FRIDAY FUN

Som dere kunne lese om i et av mine tidligere innlegg var jeg og tre andre dansere fra klubben å hjalp til på varemessa på fredag. På slutten av økta fikk vi noen fine tulipaner som hadde blitt brukt på standen – jeg begynte å ta et par selfies med dem som dere kan se på sneakpeak innlegget – men plutselig kom det flere til! Her kommer et lite bildedryss:

I dag har jeg nok en full dag på jobb og deretter er det styrketrening og finaler som står på agendaen i kveld. I mellomtiden tror jeg at jeg skal sette meg på en cafe å bare jobbe i fred i ro. Jeg har så sinnsykt mye å planlegge, og jeg må få gjort en del av det ferdig innen to dager..wæ. Men før jeg gjør noe av det skal jeg innom vår kjære sponsor Nemus for å løsne opp litt i musklaturen. Har faktisk ikke vært der på lenge, som på en måte er veldig bra da ettersom jeg ikke har følt behov. Men nå kjenner jeg at kroppen trenger litt stell før helgens konkurranse!

 

xoxo

COUNTDOWN // NORWEGIAN RANKING

Årets første konkurranse nærmer seg med stormskritt! Den er allerede på nå førstkommende lørdag. Det er alltid veldig spennende å komme i gang! Konkurransen avholdes i Stavanger, så vi reiser til Haugesund for å så kjøre opp og ned til Stavanger på dagen på lørdag. På fredagen blir det bare å slappe av og kose seg i Haugesund. Vi kommer midt på dagen på fredag, så vi har ettermiddagen på å gjøre hva vi vil. Men på kvelden kommer jeg til å fikse håret klart slik at jeg kan såve så lenge som mulig på lørdag haha. #BeautySleep.

Det er en del par som har bikket 19 år og dermed har rykket opp i voksen eite (vår klasse) så dette er første konkurransen på lenge der det blir to runder i voksen elite – gøy! Vanligvis er det direkte finale og svært på par med i voksen klassen, så det blri veldig gøy å være litt flere som kjemper om plassene! Vi gleder oss masse og har gode nerver i kroppen. Dagen etter norgesserien har jeg faktisk bursdag – jeg blir 21 wow – så da blir det familieselskap hjemme i Haugesund!

 

I helgen ble jeg desverre dårlig..aner ikke hvorfor, ble bare skikkelig slakk fredags kveld og det slapp ikke taket før i går.. Det resulterte i så godt som ingen trening utenom en kort økt i går…skikkelig kjipt. Men jeg er i det minste uthvilt og klar til en ny treningsuke! Den har startet i dag med privattimer og fellestimer i standard.

xoxo

Our first competition of 2018 is next Saturday! We are really looking forward to it, especially because there are a lot of new couples entering our class. For the first time in a long time there will be two rounds in adult in the norwegian ranking competition! Fun! The competition is held in Stavanger, so we will be travelling to Haugesund on Friday, driving to Stavanger on Saturday! And after the competition, I will go back to Haugesund to celebrate my 21st birthday, which is on the fourth of February. I will celebrate with my family and I´m really looking forward to it!

This weekend I sadly got ill, which resulted in very little training..too bad! But lucily I´m well rested and ready for a new week of training now! It starts today with private and group lessons in standard – let´s go!

xoxo

 

LUBECH LIVING

På fredag var fire av danserne på varemessa for å hjelpe til med å pakke sammen en av standene. Vi har hjulpet ham flere ganger før og stilte selvfølgelig opp for å hjelpe til denne gangen også! Det er egentlig ganske farlig å hjelpe til…for de har såååå mye fint! Får lyst på alt… du kan sjekke ut Lubech Living HER ! I tillegg til at de har mye fint, så er det bærekraftig! Anbefaler dere på det sterkeste å stikke innom neste gang de har stand – det skal jeg hvertfall! Under kan dere se et par av tingene som står på min ønskeliste:

                

Som dere ser på bildene over var det ganske mye å pakke bort – masse masse småting fra lys og vesker til bord og svære vegger. Vi brukte litt over 4 timer på å rydde bort alt sammen, 5 stykker! Men heldigvis er det veldig hyggelig å jobbe sammen! Frem til neste gang han kommer får jeg sitte å kikke på nettsiden å prøve å bestemme meg for hva jeg vil kjøpe!

Nå er det tid for å ta kvelden, slappe av og komme seg i seng!

xoxo

AT THE MOXY

På onsdag hadde vi show på den offisielle åpningen av X meeting point Norway! Jeg synes alltid det er veldig moro å danse show – så jeg skulle egentlig bare ønske det varte lenger haha. Man sminker og fikser seg i timesvis for å danse i 2 min lizm haha. MEN det var veldig gøy den korte tiden det varte, og hele arrangementet var utrolig flott. Gleder meg til å danse på MOXY igjen i fremtiden! Under kan dere se litt bilder fra tiden før og etter:

On wednesday we danced a show at the official opening of X Meeting Point Norway. I really like to do shows – I actually just wish it would last longer haha. You spend like 2,5 hours of getting ready to dance for 2 minutes. BUT it was very fun while it lasted! I really look forward to dance there again some time.Below you can see some photos from the prepping and post show:

Etter showet koste vi oss med en deilig middag på Gård resturant (der Sverre jobber faktisk!)
After the show we enjoyed a nice meal at “Gård” resturant (where Sverre works actually!)

Har du vært på X Meeting Point / Moxy hotell?

Have you been to X Meeting Point/ The Moxy hotel?

xoxo

 

HENNA TIME // ROUGH DAY

Så moro at jeg har fått tid til å lage litt mer henna i det siste – synes det er så moro! Over kan dere se de to siste jeg laget! Har egentlig veldig lyst å prøve noe som heter jagua også, som setter av et mer mørkeblått avtrykk. Men er alltid veldig skeptiske på sånne ting… Vi får se hva jeg gjør etter jeg har lest meg litt opp på det!

 

Så over til dagen i dag…herlighet for en start på dagen… Jeg leverte bilen på verksted i går for en sjekk så jeg måtte ta bussen til jobb i dag. Selvfølgelig var det KLINK IS hele veien ned til bussen, som er et bra stykke. Jeg måtte en blanding av å klatre og skli med nedover til bussen ettersom det var minst en meter snø på stien nedover, som hadde fryst..og av og til måtte jeg skli ned på enden siden der var en høy brøytekant osv. Det var også flere ganger jeg fallt gjennom snoen og plutselig sto jeg med snø over kneet. Da jeg endelig kom meg til busstoppet måtte jeg sitte å vente på bussen en stund. I tillegg måtte jeg bytte buss to ganger til jobb…kjære vene.. Jeg sto opp tidligere enn jeg pleier, nemling 05:40… likevel som jeg fadermeg en time for sent på jobb. Skikkelig kjip start på dagen..og i tillegg fant de ut at bilen må ha en reperasjon….Svært spent på hvordan resten av denne dagen arter seg må jeg si…. Ønsk meg lykke til!

xoxo

NATIONAL TEAM WEEKEND // SNAPSHOTS

I helgen var vi som sagt i Bergen for å delta på landslagssamling. Landslagssamlingen ble avholdt sammen med talent team samlingen, så vi var en ganske stor gjeng som dere kan se over – veldig hyggelig! På fremste rad ser dere trenerne som var der, og baki inni der sitter vi da haha. På bilder under ser du selve landslaget og rekruteringslandslaget samlet – finfin gjeng!! (men vi manglet et par)

Like I have written before, we went to Bergen last weekend to train with the rest of the national team. The talent team was also present, so we were a big group of people as you can see on the picture above, which is very nice. On the front row you can see the teachers who were there! And on the picture below you can see the national team.(missing one couple)

Under kan dere se et bilde fra den ene gruppetimen og et bilde vi fikk tatt med standard-treneren Genny! Vi hadde såvidt pauser så bilder ble det fint lite av…men dette bildet fikk så sneket til oss mellom et par timer!  Vi har hatt supre timer med både henne, og latin trenerne, og kommer hjem med masse å øve på.

Below you can see a photos from one of the group lessons, and a photo with us and the ballroom trainer Genny! We barely had any breaks, so it´s a wonder we got time to take a photo! We had great lessons with her and the latin trainers, and we have a lot to work on.

           

Vi har kost oss og lært mye, men det har vært en svært krevende helg. Nå er det godt å være hjemme igjen og trene på det vi har lært i her i vårt studio!

We´ve had a great time, but it has been a hard weekend. Now it´s good to be back home in our own studio and have so time to work on what we´ve learned!

xoxo

 

HANDMADE // SNOW


SWEATER BY @HANDMADEBYRANDI // PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

Snøen bare fortsetter å falle her på østlandet! Det blir kaos på veiene og kø til jobb. Det er kaldt og man kan ikke gå ned til bussen uten å få snø over knærne…MEN det er veldig veldig pent! haha. Jeg synes et snølandskap er helt fantastisk vakkert selv om det er svært lite praktisk. Heldigvis har jeg mange gode ullgensere fra @handmadebyrandi som holder meg varm i kulden. Den nyeste kan du se over! Jeg har fått meg en skikkelig samling det siste året og det er de beste genserene jeg har. De er både varme og fine – perfekt for meg som fryser sånn.

I dag laver også snøen ned og det er kaldt. For øyeblikket er jeg akuratt ferdig på jobb og skal snart ture nedover til studio hvor vi har en full agenda! Vi begynner med en time, deretter skal Sverre ha kurs, og så er det tid for styrke og finaler! Det blir en rimelig heftig dag så før jeg drar til studio må jeg innom å kjøpe mer mat – for uten  mat og drikke duger helten ikke.

Hva liker du å spise for å få energi?

xoxo

 

The snow just keeps on falling here! It is really annoying really….slippery roads and chaos everywhere…BUT it looks very very beautiful outside! I think it looks like a winter wonderland outside.  I still prefer to stay inside though..because it´s really cold! Luckily I have a bunch of warm and beautiful knitted sweaters from @handmadebyrandi. Perfect for me because I´m so cold all the time.
Also today it is snowing a lot. I just finsihed work and I`m not really looking forward to removing all the snow from my car. But after I´ve done that I´m off to the studio for a long night of practice. First we have a private lesson, then Sverre has a class, then we have fitness and finals!

xoxo

NATIONAL TEAM WEEKEND

Dag to av landslagssamlingen er over og vi ligger begge strekk ut på senga! Vi startet klokken 10 og var ferdige rundt klokken 21. Vi startet med to privattimer  og fortsatte dagen med en god del gruppetimer. Det er ganske heftig å være i aktivitet i så mange timer i flere dager på rad, så nå er det bare å lade opp til i morgen sånn at jeg holder ut hele dagen! I morgen er siste dagen så da er det bare å gi siste rest. Vi har hatt alle privattimene våre, så for oss er det “bare” fellestimer og en treningsøkt som står på planen. Det er fellestimer hele dagen så det blir ikke akuratt mindre travelt. Vi begynner klokken 9 i morgen så det er egentlig bare å komme seg i seng. Men først skal jeg en tur i dusjen!

Jeg skal skrive mer om hvordan slike treningshelger fungerer etterhvert!

xoxo                   

TRAINING WEEKEND

Her er resten av bildene som jeg la ut sneakpeak på! Disse tok vi bare en random trening hjemme på LSK. Denne helgen er vi i Bergen på landslagssamling! Vi dro hjemmefra klokken 6 i dag morres, og brøyta oss ned til bussen gjennom alt snøen. Det var flere ganger snøen ikke var skikkelig tråkka ned, så plutselig falt jeg gjennom med snø opp til låret! Det, var litt slitsomt haha. Men vi rakk heldigvis bussen og kom oss avgårde til flyplassen. Flyet vårt gikk klokken 8 og vi var i salen klare til å trene klokken 10. SIden det har det gått i ett kjør til klokken 20:30. Den eneste pausen vi hadde var 30 min lunsj. Fyyyy flate så sulten og sliten jeg var på slutten av dagen i dag! Vi har hatt 5 kjempebra privattimer og fellestimer, så dagen har vært veldig givende! Men med så lite mat og pauser så blir man helt kjørt… Heldigvis fikk vi deilig pizza nå på slutten av dagen!

 

Nå er vi tilbake på hotellet, og nå skal jeg bare slappe av og samle krefter til dagen i morgen!

xoxo