AN INDOOR KIND OF DAY

Som overskiften sier har dette vært en kald “innedag”. Det har regna omtrent i hele dag (yret til og med da vi tok de to bildene under), så vi har vært inne i nesten hele dag. Men jeg har kost meg masse likevel. Nyyyter ferien! Sov lenge, spiste frokost, var i studio fra rundt 2 til 6, og nå er jeg hjemme og chiller/småjobber litt. Vi har også kjøpt inn til taco så jeg gleder meg sååå mye til middag og serie.

Vi ser jo gjennom serier så det ryker, så vi er alltid på jakt etter noe bra å se på. For øyeblikket er det “Stranger things” sesong 3!

Hva ser du på om dagen?

 

xoxo

OSLO DAY

Heisann hoppsann! Nok en dag går mot natt, og jeg har hatt nok en herlig sommerdag! Vi startet dagen inne i dansestudio med latintrening, og deretter dro jeg til Oslo. Jeg har nemlig vært sammen med søsteren min i dag. Vi koste oss max! Nydelig vær, deilig mat, godt selskap og ja…bare kos! Elsker å få litt kvalitetstid med Marianne, så denne dagen setter jeg veldig pris på.

Vi har egentlig bare hatt en skikkelig chill dag uten stress, og jeg har bare kost meg og slappa av. Som dere kan se fra bildene koste vi oss også med digg mat, yummi!

Jeg eeeeelsker sommeren og dette været, så jeg håper det holder seg fint lenge!! Kanskje ikke 30 grader hver dag, men sånn 20-25 grader er fint, men jeg tar det jeg får! Jeg håper hvertfall å få inn flere dager med bading, piknik og kos ute. Jeg har ferie hele denne uken, så jeg skal prøve å planlegge sånn at jeg får max tid ute.

Har du fortsatt ferie?

 

xoxo

 

A DAY SPENT ON AN ISLAND

God kveld alle sammen! For en herlig dag jeg har hatt!! Kan ikke huske sist jeg har hatt en sånn dag faktisk. Jeg har nemlig vært på ei øy i oslofjorden sammen med venninnene mine Abigail, Malin, Sunniva og Tiril. Vi var ute på øya i 12 tiden og tilbragte ca 5 timer der. Ingen stress, ingenting man skulle ha gjort.

Kun avslapning og kos ute. Stort bedre norsk sommer dag får man ikke spør du meg! Vi var for det meste helt nede ved havet hvor vi hørte på musikk, spiste, prata og bada, men vi gikk oss også en liten tur rundt å øya. På bildene over var vi på en liten “sightseeing”.

Det var altså så varmt at vi holdt på å smelte bort, så vi var vel å bada 3 eller 4 ganger for å kjøle oss ned. Men det var så deilig. Vanligvis er jeg skikkelig pyse når det kommer til bading siden jeg fryser så lett, men i dag var det rett og slett nødvendig, og deilig!!

Nå er jeg vel hjemme igjen og slapper av foran tven med kjæresten min, og i morgen er det tilbake i dansestudio og litt jobbmodus for oss. Men, jeg skal faktisk en tur til Oslo i morgen for å møte min kjære storesøster, så det gleder jeg meg masse masse til!

Hva har du gjort i denne stekende heten?

 

xoxo

LAST DAY OF SUMMER CAMP

Vipps var vi hjemme i Norge igjen dere! Vi reiste fra campen klokka 04:00 i natt, og landa i Norge rundt klokka 07:00, norsk tid. Så i dag har vi sovet litt her hjemme, tatt oss en tur ut i det fine været og nå slapper vi av hjemme. Men nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om siste dagen av campen, altså i går.

I løpet av dagen hadde vi kun to gruppetimer en en finaltrening, så vi hadde ganske mye fritid. Derfor gikk vi oss en tur med de andre norske, kjøpte oss en is hver , og koste oss ute på tur. Senere dro vi også en tur i badelandet. 2 herlige timer i vannet, boblebad, vannsklier og svømmebasseng!

På kvelden, etter finaletreningen var det “party”. Da var det konkurranse mellom trenerne, pizza og kake! Vi hadde egentlig en ganske rolig kveld, men det var super hyggelig!

Over ser dere oss med arrangøren av campen, Giedrius! Vi har hatt en helt super uke full an inspirasjon, motivasjon, trening og hygge!! Det var også Giedrius vi hadde privattimer med, så vi har masse å øve på fremover – perfekt!

Men før vi drar tilbake i studio skal vi ha helgen friii. Balanse <3 Så i morge blir det kvalitetstid med min fine jentegjeng – gleder meg masse!!

Until next time,

xoxo

SUMMER CAMP DAY 5

Ja..altså. Hva skal jeg si? hahah. I dag hadde vi tema-finaler, nemlig at vi skulle kle oss ut som en film karakter. Jeg håper dere kan se at vi er fra filmen ” De utrolige” ! Det var sååå moro! Og så mange fine kostymer. Det ble derfor en veldig veldig morsom trening. Under ser dere hele team Norway!

Så gøy!!

Det er ved sånne annledninger man innser hvor morsomt og underholdende dansing kan være på flere måter! Sååå mange levde seg max inn i rollene sine, så jeg lo og smilte omtrent hele treningen.

 

Det er dessuten veldig deilig å ha en sånn type trening såpass lang ut i uka. Man begynner tross alt å kjenne treningen godt på kroppen og i hodet, så dette var som bestilt! Alle fikk litt ny energi.

Det jeg fikk mindre av er eyeliner hahah. Gikk en del til denne “looken”. So worth it haha. Men fytti katta så vanskelig det var å få av! Er helt sår i ansiktet nå, og er fortsatt svart rundt omkring haha. Så satt godt gjorde den! Får ta en ny runde på å prøve å få alt bort i morgen lol. For nå, er det leggetid! Aller siste dag med trening i morgen, så den vil vi få max ut av!

Sov godt alle sammen,

 

xoxo

SUMMER CAMP DAY 4

Nok en sen bloggpost her fra Trakai gitt! Klokka er 00:05 så det er straks leggetid her for oss. Grunnen til at vi er så sent i seng er som vanlig at vi har trening til klokka 23:00, men “the good news” er at vi ikke har oppvarming klokka 8 i morgen, wohoo haha! I morgen kan jeg sove heeeelt til 08:45. Digg!

 

Men før jeg legger meg, her er kort om dagen i dag:
– Starta med oppvarming klokka 08:00.
– Frokost klokka 09:00.
– Deretter hadde vi faktisk 4 timer pause (whaat), så da bestemte vi oss for å gå inn inn Trakai “sentrum”. Det er ikke så vanvittig mye å gjøre i sentrum, men de har noen nydelige områder som ligger nede ved vannet som dere kan se på bildene vi tok.

-Etter turen på butikken var det tid for to gruppetimer etterfulgt av lunsj.
-Så hadde vi nok en pause (For en chill dag eller hva?) Og da dro vi i “badelandet”. Såå gøy! Der slappa vi først litt av i boblebadet, før vi plutselig var 5 år igjen og lekte oss i skliene og diverse med et par venner. Et herlig avbrekk!
-Og etter det hadde vi en dobbeltime med en slags “workshop”. Det var veldig interessant og fikk oss virkelig inn i tenkeboksen.
-Til slutt var det middag og et par timer med finaletrening som jeg nevnte i toppen av innlegget. Det er tross alt dag 4 så vi begynner å kjenne det på kroppen, men det gikk overaskende bra.

Men NÅ er det tid for å sove. I morgen er det nok en dag med masse dans, så det gjelder å få nok med restutisjon.

God natt alle sammen,

xoxo

SUMMER CAMP DAY 2 & 3

Ja hei igjen! Klokka her i Litauen er nå 23:30 og vi har nesten nettopp kommet tilbake på rommet. I kveld, som hver kveld har vi finaletrening/gjennomkjøringer, og i kveld som alle kvelder ble vi forsinka haha. Så vi var ferdige å danse klokka 23:00.

Men det som var spesielt med finaletreningen i dag var at vi hadde live-musikk ! Så stas, herlighet. De var heldigvis såå flinke, så det var fantastisk å danse til. Vi har opplevd skikkelig dårlig live-musikk også med tempo som flyr rundt, og masse styr, men dette bandet fikk det virkelig til – love it! Under til høyre ser dere bilde av oss etter finalene: #SvetteFest

Dessuten har vi hatt så mange fine fellestimer, og et par supre privattimer. Og det som kanskje er det beste her – folka! Både trenerne og danserne her er så fine. Vi treffer folk vi kjenner godt fra før, samtidig som vi blir kjent med nye. Det gir både inspirasjon og motivasjon.

Men nå er det leggetid her! Skal tross alt opp å trene klokka 8 igjen…hihii

God natt alle sammen,

xoxo

ARRIVED IN TRAKAI

God kveld i stuen, eller hvor enn du måtte være!

Jeg sitter i sengen på hotellet i Trakai, har akkurat dusja, og slapper av etter dag en med trening. I dag har vi bare hatt to fellestimer og finaletrening, men i morgen begynner vi klokka 08:00 og dagene er herved laaaange. De er som regel ferdig 22:00. Men heldigvis er det pauser her og der, så jeg håper på å få dratt i badehallen her en av dagene.

 

Hver dag består som regel av oppvarming/bevegelseslære i en times tid, 3 gruppetimer, eventuelle privattimer, og finaltrening/gjennomkjøringer i halvannen time om kvelden. Noen dager har vi ikke privattimer i det hele tatt så da har vi heldigv is ganske gode pauser innimellom, men andre dager går dagene ganske slag i slag.

 

Jeg tror uansett det kommer til å bli en finfin uke, og jeg skal prøve å holde dere oppdaterte med litt bilder o.l utover uka! Men enn så lenge så slenger jeg med et lite bilde fra forrige campen vi var på:

Natta, vi blogges snart!

 

xoxo

 

BIRDSTRIKE

Ja så satt jeg plutselig her da, stuck på flyplassen. Flyet mitt skulle gått 16:10, og ny tid er 20:00. JIPPI. Hele to fly har kjørt på en fugl hver, uffameg, så her er det stappa fullt av passasjerer som skulle tatt de flyene. Altså hva er oddsen for at TO fly kjører i fugler på under en time på samme flyplass?!

 

Først og fremst, stakkars fugler selvsagt… Og nr 2: Safety first. Så for all del, disse timene er vel verdt å vente sånn sett….det er bare så vanvittig kjedelig! Jeg skulle vært fremme snart…og hele dagen min forsvinner jo her inne. Meeeeen men. Det er aldri så ille at det ikke er godt for noe. Så da skal jeg sitte her å sortere litt bilder fra uken mm.

Jeg har hvertfall hatt en helt super ferie hjemme!!! Selv til tross for en plagsom forkjølelse… Men nå er det tid for å hoppe tilbake til virkeligheten haha. På søndag reiser vi avgårde på ny treningsleir, og jeg gleder meg skikkelig! Liiiiiitt nervøs for formen ettersom jeg enda er ganske så forkjøla, men krysser fingrene for at det kommer seg for hver dag som går.

Så da skal jeg bare “chille” her i noen timer til, å så får jeg endelig se kjæresten min igjen, det gleder jeg meg veldig til.

 

Vi blogges snart igjen!

xoxo

SUMMER IN HAUGESUND

Jeg har vært så heldig med været i ferien!! Helt til i dag haha. I dag er det skikkelig vestlandsvær med regn, vind og what not. Men men, da ble det en hyggelig innedag i dag. Og det var egentlig helt greit etter så mange dager med fint vær!

Bildene i innlegget er fra i går, og da var det sol og nydelig vær!! Vi tilbragte en god stund i hagen til tante som dere ser over. Hun har masse deilige bær i hagen, så vi koste oss max!

Nå har jeg besøk av to av mine beste venniner Siri og Lisa, og vi skal kose oss med deilige hjemmelagde vårruller!!

Vi blogges igjen i morgen,

 

xoxo