dere fikk en smakebit gjennom bildene.

 

Ønsker alle en super torsdag!

 

-Ronja 

WORLD OPEN

Vi er vel tilbake i Norge etter en flott helg i Helsinki! Vi dro fra Helsinki mandags morgen, og vi måtte ta flybussen som gikk 05:30..så det ble en tidlig morgen! Vi var dautrøtte og ganske slitne, men vi fikk sover på flyet og litt da vi kom hjem, men senere på dagen var det rett på trening. I tillegg er jeg selvsagt i gang me då ta igjen diverse lekser..

 

Helsinki Open er en veldig fin konkurranse, og i år er vi fornøyde med resultatene også. Vi danser vårt første år i voksen-klassen, så vi er blandt de desidert yngste i klassen, så det er veldig spennende å se hvordan vi ligger an. I World Open Standard ble vi nr 30 av 50, og i World Open Latin ble vi nr 32 av 50.

Vi er alt i alt ganske fornøyde, og vi er motivert for tiden fremover!!

 

Det kommer bilder av sminek, hår osv i løpet av de neste dagene, so stay tuned!

 

Akuratt nå må jeg forte meg på gjøre ferdig en hostorie presentasjon…Wish me luck!

 

Ønsker alle en finfin tirsdagskveld!!

 

-Ronja

HELSINKI CITY


I går hadde vi hele dagen på å utforske Helsinki! Som dere vet dersom dere leste gårsdagens innlegg, ble det en ganske innholdsrik dag.

Det er ganske kjølig i her, men heldigvis ikke like kaldt som da vi var her i fjor! 

 

I dag har vi danset standard, og dansingen ble bedre utover dagen. Men..bekkenet mitt skled ut og låste seg midt i tangoen..Så ettermiddagen i dag har også vært smertefull i den forstand. Veldig uheldig..spesielt ettersom jeg ikke har hatt noen problemer med det i månedsvis.. Uansett så er det ikke farlig, bare veldig vondt… jeg snakket med kiropraktoren var jeg hos i går, og han rådet meg til å legge på is og ta smertestillende… bare synd ingen har med seg Ibux, og det ble litt sent å fikse selv etter konkurransen. Is har jeg heller ikke liggende å slenge, så kuldekrem får gjøre jobben.
Vi gikk ut etter andre runde, det vil si at vi var blandt top 35 av va 50 par i Adult World Open. Jeg kommer tilbake med eksakt plassering etter helgen!

Håper du har hatt en super lørdag!

HELLO HELSINKI – AN EVENTFUL DAY

I dag har vært en ytterst spesiell dag, både på godt og vondt. Vi dro hjemmefra 7:40 for å rekke flytoget som gikk 7:50….og vi trenger helst minst 15 minutter ned til togstasjonen. Dette førte til at vi måtte løpe en del av veien til stasjonen…og kroppen min har omtrent ikke løpt siden jeg fikk kneskaden min i fjor, i tillegg har jeg slitt litt med bekkenet mitt. Men begge deler har blitt så utolig mye bedre at jeg såvidt har tenkt over det på mange måneder.

Det ble uansett til at jeg skulle småløpe litt bortover, og plutselig kjente jeg en stor smerte bak i høyre bekken/korsrygg…Joda, da hadde bekkenet mitt sklidd ut/hengt seg opp…eller hva det nå enn gjør…noe som resulterte i følgende:

 
      

 

 

 

 

 

 

                             
Da jeg omsider kom meg haltende til flyplassen, måtte jeg vrenge av meg den litt for stramme buksen og gjøre et helhjertet forsøk på å få bekkenet på plass selv…noe som resulterte i tårer og at jeg bare måtte bli liggende med mitt skjerf i korsryggen og Sverre sitt over meg. Heldigvis fikk jeg meg litt sursild å kose meg med.

Det var en ganske smertefull affære å komme seg frem, men det gikk. Da vi kom frem var vi kjempesulte og måtte få i oss litt mat! Så jeg fikk haltet meg etter de andre bort til sentrum..Det som gikk rundt i hodet mitt var :”Hvordan i all verden skal jeg få kommet meg til en kiropraktor i dag?” Jeg ga egentlig ganske fort opp håpet på å finne en kiropraktor, og forbredte meg mentalt på å danse med kroppen litt på halv åtte..

Men jeg tenkte å gi det en siste sjanse og spurte i informasjonen på kjøpesenteret….. Og jaggu var det en kiropraktor rett oppi gaten!!
Denne kiropraktoren holdt til i en litt scetchy bygning..med en mann som kjefta på finsk…Uansett, det som var litt kult..og litt skummelt, var at bygningen hadde en slik gammeldags heis..eller som jeg ville ha sagt..en Titanic-heis!!! Sånn man må lukke gitteret på! Så kult! 


Uansett, så kom det heldigvis gode nyheter! Vi traff på en hyggelig ung nyutdannet kiropraktor som hadde tid til en drop in på slutten av dagen! Så jeg fikk komme tilbake 16:50! Så utrolig flaks!! Eller som han sa da jeg kom inn: “Du har sikkert god karma!” haha, så vi får satse på at jeg har det! Uansett så var det ikke så vanskelig å finne ut at noe var galt, og det var heldigvis ikke så vanskleig å fikse heller!

Så nå er bekkenet på plass og jeg gleder meg til å danse, forhåpentligvis smerteløs, i morgen! Tusen takk den min nye kiropraktor i Helsinki! Woho! Dagen fortsatte ganske bra! Nasjonalmuseet var nemlig åpent…med gratis inngang i dag! Bilder kommer senere!

 

Vi avsluttet dagen på en resturant og spiste eg godt måltid. Nå er det tid for siste forbredelser til morgendagen.

Ønsker alle en super fredags kveld!

FOREVER BUSY

Det har blitt noen dagen siden siste blogginnlegg.. dette kommer av at jeg i tillegg til oppkjøringen til helgens konkurranse har hatt følgende å gjøre i skolesammenheng: Matteprøve, fremføring av særemne, religionsprøve, historieprøve, psykoligitest, lesing til norsk heldags….i løpet av to uker…jeg ble helt utslitt og hadde absolutt null tid til overs. i tillegg klarte jeg å bli syk. I går kveld var jeg i studio helt til klokken 10 og jeg begynner å kjenner at jeg har hatt det travelt. Nå er jeg endelig hjemme fra dagens trening, og begynner å gjøre klar til avreisen til…hemlig… på fredag! 

En viktig del av forbredelsen til en konkurranse for meg er massasje og selvbruning! Dette er produktene jeg bruker!

Kremene fra forever er produkter jeg både selger og bruker, og jeg forguder dem! MSM for musklaturen, heat for smertelindring, propolis for den deiligste huden! Body-tan for en brun nok kropp for dansing, by D&C, altså Dehli og Cleve, som er produktene til treneren min.

Jeg har nok å gjøre så jeg får se å komme igang!

Ønsker alle en finfin kveld!

CASA MIA

Throwback til en nydelig middag på Casa Mia Lillestrøm sammen med Sverre og hans familie. Kjempekoslig, og så god mat! Og jeg trenger egentlig ikke å si hva jeg ønsker til dessert (og jeg har kun vært der en gang tidligere!) 

Det var en veldig fin kveld, og jeg anbefaler denne resturanten! Så hvis du ble frista får du stikke innom der!

 

Håper alle har en fin dag!