UKENS SPØRSMÅL #9

God lørdagskveld dere!

I dag har vi vært i dansestudio nesten hele dagen, der har vi nemlig undervist klubbens dansebarn! Det har vært super hyggelig, og i tillegg har vi prøvd oss på “dance hall”, som var en veldig morsom og lærerik dansestil. Alt i alt en veldig morsom og lærerik dag for store og små tror jeg. I morgen venter nok en super aktiv dag, så nå er det bare oppladning som gjelder!

I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle svare på spørsmålene som har kommet inn fra dere denne uken!

Er du og Sverre kjærester?
Ja, det er vi!

Hva studerer du?
Jeg studerer markedsføring.

Hva gjør du hvis du har en dag fri i uken uten noen planer?
Det skjer aldri! Joda (neida). Da lager jeg meg rett og slett planer! Jeg liker å ha planer, så det er sjeldent jeg ikke gjør noe, men hvis jeg ikke har noe jeg MÅ gjøre prioriterer jeg nok ganske annerledes. Da går det mer i ting jeg ikke har så mye tid til ellers, som kan være alt fra å dra ut på sightseeing/shopping/treffe noen venninner, eller gjøre noen hobby prosjekter hjemme.
Veldig ofte ender sånne fridager meg at jeg innser at jeg for en gangs skyld har tid til å rydde og styre hjemme og at dagen går med til styr og stell hjemme. Men tror det er lurt for alle og enhver å legge inn noen dager innimellom der man bare kan gjøre akuratt det man vil, så får man selv velge om det er å chille max eller å finne på noe ekstra.


Skal dere være med på swedish open?(dansekonkurranse)
Nei desverre! Det ble andre planer for denne helgen som å undervise og trene selv siden det kommer noen innleide trenere.

Har du noen tips til hvordan sminke seg i juniorklassene?
Ja absolutt! Det kommer jo veldig an på om det gjelder junior rekruttering/konkurranse eller elite klasse, men tenker jeg kan gi noen generelle tips: For unge dansere generelt synes jeg personlig det er fint å holde det ganske rent og enkelt til man får mer erfaring med det. Jeg synes det å fokusere på å fremheve trekk som øyne, lepper og kinn er en fin ting, og en klassisk look som brune “smokey eyes”, og røde lepper slår aldri feil spør du meg! Kan være lurt å spørre noen eldre dansere eller noen andre som er gode på sminke om opplæringstips om du ønsker å lære mer.

Er du veganer?
Nei, det er jeg ikke. Men jeg prøver å spise så mye plantebasert og vegetar mat som mulig. Men jeg spiser også egg, melkeprodukter, fisk og kylling. Det går veldig lite i rødt kjøtt. Men jeg prøver å bytte ut så mye som mulig plantebasert/vegetar, og som regel er det max et mpltid om dagen som inneholder kjøtt. Spiser mye frukt, grønt, havregryn, diverse kornprodukter, melkeprodukter osv! Anbefaler alle og bytte ut mange måltider med andre alternativer, eller for eksempel ta en kjøttfri dag eller to i uken til å begynne med.

 

Tusen takk for alle innsendte spørsmål! Som vanlig kan dere alltid sende meg spørsmål i kommentarfeltet, så instagram eller der det måtte passe dere! Ønsker dere en riktig fin helg videre, og om noen har lyst å henge på i morgen har jeg @hverdagschat snappen fra klokken 18:00 og ut kvelden.

Kos dere videre i kveld!

 

xoxo

HEMMELIGHETEN RØPES ENDELIG!

Reklame | Hynt Beauty // Miss.nailed.it

I ganske mange uker har jeg gått og holdt på en hemmelighet! Jeg har hintet litt til dere, og til dere som var med på min første dag på @hverdagschat på snapchat har jeg allerede røpet det. Jeg ville ikke si hva det var før alt det praktiske var i orden, men nå har jeg gleden av å avsløre hemmeligheten – min nye samarbeidspartner – nemlig Hynt Beauty!

Dette er et merke som jeg egentlig helt tilfeldigvis kom over på Instagram, og som jeg fort begynte å følge der. Etter en liten stund fulgte de meg også tilbake, noe jeg synes var super hyggelig! Jeg så fort at deres produkter var cruelty free og økologiske, noe som er svært viktig for meg!! Spesielt dette med at produkter er crualty free kan ofte være avgjørende for om jeg kjøper et produkt overfor et annet.I tillegg så jeg at produkter som deres consealer til og med har vunnet en pris! Jeg ble mildt sagt interessert å å prøve.

Jeg bestemte meg etter en stund for å bare hoppe i det og spørre om jeg kunne få lov å prøve produktene deres. Og etter en liten stund med spenthet fikk jeg svar – et positivt svar! Jeg kom i kontakt med super hyggelige Anne fra Organic Beauty, og vi fikk utvekslet ideer og tanker, og vipps var det i gang!

De siste par ukene har jeg testet prøver av et utvalg av deres produkter der jeg måtte finne en/flere passende farger. Og etter en liten uke med litt testing av det ene og andre hadde jeg funnet mine favoritter, og i går fikk jeg produkter i full størrelse!

Jeg har ikke testet alle produktene enda ettersom jeg planlegget å teste alt det som gjenstår på video, i en slags “first impression”/test video, så det gleder meg jo selvsagt vanvittig til! Hadde aller mest lyst å åpne absolutt alt og teste i vei da jeg fikk pakken i går, men måtte tvinge meg til å la være, sånn at jeg får den første skikkelige opplevelsen av alle produktene sammen med dere!

Over dere litt fra min meget så nøye fremgangsmåte, måtte jo velge meg ut mine aller største favoritter så måtte teste både på ark, med “swatches” samt selvfølgelig i ansiktet!

Hvis du er som meg og knapt kan vente kan du selvsagt sjekke dem ut på Instagram HER !
Dere kan se frem til masse tips, videoer, “how to´s” og mye mer, og jeg håper dere er like gira som meg!

Forresten, i helgen kommer jeg også med et innlegg om mine topp 5 beste neglesett fra 2019! Pluss at jeg deler noen tips fra min utrolig flinke negltekniker. Stay tuned!

Har du hørt om Hynt Beauty før?

xoxo

 

VANSKELIGERE ENN JEG TRODDE

Som jeg har fortalt dere har jeg endelig begynt å studere igjen! Det har jeg hatt lyst til i mange år, men først nå har jeg hatt muligheten rent praktisk. Jeg tar jo kun ett fag om gangen, men det holder i massevis i min hverdag kan man trygt si! Det har overrasket meg litt hvor vanskelig det er – ikke selve faget- men det å få nok til tid å lese!

Jeg synes stoffet er kjempegøy og interessant, så jeg synes faktisk det er gøy å ta frem bøkene! Problemet er jo bare at det alltid er en milliard andre ting jeg også burde få gjort. Hjelpes. Og det ramler jo stadig inn med mer! Her ser dere bittelitt av to do listen min atm:
– Jobb
– Undervise dans
– Trene selv
– Lese til eksamen
– Skrive innleveringer
– Se webinarene fra skolen
– Se webinar fra andre kurs jeg tar ved siden av skolen
– Betale regninger
– Oppdatere SoMe daglig
– Gjøre ferdig regnskap for 2019 og sende til regnskapsfører

Og dette er jo egentlig bare noen av de store tingene, i tillegg kommer det alltid noen små irriterende ting man må fikse, pluss at det gjerne er noen ting man faktisk vil gjøre utenom! Det er egentlig ikke meningen å klage, men heller bare en liten livsoppdatering at det er litt travelt. Men så er det jo sånn at jeg blir mer effektiv av å ha det travelt – man bare MÅ prioritere og man MÅ være disiplinert, ellers rekker man jo ikke alt!

Noe av det værste jeg vet er å ikke få gjort unna ting med en deadline, uansett om det så er en frivillig innlevering så skriker alt inni meg at det må bli gjort i tide. Jeg ser på dette både som en veldig positiv egenskap, men også som en ting som muligens stresser meg litt ekstra i hverdagen. Dette kan gjøre meg ganske sliten om jeg ikke føler jeg har kontroll.

Det hender at det travle livet mitt tar overhånd, og at det går på helsa løs, men som regel går det super fint og jeg trives så vanvittig godt med å få gjøre så mye forskjellig og alltid ha noe på agendaen! Så, hvor går grensen og hvordan kan jeg stoppe det før det går for langt? For det første er det utrolig viktig for meg å skrive ned, lage lister, og få ting ut av hodet! Går jeg rundt å husker på alt blir jeg helt tullerusk. Mye enklere å ha en liste man kan sjekke og sjekke av ting etterhvert.

En annen ting er å faktisk klare å si NEI. Dette er jeg seriøst elendig på til tider, jeg har jo lyst til alt!! For min gjelder det å klare å si nei til til jeg faktisk ikke vil, selv om jeg føler på at jeg burde, og å si nei til ting langt nede på prioriteringslisten.

Noe som også kan være smart er å ha et sted man liker å jobbe. Jeg jobber for eksempel dårlig i sofaen eller i sengen, så jeg har laget meg et kontorhjørne! Kan også være lurt å sette av “kontortid” til sånne evig kjedelige ting som regninger, regnskap, og diverse slitsomme to-do´s, eller simply ting som man må få gjort som man ikke alltid har lyst til, som lekser. Er jo helt ærlig ofte andre ting som frister mer, så da kan det være greit å sette seg mål. For eksempel: Jeg skal lese til eksamen effektivt i en time, så kan jeg gjøre noe annet!

Siste lille tips er å spørre om hjelp. Si ifra. De gangene hverdagen og stresset tar helt overhånd, og jeg spør noen om hjelp, så løser ofte mange problemer seg nesten med en gang. Flere hoder tenker ofte bedre enn ett, og sammen kan man finne gode løsninger.

 

Hva gjør du får å få en effektiv, men lite stressende hverdag?

xoxo

NÅ NÆRMER DET SEG!

Hva er det som nærmer seg tenker du da? Jo det er ganske mye som nærmer seg faktisk! For det første vil jeg jo si at første dag med “@Hverdagschat” på snapchat er i gang og det har vært så gøy! Dagen min ligger ut i 24 timer om noen ikke har rukket å legge oss til, og ettersom jeg desverre har vært hjemme i dag pga feber gleder jeg meg til å ta med snappens følgere med ut på diverse neste uke! Men uansett vært en fin fin dag der.

Første ting som nærmer er at jeg snapper for en annen gruppe, nemlig @influenserne. Jeg har egentlig aldri vært en flittig bruker av snapchat sånn utenom med mine nærmeste, men jeg må si at jeg har fått skikkelig sansen for det! Jeg hadde aldri sett for meg å snappe fast for ikke bare en, men to grupper, i tillegg til å gjeste andre kanaler, men så glad jeg er for å ha fått sjansen!

Andre ting som nærmer seg er at jeg eeeeeendelig kan dele en av de hemmelighetene jeg driver å holder på. Vi laget nemlig avtalen i går og jeg fikk den tilbake i dag, aka nå er det bare å sette i gang! Kan si så mye som at jeg får pakken i posten i morgen! Jippi!!


Så kan jeg også fortelle at jeg har avtalt et intervju med en ganske så rå idrettsutøver, så så fort vi får gjennomført intervjuet kommer jeg til å dele det med dere her på bloggen selvsagt! Jeg kan avsløre følgende: Det er en gutt, han konkurrerer verden over, og jeg vil snakke med han om likerheter/ulikheter rundt våre to idretter samt forskjellen på hvordan det er å være gutt/jente i disse idrettene.

Og det stopper ikke der dere! På toppen av alt dette nærmer det seg årets andre konkurranse! Den avholdes i Lillestrøm 15.mars så det er bare å sette av datoen! Se bilde under og facebook arrangement HER for mer informasjon! Vi danser ganske tidlig på dagen, mellom 10 og 13 en gang så være tidlig på plass! Vi gleder oss til å se DEG i publikum!

Følg altså godt med fremover for å få med deg avsløringen av hemmeligheten, intervjuer, og divserse annet gøy!

Har du noen morsomme planer fremover?

 

xoxo

 

HVERDAGSCHAT ER I GANG!

I voksen alder er det ikke alltid like ofte eller like lett å få seg nye venner. Jeg tror ikke man innser hvor heldig man er i barndommen når man går på skole og divserse aktiviteter og får liksom servert en rekke mennesker på samme sted i samme situasjon. Ikke at skolegangen alltid er en fin opplevelse for alle, men poenget er bare at man veldig ofte tar slike situsjoner og erfaringer for gitt.

Jeg har vært veldig heldig og har flere arenaer der jeg har fått bli kjent med mange fantastisk herlige folk nå i de senere årene, deriblandt gjennom et kurs jeg tar. Gjennom dette kurset ble vi kjent, og fant tonen så godt at vi hadde lyst å sette i gang et eget prosjekt , og der oppsto “Hverdagschat”. Dette er vår snapchat der du kan følge oss gjennom uken, og jeg snapper fast hver onsdag, aka allerede i morgen! Dette blir min aller første dag på snappen så det gleder jeg meg veldig til.

Vi håper selvfølgelig DU har lyst å følge oss, og om du fortsatt vurderer det tenkte jeg å fortelel litt om hva vi kommer til å by på:
For det første en vi en gjeng på 6 damer, spredt over et ganske stort aldersspenn som er veldig opptatt av både fysisk og psykisk helse. Derfor vil du få innblikk i 6 ganske forskjellige liv, men med mange av de samme verdiene. Vi tar dere med inn bak scenen og deler tanker og følelser med dere.

Vi er også enige om at Snapchat kontoen vår skal være en åpen og ærlig plattform uten hets, nett-trolling og dårlig stemning. Vi åpner for åpne spørsmål og åpen dialog – og selvfølgelig blir alle spørsmål vi får inn delt anonymt med de andre følgerne!

Hvis dere vil sniktitte litt på hvem vi er kan dere finne alle på Instagram:

Mandag: Rita @oppgrader_ditt_liv

Tirsdag: Brit @britraugstad.no

Onsdag: meg, Ronja @ronjaostensvik

Torsdag: Wenche @wenchelarsen.no

Fredag: Eva @evaarnesen1

Lørdag: Carina@ressurssterk.no

Søndag: Rullerende/ gjest

 

Vi håper i alle fall at DU ønsker å følge oss, og at du adder @hverdagschat på snap. Jeg snapper som sagt i morgen!
Add meg og vis meg hva du gjør i morgen!

xoxo

STOPPET AV CORONA VIRUS?

Vi bestilte nylig en tur til Italia, der vi skal danse tre dager med konkurranser, no vi gleder oss skikkelig til! Turen er i mars og det skal i utgangspunktet bli vår første konkurranse utenlands i år. Hvem vil dessuten ikke gjerne ta en tur til Italia? Men nå kjenner vi at vi er litt spente og urolige for at vi ikke får reise likevel… En stund etter at vi booket bilettene kom det nemlig nyheter om at dette beryktede corona viruset har brutt ut også i Italia. Derav har visst både byer og flyplasser blitt stengt av.


Selv om jeg ikke nødvendigvis er særlig stressa for meg selv med tanke på dette viruset, frister det jo ikke akuratt å reise ned til et sted med utbrydd heller. Det siste man vil er jo å få det eller at noen får det med hjem til Norge! Men hvis de ikke ønsker spredning må jo alt stenges, og alle inn/utreiser må stanses. Så dette blir en spennende tid fremover! Krysser jo selvsgat fingre og tær for at de får dette under kontroll og at det er trygt å reise ned, og at vi får tatt turen og dansa konkurranse. Men det viktigste er jo helsa, så vi får følge med og høre på anbefalingene som blir gitt.

Kryss fingre og tær for oss og for at dette corona viruset kommer under kontroll og ikke skaper noen flere problemer.

Skal du reise noe sted i vår?

xoox

6 TIPS TIL HVERDAGEN STARTER IGJEN

Vipps var vi vel hjemme på østlandet igjen, og i morgen er det hverdag med jobb, dans og full pakke! For oss på østlandet og en del andre har denne uken vært vinterferie, og er du litt som meg er det ikke alltid like fristende å gå tilbake til hverdagen igjen. Noen måtte vente en uke lenger og skal ha ferien sin nå, men uansett tar ferien en slutt og man må inn i rutiner igjen.

Jeg tenkte å dele et par tips med dere for å gjøre overgangen fra ferie til hverdag så “smooth” som mulig!

1) Planlegg uken din.
På den måten er du mentalt forbredt på det du har i vente, og man trenger ikke å stresse like mye, eller å være redd for at man har glemt noe.

2) Legg inn noe du synes er gøy.
Ser ukene fremover trøtte og kjedelige ut? Gjør noe med det! Avtal noe med noen venner, gi deg selv en “treat” som en neglebehandling, eller gjør noe annet gøy!

3) Få frisk luft, bevegelse og sol!
Sollys, frisk luft og bevegelse er en kur mot det aller meste av små hverdagsplager. Man får lufte hodet, man får d-vitaminer, og man gir kroppen en skikkelig oppvekker. Dette kan være alt fra å gå seg en tur, til å dra på treningssenter eller å sette seg ute litt. Kombiner litt de tingene du liker, og prøv å krysse alle tre tingene av listen ila uken, gjerne flere ganger!

4) Legg frem klærne og lag matpakke dagen før!
Du kommer til å takke deg selv når morgenen kommer – når klærne ligger klare kan du jo alltid sove noen minutter ekstra. pakk evt også treningsbagg o.l på forhånd. Tid spart!

5) Finn glede i de små tingene.
Prøv bevisst å finne glede i de små tingene! For eksempel kan du si til deg selv : “Så fint vær det er i dag – deilig!” , eller “Dette var en skikkelig god kopp kaffe!”

6) Smil.
Jepp, ikke alle dager man føler for det, men smil og si hei til menneskene rundt deg, og du vil som regel få positivitet tilbake. Det koster ingenting å være hyggelig med de rundt deg, og jeg kan nesten garantere at du får mer tilbake enn du gir.

 

Og så er det lov å ha en trøtt start, være sliten, irritertv og what not. Men gjennom disse tipsene kan kanskje antall tunge dager eller timer reduseres. Jeg driver for øyeblikket å pakker ut og rydder litt hjemme sånn at det ser greit ut hjemme til uka, ettersom jeg aldri rekker noe sånn i ukedagene. Jeg blir ofte i litt dårlig humør om det er kaos hjemme, så dette er en lur forberedelse for meg! Kanskje du lignende hjelper på humøret ditt?

Har du et godt hverdagstips?

 

xoxo

SPENNENDE TIDER FREMOVER

God lørdag alle sammen! Det er riktignok noen uker siden jeg fylte 23, men i dag ble det familiefeiring for alle penga. Det er ikke så ofte jeg faktisk er hjemme i Haugesund, men vi fikk heldivis tid denne helgen. Bedre å feire sent enn aldri! Det ble servert alt mulig godt som dere ser på bildet under, i tillegg fikk at vi fikk besøk av masse familie, som alltid er super hyggelig!

Nå er jeg stappa mett og parkert på sofaen, og merker at jeg gru-gleder meg til vinterfeiren er over! Det er så vanvittig deilig å være hjemme, men jeg vet også at det er veldig deilig å komme inn i rutiner igjen. Dessuten er det så mye gøy som skjer fremover.

1) Jeg kan snart fortelle dere de hemmelighetene jeg driver å holder på, nemlig et par inngåtte samarbeid! Gleder meg max til å vise dere.

2) Jeg skal begynne å snappe fast for en snapvhat kanal som heter “Hverdagschat” noe jeg gleder meg veldig til! I tillegg snapper noen ganger i måneden på “Influencerne” på snapchat. Følg gjerne begge kontoene for å følge meg og mange andre fine frøkner!

3) Det nærmer seg årets neste konkurranser, og vi har hele 4 dager med konkurranser på en uke i mars! Det starter med en på hjemmebane i Lillestrøm 15.mars, etterfulgt av 3 dager med konkurranser i Italia litt senere uken etter. Gleder meg så sykt! Jeg tar dere selvsagt med på turen både her på bloggen og på begge snappene! Bli med på tur da vel!

Forresten, se den nydelige genseren mamma har strikket til meg på bildet over  – herlighet så fin!

Jeg skal nyte siste dag av ferien i morgen, og så er det på tide og reise tilbake til østlandet og hverdagen. Variasjon er tross alt det som gjør hverdagen interessant spør du meg! Hverdagen, jobb, dans og diverse gøy – here I come!

Instagram: @ronjaostensvik
Snapchat kontoer jeg snapper for: @hverdagschat @influenserne

Hvilke planer har du for resten av feburar + mars?

xoxo

VIL IKKE HA DÅRLIG SAMVITTIGHET

Som jeg fortalte dere i går har jeg tilbragt et par dager i Oslo denne uken, samt at jeg nå er hjemme i Haugesund en tur. Det er ingen tvil om at dagene mine stort sett går med til jobb og trening, og at det ikke blir så mye tid til annet i hverdagen. Dette er jo en livsstil jeg trives veldig godt med ettersom jeg trives godt i både jobbene mine og på trening. Men jeg skal innrømme at det i perioder blir ganske heftig. På toppen av alt studerer jeg, i tillegg til at jeg gjerne vil ha et sosialt liv og drive med divserse hobbyer og prosjekter!

Jeg må også si meg skyldig i å få skikkelig dårlig samvittighet om vi ikke trener på noen dager. Jeg føler alltid at jeg kunne gjort mer, trent mer, eller trent hardere. Noe som på en side ofte er sant, men på en annen side er en ting jeg må prøve å legge litt fra meg. Jeg har et såpass travelt liv at jeg tror det er viktig og ikke minst bra for meg å faktisk klare å legge vekk dansingen noen dager. Etter et par dager dansefri i en ferie her og der begynner det alltid å klø skikkelig i dansefoten og det blir desto morsommere å dra tilbake på trening! Så jeg pleier alltid å ta en liten ferie rundt jul, og sommer, samt at jeg prøver å legge inn en dag her og der når det passer seg. Trenger jo ikke være en hel dag fri heller, men bare at jeg f.eks tar meg tid til en kaffe med noen venninner før trening – det skal så lite til!

Det jeg vil er å ha overskudd til å ha 110% fokus på dansingen på trening, konkurranser og når jeg trenger å planlegge noe rundt det, men at jeg klarer å hente overskudd i hverdagen med å gjøre andre ting jeg liker! Sånn at jeg ikke kun gjør ting jeg “må” gjøre for å tjene penger til livets opphold, men også ting som gir meg ekstra boost, som kan være alt fra å ta det helt piano til å filme en video eller møte en venn! Dersom det kun går i jobb, stress, kjedelige to-do´s osv, blir det slitsomt å dra på trening fordi man allerede har brent opp energien.
Dager som den dere ser bilde av ovenfor, når man ikke har noe tidsskjema, bare tar dagen som den kommer, og ler og koser seg dagen lang – det er så viktig! Klart ikke noe man kan gjøre hver dag, men klart noe man burde gjøre en gang innimellom for å koble av, og stresse ned. Var garantert 100 ting på to-do listen min (som det alltid er) som jeg burde ha gjort, og det kan fort plage meg. Men om man klarer å ta en dag innimellom å bare glemme alt stresset for et øyeblikk, gir det i alle fall meg mer krefter og motivasjon på å gå løs på to-do listen dagen etter.

Her hjemme i Haugesund er det også 100 ting som venter på do-to listen, og jeg har startet dagene med å huke et par av, men for å så legge bort hele lista og gjøre noe gøy! Og apropos gøy, nå får jeg straks besøk av min barndomsvenninne Lisa, og så skal vi, Sverre og mamma kose oss med taco! Ingen fredag uten taco?

Denne uken har vært så bra for meg, og jeg har så godt av å stresse litt ned innimellom! Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme iblandt, og ta deg tid til å gjøre det du vil og ikke bare det du må! Takk meg senere.

Har du noen morsomme planer for helgen?

 

xoxo

DRO TILBAKE I TID

Hvis det er en ting jeg elsker å gjøre på fritiden så er det å gå på sightseeing. Gårsdagen gav oss et aldeles nydelig vær, og min kjære søster Marianne og jeg dro avgårde til Bygdøy folkemuseum for å oppleve fortiden. For dere som ikke har vært der er det en stor flott park med masse utstillinger fra mange forskjellige tidsrom, epoker og steder. Det er så mye kult der og det føles ut som man har reist tilbake i tid.

Altså hvor kult er ikke dette stedet? Vi koste oss i alle fall max og suste rundt på museumet i noen timer. Kunne liksom ikke bli mer perfekt ettersom vi hadde strålende sol, ingen tidsplan å overholde, og ingen andre enn oss selv å ta hensyn til. Godt er det da at vi begge er litt overinteressert i museum o.l  – så gøy!

Det er både tillagde “byer”, samt mer klassiske museum utstillinger. Men det at man fysisk kan vandre rundt ute i forskjellieg epoker gjør opplevelsen litt mer levende spør du meg. Definitivt et sted jeg gjerne drar tilbake til!

Jeg elsker å ha Marianne bare en togtur unna. Det er jo ikke så ofte jeg har tid til å tilbringe en hel dag i Oslo, men når det passer for oss begge er hun aldri vond å be! En helt super duper dag ble det i alle fall, og jeg gleder meg allerede til neste søster-date!

Nå har jeg faktisk kommet meg helt hjem til Haugesund, og her skal jeg bli ut uken. Både Sverre og jeg er hjemme og gleder oss til å ta noen dager ferie fra dagliglivet. Vi skal trene litt alternativt, men vi skal også slappe godt av, feire min 23 års dag med min familie, og gjøre litt forskjellig gøy.

Disse fine dagene hjemme startet med at vi landa i et skikkelig uvær og bel seriøst kliss gjennomvåte av å gå fra flyplassen til bilen! Jeg ble helt gjennomfrossen og hoppet rett i et varmt bad da jeg kom hjem (badekar er på ønskelisten hjemme!!). Nå fortsetter dagen med å besøke deler av familien i kveld, og så ruller nok dagene avgårde. Jeg deler selvfølgelig resten av vinterferien med dere, så det er bare å henge på de kommende dagene.

Hva er dine planer for resten av uken?

 

xoxo