ÅRETS SISTE REISEVLOGG – LITAUEN

Hei alle sammen – og på forhånd godt nyttår! Jeg er akuratt ferdig med å sminke meg til kveldens festligheter, og jeg skal egentlig bare pakke baggen så er jeg klar til å dra til vennegjengen vår og feire. Men før jeg logger av for kvelden vil jeg dele årets aller siste reisevlogg! Nemlig fra turen vår til Litauen med Jørgen og Anastasia i november. Husk å sette på HD kvalitet.

Og med dette ønsker jeg deg en super kveld og et riktig godt nyttår!

xoxo

OVER FOR DENNE GANG


Nå ser jeg riktignok ikke helt slik ut lenger, med tanke på at håret nå er over 40 cm kortere enn på bildene, men det blir nok noen #throwbacks fremover, som fra denne utrolig fine dagen her i Haugesund. Jeg bestilte meg en tur hjem på 10 dager denne julen, men de dagene har bare rast avgårde! Dette er faktisk den siste hele dagen min her, for i morgen ettermiddag settes kursen mot østlandet.

Jeg hater å reise herfra, men samtidig gleder jeg meg til å komme tilbake. Verste delen er jo det å si hade til alle her, og det å dra til flyplassen. Men når man har kommet frem så går det jo helt fint. Noen flere som har det sånn? Men nå er det snart på tide å komme tilbake i rutiner igjen, og ikke minst tilbake i full trening og konkurransesesong.


Det har vært fantastisk å komme hjem, slappe av og komme meg helt ovenpå igjen. Det er liksom ikke noe sted jeg slapper så godt av som her hjemme i Haugesund. Men med en god oppladning i boks så gleder jeg meg også til å komme i gang med vanlige rutiner igjen. Men det gjenstår fortsatt et par dager før vi begynner for fullt igjen – for eksempel nyttårsfeiring! Jeg skal feire sammen med min samboer Sverre, samt med en fin gjeng av våre felles venner, så det gleder jeg meg masse til!

Hva skal du på nyttårsaften?

 

xoxo

KLIPPET AV 40 CM

Der var de lange lokkene borte! Dette er som jeg nevte tidligere noe jeg har tenkt på lenge, men det er alltid litt skummelt uansett. Før jeg kliipet meg rakk håret meg nesten til korsryggen når det var vått, så jeg har faktisk klippet av ca 40 cm med hår!! Jepp, nesten en halv meter med hår er borte. Det er så sykt. Følelsen er jo så vanvittig annerledes, og det kommer nok til å ta litt tid før jeg kjenner meg igjen i speilet.


Dessuten er det mange vaner jeg garantert kommer til å gjøre lenge, som det å kaste håret bak skulderen, det blir ikke akuratt bliende bak skulderen lenger. Eller det å dra håret ut av genseren rett etter at man har tatt den på, nå er det jo allerede ute av genseren i det jeg har tatt den på.

Det er uvant, men jeg er også veldig fornøyd! Det er lett og deilig og jeg gleder meg til å teste ut litt frisyrer, og til å “bli kjent” med looken. Det jeg synes er veldig morsomt er alle reaksjonene : “Hvordan skal du klare å fikse dansehår nå?!?” Hmmm….det har jeg absolutt ikke tenkt over faktisk…. Joda, det har jeg så absolutt tatt med i betraktningen, så det skal jeg nok få til!

Nå skal jeg kose meg resten av kvelden å se “De urørlige” , og planlegge de siste to dagene mine her hjemme i Haugesund.

Hva skal du resten av romjulen?

xoxo

JULELUNSJ, FRISØR OG STAR WARS

Dette har mildt sagt vært en innholdrik dag! Jeg startet dagen med å sove litt frempå før det bar avgårde på super hyggelig julelunsj hos ei venninne, Karoline. Vi ble faktisk født på samme sykehus med en dag mellom, samt at våre mødre allerede kjente hverandre, så vi har faktisk kjent hverandre så godt som hele livet. Vi fikk deilig mat, og koste oss med hyggelige samtaler hele gjengen. Ingen bedre måte å starte dagen i dag på. Og altså, se på de evig søte bord dekorasjonene under!

Etter det dro jeg avgårde til et sted jeg har tenkt lenge på å dra til…nemlig til…frisøren! Fy flate som jeg har tenkt på dette – lenge. Jeg elsker å ha langt hår, men i det siste har det blitt så langt at det blir for mye å sette opp, pluss at det går typ en eller to dager før jeg føler det ser tungt å livløst ut, og derav går med det i flette/hestehale hele tiden. Jeg var klar for noe nytt!

Men hår er en svært viktig del av hele identiten for min del, så jeg var altså såååå nærvøs. Hvor mye skal jeg klippe? Kommer jeg til å bli fornøyd? Tror jeg hadde 150 i puls da jeg gikk inn til frisøren, men da hun hadde klippet bort fletta mi ble jeg bare skikkelig gira! Jeg har altså ikke langt hår lenger! Jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenge, men skal prøve å få tatt noen bilder når det er lyst i morgen. Stor forandring, men jeg synes det er utrolig deilig! Forandring fryder! I mellomtiden slenger jeg med et bilde av hvordan håret var før jeg klippet det:

Og med den nye frisyren i boks dro jeg sammen med pappa og to av mine lillebrødre på den nye “Star Wars” filmen. Jeg elsker “Star Wars” filmene, og den siste filmen skuffet ikke! Så hvis du også en en Sci Fi entusiast anbefaler jeg deg å ta turen innom nærmeste kino.

Hva tenker du? Forandring…..?

xoxo

 

 

REISEVLOGG – DUBAI

Jeg har gledet meg sånn til å dele denne vloggen med dere! Så her er den endelig, vloggen fra vår fantastiske tur til Dubai. Vi hadde en helt utrolig fin opplevelse som turister der, så jeg håper dere får et lite innblikk gjennom denne vloggen. Husk å sette på HS kvalitet for best mulig opplevelse av vloggen!

 

Har du vært i Dubai? I så fall hvordan var din opplevelse der?

Ønsker deg en super kveld videre,

xoxo

 

VÅR JULEFEIRING

Nok en flott julefeiring er over, og som dere ser på bildene var alle ungene samlet, og vi hadde en superfin kveld. Fantastisk mat, flotte gaver, spill, lek og fine samtaler. Jeg er personlig en som elsker jul og det den betyr for meg, men det er også en tid for å samles, en tid for å minnes, for ettertanke og for å sette litt ekstra fokus på det som er viktig, og ta det med seg videre inn i et nytt år. 

Jeg skal bruke romjulen til å lage ferdig de to siste vloggene fra 2019, planlegge 2020, både i form av jobb, trening og konkurranser, dessuten har jeg lyst å sette meg noen nye mål. Mer om dette litt senere.
Enda en ting jeg har veldig lyst er å høre mer fra dere – hva ønsker dere mer av her på bloggen? Hvis du har noen ønsker så setter jeg uendelig pris på en melding, kommentar eller lignende med DITT ønske.

I mellomtiden håper jeg bare at du hadde en fantastisk julefeiring, og at du koser deg nå i romjulen. Jeg tar ikke ferie herfra, så heng på gjennom romjulen for flere oppdateringer.

Ha en fin kveld videre, ta vare på hverandre,

xoxo

LILLE JULEAFTEN

Håper juleroen begynner å senke seg hos alle dere fine der ute. Det har den i alle fall gjort her hos oss. Vi har hatt vår første julefeiring i dag, så vi har hatt besøk og kost oss med fantastisk kalkun middag, åpnet gaver fra hverandre og bare kost oss. For meg betyr jul familietid, og det blir ikke skikkelig jul før jeg er hjemme i Haugesund med dem.

Nå har gjestene dratt hjem, og juleroen har inntatt stuen. Kvelden før kvelden sendes på TV, og vi har hoppet inn i koseklærne. Jeg synes det er en så fin tid, og en tid der folk blir litt mer opptatt av hverandre. Jeg håper at julen for deg betyr kjærlighet, og at du kanskje tar deg en ekstra kikk rundt og inkluderer dem rundt deg.

Jeg skal i alle fall bruke julen på å tilbringe tid med venner og familie jeg ikke ser så ofte. Og i morgen blir det feiring med pappas side av familien, noe jeg også ser veldig frem til. Men før det, skal det soves frempå i morgen, og så skal jeg benke med i sofaen med lillebror å se på de koslige juleprogrammene, spesielt “Tre nøtter til Askepott”!

Hvilke tradisjoner har du på julaften?

xoxo

SØSKENKJÆRLIGHET


Dag to i Haugesund byr ikke på snø, men det byr på fantastiske utsikter nede ved havet. Jeg fikk med meg mamma og selveste lillebror ned for å ta noen bilder. Morsomt å tenke på hvordan ting endrer seg i løpet av årene, da jeg var liten ble jeg jo så lei av at lillebror skulle følge etter meg overalt og alltid skulle være med meg og venninnene mine, men nå er det jeg som maser på Robin om å tilbringe tid med meg! 

Disse ungdommene er jo så travle og er jo både her og der med vennene sine, så når Robin tar seg tid til å henge med storesøster blir jeg super happy, som dere tydelig kan se under.

Dagen har vært rolig og fin, og jeg har kun kost meg med mamma, Robin samt tante, onkler og mormor på besøk. Jeg er veldig familiekjær, så familiebesøk er en veldig naturlig og viktig del av ethvert Haugesunds-besøk!

I morgen starter feiringen av julen for fullt, ettersom vi har skilte foreldre feirer vi lille juleaften med en og julaften med den andre, så vi får dobbel feiring! Det betyr to dager med fantastisk selskap, koselig familiebesøk, diverse gaveutveksling og kos. Jula er virkelig en av mine favoritter av feiringer. Den bringer folk sammen, og den er personlig en veldig lykkelig tid for meg. En tid jeg får være hjemme og bare kose meg og gjøre det jeg har lyst til!

Jeg skal være litt sporty i morgen å få inn en liten treningsøkt, men så går resten av dagen med til kos!

Hvilke tradisjoner har dere i jula?
xoxo

HJEM TIL JUL

Der var juleferien i gang! Jeg har hatt noen herlige dager hjemme på østlandet med både julebord med danseklubben, med jentene mine, og julelunsj med jobben min. Jeg føler meg så heldig som har så mange fantastiske arenaer med så mange fantastisk flotte mennesker. Det har vært noen litt tøffe uker i det siste, så det å avslutte disse travle tider med folk jeg er glad i, har gitt meg skikkelig julero. Under ser dere et bilde fra middag med mine gode venninner, Sunniva, Abigail, Tiril, og Malin. De ble jeg kjent med på vidergående, og jeg er sååå glad for at vi fortsatt har så tett kontakt, til tross for at vi er spredt både landet og verden rundt.

Denne middagen, samt julelunsjen med jobben var definitivt to høydepunkt i desember. På julelunsjen med jobben spiste vi deilig mat, avslørte “hemmelig nissevenn” og fikk diverse overraskelser. Jeg digger å ha “hemmelig nissevenn”, og jeg fikk æren av å være rektors hemmelige nissevenn, men kanskje det morsomste var at han også var min! Det er jo bare helt tilfeldig hvem man trekker, så det var morsomt.

Jeg føler meg så heldig, som får jobbe et sted der det er et så godt arbeidsmiljø. Der man blir kjent med mennesker man virkelig blir glade i. Om noen fra min kjære arbeidsplass leser – dere er fantastiske!!! Jeg har jobbet mange steder, og aldri har jeg trivdes så godt som der jeg jobber nå!

 

Jeg gleder meg til å starte igjen til våren med sånne kollegaer, men først skal det bli deilig med en liten ferie. Jeg er nå hjemme i min kjære hjemby, Haugesund. Jeg har allerede hatt en herlig dag her der jeg har truffet en herlig venninne, Hedda, møtt litt familie, og nå skal jeg i bursdagsfest til min forrige dansepartner, Haakon! Det blir super hyggelig, og så skal jeg bare skifte å dra avgårde.

Hvor feirer du jul i år?

xoxo

 

 

ALDRI OPPLEVD LIGNENDE

Vår tur til ørkenen var helt magisk. Vi kjørte 3 mil i sanden, og det var en helt unik opplevelse! Guiden vår fortalte at sanden vanligvis var helt uten spor, men siden det faktisk hadde regnet natten før så forble sporene i sanden litt lenger. Han fortalte at det regner sånn ca 25-30 ganger i løpet av et år (hvor sykt er ikke det), men vi opplevde faktisk at det regna 2 ganger mens var der. Ikke at det ødela noe akuratt! Det var uansett 25 grader og herlig vær spør du meg.

Jeg var litt småstressa for å ta av skoa, men når guiden vår sier at han, på sine 7 år som safari guide, ikke hadde sett noen farlige dyr i sanden, så tok jeg sjansen! Sanden var altså så fantastisk….Kunne ikke vært mykere om man hadde silt den selv. Og dessuten var temperaturen herlig!

Det var ikke akurattt mye julestemning å sanke i ørkenen, men en helt spesiell opplevelse… Jeg ble faktisk nesten litt rørt, fordi det var noe jeg virkelig ikke jeg trodde ejg skulle få oppleve. Hele turen til Dubai var jo en stor avgjørelse i seg selv, så det at vi faktisk fikk tid og mulighet til å opplevele både storby og den totalt øde delen av Dubai var så kult. Vi snakker store kontraster!

Det å dra på en sånn tur er noe jeg har sååå lyst å gjøre igjen! Jeg har lyst å dra på en tur til Dubai flere ganger, og sette av flere dager til sightseeing. Det er tross alt så mye mer igjen å oppleve der, som marina området, palmen, kule sentere, og generelt så mange kule severdigheter.

Men nå er det slettes ikke sand mellom tærne, men snarere snø og is! Jeg skal pakke baggen og dra vest i morgen, nemlig hjem til min kjære hjemby, Haugesund!

Hvor skal du feire jula i år?

xoxo