COLOURFUL CHRISTMAS

      

Til jul fikk jeg blandt annet dette freshe settet fra Kari Traa! Jeg føler meg litt som et maleri av Picasso eller lignende haha, men jeg digger disse knæsje fargene. Jeg hadde på meg dette (og tre til lag med klær) da jeg var ute og gikk tur rundt Djupadalen i dag. Jeg gikk tur med min gamle dansepartner, og gode venn Haakon. Det var veldig koselig å catche up litt! I tillegg var det veldig godt å komme seg ut. Det var fantastisk vintervær, med snø og klar himmel – deilig!

 

Nå er det pakking som står på agendaen, og det er virkelig helt umulig… Jeg pakker alltid for mye, og nå har jeg i tillegg fått julegaver som skal med hjem… Jeg skal sende en (liten) bagg, som det bare er klær i, samt en svær koffert med alt mulig i. På toppen av dette har jeg både en liten koffert og en sekk som håndbagasje. Takk og lov for at venninnen min Malin skal hente meg på flyplassen i morgen!

Apropos..jeg er ikke ferdig, så jeg får bare se å gjøre meg ferdig hehe!

Flere som kjenner seg igjen?

xoxo

 

Among other things I recieved this awesome set from Kari Traa for Christmas. The colours are so awesome, and I kinda feel like a Picasso paiting.I wore this (and three more layers of clothes lol) when I went for a walk with my last dance partner and friend Haakon. It was a very nice walk in beautiful winter weather. And it was great to catch up!       

At the moment, I am packing by bags for tomorrow. It´s impossible… As usual I´ve packed too much AND I have gotten more things for Christmas that I have to bring home. Wish me luck. I have one bag, one big suitcase, one small suitcase and a backpack, haha. I am so happy that my friend Malin is picking me up tomorrow at the airport!

Speaking of, I have to finish this packing…
Can someone relate?

xoxo

BLACK LATIN DRESS // HOLIDAY UPDATE

      

Til NM fikk jeg også en ny latinkjole. Da den kom var den dessverre litt for stor, så det har vært litt styr og stress med å få den til å passe. Men etter et besøk hos en syerske i Lillestrøm satt den som den skulle. Jeg var veldig glad da den passet, og gjorde den ferdig med å sy på litt ekstra perlefrynser selv. Alltid litt styr, men alt man kan gjøre selv sparer man penger på! Denne kjolen er også fra SASUEL, og jeg har også tegnet utgangspunktet til denne. Veldig fint å samarbeide med dem, og de var veldig hjelpsomme for å skape det jeg ville ha! Ikke verdens beste bilder fra den mørke salen, men men! Det kommer flere bilder fra selve konkurransen etterhvert. 

 

For øyeblikket nyter jeg egentlig bare de siste dagene med ferie, Jeg har farta litt rundt, truffet diverse familie og venner, samt tatt meg en liten runde og bytta diverse jeg fikk til jul. Jeg fikk en del klær som var for store, så da var det bare å bytte i vei. Noe av det hadde de i riktig størrelse, andre ting måtte jeg bytte inn i noe annet. Jeg holder ennå på å ta litt bilder av ting og tang jeg fikk til jul, så det kommer etterhvert! 

 

Nå skal vi her hjemme lage oss taco og kose oss! Godt å tilbringe litt tid hjemme og ikke gjøre noe spesielt.I morgen er siste hele dag hjemme, før jeg reiser tilbake til østlandet, så det gjelder å utnytte tiden hjemme så godt som mulig. 
Reiser du også hjem i jula?

xoxo

 

For the Norwegian Championship I also got my new latin dress. Unfortunately it was too big when it arrived and it had to pay a visit to a sowing store. But after that, and after I had sowed on some extra fringes, it was good to go! I was very happy to have it finished before the competition. Because the hall was very dark, the pictures is not very good, but I´ll post more photos from the floor later! This dress is also from SASUEL, and they helped we a lot by creating what I had drawn, and what I had in mind. 

At the moment I’m just chilling at home, enjoying the holiday. I’ve been visiting family and friends, and also I’ve been returning some presents that were too big. Luckily I could  just switch most of them with the same item in the right size, but some of them I had to switch with other things. I’m still taking some pictures of the things I got, and I´ll post them soon.

Now its time for taco here at home! 

Where do you celebrate the holidays?

xoxo

THE SETTING SUN

Det er desverre lite snø her i Haugesund i år, og det er en temmelig grå jul.. MEN det vi likevel har, er det flotte havet som ligger rett vest der ute, og fine solnedganger! Disse bildene er tatt på en strand langt ute på Karmøy, nemling på Åkrasanden. Det blåste skikkelig og kort tid etter denne vakre solnedgangen, kom det en skikkelig vestlandsbyge! Flaks vi kom oss innendørs før regnet begynte å hølje ned, og veldig flaks at vi dro hit når vi gjorde, sånn at vi fikk tatt bildene.

 

I dag har vi bare kost oss egentlig, med en deilig frokost, avslapning, middag, og “kaffi” haha. Gjør man noe annet enn å spise i julen?? Føler det er mat å få HELE tiden haha. Jeg har ligget litt på den late siden siden jeg kom hjem, men i dag ble rastløsheten for stor og maten for mye at jeg bare måtte komme i gang med treningen igjen – DEILIG! Jeg hadde en enkel økt hjemme med hovedsaklig kroppsvektsøvelser, og tøyet godt utetterpå. Hvis været holder har jeg store mål om å komme meg ut i den uken som kommer. Det er ikke meldt noe fint vær, så jeg får bare krysse fingrene…Hvis ikke drar jeg på treningssenter eller kjører øktene her hjemme. Jeg blir så innmari trøtt av å være så mye i ro, så 4 dager treningsfri var helt passe. Nok til å få tatt meg litt inn, men likevel ikke så lenge at jeg er helt ute av det.

 

Nå i kveld skal jeg bare kose meg med familien, og ta meg et deilig bad!

Hva pleier dere å gjøre på 1.juledag?

xoxo

 

Unfortunately there is not much snow here in Haugesund..However we have a really beautiful coast, and the big blue ocean right outside our door. We went to this beautiful beach and shot some photos during this sunset. The cold wind was blowing, and shorttly after we finished it started to rain a lot. Luckily we got indoors before it started!

Today we`ve all just been relaxing and eating really haha. I feel like all we do during Christmas is eat – is anyone feeling the same? I just love Christmas food, however I feel very tired after eating so much! I have had 4 days without any training, but now it´s enough haha. It has been just enough time to relax, but now it´s time to go! Today I did a home workout and stretched, and it felt really good! Good to be back in it. Hopefully the weather will be nicer this next week, because I really want to go outside and workout!

What do you usually do on the 25th of December?

xoxo

 

AND SO THIS IS CHRISTMAS

  

Som jeg elsker jul! Fantastisk deilig julemat (#TeamPinnekjøtt), hyggelig familietid, gaver og annen hygge. Over ser dere litt bildedryss fra dagen. Den startet som alle julemorgener med Tre nøtter til Askepott og andre koslige juleprogrammer. I kveld har vi spist og åpnet gaver, samt spillt noen spill. Jeg har faktisk fått alt jeg ønsket meg å er superhappy! Jeg kan legge ut litt bilder senere.

 

Nå skal jeg nyte kvelden videre i pysjen!

Hva pleier du å spise på juleaften?

xoxo

 

Oh how I love Christmas!! I have enjoyed this day a lot, I´ve been watching television, eating a lovely christmas dinner, unwrapping presents and played some games with my family. Also I got everything I wished for, and I am so happy! I´ll post some photos later.

Now it´s time for me to enjoy the rest of this evening in my jammies!

What do you eat on Christmas eve?

xoxo

BALLROOM DRESS X RONJA

                                                  

               

Jeg hadde helt nye kjoler til NM og var så fornøyd med resultatet. Jeg har kjolene mine veldig lenge siden det er så kostbart å kjøpe nye, samt ganske vanskelig  å få solgt de gamle, derfor var det godt å få en ny kjole nå. Standardkjolen min ser dere over, den har jeg bestilt fra SASUEL . Jeg har tegnet utgangspunktet for kjolen selv, så hjalp de til med å lage forslag til dekor og ferdig utforming.  Det er godt å finne noen som svarer kjapt, og som er der for å lage det du vil ha. Jeg kjøper som regel brukte kjoler, men denne gangen fant jeg ikke det jeg ville ha, derfor var det veldig flott at noen kunne lage kjolen jeg hadde tegnet. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til å danse i den fremover!

Hva synes du om kjolen?

xoxo

 

I had brand new dresses for the Norwegian Championship and I was very happy with the result and look on the floor. I usually use my dresses for a long period of time because its very expensive to buy new ones, and its very hard to sell the old ones as well, thats why it felt really nice to have new ones now. You can see my new ballroom dress from SASUEL  above. I drew the first draft of the dress, of what I had in mind, and they helped me by making decor and final design. I’m very glad to have found someone that was very good at responding and helped me make the dress that I wanted. I am very happy with the result and I’m looking forward to dance in the dress again!

What do you think about the dress?

xoxo

                                      

HOME FOR CHRISTMAS

Kjære vene…denne siste tiden har tatt kaka. Vi har jobba, trena og styrt på som vanlig, men i tillegg har vi FLYTTA. Vi har altså hatt så sinnsykt mye å gjøre. Det å pakke sammen alt man eier, frakte det, vaske ut og flytte inn i ny leilighet er så ufattelig slitsomt og tidkrevende. Jeg har helt seriøst ikke åpnet macen min på over en uke. Nå er vi omsider mer eller mindre ferdige, utenom selve innflyttingen, og jeg har tatt turen hjem til jul.

 

På onsdag da jeg kom var jeg ute å så den nye Star Wars filmen, og i går hadde mamma og jeg en skikkelig mor-datter dag. Vi var på en liten roadtrip, handla garn til nye gensere og leggvarmere, samt stoppet på nydelig Åkrasanden som dere kan se et bilde fra over. Etter det var vi på litt julegave innspurt og til slutt var vi på besøk til noen i familien og koste oss med mat og hyggelig selskap. Og for å toppe dagen var vi på Vidar Johnsen sin konsert “Him te jul” – så kos!

 

I dag har jeg truffet en av venninnene mine, Hedda, i byen, samt gjort litt forskjellige forbredelser mot det nye danseåret og litt juleforbredelser. Nå i kveld har alt stresset i det siste tatt meg litt igjen, og jeg er helt kaputt… Nå skal jeg prøve å slappe litt av å la juleroen senke seg. Jeg er tross alt ferdig med forbredelsene og jeg ELSKER jul. Jeg må bare prøve å legge vekk alt annet stress i hverdagen.

Hvordan finner diu juleroen?

xoxo

 

Oh dear..these last few weeks has been crazy. We have been doing all the stuff we usually do, and on top of all tha we have been MOVING. Packing, washing, driving…so much stuff to do! I have, in all seriousness not opened my mac in over a week. I just havent had any spare time. We are finally done moving all the stuff, and I´ve travelled home for Christmas.
When I arrived I went to see the Star Wars movie, and yesterday I had a day with my mum. We had a lovely day doing a lot of different things. We bough new yarn for sweathers and legwarmers, went for a stroll on the beach you can see a photo from above, and went to listen to Vidat Johnsen´s concert “home for christmas”. It was so nice! We topped of the day visiting some family.

Today I´ve been hanging out with one of my friends ,Hedda, in the city,    and I´ve been doing some preparations for the new year and for Christmas. This evening all the stress has caught up with me and I am not feeling too well..I will try to relax and find the Christmas feeling now.

How do you get in the Christmas spirit?

xoxo

 

NORWEGIAN CHAMPIONSHIP // HAIR AND MAKEUP

                                           

Beklager at det har blitt så lite blogging i det siste! Jeg har hatt det såå travelt i det siste! Men her kommer i alle fall et innlegg fra NM! Over ser dere hår og sminken som jeg lagde på meg selv til NM. Jeg har også laget pynten jeg har i håret selv. Jeg driver fortsatt å lærer, men jeg synes det er veldig gøy å prøve meg på noe frisyrer og lignende. Denne hårfrisyren lagde jeg kvelden før, og brukte sikker hvertfall 2,5 timer (mistet helt styr på tiden haha) Men jeg ble ganske fornøyd egentlig. Jeg ble også ganske fornøyd med sminken faktisk, og det er ikke alltid! Så det var veldig deilig å ha det på stell før konkurransen!

 

Hva synes du? 

 

xoxo

 

Sorry for not blogging lately, I´ve been so busy! But here is a post from the norwegian championship! I did my hair and makeup myself and I was actually very happy with it! I used a very long time on my hair, so I was really pleased when it worked out so well! I was also quite happy with my makeup actually. I really love those days when the hair and makeup just work out, cause then I get a good start on the competition.  

What do you think?

xoxo

DETAIL WORK

NM er rett rundt hjørnet og jeg er selvfølgelig ikke ferdig med alle forbredelsene haha! Jeg driver enda å syr på de siste “duskene” som dere ser over. Jeg har fortsatt et par armbånd igjen å lage, og så bør jeg jo kanskje pakke haha! I tillegg har jeg store ambisjoner om å få lage noe pynt til håret, men jeg har rota vekk limen, så det kan bli spennende å se om jeg får til.

Jeg driver å skriver huskeliste nå sånn at det skal gå fort å gjøre selve pakkingen. Vi reiser i morgen, ganske tidlig, så på morgenen skal jeg bare kjapt på jobb, deretter skal jeg innom NEMUS som skal hjelpe meg med å teipe ankelen klar til NM. Den er ikke vond lenger, så det er deilig! Men det er ganske ustabil, så jeg tar ingen sjanser på å tråkke over igjen! 

Nå må jeg legge fra meg macen å begynne å pakke litt sånn at det ikke blir så travelt i morgen!

xoxo

PROUD TO HAVE YOU ON OUR BACKS

Endelig har vi fått disse flotte genserne! De har vi fått sponset fra Unike Trykk, og det er er også de som har trykket alle logoene. Vi er så takknemlige og glade i sponsorene våre, og det å endelig kunne ha dem på ryggen føles godt! De er alle en viktig del av vårt team, og vi er så stolte over å ha dem på laget! Under kan dere se litt flere bilder av denne genseren! Vi fikk også t-skjorter og jakker med trykk!

We have finally gotten out clothes with our sponsors on! “Unike trykk” made them, and we are so happy! We are so grateful and we really love our sponsors. Therefore we are very happy that we finally can wear them on our backs. They are a super important part of our team, and we are so proud to be sponsored by them! Below you can see more pictures of this sweater. We also got t-shirts and jackets. 

 

Ikke bare er de fine, men sååå komfortable! Digg!

 

Sjekk ut de forskjellige sponsorene våre: 

-Unike Trykk HER 

-Helifuel HER 

-Miss Nailed It HER 

-Handmade by Randi HER 

-Katja 

xoxo

 

Not only are they nice, but super comfortable – love it!

Check out our sponsors on the links above!

xoxo