BOYFRIEND DOES MY DANCE-MAKEUP

 

HUSK Å SETTE PÅ HD KVALITET 🙂

 

Vi filmet i over 2 timer, så dette har vært litt av en redigerings jobb! Men gøy var det, og jeg håper dere også liker videoen. Den er nå nede fra 2 timer til 33 minutter, og det er innslag av bådedet ene og det andre! For eksempel en engasjert Sverre, en frustrert Sverre, en katt, en fornøyd Sverre og en til tider forvirra Ronja.

Dette var veldig moro og vi vurderer å gjøre noe lignende igjen snart, så sleng veldig gjerne igjen en kommentar om dere har noen ønsker!

Enjoy!

xoxo

WEEK 8

Nok en uke har sust forbi, og denne uken har det jo vært vinterfeire. Jeg tenkte å ta nok en sånn ukes oppsummering, og håper det faller i smak hos dere!

Ukens høydepunkt:
Nok en uke med mange høydepunkter egentlig, men å dra frem noen,
-Gårsdagens bowling med Sverre, Jonas og Kristy
-Mange flotte undervisningstimer med eleven vår Martha

Ukens nedtur:
Det blir de to dagene hvor Sverre har hatt veldig vondt. Heldigvis ikke mange denne uken!!

Ukens trening:
Vi har vært i studio alle dager denne uken, så det føles veldig bra! De to dagene Sverre har hatt veldig vondt og han ikke har kunnet danse har vi hatt styrke og andre aktiviteter i stedet.

Dessuten har det vært mye god mat denne uken, over ser dere litt knask fra helgen. Vi fikk muffins av Martha og mammaen hennes – så kosli! Og i tillegg har Sverre laget mye god mat hjemme, deilig! Jeg er ikke så glad i å lage mat egentlig, så jeg blir superglad om noen andre gjør det haha.

Alt i alt en fin fin uke med ski på tv, mye søvn, mye trening og mye god stemning!

Har du hatt en fin vinterferie?

xoxo

FRIDAY // FRIYAY

Endelig fredag! Denne uken har riktignok alle dagene vært som en fredag ettersom det har vært ferie, elsk! Jeg digger ferier, det gir så mye tid til å trene! I dag har riktignok Sverre jobbet, men vi har likevel fått undervist to timer, trent styrke i rundt en time og tøyet ut.


En annen kul ting som skjedde i dag var at jeg plutselig fikk en pakke i posten som jeg ikke hadde bestilt – nemlig denne pakken fra Pepsi Max:


Dette er altså en liten gave fra Pepsi Max, og dette er frivillig reklame! Jeg digger pepsi max, og det var kult å få prøve den nye med lime, dessuten fikk jeg et kult glass med – små gleder i hverdagen! Så tusen takk til Pepsi Max Norge!

Og ettersom det tross alt er fredag fant vi ut at vi også skulle teste ut den nye sjokoladen med Sørlandschips:


Vi fallt begge på terningkast 4. Den var ganske god, men jeg føler at man ikke klarer å smake både sjokoladen og chipsen samtidig, man smaker liksom en ting av gangen litt sånn om hverandre og smakene smelter liksom ikke helt sammen – synes jeg!

 

Uansett, denne fredagen har vært veldig fin, og nå koser vi oss med Netflix, Pepsi max og sjokolade – digg!

Hva gjør du i kveld?

xoxo

PRODUCTIVE DAY

Reklame | Nemus // Miss Nailed it

I dag har vi hatt en sykt produktiv dag! Vi startet dagen med å filme en vlog, som jeg holder på å redigere nå. Etter å ha brukt et par timer på det, så dro vi avgårde på trening. I dag var det latin som sto på planen, og etter en stund i studio dro Sverre en tur til Nemus for å følge opp skaden sin. Etter det dro jeg til min kjære venninne og sponsor Ann-Torill aka MissNailedIt for å få nye negler. (De kommer det bilder av snart!)

På toppen av dette har jeg fått fiksa mye andre greier ift til jobb og diverse. Så nå sitter jeg og slapper av med god mat og netflix med god samvittighet! Ingenting som er så deilig som å føle at man har gjort alt man skal ila en dag. Da klarer hvertfall jeg å slappe mye bedre av enn hvis jeg har mange ting å fikse!

Forresten, over ser dere et bilde fra standard treningen i går, et bilde fra latin treningen i dag, et bilde fra sminken vi brukte i dagens vlog, samt sushi fra den lille mini daten Sverre og jeg hadde i går. På toppen av alt ser dere et nydelig bilde av Sverre og Jonas som leker seg litt mellom slagene haha!

Nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av kvelden, og så er det en ny dag med nye muligheter i morgen!

xoxo

 

 

WEEK 7

Nok en uke forbi og vi er langt inne i februar allerede. Ukene flyr avgårde og nå tenkte jag at jeg skulle oppsummere uken som har vært!

Ukens nedtur:
Har definitivt vært at jeg har vært sjuk. Det er så vanvittig kjedelig… Jeg har egentlig vært syk hele uken, og burde nok blitt hjemme fra start, men det var så mye jeg skulle gjøre mandag og tirsdag at jeg bare måtte “overleve”. Onsdag og torsdag ble jeg fint nødt til å kaste inn håndkle og bli hjemme. Jeg er bedre nå, men det henger fortsatt godt i, så nå synes jeg at det kan gi seg snart!

Ukens opptur:
Denne uken har jeg heldigvis hatt flere oppturer også! For det første var jeg på bowling med kollegaene mine på fredag, jeg var på en liten kaffe-date med venninnen min Hedda, og Sverre overrasket med meg blomster og kos på Valentines day.
Jeg er så heldig og har verdens fineste gjeng  med kollegaer og jeg hadde en super kveld på fredag! Og angående valentines var jeg jo syk, og Sverre jobbet og vi hadde egentlig “avtalt” å ikke gjøre noe, og heller bare finne på noe hyggelig en annen dag. Men skal jo ærlig innrømme at det var veldig koslig å få litt ekstra oppmersomhet ettersom jeg var syk og hadde vært alene hele dagen.

Ukens trening:
Ettersom jeg har vært så mye syk denne uken har det desverre blitt minimalt med trening…. Men jeg fikk dratt en liten tur i studio på mandag, og igjen på fredag og i går. I tillegg skal vi en liten tur inn i dag. Under ser dere noen bilder fra treningen i går:

Nå pakker jeg baggen og drar i studio for å undervise og egentrene litt. Ønsker alle en superfin søndag!

xoxo

“I know, that they don´t know”

Et av mine siste innlegg handlet om at jeg er litt “kjent” for å være syk veldig ofte,
og for å oppsummere hvis du ikke har lest innlegget så skrev jeg om at det går ut
over meg. Jeg har fått litt sårende kommentarer på hvor ofte jeg er syk o.l,
og jeg er veldig skuffet over at noen skal blande seg inn på en negativ måte. Det er
ingen som er så frustrert over det som det jeg er.. Det er jeg som ikke får trena, det jeg
jeg som ikke får gjort alt jeg skal og vil… Så vær så snill, dette gjelder mange situasjoner.
Man vet aldri hva noen går igjennom, så vær snill, og tenk deg om før du sier noe.

Og på det innlegget fikk jeg sååå fine kommentarer, og til og med noen meldinger
– tuuusen takk til dere som tok dere tid til det, herlighet så heldig jeg føler meg da!
En av de som la igjen en heeeelt fantastisk kommentar var min fantastiske mamma.
Den kommentaren gjorde meg direkte rørt.  Det var altså så nydelig, og jeg hadde
egentlig tenkt å skrive om det på morsdagen (noe jeg ikke fikk gjort pga internett
trouble..), men jeg skal skrive litt om det nå. Men først av alt, kommentaren:

Mamma kjenner meg, uten tvil, bedre enn noen andre. Jeg snakker med henne nesten
hver eneste dag, og hun er den jeg alltid vil fortelle om dagen min, uansett om den har
vært good or bad. Hun er den første jeg spør om råd, og hun er den første jeg vil
fortelle gode nyheter.

Denne kommentaren hun har skrevet synes jeg forklarer så godt, både hvordan jeg
har det, men også hvor godt hun kjenner meg. I tillegg er det jo fadermeg et nydelig dikt.

Jeg er sååå heldig som i tillegg til mamma generelt har en såååå støttende og
hjelpsom familie som alltid er der for meg – evig takknemlig – jeg hadde aldri vært
der jeg er nå uten familien min .

Dette er altså en liten morsdags-hilsen til min kjære mamma, og egentlig mødre generelt.
Mamma hjelper til, støtter, trøster og heier på meg. Mamma er min aller beste venn, og sånn ubetinget støtte som mamma gir, er helt uvurdelig.

Jeg håper også at kommentaren hennes kanskje kan gi andre et lite innblikk i livet mitt.

Tusen takk til deg som tok deg tid til å lese dette innlegget, pass på hverandre
og støtt hverandre!  Og en stor shoutout til alle mødre, forsinket –
gratulerer med morsdagen, dere er hverdagshelter!

xoxo

A GREAT DAY IN THE STUDIO

 For en herlig dag i studio! Etter en fin dag på min dag-jobb og litt middag hjemme, dro jeg avgårde til studio for å undervise og trene. Først ble jeg overrasket av den ene eleven min med en forsinka bursdagsgave og kake! Herlighet så koselig, hjertet mitt smelta helt…
Det var etterfulgt av en kjempefin privattime med henne og en fellestime med den flotte gjengen jeg underviser på torsdager. Jeg føler meg såå heldig som får undervise så snille, gode, flinke barn som ønsker å lære å danse!

Etter undervisningen hadde vi fellestimer med flinke Malthe og Sandra, fra Danmark! Det er alltid sååå gøy å ha dem her, og jeg gleder meg masse til å ha privattimer med dem i morgen!

Nå er det på tide å komme seg i seng, ettersom jeg skal tidlig opp for jobb og behandling hos Nemus i morgen tidlig.

God natt alle sammen!

xoxo

BIRTHDAY GIRL

Vipps var det 4 februar igjen og jeg fyller 22 år. Jeg feiret med familien på lørdag hjemme i Haugesund, men selve dagen i dag har blitt tilbragt i mitt andre hjem her på østlandet. Har ikke hatt noen særlig feiring i dag, men skal nok gjøre litt mer ut av det til helgen!

Jeg har vært på jobb, og innom dansestudio for å ha et barnekurs og for å stikke innom trening. Jeg har jo forstatt treningsforbud, så det var egentlig bare for å få med meg infoen fra treningen. Alle steder jeg har vært i dag ble jeg møtt av mine fine kollegaer og venner som gratulerte meg med dagen – en dag med ekstra mange klemmer, og det gjør en dag ekstra god!


Nå er jeg endelig hjemme og Sverre har laget deilig taco til meg. Så nå gjenstår det bare å la maten synke litt, og slappe av litt før det er marsj i seng. Uken raser videre og og det er opp tidlig igjen i morgen!

Takk til alle som har tatt seg til til å gratulere meg med dagen! Setter pris på hver eneste hilsen på facebook, sms, klem og hilsen <3

God natt alle sammen,

xoxo

FIRST COMPETITION OF THE YEAR, AND WE ARE NOT THERE

Reklame | NEMUS Lillestrøm

Lang overskrift til dette innlegget gitt, men det forklarer jo godt hva jeg skal skrive om forhåpentligvis. På lørdag var den første norgesserien i år, og vi var jo da ikke med. Det føles egentlig skikkelig kjipt… Vi er et par som prøver å være med på så mye økonomien lar oss gjøre vanligvis, men denne gangen var det andre faktorer som gjorde at vi ikke kunne konkurrere.

Som dere kanskje har fått med dere fikk vi en veldig kjedelig beskjed i november, som var at Sverre har skadet lysken skikkelig, og dette ville ta flere måneder å gro… Dette var en forferdelig beskjed å få… Og på toppen av dette har Sverre slitt skikkelig mye med ryggen så dette er også under observasjon. Han skal på ny sjekk ang lysken nå i februar, så vi krysser alt vi har av fingre og tær for at han får klarsignal til å begynne å trene for fullt igjen! Vi har begynte jo å trene igjen etter juleferien, men det har for det meste vært veldig rolig trening for å ikke irritere eller skade lysken mer.

På toppen av alt intraff da ulykken min på tirsdag. Jeg stoppet for en fotgjenger, og noen sekunder senere (etter at forgjengeren var over veien heldigvis), smalt det en annen bil inn i bilen min bakfra. Jeg kommer meg heldigvis, og legene/kiropraktorene tror ikke det er noe veldig alvorlig! Men jeg har likevel treningsforbud og det har gått veldig utover hverdagen min allerede…

Vi får ofte høre at “det alltid er noe med dere”, eller at ” dere er alltid syke”, eller “dere er alltid skadet”…. Tror folk virkelig at vi ikke vet det selv? Tror noen at vi ønsker å ha det sånn her?
Ingen er mer frustrert over disse tingene enn oss…
Vi har ofret sååå mye for å i det hele tatt kunne holde på med dansingen slik vi gjør. Jeg har flyttet, vi bruker så godt som alle pengene vi har på dette, og vi ofrer det meste av vårt “normale og sosiale liv” for å satse dans. Derfor er det ekstra plagsomt, ekstra forferdelig, når sykdom, skader eller ulykker inntreffer. Men det er ikke noe vi råder helt over.

Jeg er kanskje den som er mest kjent for å “alltid være syk”. Og når folk kommenterer det kjenner jeg at jeg blir litt oppgitt… ja det kan være irriterende for deg, men jeg skal love deg at det er enda mer irriterende for meg. For meg som alltid kler meg i ull, skjerf og votter når jeg skal ut. For meg som alltid går med ullsokker eller tøfler inne for å ikke bli kald på beina. For meg som med jevne mellomrom drar til legen for å sjekke om jeg mangler noe igjen.

Jeg hater å være syk. Og Sverre hater å være skadet. Vi hater å være syke, vi hater å være skadet. Vi tar så gode forhåndregler vi kan! Vi trener styrke for å unngå skader, og vi kler oss godt, og prøver å få i oss nødvendig næring for å holde oss friske.

Vi elsker å danse, og vi ønsker å fortsette å drive med det så lenge vi kan. Hvis vi ikke hadde det, hadde vi ikke orket å fortsette på tross av smerte, sykdom og store økonomiske belastninger – slik vi gjør nå.

Men vi må ta helsen på alvor, mer enn vi har gjort før. Og derfor har vi tatt det med ro i såpass mange uker. Vi klør etter å starte opp for fullt, og vi klør etter i å konkurrere igjen – men kaster vi oss tilbake i sirkuset for fort, kan vi risikere å bli ute enda lenger.

Hvis du føler for å kommentere hvor mye syke eller skadet vi er, ber jeg deg la være. Vi kjemper en kamp hver eneste dag med rehabilitering og smertelindring for å komme oss tilbake på dansegulvet så fort som mulig. Vi kan gjerne snakke om det, og vi kan gjerne diskutere det. Men det er stor forskjell på hvordan man sier ” Dere er så mye med dere.”
Noen sier det ut av medfølelse, og vil gjerne høre hvordan det går. Mens mange andre sier det på en oppgitt måte og “går videre”. Dette kan oppleves veldig sårende. Det siste jeg vil er at mine problemer skal påvirke noen andre, men til syvende og sist går de aller mest ut over meg og Sverre, uansett hvordan du vrir og vender på det.

Det er et uttrykk som sier ” Everyone is fighting a battle you know nothing about, so be kind, always.” Og dette skulle jeg ønske flere tenkte over…

Vil dog ende med å si at de aller fleste er utrolig støttende, snille og gode med oss. Og vi takker alle som hjelper og støtter oss av hele vårt hjerte – støtten deres betyr alt!

xoxo

Så en liten takk:
Vi er utrolig heldige fordi vi har Nemus Lillestrøm som støtter oss og følger oss opp. Både Sverre sine skader og min. Uten dem vet vi faktisk ikke hva vi skulle gjort. Vi stoler på dem og deres ekspertise! De har hjulpet oss før, og vi er overbevist om at de kommer til å hjelpe oss igjen. Derfor hører vi på dem og deres anbefalinger ift treningsfri osv. Det er vanvittig betryggende å ha et helt team der oppe med så mange områder av ekspertise. Tusen hjertelig takk til Nemus Lillestrøm for deres støtte – det betgyr uendelig mye for oss!

FAMILY BIRTHDAY CELEBRATION

En helg hjemme i Haugesund slår aldri feil! Og akkurat denne helgen brukte vi sjansen til å feire min 22års dag (som egentlig er i morgen). Det var et herlig familieselskap hjemme hos oss med masse deilig mat og dessert, og ikke minst utrolig godt selskap! Under finner dere et lite bildedryss:                                    
Vi var vel 20 stykker her faktisk. Jeg er så glad for at jeg har så stor og sammensveiset familie, sånn har det liksom alltid vært, og vi blir fort mange når det er en feiring av noe slag. Men dette er jo liksom helt vanlig for meg, og jeg elsker at det er sånn. Fullt hus, mye latter og mange gode samtaler. Denne gangen var jeg ekstra heldig og hadde med meg Sverre hjem også, det er alltid koslig. Og på toppen av dette kom også min kjære venninne Lisa på besøk!

En av Sverres nyeste hobbier er forresten “photo bombing” haha:
(Har typ 3 bilder med han i bakgrunn, se ett under til venstre)

Alt i alt en super duper helg så langt. Har heldigvis litt av dagen i dag også før der bærer tilbake til østlandet. En helg hjemme går jo sååå fort, er jo bare en hel dag hjemme. Men denne helgen fikk vi tidlig fly ned og sent fly hjem, så da får vi mest mulig ut av det!

I dag skal jeg rett og slett pakke, slappe av, treffe litt mer familie og til slutt dra tilbake til Oslo.

Ønsker deg en riktig fin søndag!

xoxo