HOME

Det var så deilig å være hjemme i helgen! Alltid herlig å koble litt ut og slippe hverdagens stress. I tillegg fikk jeg treffe flere av vennene mine og deler av familien. Med meg hjem fikk jeg også masse fint mamma hadde laget, som dere kan se på bildene over. 
Apropos helgen – så dere på VM i ski? Kjære vene, jeg satt klistret til skjermen i alle rennene og fikk jo helt hetta der jeg satt å så på disse nordmennene som brakk stavene etc, haha. De er så vanvittig flinke og jeg så sykt respekt for de idrettsutøverne, men gud så uheldige de skulle være- det er så fort gjort… vanvittig kjipt, men sånn er det. Får håpe de ikke tenker over det alt for lenge.
Utenom ski ble jeg sittende å se på serien “Stranger things”, og den var så spennende at jeg så 5 episoder på en kveld…tihi! #innevær

 

I dag har vi hatt en helg vanlig mandag, jobb etterfulgt av en ettermiddag i studio med privattime, kurs og fellestrening. På @legactions ligger det nå en video fra dagens trening. Det var en ganske god dag på trening til tross for at kroppen kjennes vond, hehe. Tror jeg skal en tur til kiropraktoren snart gitt! 

 

Har du noen tips til en stiv og vond kropp?

xoxo

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

It was so nice to be home this weekend. I got to meet up with some friends and family and just relax. And as you can see on the pictures above, I got a lot of nice handmade things with me.  I was stuck in front of the television every time is was skiing on, and in addition to that I started watching a series called “Stranger things.” Best thing ever on a rainy and windy day!

Today I´ve had a very ordinary but nice monday. First work, then private lesson, teaching kids, and group lesson. There is a video of us dancing on @legactions now! Besides a quite painful body the training was quite good! Think I´ll go to the chiropractor tomorrow…I need it haha. 

Do you have any tips for an acing body?

xoxo

SUNNY DAY

                                                          

Det var så nydelig vær denne dagen, så mye sol at jeg ikke klarte å holde øynene oppe, derfor ser jeg ikke opp på et eneste bilde fra shooten haha! Men jeg klager da absolutt ikke over strålende sol, det var deilig å ta bilder i det fine vinterværet. Apropos strålende vær, det var det virkelig her i Haugesund i går, og jeg hadde store planer om å gå ut på tur, samt ta litt bilder i dag…i stedet sitter jeg inne og ser ut på regn og kuling… Men men, det er aldri så ille at det ikke er godt for noe! Jeg koser meg inne sammen med ei av bestevenninnene mine, Siri, som også er hjemme på vinterferie. Vi sitter å ser på VM i ski, det er jo så spennende. Jeg kan jo absolutt ikke stå på ski selv, men å se det på TV når Norge er så gode er jo helt toppers! Resten av dagen blir nok tilbragt med Siri, så får vi se hva vi finner på etter vi har sett dagens skirenn. 

 

Sitter dere også klistret til skjermen når det er ski VM?

 

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————

It was such a nice weather when we took these photos. It was so much sun that I could not keep my eyes open! But I won´t complain about the sun, because it was really lovely outside. Speaking of nice weather, we had such a nice day here In Haugesund yesterday, with lovely weather. I was planning to go for a long walk and take photos outside…but instead I´m stuck inside because of a little storm outside. Oh well, I still have a nice day, because one of my best friends, Siri is home too, so we are enjoying some skiing on TV – so exiting!

Are you watching the skiing world championship?

xoxo
 

COMING SOON // SNEAKPEAK

PHOTO BY SVERRE FJELLSTAD // SNEAKPEAK // COMING SOON

For øyeblikket sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme hos mamma i Haugesund. Jeg har allerede vert en tur hos mormor, hvor jeg fikk noe av det beste jeg vet – lapskaus! Jeg spiste intet mer enn 4 porsjoner haha! Men til mitt forsvar hadde jeg ikke spist siden klokken 12 og trent mange timer etter det, og dessuten er det bare så vanvittig godt, hehe. Nå skal jeg kose litt med hunden Timon før det rett og slett er leggetid!

xoxo

———————————————————————————————————————————————————————

At the moment I am chilling at home in Haugesund! I have been a trip to my grandma´s house, were I got go eat one of my favourite dishes – a kind of stew we call “lapskaus” – with lots of vegetables, potatoes, and meat. I ate four plates! But to be fair I haven´t eaten since 12, and I´ve been training a lot today..also it+s just too good to stop! Now I will keep cuddling with Timon the dog, before I go to bed!

xoxo


Her ser dere blogge-samarbeidspartner i kveld! // My co-blogger tonight!

 

ALL BLACK // LATIN LEGS

Da jeg kom på trening i dag hadde også Selma på seg ankelvarmerne sine fra @handmadebyrandi ! For det første var det iskaldt i studio i dag, så de var veldig gode å ha på, for det andre følte vi oss veldig matching i dag, helt svarte og like ankelvarmere. Derfor måtte vi selvfølgelig ta litt bilder!

Vi var i studio fra 2 til 6, men en pause i midten, der Sverre underviste et yngre par. Vi fikk trena både standard og latin, så det var en lang, men ganske effektiv dag i studio. Det er veldig deilig å ha vinterferie, så mye bedre tid til alt mulig, hehe. Selv om jeg er veldig glad i rutiner også. Jeg skal uansett prøve å utnytte resten av ferien så godt som mulig å få inn gode treningsøkter, samt sette av litt tid til å gjøre ting jeg ellers ikke har mye tid til, som å lese, brodere og lage henna!

 I dag fant jeg forresten noen videoer av oss fra konkurransen som var i Danmark forrige helg. Det ligger nå en liten snutt på instagrammen vår – @legactions. Så hvis du vil se litt tango kan du stikke innom der! 

 

I morgen skal jeg faktisk en tur hjem til Haugesund! Så jeg må pakke litt i kveld, slik at jeg er klar til å dra etter trening i morgen. 

Hva heter du på instagram?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

When I arrived at LSK today, Selma was wearing her ankle warmers from @handmadebyrandi !  First of all it was really cold in the studio, so they were really really nice and warm to wear. Secondly Selma and I were very matching today haha, all black, and with the same ankle warmers. Of course we had to take some photos! 
We were in the studio from 2 to 6, with a break between latin and ballroom. So it was a quite long, but nice day in the studio.But this is what I really like about holidays, you have so much more time! Time do dance more, workout more, and do thing you usually don´t have time to do, such as henna and reading!

Tomorrow we have a couple of hours of trying before I go home to Haugesund for the weekend! I am granting myself some real holiday, to visit my friends and family. 

What is your instagram name?

xoxo

 

 

HANDMADE BY RANDI

Min mamma er så vanvittig flink til å strikke! I tillegg er jeg veldig glad i å designe diverse ting, derfor har jeg startet opp en instagram konto til meg og henne sammen der vi legger ut bilder av ting mamma lager, både ting jeg har designet og ikke. Jeg elsker hjemmelaga tilbehør osv, og bor i sokkene og tøflene som jeg har fått strikket til meg. I tillegg har jeg en dokke, lignende den dere ser over, samt diverse andre flotte ting mamma har laget til meg. 

Hvis du også liker hjemmelaga ting og tang må du gjerne følge oss på instagram! @handmadebyrandi

xoxo
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

My mum is so good at knitting! In addidion to that, I like to design, so we started up an instagram account together where we post things my mum makes. Both things I´ve designed and not. I love handmade accessories and things. I really couldn’t be without my united socks ad slippers for example.  If you also like handmade things, feel free to follow us on instagram! @handmadebyrandi 

xoxo

HAIR BY ME

                                              

Jeg har lenge hatt lyst å begynne å fiske litt hår, men har ikke hatt trening på så mange andre enn meg selv. Derfor avtalte jeg med fine Selma, at jeg skulle fikse håret hennes til konkurransen, slik at jeg skulle få øve! Jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet, spesielt ettersom jeg ikke har laget på lyst hår før. (Det er faktisk ganske stor forskjell!) 

Jeg trenger fortsatt øvelse, så til alle dansere: I en periode fremover fikser jeg hår for 100 kr mot at dere har med dere de produktene/tingene som trengs! Bare å ta kontakt litt i forkant av en konkurranse og avtale. Jeg fikser også gel-lakk negler (uten forlengelse) for 75,-. Send meg enten en melding på facebook, sms eller mail [email protected]!

xoxo

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

I´ve been wanting to fix dance hair for quite some time, but first I need some practice on others than myself! This weekend I fixed Selma´s hair, and I must say it turned out quite well for being the first time I fixed blond hair. (It´s actually quite different) I still need practice , so a message to all dancers : I will fix hair for 12 euros (100kr) if you have all the things you need! I can also make gel-lack nails for 8 euros (75 kr)!  Send me a Facebook message, or an email at [email protected] !

xoxo

COPENHAGEN OPEN // DAY 2 & 3 & 4


        Thanks a lot to Peter Kasbergen for this photo!!
              Check out his Facebook page
HERE

 

De to bildene over er riktig nok fra dag 2, altså den første dagen med konkurranse, men jeg har ikke funnet noen bilder av oss fra de andre dagene enda. Den dagen danset vi rising star latin og vi hadde det virkelig veldig gøy på gulvet! Vi endte på en 17 plass av 41 par, så det var jo ikke ille, men vi hadde virkelig håpet på å være i semifinalen, der 14 par kom inn…so close, yet so far hehe! 

Dag 3 danset vi World Open Standard, men desverre var det en av de dagene hvor man føler at man ikke får til noe ting sammen og at alt går rett vest… Etter første runde måtte vi, ikke overraskende, danse “redance” som på en måte er en ny sjanse til å komme seg til neste runde for de parene som ikke kom seg dit direkte. Vi klarte heldigvis og jobbe oss gjennom både smerte og uenigheter og fikk danset oss inn i neste runde! Der fikk enda en sjanse til å forbedre oss, og vi følte selv at den siste runden var den beste. Selvsagt føles det ofte verre ut enn det ser ut, men det er virkelig ikke noe morsomt å konkurrere når man føler alt ser helt krise ut.. Heldigvis klarte vi som sagt å snu det om til siste runden og kunne ta kvelden uten å være helt i kjelleren. Vi endte på plass nummer 36 av 66 par.

 

Siste dagen, i går, danset vi World Open Latin og havnet i redance. Men i så godt selskap forventet vi egentlig ikke noe annet. Men denne gangen klarte vi ikke å danse oss ut av den, selv om vi synes redancen gikk bra, dansemessig. Desverre var resultatet ganske skuffende og vi havnet på en 43 plass…men men, bare å komme seg tilbake til studio og trene masse til neste konkurranse!

 

Hvordan takler du en dårlig dag?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Three days of competition is over and we have had a great time in Copenhagen. On thursday we danced the rising star latin where we finished 17 out of 41 couples. We had a really good time even though our goal was the semifinal, where 14 couples qualified..so close yet so far haha. 

​On friday we danced the world open standard, and finished 36 out og 66 couples. It was a bit of a har day at work, and we didn´t feel very good until our last round actually. Oh well, just one of those days!

Yesterday was the last day, and we danced the world open latin. We ended at 43, which was a bit disappointing… But oh well, we´ll just go back to practice and work hard until next time! 

All in all a very nice trip anyway, and we where happy about most of our dancing. 

How do you handle a bad day?

xoxo

 

COPENHAGEN DAY 1


Fikk servert eplejuice i ølglass hehe!

Hotellet der konkurransen holdes fra og med i morgen!

Vi er vel på hotellet i København, og har fått gjort en god del forberedelser til i morgen. Blandt annet fått freshet opp fargen på håret mitt og farget bryna. I tillegg fikk vi tatt oss en tur på senteret for å spise litt – deilig! Det har vørt en litt travel dag, så nå var det deilig å sette seg i senga.. Jeg startet dagen med en kjøretime, deretter jobbet jeg til to. Derfra løp jeg på butikken, og suste videre hjem hvor jeg pakket ferdig og trasket avgårde til toget. Men da vi kom frem til perrongen etter å ha stressa litt ut dørene….var toget nesten 20 min forsinket! Blæ… kaldt var det og. Dermed mista vi toget vi tenkte å ta fra Lillestrøm til Gardermoen, og jeg ble litt stressa for at vi skulle blir for sene til å sjekke inn bagasjen. #stressa Men “heldigvis” ble flyet litt forsinka så vi rakk det med god margin.

Heldigvis gikk alt bra etter det og jeg fikk roa ned på flyet. I morgen skal vi danse Rising Star Latin, på fredag skal vi danse World Open Standard, og på lørdag skal vi danse World Open Latin, så dette blir spennende! Ønsk oss lykke til – jeg skal prøve å få blogget hver dag!

 

Hva skal du i helgen?

xoxo

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

After a quite busy and stressful day I am finally in my hotel bed. After we got on the flight to Copenhagen the stress weared off a bit, and I could relax, eat, and do some preparations for tomorrow. I have been colouring my eyebrows, and fresher up my hair colour. We are dancing the Rising Star Latin tomorrow, World Open standard the day after that, and World Open latin on Saturday. Wish us luck!

What are you doing this weekend?

xoxo

MONDAY // LONG DAY

I dag har vært en laaang dag..himmel og hav. Startet dagen med å forsåve meg og komme 10 min for sent på jobb…fantastisk…men heldigvis ble dagen min litt bedre da jeg fikk dra inn til @Miss.nailed.it for å fikse neglene mine før helgens konkurranse. Den dama er helt fantastisk…hun lager jo for det første nydelige negler, men i tillegg er hun så snill og god, og så hyggelig å sitte å snakke med. Bedre negletetekniker skal du lete lenge etter!
Resultatet ble som vanlig kjempefint og jeg gikk smilende hjem.

Fra 4 hadde vi privattime, så hadde jeg barnekurs, og deretter var det to timer fellestrening. Bra trening, men jeg er helt gåen i hele kroppen nå og ser virkelig frem til litt søvn!

Hva synes du om neglene?

Xoxo

HANDMADE

 


                                             BUTTONS FROM PANDURO

Det var vel allerede i forfjor at jeg spurte mamma om å strikke et par “veldig korte leggvarmere med hull til hælene”. De aller fleste dansere har jo et par leggvarmere med hull til hælene på danseskoene, men selv synes jeg at leggvarmere ofte sklir nedover og blir plagsomme, eller rett og slett blir for varme. Men det som er veldig genialt med slike leggvarmere er at de forhindrer at skoene blir så ødelagt! For på innsiden av skoene blir det etter en stund huller i stoffet, som gjør at de ikke “skikket” til konkurranser etc. Men heldigvis kom jeg på ideen med disse som bare går rett over ankelen. Det er selvfølgelig mest sannsynlig noen andre har kommet på dette før meg, haha, men det som er litt fint med akkurat disse er at de
1) Er håndlaget av min mamma
2) De er skikkelig behagelige!
3) De er varme og gode nå på vinteren
4) De kan bli laget akkurat slik man ønsker dem, og dekoreres! 

Jeg satt og sydde på litt knapper og perler på mine par her om dagen. Jeg synes det er litt sjarm over at de er så hjemmelaget og personlige, samtidig som de virkelig gjør jobben!

 

Liker du hjemmelaget tilbehør?

xoxo

———————————————————————————————————————————————————————————————————

About a year ago, I asked my mum if she could knit me some “small” leg warmers. Most dancers own a pair of leg warmers with a hole for the heel. But personally I often feel the leg warmers are sliding down, and really just becomes annoying. But these small ones keeps the right places warm, and also keeps the shoes nicer for a long time! 

 

I love the handmade feel of these “shoe protectors” , they are so nice and personal! And also they are easy to decorate, which you can see above. 

 

Do you like homemade accessories?

xoxo