SLIK GIKK EKSAMEN

Reklame | Desenio.com

Vel, jeg kan jo ikke si noe mer enn hvordan jeg følte den gikk, ettersom det nå venter ca 3 uker med spenning/pining for å finne ut hvordan det gikk sånn karaktermessig. Uansett, eksamen kan oppsummeres med et ord – travelt! Fy steike for et tidspress. Jeg følte meg veldig forbredt og hadde ingen problemer med å komme på ting å skrive, problemet var at jeg helst skulle hatt tre timer til å skrive på. Eksamen varte i 3 timer og hadde tre oppgaver, men i tillegg må man jo laste ned oppgaven, lese den og levere inn innen disse 3 timene. Det gir kanskje 2 t og 30-45 min med effektiv skriving. I tillegg til dette viste det seg at jeg var ganske nervøs tross alt, for jeg måtte blandt annet sååå tisse, selv om jeg var på do rett før eksamen starta.

Under ser dere meg rett før eksamen, og for dere som ikke vet det studerer jeg narkedsføring og hadde i dag eksamen i “forbrukeratfert”. På bildene under ser dere mine forskjellige stader av eksamens-moods, og legg gjerne merke til vinduene jeg har dekorert med tankekart og alle de forskjellige lappene og bøkene rundt meg. Jeg kjente skikkelig på nerver faktisk! Kjære vene jeg hadde forbredt meg, jeg føler faktisk jeg hadde forbredt meg skikkelig godt, og det var så deilig å slippe å lete, jeg visste liksom bare alt! Problemet var som sagt bare at jeg ikke rakk å skrive alt jeg kunne!
Plakatene på veggen er fra Desenio.com(adlink) der du kan bruke min kode “DSRonjaEksamen” for 10% av deres plakater! (gjelder ikke rammer, “handpicked” og “personal” plakater.) Koden er gyldig tom 02.05!

Jeg er så glad og fornøyd for å ha gjennomført, og jeg føler virkelig jeg gjorde alt jeg kunne innenfor den tiden vi fikk tildelt. Jeg er usikker på om jeg fikk skrevet nok i dybden og bredden, men føler ikke jeg hadde rukket noe mer, så kan ikke annet enn å si meg fornøyd med egen innsats!

Nå skal jeg endelig roe ned og ta litt egentid, se litt serier og trene mer.

Jeg håper du har hatt en fin dag, og jeg gleder meg til å dele litt andre prosjekter med dere fremover!
Kom gjerne med tips til hva jeg burde bruke den ekstra fritiden min på fremover!

xoxo

Husk å følge meg på:
Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
@Influenserne (annenhver uke)

SÅNN VET DU AT DU ER KLAR

Reklame | Desenio.com

Så kommer spørsmålet, kan man i det hele tatt vite om man er klar? Både ja og nei føler jeg. Akuratt nå sitter jeg med en følelse av at jeg ikke kan gjøre noe mer før jeg får eksamensoppgaven, og dermed føler jeg meg så klar jeg kommer til å bli. De siste timene før eksamen kommer til å bli brukt til mer praktiske forberedelser. Rydde plassen, spise frokost, sjekke at alle notater er klare og tilgjengelige, og ha alle huskelapper osv klare til å brukes.

Kunne jeg ha gjort mer for å forbrede meg? Absolutt! Men har jeg likevel gjort nok? Tiden vil vise med jeg sitter med en følelse av å ha gjort en ganske god jobb med å forbrede meg. Så får vi se når oppgaven kommer. Jeg tenker som så at man vet man er klar når man har gjort alt man kunne i den tiden man hadde til å forbrede seg. Litt stressa og spent er man uansett, så man kan ikke måle hvor klar man er utfra hvor rolig man er nødvendigvis. Det viktigste er å stole på deg selv – du kan mer enn du tror!
Heldigvis har jeg mitt fine lille hjemmekontor å sitte på når jeg skal avlegge eksamen i morgen! Bildene over inneholder plakater fra Desenio.com(adlink) der du kan bruke min kode “DSRonjaEksamen” for 10% av deres plakater! (gjelder ikke rammer, “handpicked” og “personal” plakater.) Koden er gyldig tom 02.05!

Og med dette sier jeg bare, ønsk meg lykke til, lykke til til alle dere andre som skal ha samme eksamen (og andre eksamener) i morgen, og neste gang dere hører fra meg har jeg hatt eksamen!!!

God natt alle sammen!

Husk å følge meg på:
Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
@Influenserne (annenhver uke)

SÅ STRESSA ER JEG FOR EKSAMEN

Livet mitt dreier seg kun om en ting disse dager – eksamen. I dag har jeg sittet på” kontoret mitt” og jobbet med skole i HELE DAG. Hvis du vil se hvordan det ferdige hjemmekontoret mitt endelig ser ut kan du trykke HER. Og da mener jeg faktisk hele dag, jeg satt meg ned rundt 10 og har sittet der i ett med unntak av en tur til sofaen for å spise middag, samt noen turer på do eller til kjøleskapet. Personlig føler jeg meg ikke så veldig stresset, men på en annen side føler jeg meg ikke helt klar før jeg har lest til siste sekund! Jeg sa til Sverre at jeg ikke følte meg særlig stressa, men da bare lo han av meg og sa at “Om du ikke hadde vært stressa hadde du ikke lest i 12 timer!” – så det er kanskje noe sannhet i det.
Poenget er vel at jeg ikke er så stresset fordi jeg føler meg i rute, samtidig som jeg må holde trøkket oppe for å komme i mål innen fristen.

I dag har jeg også fått diskutert litt med noen medstudenter, via nett selvfølgelig, så det var veldig hyggelig og hjelpsomt. Det er alltid godt å være flere som tenker og deler ideer, og jeg synes det er veldig viktig å spille hverandre gode. Man blir ikke dårligere av å gjøre andre bedre, så jeg synes det er veldig viktig å dele det man kan, så kan man forvente det samme igjen!

Jeg er selvfølgelig både spent og lettere stressa, men samtidig tror jeg det er både lurt og viktig å fokus på alt man kan i stedet for å stresse over det kan ikke kan. Det man ikke kan nå eksamen kommer, det kan man ikke, ikke no mer å gjøre med det! Da gjelder det kun å vise frem alt du faktisk kan! Sensor er tross alt ute etter å finne ut hvor mye du kan, ikke hva du ikke kan.

Er du stresset, så prøv å puste med magen, ta et steg tilbake og jobbe jevnt og trutt. Panikkjobbing hjelper ikke stort, og kroppen og hodet ditt har ikke godt av det. Det er viktig å prioritere både søvn, mat og hvile for at kroppen og hode skal være klart for eksamen.

Jeg håper du klarer å holde hodet kaldt, og jeg ønsker deg all hell og lykke med eventuelle prøver og eksamener fremover!!

Ønsker deg en fin søndagkveld videre!

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
@Influenserne (annenhver uke)

xoxo

MINE 10 BESTE EKSAMENSTIPS

De siste dagene før eksamen går alt for fort! Timene raser jo avgårde og jeg må ærlig innrømme at jeg gjerne skulle hatt enda noen flere dager til forberedelse, men samtidig så gleder meg meg til å bare komme i gang med eksamen. Heldigvis er det et par dager igjen og de planlegger jeg å bruke så godt som mulig! Hvis du trenger noen gode lesetips kan du lese DETTE innlegget som jeg publiserte for noen dager siden, der jeg deler mine studie teknikker!

Men nå skal jeg dele mine beste eksamenstips, noen ting du burde gjøre før eksamen og noen tind bu burde gjøre under eksamen.

1) Vær mentalt og fysisk forberedt.
Dvs spis og drikk godt dagene før, samt på eksamensdagen, og få nok søvn. Det er etter min mening ikke noe poeng i å lese til langt på natt, da er det mye bedre å prioritere søvnen slik at man er uthvilt til eksamen. Sov på det du har lært deg, du kan mer enn du tror!

2) Les oppgavene NØYE.
Er så dumt å bomme på å ikke ha lest oppgaven godt nok, så les gjerne et par ganger, og les den kanskje også høyt for deg selv.

3) Lag en disposisjon.
Jeg liker å ha et fysisk ark og en penn og kladde ned de første ideene jeg får og det jeg tenker sånn at jeg ikke glemmer noe.

4) Lagre underveis.
Lagre, lagre og atter lagre! Kan også være en ide og også ta skjermbilder underveis om man er litt paranoid, sånn at om alt skulle bli sletta har man det man hadde skrevet, i det minste i bildeform.

5) Les gjennom besvarelsen før du leverer.
Er så dumt om man leverer en tom eller uferdig fil, så sjekk og dobbelsjekk før du leverer.

6) Planlegg hvor du skal sitte.
Nå som det er hjemmeeksamener er det lurt å planlegge hvor man skal sitte å ta eksamen! Pass på at stedet du sitter har tilgjengelig strømuttak dersom du trenger å lade pcen ila eksamen, at du sitter godt.

7) Planlegg hjemmesituasjonen.
I det tidspunktet du skal ha eksamen regner jeg med du vil ha ro. Så om du skal ha hjemmeeksamen er det lurt å avtale med eventuelle andre hjemme at de gir deg arbeidsro. Kan også være en idre og si ifra til dine nærmeste at du har eksamen sånn at du ikke blir oppringt o.l. Sett også mobilen på lydløs, og få bort eventuelle ting som tar oppmerksomheten din.

8) Ha bøker og notater klare.
Jeg skal ha pensumboken (siden vi får bruke den) samt alle mine håndskrevne notater innenfor rekkevidde til enhver tid. Jeg har blandt annet hengt opp mine kapittelsammendrag i vinduet ved pulten min. De er bare festet lett med tape, så jeg kan ta ned de jeg ser trenger underveis i eksamen, evt reise med opp, strekke på bena og lese på dem mens de henger der. I tillegg har jeg noen bøker med notater, figurer o.l som jeg kommer til å ha på pulten. Jeg har også gule lapper i selve pensumboken for å lett finne frem til det jeg trenger. Jeg kommer også til å legge inn noen mindre lapper for ekstra viktige ting i boken. Her ser dere den foreløpige samlingen av kapittelsammendrag i vinduet mitt:
9) Ta deg noen små pauser.
Beveg deg, ta noe å drikke, eller ta deg et dypt og godt innpust.

10) Gjør deg kjent med det tekniske og husk å levere innen fristen!
Gjør deg kjent med hvordan du skal levere inn på forhånd sånn at det ikke kommer noen store overraskelser de siste minuttene før fristen går ut!

Jeg ønsker deg masse masse lykke til om du har eksamen i år, og håper noen av tipsene kan hjelpe deg!

Har du noen eksamener i vente?

xoxo

EN HEFTIG HELG I VENTE

Denne helgen blir en intensiv, heftig og travel helg, og den skal utelukkende brukes til eksamensforberedelser! Jeg må selvsagt ta meg noen pauser innimellom, og planlegger både en liten treningsøkt og selvsagt blogge og gjøre litt kos innimellom. Men, det blir hovedsakelig eksamenforberedelser! Jeg har sykt mye jeg skal gjennom så det gjelder å spise bra og holde seg hydrert gjennom helgen for å holde energien oppe. Hvis været er bra skal jeg også ta en tur ut for å lufte hodet.

Her er eksamensforberedelsene jeg skal gjøre gjennom ila helgen:
– Jeg skal finlese resten av pensumboken + gule ut/markere det viktigste i resterende kapitlene.
– Jeg skal også skrive kapittelsammendrag for de siste kapiltene, i form av tankekart.
– Jeg skal skrive/svare på en tidligere eksamensoppgave per dag, altå en i morgen og en på søndag. Disse eksamensoppgavene skal jo egentlig vare i 3 timer, så jeg får se hvor mye tid jeg bruker på å øve på å løse dem.
– Jeg skal se gjennom de aller siste webinarene, tror bare jeg mangler ett!
– Sist men ikke minst skal jeg gjøre noen praktiske eksamensforberedelser.


Dette kommer med andre ord til å ta noen timer! Derfor er målet å stå opp litt tidligere enn vanlig, og jobbe jevn og trutt gjennom dagen. Jeg har planlagt frokost med mager kesam og frosne bær, jeg har også kjøpt inn noen deilige friske jordbær som snack, i tillegg til at jeg har kjøpt meg en sjokolade. Kjenner jeg meg selv rett blir det også noen glass pepsi max!

Hvis du også har en eksamen i år skrev jeg i går et innlegg med lese/studie tips, som du kan finne HER !
Det kommer også et eget innlegg med eksamenstips ila helgen.

Jeg er super spent på eksamen og må innrømme at jeg grugleder meg veldig! Jeg føler meg mer forberedt for hver dag som går, men det er jo alltid vanskelig å vite om man faktisk er klar, det vet man ikke før eksamen er der liksom. Men det gjelder bare å gjøre seg så klar som mulig, mer kan man ikke gjøre!

Nå skal jeg skrive en siste to-do list for helgen, og så er det snart leggetid rett og slett. Jeg håper du har en fin helg foran deg, og at du har noen morsomme planer!

Fortell meg gjerne om dine helgeplaner i kommentarfeltet under!

God helg!

VET IKKE OM JEG ER KLAR

Eksamen er rett over helgen, og nervene begynner å komme. På en side føler jeg meg forberedt, men på en annen side føler jeg meg aldri 100% forberedt! Jeg har alltid likt skole, og jeg synes faget jeg tar nå er veldig interessant, samtidig som at noen aspekter av det er ganske vanskelig. Eksamen er skiftlig, varer i 3 timer og er kun refleksjonsoppgaver, det vil si at det blir en rimelig travel eksamen med tidspress ettersom vi har hjemmeeksamen og åpen bok.

Jeg har alltid vært en relativt god student og fikk gode karakterer gjennom skolegangen (sånn med unntak av S1 og S2 matte), men det er jo noen år siden jeg sist studerte. Det tok derfor litt tid å komme inn i en god studieteknikk. Nå føler jeg derimot at jeg inne i en skikkelig god metode, skulle bare ønske jeg gjorde den før! Tenkte uansett å dele noen av de metodene som fungerer for meg, og som jeg har gjort denne studieperioden.
1) Finlese boken.
Helt ærlig synes jeg dette kan være super kjedelig å gjøre i lengden, men det er likevel viktig å få gjort. Foreslår derfor å ta det et kapittel om gangen for eksempel, eller enda mindre menger om gangen, og bytte litt på teknikker for å gjøre det mer interessant.

2) Gule ut / markere det viktigste.
Jeg foretrekker å kombinere finlesing med dette! Og her er det en viktig viktig ting…(som er dritvanskelig!) Uthev KUN det aller viktigste.

3) Lage kapittelsammendrag
Jeg lager mine i form av tankekart, og setter meg en mac på en side, sånn at jeg kun har plass til det viktigste. Evt to om kapittelet er veldig stort.   
4) Se webinarer, forelesninger o.l
Hvis studiet ditt har dette, evt andre typer forklaringer – helt gull å høre noen andre forklare emner. Da kan man få det forklart litt enklere eller med andre ord sånn at man kanskje forstår stoffet enda bedre!

5) Test deg selv, eller få noen til å høre deg!
For å teste deg selv kan du for eksempel slå opp på en tilfeldig side i boka og lese overskriften å fortelle deg selv om stoffet. Ellers kan du få noen til å høre deg på samme måte. Evt kan man lage spørsmålskort, teste seg i læringsmål, teorien, modeller eller lignende!

6) Løs tidligere oppgaver.
Tidligere eksamenoppgaver for eksempel! Er det skriftlig – så skriv! Er det muntlig eksamen så øv deg på å fremføre. Practice makes perfect – i alle fall bedre!

For meg er altså variasjon nøkkelen til å lykkes med studene. Jeg liker å variere mellom å skrive, lese og høre. Det å fysisk skrive for hånd er også vedlig lærerikt for meg, fremfor det å skrive kun på data. Om du på toppen av alt har noen til å teste deg, enten foreldre, med elever, venner eller kjæreste er jo det helt topp. De trenger jo ikke kunne stoffet, de kan ha boken foran seg og lese mens du forklarer for eksempel.

Jeg skal skrive et eget innlegg med eksamenstips til dere, så fortell meg gjerne når/om du har eksamen i vår! Jeg er veldig glad for at jeg enda har helgen ++ å lese, og ikke minst til å gjøre de tekniske og praktiske forberedelsene til eksamen. Pulten min skal være et eksamensparadis når eksamen braker løs neste uke! Vi skakker tankekart opp langs veggene, notater og sammendrag pent samlet, lapper og notiser i pensumboken og what not, dere skal selvsagt få se bilde når den tid kommer.

 

INGEN PULT ELLER STOL, MEN SOL!

Hva skal man si? Denne dagen har vært super fin, varm og deilig! Den startet med at vi sov frempå, før vi kjørte ned til Lillestrøm. Der satt jeg meg først utenfor dansestudio noen timer i sola, smørte meg godt med solkrem og leste til eksamen ute i sola med deilig lesesnacks. Der fikk jeg lest og markert meg gjennom et kapittel og to samtidig som jeg fikk litt etterlengtet sol og D-vitamin.

Det er ikke bare bare å lese ute etterom man ikke akuratt har en pult og en stol, så her kommer mine tips for hvordan man kan få til å lese ute:
– Ha et behagelig underlag, f.eks et godt teppe, en matte eller lignende.
– Smør deg godt med solkrem, så slipper du å være redd for å bli brent.
– Hold deg hydrert! Drikk mye i sola, eller er det lett å få hodepine o.l.
– Ha skygge i nærheten,  jo nærmere jo bedre, så kan du bytte litt på hvor du sitter om det er veldig varmt.
– Ha lesesnacks i rekekvidde. Anbefaler jordbær, vannmelon og andre ting som har mye vann i seg! Avkjølende og forfriskende!


Etter noen timer ute i sola var det tid for dansetrening! Vi hadde quickstep i dag og jobbet med diverse linjer og momenter i koreografien vår. Quickstep er den siste dansen i en finale, inneholder masse hoppe og løpe trinn og er mildt sagt en slitsom dans. Likevel synes jeg quickstep er super gøy å danse! Er riktignok ikke fullt så gøy hvis man ikke er helt i form eller noe sånn, da føles det litt ut som man skal kollapse, men når man er i form og får god musikk er quickstep en leken dans som jeg ser frem til å danse! Uansett godt å få jobbet litt dypere med teknikken på den nå i disse rolige tidene.

Til slutt var det bare litt moro igjen av dagen. Kvelden har gått med til å snappe hos @hverdagschat, lage et par tiktok videoer, jeg har laget middag, og vi har sett noen episoder av “Homeland” – rett og slett en herlig dag!

Liker du å lese/jobbe ute når det er fint vær eller synes du det blir litt vanskelig?

xoxo

HVA BRINGER UKEN?

Yes folkens! Ny uke, og igjen nye muligheter. Dette har vært en magisk mandag og nok en dag med magisk vær. Jeg satt faktisk ute mellom 17:30 og 19:00 i bare singlet – rene sommertilstander. Det var uansett helt herlig og jeg håper været holder seg sånn fremover, jeg blir så glad og får så mye energi av sånn vær.

Desverre kan jeg ikke bare være ute å kose meg om dagen, det skal også gjøres litt jobb! Uken bringer litt forskjellig:
I morgen skal jeg ha en hjemmedag hvor jeg skal lese til eksamen, men jeg skal gjøre styrke øvelser hjemme mellom øktene. Noen av øvelsene som står på planen:
– Stjernehopp
– Armhevinger
– Knebøy
– Armene ut til siden i 2 min
– Side spark med strikk
– Skulder tap i push up posisjon


Det jeg også skal gjøre er å lese til eksamen, det kommer hoveddelen av morgendagen til å med til tenker jeg ettersom det i morgen kun er en uke til eksamen. Webinarer skal sees, kapittelsammendrag skal lages, og finlesing skal gjøres. Men mellom lesingen skal jeg også skrive og svare på en del mailer. Så dagen raser nok avgårde! Men om været blir som det var i dag må jeg nok sette meg ut litt ila dagen.

Resten av uken venter både dansetrening, mer eksamenslesing, styrke og kondisjonstrening, og muligens en skogstur eller to. Kommer litt an på hv or godt jeg føler jeg ligger ann med lesingen på hvor mye annet jeg tar meg tid til å gjøre egentlig. Uanstet krysser jeg fingrene for fint vær sånn at jeg kan gjøre noe av treningen eller lesingen ute.

Har det fine været kommet til deg også?

xoxo

SUPER SØNDAG

Nok en uke kommer til sin enda, og for en verdig slutt på uken det har vært! I dag har det jo rett og slett vært sommertilstander her. Dagen har vært ganske variert, fin og morsom. Den starta litt sent, med litt skolearbeid, kos med pusen, og diverse tull her hjemme. jeg har jo snappet for @influenserne, og der har det gått heftig for seg med både det ene og det andre. Blandt annet en aldri så liten kløne opptreden fra Sverre som klarte å skalle inn i lampa vår – ingen skade skjedd på hverken lampe eller Sverre, men en god latter fikk vi begge.

Etter tul, fjas og skolearbeid var det på tide å komme seg ut i sola! Vi var ute i gode 2 timer og gikk nok en ny vei. Vi fant blandt annet dette nydelige stedet! Utrolig nydelig, og jeg gleder meg til vi kan bade her i sommer. Jeg kan ikke si hvor fantastisk jeg synes det er å få være såpass mye ute som vi er nå for tiden, så hvis det er en god ting corona har gitt oss er det tid til å ta turer som dette!      
Etter turen var det middag på planen, mer skolearbeid og serie! Når det gjelder skolearbeid satte jeg meg noen mål før helgen og jeg ble nesten ferdig med alle. Jeg fikk sett 1 webinar, skrevet 3 kapittelsammendrag, og finlest et kapittel til. Grunnen til at jeg ikke fikk gjort alt jeg hadde planlagt var rett og slett fordi jeg har hatt en annen oppgave som har tatt mer tid en planlagt. Men men, ting går ikke alltid helt etter planen, sånn er livet.

Resten av kvelden går med til planlegging av uken som kommer, hvor jeg vil prøve å få mest mulig tid til å lese samtidig som jeg vil ha mye tid til å trene. Nå er det kun 9 dager til eksamen, så jeg kommer til å prioritere lesing frem til det.

Håper du har vært ute i det fine været også!
Har du hatt en fin helg?

xoxo

ENDRING I PLANENE

Som jeg skrev på fredag hadde jeg ganske mange planer for helgen. På fredag skulle jeg gjennomføre en rekke styrkeøvelser hjemme samt levere inn en oppgave. Det fikk jeg heldigvis gjort! Veldig fornøyd. Jeg hadde jo laget meg litt av en liste med øvelser som jeg skulle rekke ila dagen og la nok listen litt høyt med tanke på at det skulle være en relativt rolig dag, men men angrer gjør jeg ikke!

Jeg fikk virkelig kjørt både armer og bein faktisk, så selv det å ta en øvelse her og en øvelse der kan gjøre deg støl og god! En annen ting man kan gjøre om man har travle dagen er å lage en liste med øvelser for en hel uke og gjøre noen her og der og krysse av etterhvert. Anbefaler øvelser som er sykt enkle å gjennomføre uten utstyr eller plass, jo mer det kreves jo mer motivasjon kreves. Her kommer noen få forslag til øvelser:

– Stjernehopp / Jumping jacks
– Knebøy / Squats
– Armene ut til siden i 2 min
– Spark / Leg raises. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det å stå oppreist og rett og slett sparke bak, til siden og fremover, og bremse på vei ned.
– Biceps curl med vekt. Vekten kan være flasker med vann for eksempel.
– Tåhev
– Utfall

I dag har vi også fulgt planen ganske så bra! Vi har gjennomført en time med skikkelig hard kondisjonsøkt, i tillegg til en danseøkt i latin. På toppen av dette har jeg også sett et webinar, skrevet 2 kapittelsammendrag og laget 3 tiktok videoer (det var riktignok aldri planen, men anbefaler dere å sjekke dem ut!). Kondisjonsøkta var via skype sammen med dansere fra flere land, og var en god blanding av dynamisk styrke og utholdenhetsøvelser. Noen av øvelsene i økta var jump squats, spurt på stedet, stjernehopp og mye annet. Når man gjør dette lenge, fort og etter hverandre skal jeg love deg man blir kjørt! På danseøkten ble det rumba, der vi fikk øvd både litt teknisk og fikset litt på noe koreografisk.

I morgen blir derimot planen litt annerledes enn den originale planen. Egentlig hadde vi planlagt en danseøkt som dagens trening, men ettersom det er meldt så fint vær bestemte vi oss for å heller ta en tur ute som morgendagens økt. Det kommer til å blir travlere og travlere fremover så vi prøver å nyte dagene litt ekstra når vi kan. Så det kommer til å bli webinarer, skriving av kapittelsammendrag og en del tid på mitt lille hjemmekontor, men brutt opp av en forhåpentligvis lang og fin tur ute. I morgen skal jeg også snappe for @influenserne, så følg gjerne med meg der!

Hva har du gjort så langt denne helgen?

xoxo