LIGHT IT UP // BE SAFE

Alle som har tatt trafikalt grunnkurs, eller kjørt bil i mørket vet hvor utrolig viktig det er med refleks!! Jeg prøver å alltid ha med en refleks til å ha på meg på vei hjem om kveldene. En dag hadde jeg glemt begge refleksene mine hjemme, og måtte gå hjem helt uten…plutselig stoppet en bil ved siden av meg…det var en kjørelærer som var ute og hadde mørkekjøring med en del ungdommer. Han kom ut av bilen, ba meg vente litt, gikk bak i bagasjerommet og rakte meg en refleks og sa “Det er refleksdagen i dag vetu!” Å jeg klarte egentlig bare å få ut : “Å takk” jeg har mista mine” haha. Det var egentlig en blanding av flaut og veldig random. Men så, noen få dager senere fikk jeg en morsom pakke i posten fra min mamma! To lys, og pannebånd med refleks! Så nå kan jeg gå hjem om kveldene, synlig for bilene!  Føler meg delvis som et lite juletre, men i det minste synlig!

 

Mitt budskap til dere : BRUK REFLEKS!! Det er ikke teit eller hva enn noen tenker det er, men nyttig og kan være avgjørende for om bilene stopper for deg når du skal over veien!

Er du flink til å bruke refleks?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————

The other day I received a gift in the mail from my mum. i received two lights and headbands with reflex! A really useful and clever gift. I often walk home when 
it´s dark outside, so it´s important to me to be visible for the cars etc, when I am crossing the road. I do feel a little bit like a christmas three at times, but at least I am visible!

 

Do you use reflexes?

 

xoxo

DANCE WEEKEND

Denne helgen har vi hatt treningshelg i latin, og nå er jeg hjemme henslengt i sofaen! Det har vært en god treningshelg og jeg føler både at jeg har masse å jobbe med, og at jeg har fått til mye. Men nå kjenner jeg at det skal bli godt å bare chille i sofaen i kveld, sånn at jeg er klar for morgendagen! Da er det jobb, privattime, undervise og trene som er på agendaen. 
 

Og i morgen er det jo Halloween og greier. Jeg er egentlig ikke en spesielt stor fan av halloween for å være ærlig, Men skal likevel stille opp på “halloween trening”, hvor vi skal kle oss ut på fellestreningen. Kostymet mitt kommer det bilder av i morgen. 
 

I dag hadde vi faktisk Merete Lingjærde på besøk, og hun jobbet blandt annet med balanse og spinn med oss. Hun er jo så god på det hun driver med!! Så det var en stor glede og inspirasjon å ha henne i studio. Men likevel driver hun med en annen type dans, så jeg synes noe av det er veldig klønete å gjøre selv haha. Men jeg prøver i alle fall! Men hun gav oss mange gode tips for å holde balansen som jeg definitivt skal bruke! 


Jeg satt i gang litt tøying etter all treningen, så det var hyggelig når nesten alle ble med. Viktig å tøye for å forebygge skader, og ikke minst for å bli myk.

 

Hva har du gjort i helgen?

 

xoxo
 

14 DISADVANTAGES WITH LONG NAILS

I går leste jeg et innlegg på bloggen til www.stina.blogg.no hvor hun skrev om problemer med lange negler, og jeg kjente meg så sykt igjen! haha
Så jeg tenkte å skrive mitt eget innlegg om det samme, noe likt, og noe nytt!
 

Jeg ELSKER å ha lange negler! Det er så elegant og vakkert, og jeg føler det forlenger fingrene mine, spesielt når jeg danser.
De er også gode “kløpinner” , samtale startere, vakkert tilbehør, og gir rett og slett en følelse av å alltid være litt “pyntet”. 
For meg er det litt spesielle problemer knyttet til dansingen, men også helt dagligdagse ting.

1. Å ta på seg smykker, armbånd etc. Dette skrev også Stina om, og jeg er så enig! Jeg må omtrent alltid spørre om hjelp for å få på meg smykket mitt. Den lille låsen er så vanskelig å åpne, men ikke minst å treffe inni ringen den skal festes i.. #håpløst 
(Opening and closing jewellery)

 

2. Pitle…dette er kanskje en veldig personlig sær sak? Men hvis jeg ser en skikkelig hudorm, kvise etc MÅ jeg ta den. Og med akrylnegler, som er litt tykke, kan det være forferdelig vanskelig, hvertfall uten at det gjør vondt..
(take out zits)

3. Lage mat. Fordi alt mulig samler seg under neglene!! Plutselig finner du mat under neglene sånn en time etter du har laget mat, OG vasket hendene…jepp, deilig.
(Cooking)

4. Skrive på mobilen. Dette er noe jeg forsåvidt vender meg til veldig fort, men det er likevel en liten tilvendingsprosess, fordi man liksom må trykke med en annen del av fingertuppen enn man vanligvis gjør. 
(Type on your cellphone)

5. Trykke inn knapper. Noen knapper er liksom så smale, så jeg ender ofte med å bruke knoken haha. Dette gjelder for eksempel nedtrekkern på toalettet, belte-knappen i bilen, på knappen på vaskemaskinen osv..
(Pushing on-buttons)

6. Åpne bokser…som brusbokser,eller matbokser med veldig smal kant…får jo ikke neglene under! Eller rettere sagt, vi vil ikke knø neglene under for vi er så redde for at de skal bli ødelagt, haha. Bedre å få noen andre til å gjøre det.
(Opening cans)

7.Lukke knapper i bukser for eksempel..det kan være en håpløs oppgave om det er en litt vanskelig knapp i utgangspunktet..
(Buttons)

8. Sette på falske vipper, man stikker jo neglen i øyet før man vet ord av det! 
(Putting on false lashes)

9. Plukke opp ting fra gulvet !!! Mister du for eksempel en liten mynt eller et bankkort…good luck! Bare å slikke seg på fingern å håpe på at det du mist fester seg på fingertuppen hahah!
(Picking up stuff from the floor)

10.Hansker må man jo plutselig ha en størrelse større!
(Gloves)

11.PC tastatur. Tusen takk til Mac som har flate tastatur!!! De som stikker opp på jobb for eksempel…da går det plutselig mye saktere.
(Typing on a cpmputer)

12. Lukke danseskoene. Jeg får det ikke til! haha. Sverre må som regel stille opp og hjelpe til.
(Closing my dancing shoes)

13. Okei….fjerne noe fra nesa, øret eller i øyet..Litt sånn ingen nevner, men hallo man kjenner jo ingenting før man plutselig er langt inni skallen haha! Så vær litt forsiktig i starten med mindre du vil ha en spiss negl et ubehagelig sted.
(Removing something from your nose, ear or eye)

14. De kan være litt farlige – spesielt når vi danser! Har blitt en par brekte negler, og noen små kutt. Men det går som regel bra!
(Sharp and dangerous when dancing) 

På tross av alt dette digger jeg de lange neglene mine!! LOVE LOVE LOVE! Så lenge de ikke blir alt for lange fortrekker jeg lange fremfor korte.

Foretrekker du lange eller korte negler?

xoxo
 

WORLD CHAMPIONSHIP

Fantastiske nyheter dere! Sverre og jeg skal snart danse vårt først VM sammen. Vi har representert Norge sammen i to EM tidligere, men aldri i et VM, så det blir skikkelig spennende! Vi er i utgangspunktet nummer tre på rankingen, og det er kun de to beste som får dra, dermed ble vi reserve. Men heldigvis for oss, valgte par nummer to å ikke delta. Vi har styrt litt med billetter og ombooking av hotell, men endelig ser det ut til at det meste er i boks. Vi hadde i utgangspunktet håpet at vi kunne få byttet til et fly dagen før, men det gikk desverre ikke i boks… Det vil ikke by på noen store problemer, men vi år glipp av litt trening vi hadde håpet å rekke dagene før.

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg henger ikke kroppen helt med. Da jeg kom hjem i går kveld fikk jeg plutselig feber og følte meg helt mørbanka. Jeg fikk gitt bort timene mine på skolen, men det var desverre ingen som kunne ta vakten min på Fresh..Så nå sitter jeg faktisk på Fresh. Satser på at det ikke blir så mye å gjøre i dag sånn at jeg får slappa mest mulig av, sånn at jeg er klar for treningshelg i morgen.

 

Jeg tror egentlig bare at det har blitt for mye av det gode, og at jeg ikke har fått i meg nok mat og drikke til aktivitetsnivået jeg har holdt – og da sier kroppen ifra! Og jeg har lært gjennom mange år med mye sykdom, at man skal høre etter hva den sier. Tar man tak så fort man kjenner det, for eksempel ved å ta en fri dag å ta seg inn igjen, så slipper man kanskje å bli liggende i flere dager. Så jeg håper at det gir seg i løpet av dagen!

 

Hva er ditt beste tips for å holde deg frisk?

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

I´ve got some great news! Sverre and I are dancing the World Championship in Standard soon! This will be our first World Championship together, and we are really looking forward to compete. Today I´ve been trying to change our hotel booking and flights, and now the hotel is good, but sadly our flight could not be changed…It will not be much trouble, but we were hoping to be able to change it one day forward so we could join a training camp before the competition. 

 

Like I wrote in yesterday´s post, my body has not been at it´s best these last days, probably because I´ve been working and training so much, without enough rest and food. Luckily someone else had the possibility to take my classes this morning, but sadly noone could this evening. So I am at work now, with a mild fever an all. Hopefully there will not be so much to do, so I can just sit and relax most of the time.

 

I´ve learnt to listen to my body! And often, if you listen good enough, you´ll be able to give it what it needs before it gets really bad. Hopefully I relaxed in time, so that I am ready for a weekend of training!

 

What are your best tips for not getting ill?

xoxo

WE ARE FIT

 


TIGHTS FROM WE ARE FIT // SHOES FROM NIKE

I går prøvde jeg ut programmet mitt på egenhånd for første gang. Og bortsett fra at jeg var skikkelig sur i beina pga dansetrening tidligere på dagen, gikk det ganske bra! Kroppen kjentes ganske grei, og jeg liker programmet Christer har mekka sammen til meg veldig godt. Var heldig som fikk med meg kollega Anneline til å ta litt bilder! Over ser dere bilder fra kettlebell-swing, smalt nedtrekk og ett bens benpress!

 

Nå i kveld er jeg skikkelig trøtt og sliten! Jeg har jobbet fra morgen til kveld, og hatt treninger både før og etter jobb, og i dag sa kroppen stopp da jeg satte med ned i sofaen. Så i morgen blir det kun to timer jobb hvis jeg får bytta vekk resten.. Trenger virkelig en dag til å sove, spise og ordne litt logistikk. Har jo knapt vært hjemme hele uken!! Da blir ingenting gjort.. 

 

Satser på at den lille feberen jeg har slipper taket i natt sånn at jeg får undervist de to timene jeg har, og at det løser seg med vaktene på Fresh sånn at jeg kan ta en dag fri å fikse litt, vaske litt, sove mye og spise mye…haha. Dagene går så fort og jeg prøver å spise masse bra mat, men når jeg kommer hjem på kvelden innser jeg fort at jeg har spist alt for lite i forhold til hvordan jeg holder på om dagen…

Det er så vanvittig viktig å høre på kroppen sin – og med det sagt sier jeg god natt!

 

xoxo

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Yesterday I tried out my strength program, and beside my legs feeling all sore, it was a really good workout! I really like the program my personal trainer Christer has made for me. Convinced my colleague to take some photos of me, so over you can see some of the things I have in my program!

 

xoxo

CREATURES ALONG THE WAY

På vei til Kristiansand stoppet vi på en bensinstasjon som hadde noen veldig spesielle dekorasjoner! Vi måtte jo rett og slett bare gå bort å ta bilder av dem haha! De var skikkelig kult laget til, og veldig detaljerte. Men det blåste så vanvittig mye at vi egentlig bare løp bort, tok noen kjappe bilder, og løp til bilen igjen, haha. 

 

I dag gikk dagen ganske rolig for seg, og jeg har egentlig bare chillet hjemme og jobbet i 4 timer på Fresh. 
Hvordan har dere tilbragt denne søndagen?

xoxo

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Look at these cool decorations we found at a gas station on our way to Kristiansand! Very detailed and unusual decorations. But it was so windy at that gas station that we had to run over, take some quick photos, and run back into the cat again. 

 

Today has been a calm day, I´ve been chilling at home, and worked at Fresh Fitness for a couple of hours. How did you spend you sunday?

xoxo
 

RATHER SORE THAN SORRY


RANDOM, COZY PHOTO FROM LAST COMPETITION

I går var jeg på jobb, hadde kjøretime, hadde PT time og trente dans! Travel / effektiv dag haha. Kjøretimer er en god blanding av sykt gøy, og skikkelig stressende. Jeg synes jo selv at det har gått ganske bra jeg da. Siden jeg tross alt kun har kjørt manuell bil 2 ganger, på parkeringsplass før jeg begynte med kjøretimer. Men jeg har kjørt masse automat, så jeg satser på at det gjør det lettere! 

Angående PT timen var det desverre en stund siden forrige pga mye konkurranser etc. Men det var vanvittig moro, som alltid! Christer er så sykt motiverende, så jeg gleder meg alltid masse. Vi gikk gjennom hele programmet, med økninger på samtlige øvelser! Så moro og føle seg sterkere fra gang til gang. På slutten av økta kjørte vi slynge øvelser for mage, og det tok ut alt jeg hadde igjen av krefter. Armene skalv og magen brant, men jeg fullførte alle 10 x 3! Så stolt av meg selv…for jeg hadde lyst å gi opp midt i andre settet haha. Så den øvelsen var god for både muskler og mental utholdenhet. Nå går jeg inn i en egentreningsperiode hvor jeg skal prøve ut programmet på egenhånd, så det blir spennende!  

 

Jeg er såååå sykt støl!!! Spesielt låra er helt gele. Men jaja, “rather sore than sorry” haha! Dansingen samme dag, og i dag var en liten utfordring, men vi fikk det til etter en del oppvarming.

 

I dag har jeg jobba på Fresh, samt vært på kino og sett INFERNO med Sverre. Jeg likte den egentlig veldig godt, godt plott!! Anbefales.

 

Har du sett noen gode filmer på kino i det siste?

xoxo

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Yesterday was a very productive day! I went to work, had a driving lesson, had a PT session, and went to the dance studio. The driving lessons are very fun and very stressful. But I think it it going quite well, considering I have only driven automatic cars before my driving lessons.
 

The personal training session was so much fun, as usual! Christer is so motivating, and makes me wanna do my very best. It was a very tough session, and I was, and still am, SO SORE! haha. But rather sore than sorry. I am proud for doing my best all the way to the end, even though I was super tired at the end. 

 

Today, I´ve been at work, and after that Sverre and I went to the cinema to watch INFERNO. I really liked it and I think it was a very good plot. 

Have you seen any good movies lately?

xoxo
 

ROADTRIP

Du tenker sikker bare akuratt det samme som vi gjorde….hva i alle dager er det der? Ikke vet vi, dekor på en bensinstasjon uti huttiheiti i alle fall! Men var jo kul da! Sort of…kommer flere bilde av flere dekorasjoner så bare å følge med hahah. 

 

I dag har jeg hatt en effektiv dag! Jobbet, hatt kjøretime, shoppet (!!) litt, vaska studio, og hatt dansetrening. Bilder fra innkjøpene kommer etterhvert 🙂

 

Hva har dere gjort i dag?

 

xoxo