TRODDE ALDRI DET SKULLE BLI SÅNN

For rundt et år siden ble jeg kjent med en rekke fantastiske damer gjennom et kurs jeg tok. Disse damene skulle vise seg å bli en større del av livet mitt enn det jeg hadde sett for meg, og det er jeg så utrolig glad for! Jeg, og 5 andre damer startet en helt ny snap konto, nemlig @hverdagschat. Denne har vi drevet siden, og det har liksom blitt babyen vår, prosjektet vårt, og vår felles arena og samlingspunkt. Siden tiden vi startet den er vi nå dessverre 5 i stedet for 6, men alle 6 vil alltid være grunnleggere av Hverdagschat.

Før den tid hadde jeg så og si aldri vlogget på snap. Snapchat ble liksom bare brukt med familie og venner, og i starten var det veldig rart. Men jo lenger tid det går, jo mer blir man vandt til det og jeg digger det mer og mer! Nå føler jeg at jeg “kjenner” publikum litt mer, og nå eier jeg jo ikke sperringer snart! Man blir liksom så komfortabel og koser seg foran kamera.

Det siste halvet året har det stadig ramlet inn meldinger i innboksen min om å gjeste på diverse snapchat kontoer, og det hadde jeg aldri forventet. Plutselig snapper jeg fast, ikke bare for en konto, men for 3! Og gjester både her og der innimellom! Jeg snapper fast hver uke for Hverdagschat, takket nettopp ja til å snappe fast for “Snapfrøknene”, der takket jeg bare ja til annenhver uke, og på toppen av det har jeg kommet meg gjennom audition runde og blitt godkjent som fast snapper hos Equal Community snap en gang eller to i måneden.
Foto: Frode Fjermestad

Jeg trodde virkelig aldri at det skulle bli sånn her! Jeg tar plutselig med meg hundrevis av folk, spredt over flere kanaler, med på dagene mine, og viser både det ene og det andre. Tror noe av det viktigste jeg har lært underveis er å bare være seg selv. Det nytter ikke å pynte for mye på ting. Det er liksom bak fasaden, i dybden og uten filter.

Jeg trodde ikke snap blogging var noe jeg skulle få så sansen for, men det har virkelig blitt en ny hobby og lidenskap jeg koser meg med, og er super takknemlig for å få muligheten til! Jeg er virkelig bare super glad for å ha noen som ønsker å følge dagene mine, det gjør at jeg føler meg ydmyk, takknemlig og glad!

Tusen takk til hver og en av dere som følger meg her på bloggen, Instagram, snapper og hvor enn dere måtte følge meg, det setter jeg vanvittig stor pris på!

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

PRIVATLIVET PÅVIRKER DANSINGEN

God onsdag kveld alle sammen. I dag har jeg snappet for min kjære snap gruppe @Hverdagschat, og der fikk jeg inn et veldig fint spørsmål som lød som følgende: “Hvordan påvirker privatlivet ditt proffdansingen? Er det en fordel eller ulempe å være i forhold med Sverre samtidig som dere er dansepartnere på høyt nivå? Påvirker privatlivet dansingen, og omvendt?”

Først må jeg bare takke for spørsmålet, det fikk tankene til å svirre! Så i tillegg til å snappe om det, vil jeg skrive litt om nettopp det her. For dette er et stort spørsmål, som jeg lett kunne skrevet side opp og side ned om (slapp av jeg skal prøve å holde det kortfattet!). Here we go.

Foto: Hanne Cathrine Fagerland.

Det er ingen tvil om at privatlivet påvirker dansingen og at dansingen påvirker privatlivet – det kommer man ikke unna. Men så er spørsmålet, påvirker det hverandre positivt eller negativt?

Med en gang kan jeg uten tvil si at det påvirker både positivt og negativt, og at det er individuelt for hver eneste par hva som veier mest. Sverre og jeg har nå vært sammen i straks 6 år! Og jeg kan jo starte med å si at det ikke alltid har vært lett å balansere privatlivet og dansingen.

Foto: Hanne Cathrine Fagerland.

Noen dager er det fortsatt super vanskelig, men for det meste vil jeg si at det å bli eldre og ved kjenne hverandre så godt så blir det lettere og lettere. Vi har måttet jobbe oss gjennom krangler om stort og smått, jobbe oss til en evighet om ting, jobbe opp tillit til hverandre, og mye mye mer. Disse tingene er ikke lette, men det er veldig verdt det. Vi er langt ifra eksperter, langt ifra perfekte, og det kommer vi aldri til å bli heller, men en ting er sikkert. Vi har en mye bedre balanse mellom privatliv og dansingen nå elle vi hadde for 6 år siden!

Det som er det vanskeligste om du spør meg er å huske å være kjærester oppi alt stresset. Dagene våre er travle, vi må ordne mye, bli enige om mye, diskutere, organisere, og så mye mer. Alt dette er utrolig fine utgangspunkt til både diskusjoner og krangler! Man kan være uenige i hvordan noe skal gjøres i dansingen, men man kan også være uenige om hvordan noe skal være hjemme… eller på jobb! Man har liksom en hel haug med arenaer som KAN føre til både uenigheter og krangler. Stresset kan ta over, og man glemmer hvorfor man gjør ting, eller at man faktisk synes det er gøy.

Foto: Hanne Cathrine Fagerland.

Det er så viktig å ta seg tid til å være kjærester. Selvfølgelig skal man ikke gå rundt å være verdens største “lovebirds” på jobb, eller på trening for den saks skyld, men hva med mellom slagene, når man kommer hjem, og når man reiser rundt. Vi to er utrolig gode venner, og det er også veldig viktig for forholdet vårt. Vise hverandre morsomme ting, finne på morsomme ting sammen, og bare dyrke det vi sammen synes er gøy.

Det er ikke alltid man er i perlehumør på trening, og det er veldig fort gjort å tråkke på noens følelser. Vi har jobba MASSE med diverse måter å samarbeide bedre på. Typ “For hver negative ting du sier må du si tre positive”, eller å si “Vi” i stedet for “Du” når man skal fikse på noe. Føles teit og tilgjort i starten, men jo mer man gjør det jo mer naturlig føles det, og det funker! Dessuten har vi også lært oss gjennom årene at det kan være folk/situasjoner/hendelser som setter i gang en reaksjon. Dette er noe vi må jobbe med, både selv og sammen, hele tiden.
Foto: Hanne Cathrine Fagerland.

Men det er langt ifra bare negativt, jeg vil faktisk påstå at det er mye mer positivt! Jeg kan selvsagt bare snakke for meg selv, men jeg synes det å bo, jobbe og trene sammen er en ganske fantastisk greie. Vi er sammen nesten 24/7, likevel ler vi så masse, vi smiler, vi har mange prosjekter sammen, og vi har det generelt så moro. Ja vi er alvorlige iblant, ja vi krangler, men hvem gjør ikke det?

Det at vi bor sammen gjør det mye enklere å få tid til å være kjærester. Se en film, lage en middag, gå en tur, eller bare chille sammen hjemme. Så må man bare være flinke til å skille litt på at når man ordner og fikser hjemme at man er i det “moduset” , og så at man er flinke til  gå ut av “jobbemodus” etterpå. Vi skal liksom finne ut av alt mulig sammen!
Hvor skal dansekarrieren? Hvor mye penger skal vi bruke? Hvor skal vi bo? Hva med utdanning? Hvor ser vi oss i fremtiden? Hva ønsker vi for fremtiden? I tillegg skal vi tjene nok til livets opphold og dansingen nå. Jeg vil si at det ligger ganske mye på oss, og at vi har ganske mange baller i lufta. Vi må liksom finne ut av alt på en gang.

Det er klart forholdet settes på prøve innimellom, men samtidig kommer forholdet sterkere ut på andre siden av de prøvene. Jeg er dessuten helt overbevist, i alle fall for min egen del, at det å være sammen med dansepartneren sin er mye enklere og mye “bedre” enn å være kjæreste med en og danse med en annen. Dette gjelder selvsagt KUN om man faktisk er forelska/elsker den personen man danser med, funker ikke å bli sammen med dansepartneren din “fordi det er praktisk liksom”.

 

Men det som er fantastisk med å være sammen med dansepartneren sin, er at alle opplevelser, alle reiser, alle nedturer og oppturer får man oppleve sammen. Man støtter hverandre i tykt og tynt. Og alle internasjonale reiser, til trening og konkurranser blir også en kjærestetur! Riktignok ingen ferie, men likefullt en kjærestetur, der vi får oppleve nye byer, nye matretter, og nye kulturer – sammen!

Privatlivet påvirker dansingen, og dansingen påvirker privatlivet. Ingen tvil. Både positivt og negativt. Men personlig vil jeg si at det er uten tvil mest positivt, og noe jeg føler gjør livet mitt både mer spennende og innholdsrikt!

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

DEN FANTASTISKE TUREN

Disse sommer ukene har gått så vanvittig fort, samtidig har vi fått gjort så mye! Vi har vært hjemme i Haugesund i ca 3 uker, og det har ikke vært annet enn fantastisk. Vi har gjort så mye forskjellig, samtidig som at vi har fått lada batteriene. Vi har fått så mange opplevelser, fått kvalitetstid sammen, med familie og med venner.

Foto av Hanne Cathrine Fagerland

Som jeg har nevnt tidligere har vi vært så heldige å ha mange photoshoots med en rekke flinke fotografer. Vi tok MANGE dansebilder, men vi fikk også muligheten til å ta noen kjærestebilder med fantastisk flinke Hanne. Vi har egentlig ganske gå bilder av oss to sammen, foruten om “selfies”. Som regel reiser jo vi to sammen, alene, overalt, så en av oss (Sverre) er som regel bak kamera og jeg foran. Så da vi fikk tilbudet om å få ta noen kjærestebilder kunne vi ikke si nei! Det var en utrolig fin opplevelse, og så gøy å ha disse bilene.

Foto av Hanne Cathrine Fagerland. 

I tillegg til de fantastiske dagene med bilder har vi gjort så mye annet gøy! Vi har tilbragt masse tid med familien min, samt med venner. Riktignok uten særlig mange klemmer dessverre, men det var bare utrolig godt å se alle igjen!! Vi var på hytta, hjemme, ute på eventyr og mye mer.

Vi har besøkt Åkrasanden, en av Norges vakreste strender, Vikinggården på Avaldsnes, sentrum i Haugesund, og diverse nydelige steder langs kysten. Vi har generelt vært turister i min egen hjemby og kost oss med de små tingene.

Foto av Hanne Cathrine Fagerland.

Jeg elsker å vise frem min hjemby til Sverre, og jeg tror han også føler seg mer og mer hjemme der. Det å være hjemme i Haugesund er derfor ekstra hyggelig. Det gjør det dessuten enda vanskeligere å dra derfra. Det er alltid veldig trist, og det er absolutt ikke fordi jeg ikke trives på Østlandet, men bare rett og slett fordi det er utrolig trist å dra fra hele familien min.

Jeg trives sååå godt her på østlandet, er i et godt miljø, og har fantastiske venner her! Men det er bare noe spesielt med hjemstedet mitt, og alle folkene der. Og spesielt i denne rare tiden vet jeg liksom ikke helt når jeg får sett alle igjen, men heldigvis har jo jo både telefon, snapchat og alt det der!

Nå som vi er vel hjemme på østlandet igjen, føles det med en gang litt bedre. Jeg har allerede snakket med familie på telefon, jeg har avtalt å treffe venninner her på østlandet, og jeg er i gang med å planlegge høstens prosjekter. Og dere kjenner jo meg – når jeg har prosjekter på gang så koser jeg meg! Jeg legger noen fantastiske uker hjemme i Haugesund bak meg, men tar med meg fantastiske minner, opplevelser og erfaringer inn mot høsten!

Har du et sted som ligger ekstra tett til hjertet ditt?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS TIPS #3 // PAKKETIPS

Ukene går, og vi er allerede inne i uke 3 av min nye spalte “ukens tips”. I går fikk dere jo hele 10 hårpleie tips servert i DETTE innlegget, så i dag tar vi for oss noe litt annet. I dag tenkte jeg å gi dere noen pakketips! Det nærmer seg nemlig slutten av vår ferie her hjemme i Haugesund, men det er riktignok noen sprekker i planen vår. Vi skulle nemlig egentlig kjøre i morgen tidlig, og min superflinke onkel har hjulpet oss med å fikse både det ene og det andre på bilen i sommer.

Alt var klappet og klart, og nå som onkel akkurat har dratt på sommerferie, så dukker det opp et nytt problem med bilen! Aiaiai, bare å puste godt inn og ut, det løser seg. Forhåpentligvis får vi ordna det i morgen, sånn at vi forhåpentligvis er på veien på tirsdag. Er du i Haugesund og kan hjelpe med dette så ikke nøl med å melde meg!

Men uansett er det på tide å pakke, og jeg er allerede godt i gang! Og fra mitt mildt sagt travle liv, der vi vanligvis reiser både land og strand har jeg lært meg noen tips og triks innenfor pakking, og her kommer de!
Foto av Hanne Cathrine Fagerland. Sjekk henne ut HER.

Pakketips nr 1: Skriv pakkeliste.
Jepp, denne er gull verdt. Skriv en liste over hva du skal ha med deg. På denne måten får man et overblikk, der man lettere kan sjekke om man har glemt noe, og der man kan bestemme og ha oversikt over hva man faktisk trenger å ha med. Jeg begynner ofte flere dager i forveien sånn at jeg ha god tid til å komme på ting. Det gjør selve pakke-jobben mye kjappere og lettere.

Pakketips nr 2: Rull klærne.
Dette er faktisk helt genialt! Klærne blir mye mindre rynkete enn om du bretter dem, eller kaster dem oppi, de tar generelt mindre plass, og det blir ganske så ryddig i kofferten.

Pakketips nr 3: Ha et skift lett tilgjengelig. 
Man vet aldri når uhellet er ute, man søler noe på seg, setter seg i noe, svetter igjen, får mensen, you name it. Derfor er det alltid greit å ha et lett lite skift lett tilgjengelig, typ i en veske/bagg, så man slipper å åpne hele kofferten for å begynne å lete. Ha i alle fall med ekstra undertøy og en tynn genser for eksempel.

Pakketips nr 3: Sjekk værmeldingen. 
Sjekk værmeldingen, og ta med minst et sett med klær til stikk motsatt vær. Meldt fint? Pakk sommerklær, men ta med en god varm genser til kalde kvelder. Meldt kaldt? Pakk vintertøy, men ta med et lett skift til varme stuer.
Foto av Hanne Cathrine Fagerland. 

Pakketips nr 4: Ikke pakk mer en du kan bære.
Her har jeg mye å lære! Men samtidig går det alltid bra. Test vekten, og pakk i ting som er behagelige. En god sekk er bedre enn en veske med tynne stropper som gnager!

Pakketips nr 5: Tenk gjennom scenarioer på turen.
For eksempel, et antrekk til fest, et antrekk til familiemiddag, et antrekk til en handletur, antrekk til å chille i hjemme, pysj, bikini osv! Kanskje noen kan kombineres? I tillegg er det veldig lurt å tenke over om du får vaska klær på turen eller ikke, noe som bringer meg over til neste tips!

Pakketips nr 6: Pakk med vaskemiddel.
Om du skal en tur der du ikke har tilgang til vaskemaskin, ta med litt vaskemiddel og vask klærne i vasken! Da kan du pakke færre klær.

Pakketips nr 7: Pakk i reisestørrelser.
Hell shampo, balsam, såper, eller det du måtte ha i mindre flasker!

Dette var mine 7 beste tips samlet på ett og samme sted! Jeg håper du finner noen du kan bruke for å optimalisere pakkingen din, det har i alle fall hjulpet meg masse! Liker du å pakke?

 

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

MINE 10 BESTE HÅRPLEIE TIPS

Reklame | Mon Platin

I dag har jeg vært så heldig å snappe for mamma.fruene og der fikk jeg inn et spørsmål om jeg kunne dele tips ift hårpleie, og det kan jeg jo selvsagt gjøre! Derfor tenkte jeg å dele de samme tipsene med dere her inne som kanskje ikke følger den snappen. Håret mitt for virkelig gjennomgå i danseverden med både et tonn hårspray, kreppetang, hårhele, kamming, fletting, ditt og datt, men de siste årene har jeg gjort noen endringer som har gjort at håret mitt er mye sunnere og sterkere enn for bare noen år tilbake. Her er alle mine tips og triks for et sunnere og sterkere hår!

Hårtips nr 1: Vask håret så sjeldent det lar seg gjøre.
Innenfor rimelighetens grenser selvsagt, men jo lenger du klarer å gå mellom hver gang, jo lenger tid tar det før det blir fett igjen! Det er ganske fælt sånn helt i starten fordi man føler man går rundt med super fett hår, men stol på prosessen og du kommer til å merke stor forskjell. Jeg dusjer jo kroppen hver dag jeg har trent, men lar håret være. Jeg dusjer håret i gjennomsnitt en gang i uken, evt mer om det trengs. Men oftest er det null stress å gå ca en uke mellom hver gang.
Du kommer til å bruke mindre sjampo, mindre balsam, mindre tid i dusjen, mindre vann, og få mindre fett hår – VINN VINN VINN!
© Fotografmesteren Hans Einar Johannessen

Hårtips nr 2: Varmebehandle det så lite som mulig.
Jepp, la hårføneren, rettetangen, krølltangen og kreppetangen ligge så mye som mulig. Og om du bruker noe av det – bruk en heat protecting spay/krem. Det beste er å la håret lufttørke!

Hårtips nr 3: La balsamen sitte lenge i.
Og med lenge mener jeg bare at du tar i balsamen og lar den sitte den tiden du bruker på å vaske resten av kroppen etc. Det er kanskje 2 min, eller 5 min, eller mer. Dette gir masse masse fukt til håret, spesielt om du har en fuktighetsgivende balsam.

Hårtips nr 4: Dusj i så kaldt vann som mulig. 
Dette har jeg spurt så mange frisører om, og alle sier det samme: Dusj i så kaldt vann som du orker, eller i det minste avslutt dusjen med det, sånn at porene i håret lukker seg. Er de åpne mister håret fuktigheten fortere, og blir tørt og slitt kjappere.
© Fotografmesteren Hans Einar Johannessen

Hårtips nr 5: Unngå tørrsjampo. 

Jeg har faktisk aldri så mye som prøvd tørrsjampo, men det har jeg ingen planer om heller. Den tetter igjen porene dine, og kan gjøre at håret faktisk blir fortere fett på sikt, og kan skape tørr hodebunn etc. Så, pin deg gjennom noen uker med å dusje sjeldnere og kutte tørrsjampoen, så kan du gå en uke før du får fett hår – uten produkter!

Hårtips nr 6: Bruk strikker uten metall bit, og unngå plastikk strikker.
Disse sliter ekstra mye på håret, de er lette å henge hår fast i, og man kan være uheldig og rive av seg mange hårstrå. Så, kjøp strikker som er uten sånne, i et “mykt” materiale.

Hårtips nr 7: Bytt på hvor du har hårstrikken.
Jepp, dette tenker du kanskje ikke over, men om du konstant har hårstrikken på samme sted slites håret der, og det kan lettere brekke. Jeg vet jo hvertfall med meg selv at jeg nesten alltid har hårstrikken samme sted, og her merker at det er litt ekstra slitt der etter mange mange stramme hårstrikker. Heldigvis vokser jo håret, men du gjør lurt i å variere på hvor du har hårstrikken.
© Fotografmesteren Hans Einar Johannessen

Hårtips nr 8: Bruk en god kur jevnlig.
Kur håret ditt ca en gang i mnd, evt 3 ganger i måneden. Jeg bruker Black Caviar Hårkur fra Mon Platin, og jeg er super fornøyd. Det er en stor krukke, så den varer lenge! Om du vil teste samme som meg kan du bruke koden “RONJA” for 10% avslag på hele kjøpet hos Mon Platin! De har dessuten også både sjampo og balsam i samme serien som er heeelt herlige. De finner du HER, og HER. 

Hårtips nr 9: Ta, gre, og fikle så lite med det som mulig. 
Jepp, jo mer du tar, drar, fikler og drar, jo fortere fett, flokete etc blir det. Du drar ut oljer i lengdene, graver kanskje opp i tørr hodebunn som resulterer i flass osv, osv. Så prøv å begrense det til det absolutt minimum. Gre gjennom på morgen, og prøv å la det være i fred ila dagen.

Hårtips nr 10: Det kommer også innenfra.
Jeg mistet MASSE hår da jeg var alvorlig syk tilbake i 2014/2015. Og det jeg lærte av det, er rett og slett at håret er noe av det første kroppen ikke tar vare på når andre ting trenger alle kreftene. Så det å holde seg hydrert, frisk, spise nok frukt og grønt, få nok søvn, osv osv, er også veldig viktig for at håret skal ha det bra!

Til syvende å sist kan vi konkludere med at det er best å la håret være så mye som mulig i fred og ro. Men det er også små ting her og der du kan gjøre for å hjelpe håret ditt. Jeg håper du fant noen nyttige tips!

Var det noe her du allerede gjør? Eller kanskje noe du ikke har tenkt på før?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

5 MÅTER JEG TRENER PÅ I FERIEN

Alle bilder i innlegget er tatt av Hanne Cathrine Fagerland. 
Jeg er glad i å ha aktive dager, men samtidig vil jeg variere litt nå i ferien, for å bygge opp styrken i kneet igjen, og ha litt ferie samtidig som v i holder formen. Så her kommer 5 forskjellige måter jeg liker å trene på i ferien, og forhåpentligvis kan du også du ta noe inspirasjon fra dette og finne den formen som passer for deg for å være aktiv i hverdagen, også i ferien!


1) Danse. Jeg danser naturligvis sportsdans, men her er det endeløse muligheter, for eksempel å søke opp en dansetime på youtube, dra på en zumba time, eller danse noe annet du liker. Det trener både koordinasjonsevne, kondis og styrke.
2) Gå turer. 
Enkelt, men kan være så fint som trening i ferien. Ta fatt på noen motpakker med litt tempo!


3) Styrketrening. 
Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Tren ute i hagen, hjemme i stuen eller i et studio. Også her er det maaaasse å finne på YouTube. Det har vi søkt opp mange ganger hvis vi mangler litt inspirasjon til øvelser.
4) Svømming. Det har vi dessverre ikke fått gjort så mye av denne ferien, men det er definitivt noe jeg vil gjøre mer av fremover når svømmehaller er oppe å går.
5) Den siste her blir en liten oppramsing av andre ting du kan gjøre! Hoppetau, leke med barn, bade, gå fjellturer, surfe, gå turer med hund, leke boksen går, gjemsel eller noe annet fra barndommen – det er fortsatt gøy! Ta med en gjeng venner og prøv!

Dette er noen av de treningsformene jeg liker best å drive med for å få variasjon, og det tror jeg er veldig viktig for både å ha det gøy, og få fremgang, og utfordringer.

Hvilken treningsform liker du best?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

SÅ SYKT HELDIGE VI ER

Jeg kan ikke være annet enn takknemlig for hvor heldige vi er. Disse ukene hjemme har vi vært så heldige, og møtt så mange flotte folk. Både kjente og nye mennesker. Vi har hatt så mange fine dager med venner og familie, og vi har innholdsrike dager med nye opplevelser. Vi har jo blitt tatt bilder av, av intet mindre enn 3 fotografer, over 3 dager! Altså for en respons, og for noen flotte opplevelser. Jeg liker meg jo veldig godt foran kamera, men det som gjorde det ekstra gøy var å få gjøre det sammen med Sverre. Og her skal dere få se et bilde fra hver fotograf, jeg har prøvd å velge relativt like bilder med tanke på hvordan vi står, for det gjør det så innmari gøy å se hvor forskjellige de er til tross for “samme” utgangspunkt, og at alle 3 bildene er helt nydelige på hver sin måte!

Den første fotografen vi har hatt glede av å jobbe med er Hanne Cathrine Fagerland. Hun har tatt bilder av oss inne i treningsstudio, ute i en liten park, og i rådhusparken som dere ser et bilde fra under. Vi hadde det så gøy, og ikke minst har vi fått side opp og side ned med nydelige bilder!! Hanne sin nettside kan du finne HER.Jeg elsker lyset i dette bildet, og følelsen jeg får av det, det er liksom litt drømmende. I tillegg synes jeg fargene er helt nydelige!


For de neste bildene var vi i byparken, og med intet mindre enn to fotografer på oss! Neste fotograf ut er Frode Fjermestad. Også dette bildet liker jeg kjempe godt! Det er hakket mer “alvorlig/seriøst” i uttrykket, med et litt lurt smil på lur. Bildet er utrolig fint og stilrent, noe jeg liker veldig veldig godt!


Sist ut er © Fotografmesteren Hans Einar Johannessen. Han vet jeg hvem er fra tiden jeg jobbet på Actic treningssenter, der han også trente, og vi har egentlig siden den gang snakket om å få tatt noen dansebilder, og nå passet det endelig for begge parter. Dette bildet er en av favorittene fra shooten, og har en litt mørk/mystisk vibe over seg som jeg synes er utrolig kult. Hjemmesiden hans finner du HER.
Jeg liker alle 3 bildene helt sykt godt, og har mange flotte bilder fra alle 3 fotografer. Fytti katta så heldige vi er!! Og som om vi ikke var heldige nok fra før har vi fått 3 fantastiske printa bilder fra © Fotografmesteren Hans Einar Johannessen som vi kan henge opp på veggen, og vi skal treffe utrolig flinke Hanne igjen en gang før vi drar hjem!

Det er magisk å ha fått foreviget noen dansebilder av oss av tre utrolig flinke fotografer, med 3 forskjellige typer bilder. Jeg har nå en bildebank jeg er super duper takknemlig for, som jeg gleder meg til å bruke i mine sosiale medier fremover.

Tusen takk til Hanne, Frode og Hans Einar for nydelige bilder som vi er så takknemlige for!

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS TIPS #2 // SERIETIPS

Bloggens nye spalte “ukens tips” er allerede inne i sin andre uke, og denne uken er det serietips på planen! Jeg elsker å se en god serie på kvelden før vi legger oss. Vi er som regel ganske sent hjemme, så det å se en episode av en god serie mens vi spiser kvelds er helt supert! Vi har sett mange serier, men her kommer noen av mine, og våre absolutte favoritter!

1) SNOWPIERCER
En ganske ny serie, og vi har nå sett hele sesong 1 og venter i spenning på sesong 2! Veldig kort fortalt: Jorda fryser over og alle som ikke kommer seg ombord toget “snowpiercer” fryser ihjel. Toget er 1001 vogner langt, med 1, 2 og 3 klasse, samt noen som har sneket seg/kommet seg på med makt. Såkalte “tailies”. På toget skjer det et mord, som setter en rekke hendelser i aksjon! Super spennende, underholdende og morsom.

2) MORDENE PÅ WHITE HOUSE FARM
Denne serien så vi nettopp, og den er basert på en sann historie. Uten å avsløre for mye handler den om en mord sak der 5 familiemedlemmer ble funnet skutt i deres familie hjem. Serien tar for seg politietterforskningen av mordene, og den er utrolig spennende, frustrerende og gir virkelig et innblikk i etterforskningsmetoder før i tiden.

3) GAME OF THRONES
Har du enda ikke sett denne er det bare å sette i gang. Jeg hater blod, gørr, jeg hater egentlig skumle ting generelt. Men plottet og handlingen i Game Of Thrones er verdt alt! Vurderer seriøst å se alle sesongene en gang til for å få med meg enda mer.

4) STØRST AV ALT
Jeg sier det før og jeg sier det igjen. Denne serien traff meg midt i hjertet! Jeg så den to ganger rett etter hverandre fordi jeg bare måtte vise den til Sverre. Den handler om en skoleskyting, og for min del synes jeg den portretterte de forskjellige involverte menneskene så godt. Forskjellige historier, forskjellige skjebner. Denne er trist, vond, fin og spennende. Ganske kort serie – anbefales!

5) MESSIAH
Nok en serie vi så veldig nylig. Ganske spennende med tanke på religion. Serien handler om en mann mange tror er den nye Messias. CIA, etterforskning, naturkatastrofer og flyktninger er noen av stikkordene. Denne serien setter tankene i sving, og er ganske så spennende.

 

Det er mange flere gode serier også, men disse er noen favoritter jeg anbefaler deg å se akuratt nå!

Hvilke serier ser du på nå for tiden?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

 

SVINGER OSS GJENNOM UKENE

Det er helt vanvittig hvor fort dagene går nå i ferien! Hver eneste dag her er så fin, uansett om sola skinner eller regnet høljer så er det liksom noe å gjøre. Jeg har jo som alltid noe å gjøre, noen å være med, eller så er det godt å bare slappe av. Nå er det jo kun en uke til vi skal reise tilbake til østlandet, så jeg begynner å kjenne litt på “stresset” å rekke alt før vi reiser igjen.

Alle bildene i innlegget er tatt av flinke Hanne Fagerland, som du finner HER.

For å være sikker på at jeg får tid til å møte alle, og rekke over de tingene jeg har lyst til lager jeg meg en plan for uken som kommer. Jeg setter opp dag for dag, og avtaler allerede nå med venner og familie sånn at jeg har en plan å forholde meg til. Personlig er det noe som gjør hverdagen enklere for meg, og jeg er et skikkelig liste-menneske!

Som jeg har nevnt tidligere er det også viktig for meg å planlegge når vi skal trene, for helt ærlig kan det være fort gjort at dagen går unna uten at man har trent, det er jo tross alt ganske deilig å ha fri. Men så er det jo også en fantastisk følelse å trene/og ha trent, det tyngste er tross alt ofte dørstokk-mila!

Trening kan du trygt se på som viktige møter med deg selv, så om en treningsøkt ikke gjennomføres må det flyttes til et annet tidspunkt, ikke avlyses totalt!

Det kan i tillegg være lurt å variere i treningsformen for å holde motivasjonen oppe. For vår del går det jo natgurligvis mest i dans, men også på dansetrening kan man variere. En trening kan for eksempel være teknikk, en annen presentasjon, utholdenhet, eller hva det nå enn måtte være. Og er man god til å planlegge øktene litt på forhånd tror jeg man kan få ekstra mye ut av det.
Planen for uken som kommer er rimelig variert! Men før den tid er det jo tross alt en dag igjen av denne uken, og den gleder vi oss til! Vi har nemlig intet mindre en 3 ganske store ting på planen. Så heng på om du vil vite hva, bloggen oppdateres i morgen!

Tusen takk til Hanne Fagerland for fantastisk kule bilder! Flere kommer.

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

FOREVIGET I SORT HVITT

For en liten tid tilbake la jeg ut en insta story der jeg spurte om det var noen fotografer i Haugesund området som kunne tenke seg å ta noen bilder av oss, og som med alt annet så leverer innbyggerne i Haugesund! Vi ble tipset om å kontakte Hanne Fagerland og sendte henne en melding på instagram, og vipps hadde vi en avtale!

Alle bildene i innlegget er tatt av Hanne Fagerland.


Hanne møtte oss i menighetshuset der vi er så heldige å få trene nå i sommerferien, og var med oss på en hel latintrening. Vi danset mer eller mindre som vi gjør på en vanlig trening. Vi danset gjennom alle dansene, og det ble en fin gjennomgang av alle dansene. Det var en trening der vi ikke hadde fokus på små detaljer, men heller å få danset gjennom alle dansene, og ha fokus på en arbeidsoppgave.


Vi har jo så og si ingen bilder, i alle fall ingen proffe, av oss fra trening, til tross for at vi er i studio stort sett hver eneste dag. Så det å faktisk få noen bilder fra trening var så kult!

Vi har også hatt noen utendørs photoshoots, så jeg gleder meg masse til å dele flere bilder med dere etterhvert! Men først er par til fra denne treningsøkta!


Alle bildene er tatt av flinke Hanne Fagerland som dere finner HER!

Det å ha en fotograf i studio sammen med oss var en ny, men utrolig morsom opplevelse. På en side merket vi ikke så mye til henne, men samtidig har man det jo litt i bakhodet. Det gjør at man må tenkte litt mer på presentasjonen av dansen, spesielt i form av ansiktsutrykk. Det er en veldig fin øvelse og opplevelse nå som det ikke har vært eller er noen konkurranser i nær fremtid.

Som sagt kommer det flere bilder senere, og jeg sier bare en ting – gled dere! Jeg har sååå mange finer bilder på macen min nå, så nå kommer jobben i å sortere ut mine absolutte favoritter å vise dere.

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo