GREAT NEWS

9a67fb74-b836-4166-b30e-dddc5d2d7342

Jeg nevte i et par tidligere innlegg at jeg skulle fortelle dere en spennende nyhet angående dansing – og her kommer den!
Vi er tatt ut til å representere Norge i EM i Polen!! Der skal vi reise om ca 2 uker sammen med Jonas og Helen fra klubben vår.
Jeg har aldri vært i Polen så jeg gleder meg skikkelig til å dra dit!

 

Dette blir det andre EM-et jeg og Sverre danser sammen, hvor det forrige var i Spania. 
Over har jeg rett og slett bare googlet noen bilder av byene vi skal innom, og de ser jo aldeles nyelige ut!!
Satser på at det er så flott i virkeligheten også.

Dette blir spennende, og jeg gleder meg til å dele med dere!!

xoxo

 

PUSH IT


Vi måtte jo selvsagt ta noen selfies i speilet etter en sånn hard økt! Vi startet med sykkelintervaller og avsluttet med mage og rygg trening. 
Det var en veldig god, tung økt. Men etter en slik økt, har man masse endorfiner! Så selv om vi rister i beina og puster tungt er vi glade og fornøyde!

Disse øktene er veldig tunge, så vi gjør dem bare en gang i uken sammen med treneren vår Patrick. Men i tillegg til det gjennomfører vi alternativ
trening på egenhånd resten av uken også. Det det er alltid litt bedre å ta de tyngste utholdenhetsøktene sammen med trener for å dra ut det lille ekstra.
 

Hva trener dere?

xoxo
 

GOOD VIBES

PHOTOS BY HELENE SPILLING// CLOTHES FROM RUSSESERVICE

En av de desidert morsomste photoshootene vi har hatt haha. Veldig mye tull og tøys, kjempegøy! Buksa fungerer som en aldri så liten unnskyldning til å være litt små-crazy, haha.

I dag er det nok en lang dag, hvor jeg er ute fra huset fra 8 til ca halv 10. Skoledagen varer til halv 4, og så er det noen få timer til det er felles latintrening i kveld.
 

For øyeblikket sitter jeg å vurdere å slenge med på Tryvann i siste liten, men det kan se ut for at RusseID som jeg ikke har bestilt kan sette en stopper for dette…Men vi får se ! 🙂

 

Ønsker alle en riktig fin torsdag!

DANCE WITH ME

PHOTOS BY HELENE SPILLING // CLOTHES FROM RUSSESERVICE

Her er noen detaljebilder fra photoshooten vi hadde i Lillestrøm her forleden. Buksa begynner å fylles opp av skrift, og mer skal det bli! I tillegg har jeg kjøpt denne deilige jakken fra russeservice nettopp. Den er så lun og god! Jeg elsker jo varme jakker, så dette er den nye favoritten i skapet nå om dagen!

Selvsagt er buksa ganske så prega av dans, spesielt bak, så hvis du treffer på meg i russetiden, så ta en liten sving med meg vel!

I dag har vi hatt to privattimer dans en av våre harde økter sammen med Patrick, og det var veldig gøy! Kommer noen bilder i morgen. Dessuten har jeg hatt en skikkelig avgjørende prøve i Historie i dag, som avgjør om jeg får femmer elle sekser i faget…supernervøs…men følte det gikk bra, så da kan jeg ikke gjøre mer!

I kveld skal jeg bare kose meg sammen med Sverre og se en film! 

Håper alle har hatt en finfin onsdag! Stay tuned for spennende nyheter angående dansingen!!!

 

xoxo
 

PARTNERS IN CRIME

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ute med vakre Helene for å ta bilder – noe som alltid er kjempe morsomt! Denne gangen var det en litt annerledes shoot for min del, siden jeg basically bare rulla og tulla rundt. Er man russ, så er man russ! Bilder kommer i løpet av uken! Jeg er jo som alltid max blek i forhold til alle andre, men til mitt forsvar bruker jeg ikke hudsminke. Det gjør jeg egentlig veldig sjeldent, så nå venter jeg bare på at sola skal gi meg litt farge!

 

Vi hadde det uansett kjempe gøy, og håper dere liker bildene! Sving innom bloggen til Helene HER !

Ønsker alle en strålende dag, 

xoxo

“SHUT UP AND DANCE WITH ME”

Russsetid på skolen er faktisk veldig morsomt! Man blir liksom litt ekstra sammensveisa med de andre. I tillegg gjør man jo diverse knuter sammen, som da vi satt en hel time under pulten vår i historie timen. Men selvsagt ligger også det evige presset over oss, nå som vi er i en tid med veldig mange avgjørede prøver og eksamener!

 

Nå er heldagsprøvene heldigvis over, men det er likevel en del prøver og prosjekter de neste ukene. Uansett gleder jeg meg masse til tiden fremover og satser på at jeg klarer å ta nok pauser til at dansen, skolen og russetiden kan kombineres!

Ønsker alle en super dag!

RED BRICKS

PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD


Russetiden er gang, og buksen må selvsagt være på til enhver tid man er ute av huset! Selv på veien fra treningssenteret og hjem. Disse bildene knipset Sverre av meg etter økta vår, og med litt publikum spaserende forbi iblandt er photoshoots alltid morsomt!

Egentlig ganske digg å slippe å tenke på hvilken bukse jeg skal ha på meg hver dag… Samler på diverse skrift fra venner og familie, og på slutten av russetiden skal den være full!

I dag har jeg og Helene hatt en av våre morsomme photoshoots og jeg gleder meg skikkelig til å se bildene på pc-en senere! Så skal jeg finne de beste å dele med dere!

Vi har også trent med Lasse, som også skrev på buksa mi! Bilder kommer! Nå har jeg besøk av Sverre og Jonas, så vå får se hva vi finner på mens resten av russen er på Tryvann #sjalu

Håper alle har hatt en like fin dag som meg!! xoxo

 

SNEAKPEAK // RED BRICKS

Her om dagen hadde vi en kjapp morsom pgotoshoot etter trening. Det er jo egentlig litt digg å slippe å tenke på hvilken bukse man skal ha på! 

Så i dag skal jeg gå gjennom bildene og plukke ut noen å dele med dere! I dag er jeg ikke helt i form, så enn så lenge skal jeg bare øve litt til en prøve i neste uke.

Ønsker dere en flott fredag!

 

KEEP ON WALKING

Jeg mente å publisere dette i går, men siden nettet hjemme svikta kommer det nå!

I dag har vært en ganske lang og hard dag , men en veldig bra dag. Startet med full skoledag, så ca 1 time dans, og så 1 time styrke og utholdenhet.
i tillegg til dette går jeg jo overalt, så det blir en del skritt i løpet av dagen! Og i følge klokken min har dagen vært som følger:

Gått ca 8 km.

Kalorier.

Intensive minutter per uke.

Etasjer i løpet av dagen.

Skritt i løpet av dagen. Og dette er utenom dansingen, hvor jeg tok av klokken.

På styrke og utholdenhetsøkta følte jeg at jeg klarte å presse meg, og jeg klarte å ligge på ca 190 i puls i de 4 minutters intervallene. 
Det er veldig veldig hardt og trene med Patrick, men ikke minst motiverende, bra og gøy! Vi er som regel svette, støle og smilende når 
vi er ferdig med en økt med Patrick! Gleder meg til neste uke! I mellomtiden skal vi gjennomføre en økt på egenhånd.

Alternativ trening er super viktig for å kunne holde i dansen! Det er en av hovedgrunnene til at vi har inngått et samarbeid
med Patrick for å lage dette opplegget. Han har vært tidligere danser, så han vet mye om hva vi trenger!

Jeg synes det er utrolig vanskelig å pakke med meg nok mat til en hel dag, noe jeg må gjøre siden jeg er ute fra 8 til 9 nesten hver dag.
Dette krever mye planlegging hvis jeg ikke skal bruke veldig mye penger.
Men i dag vil eg si meg rimelig fornøyd med både trening og mat-inntak i dag, og da er jeg happy!

Hvordan får dere i dere nok bra mat i løpet av dagen?
Tips til mat som kan ligge i sekken hele skoledagen?
 

xoxo

 

 

THE DAY…

…nemlig dagen for å rydde rommet og vaske masse klær! Uansett hvor rart det høres ut har jeg venta skikkelig på å få tid til denne dagen. I perider som dette er det på innmari travelt, og lesingen til alle heldagsprøvene tar det meste av tiden. I går ble jeg sittende med matte nesten hele dagen men unntak av heldagsprøve i norsk og jobb. Så i dag kom prøven jeg gruet meg aller mest til, nemlig heldagsprøve i S2. Har aldri tatt matte spesielt fort, så det krever en del fra meg når jeg øver på det..men jeg har øvd ganske bra de siste dagene, så forhåpentligvis får jeg en ok karakter! 

Men i dag tok jeg meg en dag til å vaske, rydde og støvsuge! Før jeg begynner på´n igjen med øving i morgen.

Det kjekkeste er å rydde i detaljene! Sette opp bilder, legge all sminken pent osv! haha. Fullt så gøy er det ikke å støvsuge under sengen og sortere alle de tusen sorte strømpebuksene man har som danser hehe! Men det må til det også. Godt hva som er gjort! Og i dag er jeg veldig fornøyd med å både ha gjennomført matte-tentamen, vaska klær, rydda og støvsugd rommet OG panta flasker. – Effektiv dag!

Da tar jeg endelig kvelden og skal bare slappe av til jeg legger meg,

Håper alle har hatt en super dag!!

 

xoxo