HÅRPRODUKTENE SOM SITTER.

Reklame | Inneholder annonselenker

Når jeg lager “dansehår” er det en ting som er viktigst av alt, at det må sitte bom fast, gjennom hele dagen. Det hjelper ikke hvor pent det er om det ikke tåler en dag med dansing. Det samme gjelder jo om man skal på fest å danse, eller sånn generelt om man ønsker at en frisyre skal sitte gjennom en hel dag.

Jeg skal vise dere hvilke hårprodukter jeg selv bruker, samt et par tips for å få det til å sitte slik man vil.

HER finner dere hårsprayen jeg sverger til for hold.
HER finner dere hårgelén jeg bruker. Jeg liker den fordi den ikke tørker for fort, men sitter godt når den tørker. Lett å jobbe med.
HER finner dere flere ulike hairclips som er geniale å bruke ved hår-oppsett of any kind. Hvis man vil holde noe hår avskilt, holde noe hår borte mens man krøller/retter/styler noe annet osv.
HER finner dere sånne hårnåler jeg bruker. Samme hvilket merke, men denne formen. Jeg bruker så og si aldri det vi kaller for fliseklemmer (sånne flate), men disse her bruker jeg både i dotten og om jeg lager noe foran.
HER finner dere en sånn hårbørste jeg personlig pleier å bruke til å børste gjennom først. Jeg hater at det lugger, og er floker, men denne børsten har jeg vært veldig fornøyd med.
Når jeg dog skal gre alt håret sammen bruker jeg en lusekam/veldig tett kam for å få med alle hår og får å ikke få sprekker.
HER finner dere en skikkelig game-changer i dansehår-verden! Nemlig volumtang, som basically er en liten kreppetang. Jeg bruker den nesten på alle looks. Jeg har DENNE.
HER finner du en kam som er veldig grei ift å lage skille, dele håret osv.

Andre “must haves” er hårnett (store!), gode hårstrikker (uten metallbit), og evt små gummistrikker.

Diverse tips til hårstyling:
1) Føn håret i den retningen du vil det skal ligge.
2) Skal du lage dansehår, og du vil ha det helt glatt og stramt, da trenger du en veldig stram hestehale, samt mye gele. Feilen de aller fleste gjør i starten er å bruke for lite gele.
3) Når det kommer til detaljer, og du ønsker å bruke hårspray, begynn meg litt om gangen og spray fra god avstand. Du kan alltids spraye mer, men det er vanskelig å endre om du har sprayet for mye.
4) Bruk gode produkter. Pris og kvalitet har ikke alltid en sammenheng, men det KAN ha det. Det er lurt å teste litt, eller be andre om tips til produkter, så slipper du bomkjøp. Selvfølgelig passer ikke alt for alle, men da har man mindre sjans for å gå på en skikkelig smell.
5) Øve, øve, øve! Funnet en fancy frisyre du vil prøve? Det funker nok ikke 100% første gangen, desverre! Men jo flere ganger men gjør noe jo mer lærer man, så blir det bedre for hver gang.
6) Bruk to speil for å se bak. Hold et foran ansiktet mens du står med ryggen til baderomsspeilet for eksempel.
7) Fest lett med hårnåler, sjekk i speilet, og deretter fest det skikkelig og spray. Dumt å feste for hardt før du har sjekket om det ser ut slik du ønsker.
8) Lock it in! Spray, spray og spray litt til. Hvertfall om du skal danse!
9) Lager du en dott/dult/ball? Fest hårnålene i både hår, hårnett og deretter inn BAK strikken i hestehalen som er i bunn, da sitter de best!
10) Trenger du inspirasjon eller flere tips? Instagram, YouTube, osv! Ligger mange kule tutorials ute!

Og over på litt annet for hår:
1)
DETTE er hårfargen jeg bruker. Denne serien finnes i mange farger, og jeg liker den skikkelig godt! Har brukt denne i mange år nå og håper de aldri slutter å lage den! PS: Ser at denne serien er på 20% nå! Jeg har aldri funnet dem billigere noe sted. Du finner flere farger HER.

2) Og om du som meg farger håret er DETTE helt genialt. Jeg bruker alltid en slik kost når jeg farget mitt eget hår hjemme.
3)HER finner du strikker som sliter litt mindre på håret, sånn til vanlig. Så slipper du at strikken “gnager” på samme sted hele tiden og sliter på håret.

 

Jeg håper du fikk noen gode hårtips!
Jeg gleder meg masse til å fikse mange herlige jenter til helgens konkurranse!

PS, til dere dansere og danseforeldre: Ønsker du å booke meg til hårfiks (til konkurranse) så vær tidlig ute, jeg er allerede fullbooket til et par konkurranser fremover (som er utrolig hyggelig!), men det gjelder altså å være tidlig ute!

Lykke til med håroppsettet!

-Ronja