TRAVEL REVIEW – CENTO (Bologna)

Jeg tenkte jeg skulle gi dere noen tanker, tips og vurderinger fra turen vi hadde til Italia nettopp!

Hotell: Residence White Palace.
Det som var positivt var at hotellet lå ganske nærme hallen, og vi hadde stort rom!
Men det var også en del negativt, som at vi hadde maur på rommet…at det var bittesmå dusjer med veldig dårlig trykk, og dessuten var det veldig dyrt…

Flytur.
Vi fløy KLM, prisene for billettene var helt OK, men dersom vi ville ha sende bagasje kostet dette svimlende 800 kr for en koffert, en vei! Så det ble bare håndbagasje gitt!

Området.
Hmmm, helt OK. Et supermarked, og koselige gater, men ganske kjedelig ettersom et meste var stengt hele dagen.. Men det som var fint var at det alltid var en eller annen is-shappe som var åpen haha. Vi endte opp med å kjøpe is før middag to ganger haha, siden alt var stengt når vi skulle spise. Vi endte opp med pizza på hotellet nesten hver kveld lol, ettersom det var det eneste de solgte der… Man kan trygt si jeg ble ganske lei pizza!!

 

Mat

Pizza, pizza, pasta, pizza, hjelpe meg, haha. Tja… god italiensk pizza! Men veeeldig kjedelig 3 dager på rad.
Det blir som regel sånn at vi spiser ganske lite på konkurransedager, så det ble for det meste energibarer/banan/vann ila dagen, og så denne pizzaen på hotellet om kvelden. Og i området følte jeg alt var stengt uansett når vi var ute, så vanskelig å få tak i noe annet. Så: God pizza, lite utvalg!

Vi hadde til tross for det ene og det andre en sykt fin tur! Men sånn forutenom at hotellet lå nærme hallen, ville jeg ikke bodd der!
Dessuten et kjedelig område som turist, da er det mye bedre å bo nærmere Bologna! Men skal du danse “TheStarChampionship”, så er det jo praktisk å bo så nærme som mulig..

 

Håper dette gav deg litt info om Cento, Italia!

 

Nå er det leggetid for meg, mange innlegg på vei til dere!

xoxo

TRAVEL VLOG #10 – BOLOGNA (in english)

 

Husk å ta på HD kvalitet!

Hva skjer!?! TO vlogger på EI uke – wohooo! Har vært syk denne uken (som er noe møkk!) men på den positive siden fikk jeg redigert ferdig begge vloggene!

 

For en tur! Så mye moro, så mange gode venner…Håper dere liker vloggen så mye som jeg gjør!! Og hvis du liker den, abonner på kanalen min , og gi videoen ei litta “like”, så blir jeg veldig glad!

 

Enjoy!

 

xoxo

 

TRAVEL VLOG #9 – GOTHENBURG

 

Husk å sette på HD kvalitet!

 

Her kommer vloggen vår fra Gøteborg! Vi hadde en såååå hyggelig tur til Sverige sammen med vennene våre Jørgen og Anastasia. Dette var for det første årets første konkurransen for oss, men også vår første konkurranse siden Sverre ble skadet i november! Den gikk jo ikke heeelt som planlagt kan man si, men det var likevel en veldig fint tur.

 

Håper dere liker vloggen!

 

Husk å abonnere på kanalen min på Youtube, og hvis du liker vloggen setter jeg superstor pris på om du gir videoen en like!

 

xoxo

WORLD OPEN STANDARD

Reklame | Nemus Lillestrøm

I går var det “World Open Standard” som sto på agendaen! Det var over 230 par påmeldt , så det var veldig mange dansere der! Vi dansa 3 runder og ble nr 81. Resultatet var så som så, men vi er veldig fornøyd med egen innsats og med dansingen! Så da kan vi ikke gjøre noe mer, og derfor er vi ganske fornøyde. Looken min ser dere over!

 

Og så vil jeg bare kjapt skrive litt opp oppkjøringen. Som dere kanskje har fått med dere var jeg skikkelig uheldig forrige helg, og nakke/skulderpartiet mitt fikk seg en skikkelig trøkk og jeg fikk nesten ikke snudd på nakken. Dette skjedde jo PÅ en konkurranse og 3 dager før en ny en, så det var jo heelt krise… Men takket være Nemus gikk det faktisk bra med nakken min på konkurransen i Italia!! Skal ikke si at det var 110% bra, men jeg kunne snu ganske mye på hodet før det gjorde vondt, og takket være behandling og tips fra nemus, kunne jeg danse 2 dager med konkurranse, til sammen 6 runder, uten at jeg hadde voldsomme smerter som forrige helg. Dessuten visste jeg at det ikke var farlig, og det hjelper sykt mye! Kiropraktoren min Roger ga meg i tillegg til behandling, gode tips både i forhold til det fysiske, men ikke minst også for det psykiske. Det hjalp meg så sinnsykt mye!!! Det føltes ganske håpløst forrige lørdag, søndag og mandag. Men på kun 2 dager ble jeg faktisk klar til konkurranse igjen – så tusen tusen takk til Roger hos Nemus Lillestrøm! 

En fin tur, en fin konkurranse, og vi gleder oss til flere fremover! Godt å være i gang, og satser på bedre oppkjøringer fremover hehe!

 

xoxo

BOLOGNA – RISING STAR

På onsdag dro vi avgårde til Bologna, og i går dansa vi Rising Star standard! Vi starta å danse klokka 8 på morgenen, så jeg fiksa håret kvelden før, og var oppe klokka 5 for å sminke meg. Det er alt for tidlig haha…elsker å sove, og hater å stå opp tidlig, så det passa meg veldig dårlig haha! Men men, det gikk fint og jeg rakk sånn ca det jeg planla. Over ser dere min look.

Men jeg var også så heldig at jeg fikk fikse 3 andre jenter! På min instagram @made.by.ronjaostensvik kan dere se alle “looks” som jeg laga! Noen bilder fra Instagram under:

Det var 79 par som danset, og etter tre runder med dans røk vi ut og endte på 20.plass. Vi må ærlig innrømme at vi ikke var fornøyde med det resultatet, men samtidig var det en veldig fin konkurranse og det føles bra å være tilbake i gamet. Så vi tar med oss godfølelsen til konkurransen i morgen!

Som dere ser på bildene over var vi i ganske godt humør uansett. Vi har tross alt ikke konkurrert på nesten 4 mnd! (før forrige helg), så nå er det bare å ta med seg lærdommen fra gårdagens konkurranse videre!

 

Mer fra turen kommer snart!

xoxo

COMPETITION LOOK & TAUGHTS

Reklame | Nemus Lillestrøm

Her kommer det litt bilder fra lørdagens look. Det er jo sååå lenge siden jeg har fiksa meg til konkurranse, så det gleda jeg meg skikkelig til! Jeg klarte selvfølgelig å forsåve meg haha, så jeg fikk ikke like god tid som jeg hadde ønsket, men men jeg ble egentlig ganske fornøyd med looken likevel, men glemte seeeelvsagt å ta bilder FØR jeg dansa…#HappensEverytime! Men men, litt naturlig glow kan ikke skade. #Sweaty

Og når det gjelder hår valgte jeg en veldig enkel, klassisk look, med midtskill og dott i nakken. Jeg pleier egentlig ikke å like det på meg selv, men synes det ble ganske fint når jeg fikk dekorert litt med stener foran. Dessuten liker jeg å variere litt.     

Jeg klarte tydeligvis ikke å ta så mye som en selfie med Sverre haha, han er litt sånn ikke i bilde-mood når konkurransen pågår, men heldigvis var Jørgen med på noen koselige bilder!

Men så til noen tanker rundt selve konkurransen og dansingen. Først og fremst – svenskene kan arrangere konkurranser! Dette var egentlig ikke en stor konkurranse, men det var så mange klasser, par og publikum. Dessuten var det fint gulv og bra med lys o.l. Så her reiser vi mer enn gjerne igjen!

Når det kommer til dansingen, var det spennende å komme seg tilbake på konkurransegulvet! Vi har ikke konkurrert siden VM i november pga skaden Sverre pådro seg. Nervene var faktisk ikke så ille, og vi gledet oss mye. Første runde gikk greit, men så, i finalen så skjedde det noe sååå rart. Vi danse en solo slowfox, og begynte på waltzen, men midt i waltz klarte jeg plutselig ikke å snu hodet til høyre….altså hva!?!

Da ble jeg bare sånn…”hva…skjer…nå!?” Det føltes ut som den låste seg totalt, og det var såååå vondt å snu hodet. Så jeg dansa resten av runden nesten uten å snu hodet til høyre…det var mildt sagt fælt… Nr 1: Au!! Nr 2: man snur hodet…mye! Så det å ikke snu det funker jo rett og slett ikke..

Etter finalen i standard måtte vi trekke oss fra latinen…det gikk ikke over…ingen smertestillende hjalp.. geez… Ble ganske paranoid der og da, spesielt ettersom jeg ble påkjørt for en stund siden, så det var bare å bestille time hos Nemus ASAP, å få sjekket det opp fort. Det har jeg heldigvis fått gjort nå, og SHOUTOUT til Roger på Nemus Lillestrøm. Han visste jeg skulle reise igjen denne uken og har fått nakken min brukbar igjen! Det som mest sannsynlig skjedde var at jeg fikk en liten strekk i første runde, og etter den ble kald, og så skulle i gang igjen gikk musklene i spasme… yay. Kan skje anyone…og det kjentes ut som om jeg hadde sovet skikkelig galt i sånn, en uke haha. Og alle som har gjort det, vet at det er en grusom følelse å ikke klare å snu på hodet!. Uansett. Jeg har fått sååå god behandling og ikke minst veiledning fra nemus. Det å vite at det ikke er farlig, og hvordan jeg skal få det bedre så fort som mulig gjør meg så mye roligere! Takk, takk, takk, takk til Nemus!!! Jeg reiser jo til Italia allerede i morgen, så hjelpen fra dem er den eneste grunnen til at jeg blir klar til å konkurrere igjen så fort.

Vi endte på 2.plass, og selv om vi skal innrømme at vi gikk for å vinne må vi bare si oss fornøyd med 2.plass ettersom kroppen ikke spillte helt på lag! Så, grattis til de som vant!

Nå skal jeg pakke ferdig til avreisen i morgen!

xoxo

COMPETITION PREPERATIONS

Reklame | Kolokrem

 

Før konkurranser er det litt av hvert som må gjøres! Jeg liker å få unnagjort mest mulig dagen før konkurransen sånn at jeg får minst mulig å gjøre tidlig på morgenen haha, sånn at jeg kan sove så lenge som mulig! På fredag fikk jeg unnagjort ganske mye faktisk! Jeg fikset håret ferdig, jeg la et lag med selvbruning, og jeg farget øyenbryna mine.

Jeg har heeelt lyse øyenbryn, og det er ikke noe jeg er veldig fan av haha. Det er ikke noe jeg bryr meg så mye om til vanlig, men det å ha mørke hår i øyenbryna gjør det mye lettere å fikse dem når jeg vil ha dem markerte, f.eks på konkurranse. Denne gangen hadde jeg med meg Kolokrem sånn at jeg kunne farge dem kvelden før, og det gjorde jobben min sååå mye lettere lørdag morgen!

Det som dessuten er så digg med å farge bryna før konkurranse, er at jeg “har bryn” tiden etter også! Herlig å ta av sminken uten at bryna forsvinner også!

Dessuten bruker jeg nesten aldri sminke til vanlig, men jeg foretrekker å ha mørke bryn ettersom jeg er mørk i håret også (hvorfor jeg har mørkt hår og lyse bryn/vipper fra naturens side er jo et lite mysterium i seg selv). Så jeg kommer definitivt til å bruke kolokrem fremover for å føle meg litt ekstra fresh i hverdagen! Jeg fikk også en pakke med farge til vipper, så den skal jeg prøve ut litt senere.

 

En siste liten forbredelse før v i dro til hallen var en stor og god frokost! Skal innrømme at jeg sjeldent spiser så mye til frokost, men jeg prøver alltid å spise litt ekstra på konkurranse-dager.

I morgen kommer det noen bilder og tanker fra selve konkurransen!

 

God natt!

 

xoxo

 

ROADTRIP TO GOTHENBURG

På fredag kjørte vi til Gøteborg sammen med våre gode venner Anastasia og Jørgen. Jeg hadde mekka sammen en roadtrip liste på spotify, og skjært opp frisk frukt og grønt, så vi var “all set”!
Vi hadde en super koslig tur ned, hvor vi sang høyt, prata og koste oss. Vi stoppa også en tur innom Nordby for å shoppe litt småtterier. Det kan dere se på vloggen som kommer fra turen senere!

Da vi kom frem gikk vi rett for å spise, og hadde denne mini “photoshooten” haha, så gøy!  Vi spiste Italiensk, og det var digg! Min carbonara ser dere under:

Elsker virkelig å dra på tur med så herlige folk, gjør hele opplevelsen mye bedre!! Så shoutout til kule Anastasia og Jørgen!

Mer om helgens konkurranse veldig vedlig snart!!

xoxo

WEEK 10

Reklame | InkBox. BliVakker.

 

Uke 10 er ved sin ende, og det er på tide med en liten oppsummering!

Ukens opptur:
Dette har vært en uke med mange oppturer! Så her er det bare å ramse opp:
-Tirsdag: Jeg fikk være modell for min utrolig flinke søster! Hun sminket meg og jeg ble sååå fornøyd. Se bilder under for å se hvordan det ble!
-Etter jeg var modell dro vi sammen på en resturant for å spise – super koslig med litt søster tid.
-I dag var det Østlandsserie, og en av mine elever Martha hadde sin første konkurranse, og jeg var med som lånepartner. Hun var så flink! #StoltTrener


Photo & makeup by Marianne Kallevåg.

Foto fra dagens konkurranse.

Uken nyhet:
Jeg er så heldig at jeg har blitt ambassadør for både InkBox og BliVakker! Som dere ser på et av bildene under delte jeg nylig en rabattkode hos Inbox. Den har desverre gått ut men du kan bruke koden min “BB5W5Q1M” frem til 13.mars for å få 10% av kjøpet ditt – woho! Følg med, spesielt på Instagram/Instastory, så skal jeg dele mer med dere fremover!


Photos from my date with my sister. A discount code from Inkbox (read furter up for a new one). A snap of Sverre and I, look closely haha.

Ukens nedtur:
Det må rett og slett være at vi var litt pjuske på lørdag og ikke fikk trena da eller i dag pga konkurransen.. Kjipt å gå glipp av to dager med trening…

Ukens trening:
Vi har fått danset alle dager utenom lørdag og søndag, og kroppen har for det meste respondert veldig bra, så det er deilig! Vi har også hatt styrke og noen finaler.


Photos by Jørgen Averstad.


Photos by Sverre Fjellstad.


On the photo: Pola, with hair and makeup by me.

Alt i alt en skikkelig fin uke med forskjellige fine utfordringer, og mye lærdom! Nå trer vi inn i en ny uke som blir siste uken med oppkjøring for vår første konkurranse siden november – spennende!

xoxo

 

#HAIRBYRONJA

I morgen er det Østlandsserie og jeg har vært så heldig å få fikse noen flotte jenter på håret! Alle bildene nedenfor er ritkignok ikke gjort i dag, men alle er gjort den siste perioden.

Jeg synes det er sååå gøy å fikse dansehår, og lærer noe nytt hele tiden. Hun ene jeg fikset i dag har faktisk veldig kort hår! Vi snakker over skuldrene, og såvidt i en hestehale. Og det er jo veldig vanskelig, ettersom man omtrent ikke har noe lengde å jobbe med, men jeg fikk faktisk klart å trylle frem en dott – woho! Gøy med litt ny lærdom!

Nå er jeg på plass i Lier for konkurransen i morgen. Vi skal desverre ikke konkurrere selv, men jeg skal være med min elev Martha som lånepartner, Sverre skal styre musikken og jeg skal også gjøre litt sminke på morgenen! Så nå bør jeg snart komme meg i seng ettersom jeg skal opp rundt klokken 7:30!

God natt!

xoxo