WERANDA CAFÉ


I morgen har jeg min aller siste skriftlige eksamen!! I norsk hovedmål… men så jeg jeg en del vippeprøver…men etter det er det kun muntlig eksamen igjen! Håper virkelig jeg kommer opp etter Nm så jeg slipper å stresse med det før..men det tar jeg som det kommer!

 

Her en en liten throwback til en sykt søt cafè vi spiste de deilige pannekakene til frokost på! Werande caffé som sønnen til trenerne våre tipset oss om i Poznan. For et koslig sted!! Litt sånn gjemt bort inni noen gater, så gikk man inn en liten ganske anynom inngang og kom ut til denne vakre “bakgården”.

Polen var flott! Savn allerede, dit kan jeg godt dra igjen!

 

Noen andre som har eksamen om dagen?

 

xoxo
 

RT LOVE

Russetiden gikk over så utrolig fort, og det er allerede et stort savn. Vi hadde det så sinnsykt gøy! Nå har “virkeligheten” inntruffet igjen og det er eksamensperiode så det holder!! Det er blandt annet derfor jeg ikke har blogget i det siste. Jeg har allerede hatt to eksamener, og neste uke kommer den siste skriftelige i tillegg til to vippeprøver…travelt.. I går hadde jeg biologi eksamen, og det var skikkelig stress. Ble ikke helt ferdig engang, pga tidsmangel. Håper på at det gikk bedre en det føltes ut. 

Det er helt sjukt at vi snart er ferdige på skolen, og folk kommer ti å bli spredt for alle vinder.. Nå gjelder det å komme seg gjennom de siste prøvene i en bit, så er NM og sommer rett rundt neste sving. I tillegg håper jeg å få tilbragt masse tid med de flotte vennene jeg har fått her. 

Det har vert en période med hard trening og mye lesing, så i går kom feberen inom en tur…veldig kipt… SÅ jeg håper virkelig det går over i løpet av dagen. men det er veldig viktig å høre på kroppen!!!

Ønsker alle en superfin lørdag!

xoxo

ONBOARD THE HAUKELI EXPRESS

Jepp, turen hjem fra Haugesund ble faktis med buss for en gangs skyld! Det er jo egentlig en veldig flott tur, meeeen den varer i 9 timer jeg kunne tenke meg å bruke på noe annet. Men sånn ble det altså denne gangen og da må man gjøre det beste ut av det! Vi prøvde å se film, men jeg ble utrolig bilsyk og måtte egentlig bare legge meg til å såve de første timene. 

 Etterhvert gikk det heldigvis litt over å jeg fikk sett ut på den flotte naturen vi kjører gjennom.


Litt dårlige bilder ut ruta, i fart, men men…

Bussen kjører fordi sååå mange flotte fjorder, fjell, vann og så videre! Det er faktisk utrolig flott utsikt store deler av turen.

Langefoss er alltid flott, så jeg er alltid våken for å få den med meg når vi kjører forbi!

Godteposen må med…


Bildene blir desverre litt nærme og sånn, men fossen er virkelig flott og er RETT ved siden av veien. Vi satt på fremste rad, og jeg tror bussjåføren synes jeg var litt snål der jeg satt og fotograferte alt mulig haha, så han sakket litt ekstra ned da vi kjørte fordi den flotte fossen.


Plutselig ble det helt hvitt og et snødekket landskap trådte frem…

Jeg mener dette stedet heter noe sånn som Haukelisæter. Det er egentlig veldig fint der. Og den dagen var det liksom helt lyseblå is ute på vannet som du såvidt kan se på bildet over.

Jeg gjorde også et par helhjertede forsøk på å øve til biologi eksamen…helt til kvalmen kom tilbake.


Snøen forsvant da vi var ved denne fjorden(?) i seljord på vei til Bø i Telemark. 

Turen var lang og beina var helt gele da vi skulle gå hjem fra bussen.. men det var egentlig ikke så ille som jeg hadde forventet. Anbefaler alle å ta denne bussturen engang, hvis dere vil se mye flott natur!!!! 

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra trening, og jeg er helt dau!!! Det var veldig hardt i dag, og kroppen var desverre ikke hundre prosent i form, og siden jeg presset meg hardt kjente jeg at det kom opp i halsen flere ganger…men jeg gav ikke opp!!! Fornøyd med å ha presset meg gjennom den økta, selv om rommet spant rundt og det kjentes ut som jeg kom til å kaste opp på slutten. 
Nå har jeg endelig fått spist godt, dusja og slappa litt av… så skal det tøyes litt, og kanskje leses litt før jeg legger meg. I morgen har jeg tatt ut lesedag, siden jeg har enda en eksamen på fredag….wish me luck!!!

 

Har dere reist på tvers av landet med buss før?

 

xoxo
 

SIMPLY THE BEST

I dag er dagen min flotte mamma fyller 50 år! Og som mange andre, synes jeg min mamma er verdens beste mamma! Så i dag blir dette innlegget dedikert til henne!

 

Kjære mamma! Du er verdens beste mamma for meg, og jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Du er så snill og omsorgsfull, og jeg føler meg alltid elsket og alltid god nok i dine øyne. Du er tøff, av mange grunner, og blandt annet fordi du lot meg reise for å bo på østlandet uten deg. Du har støttet meg fra dag en, og uansett om det har vært veldig vanskelig til tider, har du vært min klippe, og du har visst at det var noe jeg måtte gjøre. Jeg måtte prøve, og det gjør jeg fortsatt! Jeg er så takknemlig for alt du har gjort, og gjør for meg, ellers hadde jeg aldri vært der jeg er i dag! 

Jeg føler meg trygg, fordi jeg vet du er der for meg uansett hva som skulle skje. Og er det noe jeg lurer på, er du aldri lenger enn en telefonsamtale unna. Jeg vet at du alltid står med armene åpne, og det jeg er aldri redd for å snakke med deg om noe. Jeg har blitt sterk på grunn av at jeg alltid har hatt deg i ryggen, og du har lært meg å stå på egne bein, og hjulpet meg til å bli den jeg er i dag. 

Tusen takk for alt du er for meg, og for alle andre. Du er er strålende vakkert menneske, en fantastisk mamma, og min aller beste venn!!!

Jeg elsker deg over alt på denne jord, 
stor klem fra jentå dii <3

50 YEARS YOUNG

På mandag har min fantastiske mamma bursdag, og blir faktisk 50 år! Spør du meg så virker hun ikke 50 i det hele tatt!! Hun er den snilleste, godeste, kuleste, hippeste, morsomste og beste mammaen noensinne! Vi åpnet feiringen med litt dans for hele 47 stk! Det var sååå kosli å se alle igjen! Noen er det veldig lenge siden jeg har sett, og noen av dem har så og si aldri sett oss danse, så det var veldig gøy å få vise litt til dem!

Feiringen gikk på skinner, og det var en utrolig kosli dag! Nå chiller jeg hjemme med ei av besteveninnene mine Siri, mett og god, og veldig trøtt haha. Tid for en rolig kveld før det bærer tilbake til Oslo i morgen..

 

Håper alle har hatt en superduper lørdag!

 

xoxo
 

OVER THE RAINBOW

På søndagen dro vi fra hotellet i Pozan kl 11 om morgenen, og flyet vårt gikk ikke før kl 21:45 om kvelden…så vi hadde en del timer å finne noe å gjøre på. Vi var først va halvannen time på Starbucks på togstasjonen, så var det to timers togtur, hvor vi sjekket ut diverse ting i Poznan. Det som var vedlig dumt, var at det var helligdag, så det var ingen muligheter for shopping, men dyrehagen vår åpen! SÅ vi tenkte vi skulle dra dit siden det var så billig, men txien ante ikke hvor det var..så vi gav opp og dro inn til Stary Rynek der vi var første dagen. Der var vi sånn 2-3 timer på en resturant, før vi rett og slett dro inn til flyplassen pga surt vær. Der tulla vi bort en del timer rett og slett haha, spise litt M&Ms og tulla rundt. Plutselig stakk en nydelig regnbue frem fra det sure været. Hvis du ser nøye kan du faktisk se to på det øverste bildet.

 

I tillegg var vi ganske trøtte, så Sverre nøt en kaffe. Og endelig, ca halv 12, var vi på Rygge lufthavn…og enda ca 1,5 time senere var vi hos mammaen til Sverre i Drammen. Det gikk ingen tog osv, så heldigvis kunne bestefaren til Sverre hente og kjøre oss dit!

Lange reisedager tar på! Så jeg var en smule trøtt dagen etter haha, og da var det russedåp og diverse, det kommer det innlegg om senere, stay tuned! :*

 

xoxo

TRAIN TRIP

Vi reiste Oslo -> Poznan -> Wroclaw, og Wroclaw -> Poznan -> Oslo. Dermed måtte vi ta tog mellom Poznan til Wroclaw begge veien. Jeg angrer egentlig på at jeg ikke tok flere bilder, for det var så mye kult på veien! Men jeg fikk i alle fall tatt noen bilder av disse vakre gule engene. Togturen tok ca 2 timer, og jeg var like letta begge gangene vi fant riktig tog, riktig sete osv. Fordi alt står på polsk…så det er alltid litt stress, men heldigvis så gikk det bra som vanlig!

Toget vi tok tilbake minnet skikkelig om Harry Potter toget, med kupeer og en dame som kom å spurte om vi skulle ha noe fra vogna! Det var litt morsomt.

 

xoxo

THE FABULOUS FEELING

Dagen før EM var vi på det meste 5 jenter på rommet til veninna mi Helene og fiksa håret vårt – så kosli! Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp av ei russisk jente som heter Anastasiia. Hun er veldig flink med hår, så at hun tok seg tid til å fikse meg var veldig snilt. Hun sa hun var litt trøtt så hun kom til å lage noe enkelt….”enkelt” du liksom! Hun satt i sikkert nærmere 2 timer å fiksa ned til siste detalj! Men joda, “dette er jo enkelt? Dette er enkelt synes jeg..” haha, så vi andre ble jo litt sånn…åja..lett ja…hahah. Uansett var det utrolig snilt og jeg ble sååå fornøyd! Jeg såv jo så forsiktig at det halve kunne vært nok, var jo så redd for å ødelegge det.

Hun brukte faktisk ikke noe hårgele i det hele tatt, utenom til å feste glitteret. Bare hårspray. På toppen har vi kreppa håret, så forma hun det med hendene sine i de “stripene”. Det var skikkelig trist å vaske det ut, men heldigvis tok jeg mange bilder av det!

 

Hva synes dere om håret?

xoxo

FOOD LOVIN

Over har jeg samlet noen av de deilige godsakene vi har spist i løpet av turen! Det var mye god og billig mat, og det over er ikke alt engang, hehe. Det var mange gode smaksopplevelser og vi fikk prøvd mye nytt. De pannekakene fra “Weranda” er noe av det nydeligste jeg har spist til frokost!! Og jeg brukte ikke smør eller sirup engang, fordi pannekakene var så gode i seg selv. Dessuten var de veldig mektige, ingen av oss klarte å spise opp.

Håper jeg fikk fristet dere litt, hehe!

 

xoxo

TRAVELTIME // POZNAN PART 2

I dag har vi danset EM her i Wroclaw, men det gikk desverre ikke på langt nær slik vi hadde håpet på..Vi er egentlig veldig skuffet, så det ble en litt tung dag.
Om det rett og slett var at dansingen ikke var god nok, eller fordi vi bare kjente en dommer, eller fordi de andre rett og slett er bedre…fortsatt litt uvisst. Nå må vi hjem tilbake til tegnebrettet slik at vi får litt selvtillit tilbake. Tung dag på jobb….men tross alt var det en veldig fin konkurranse med god atmosfære.

Nå er det leggetid, xoxo