NAIL DREAMS

Her er nok et sett med flotte negler som min kjære Ann-Torill aka @missnailedit har laga til meg! Dette er NM neglene mine, så det er skikkelig deilig å ha i boks! Jeg elsker de neglene i midten, de ser liksom ut som de er dyppa i sukker haha! I tillegg er disse neglene i to av mine favoritter farger, som kommer til å matche kjolene mine helt perfekt. I tillegg var vi litt kreative i bilde veien denne gangen, med det sykt kule lyset fra Løiten Lys! Ann-Torill jobber nemlig også der, og har dermed masse kule lys hjemme! De har en pop-up butikk på Lillestrøm Torv ut året så dra innom der mens du har sjans om du vil ha superfine lys. 

 

Nå skal jeg snart avgårde på trening så jeg må få i meg litt mer mat og pakke treningsbaggen klar! 

xoxo      

 

Here is another sett of beautiful nails Ann-Torill aka @missnailedit has made for me. These are the nails I´ll have for the Norwegian Championship, and it´s really nice to have them ready! The colours are just beautiful and the middle nails looks like their dipped in sugar – so cool!  They will match my dresses perfectly. In addition to the cool nails, I posed with a really cool light from “Løiten Lys” where Ann-Torill also works! You can pop by the pop-up store at Lillestrøm Torv.

Now I´m off to training, so before I go I have to eat some more and pack my bag!

xoxo

EXTRA SERVICE

 

Også i går kom Eirik inn før han egentlig skulle på jobb for å hjelpe oss! I går hadde han litt mer tid til å se på ankelen min, og heldigvis var det gode nyheter! Vi var redde for at det var store skader på leddbåndet, men det var det ikke! Jeg blir nødt til å gå med noen form for ankelstøtte en stund fremover, samt ise den ned iblant og  trene den opp igjen, men den kommer til å bli hent fin! Jippi! 

 

Han tapet meg godt opp for dagens trening og så var det good to go! For en fantastisk service altså! Så godt å vite at det ikke er farlig osv 🙂

Nå skal jeg avgårde – oppdaterer mer senere!
xoxo

HAIRDAY

På fredag hadde jeg en skikkelig travel dag, hvor jeg blant annet fikset tre forskjellige dansehår – de fine jentene over, samt mitt eget da. Det første håret laget jeg til bare latin, og det andre til bare standard. På meg måtte jeg lage et hår som passet begge grener. Synes det er mye lettere å lage hår som bare skal være til en gren heller en tidans! Men nå har det seg jo sånn at jeg er tidanser, så det er ikke så ofte jeg får fikset hår til kun en gren på meg selv. Derfor desto morsommere å gjøre det på disse jentene! Bildene ser du over.

 

I dag har vært en effektiv dag kan man si, først var jeg på jobb, så var jeg sykt kjapt innom Eirik på Nemus som kom inn før han egentlig skulle jobbe (!!!) for å hjelpe meg å teipe foten slik at jeg skulle kunne trene i dag. Etter det har vi hatt tre privattimer og 2 fellestimer i dag ! Vi har hatt timer med Lasse Ødegaard, Peter Stokkebroe og Giedrius Januskevicius. Når de først er i Norge så er det bare å få tatt litt timer – så slipper vi å reise dit de er. De er alle såå flinke og inspirerende!

 

Men nå er det på tide å komme seg i seng gitt, natta!

xoxo

 

On Friday I had a very busy day, where I among other things fixed three dance hairs! You can see two of them above, and the third was mine hehe! I really like to fix dance hair and I´m learning more day by day. You can check out the pictures above!

Today I have also had a busy day!

First I went to work, then I went to the chiropractor (who came in to work early just to help me tape my foot – thank you!!) ,  then it was off to the studio for lessons. We have had three lessons today and two group lessons. So much fun and inspiration from the teachers we´ve had today:  Lasse Ødegaard, Giedrius Januskavcius and Peter Stokekbroe. We have two more tomorrow with we are really looking forward to.

But now, it´s time for bed, goodnight!

xoxo

CHRISTMAS DANCE FESTIVAL

Da er Christmas Dance Festival over for i år gitt! Det har vært en fantastisk arrangement  og vi har kost oss masse! På lørdag danset vi Rising Star Latin, der vi danset kvartfinale, semifinale og til slutt finalen som ble holdt på kvelden! Det var skikkelig gøy å danse og vi endte på en 4.plass. I tillegg danset vi International Open Standard hvor vi endte i kvartfinalen. Desverre var jeg så uheldig å tråkke over!! Krise?. Jeg kan ikke engang huske sist jeg tråkka skikkelig over, så det var max uheldig.. Ankelen låste seg, så da jeg kom av klarte jeg ikke å tråkke ned på foten, så Sverre stakkar måtte børe meg opp til legen som var der. Det  var heldigvis to heat, så vi hadde to danser på å få kikka på foten.  Da legen hadde kikka på den og konstantert at ingenting var brukket bestemte jeg meg for å danse siste dansen i runden..au? sikkert ikke lurt, men sta som jeg er ville jeg ikke trekke meg. MEN det som var positivt var at foten ikke lenger var låst etter at jeg dansa på den. Etter runden fikk jeg på litt is og tape. Legen sa jeg har forstrukket leddbåndene mine, så det var jo ikke helt bra. Da er det jo mye lettere å tråkke over igjen osv.

 

I dag morres kjentes ankelen mye bedre ut så vi bestemte oss å danse i dag også. Vi danset kvartfinale, semifinale og finalen. Også her endte vi på en 4.plass! 4.plassen er alltid litt sur, rett utenfor pallen, men men, vi er ganske fornøyde uansett.  Etter finalen ga ankelen min klar beskjed at den var ferdig for dagen, dermed måtte vi dessverre trekke oss fra ettermiddagens latin runder. Heldigvis har vi jo NEMUS på laget, så jeg får stikke innom der i morgen for å få den kikket på!

 

Her kommer litt bildedryss fra dagen:

xoxo

COUNTDOWN // UPDATES

Æææ, beklager at det ikke ble noen oppdateringer i går?dagene går så vanvittig fort!! I går var det jobb hele formiddagen og trening hele kvelden. (som vanlig hehe) Men på tirsdager har vi styrketrening etterfulgt  av finaletrening, så man er rimelig ferdig for dagen når man går derfra. På grunn av det, og det at vi generelt har hatt det travelt i det siste sovna jeg omtrent i det jeg kom inn dørene her hjemme. Jeg gikk og la meg rett før Sverre, han skulle bare på badet, og innen han var ferdig hadde jeg sovna som en stein haha. Helt kaputt. I dag har vi begge også jobbet hele dagen. Etter jobb hadde vi ca 2 timer hjemme før vi dro på trening. Der hadde vi en privattime i latin og deretter gruppetrening. Treningen hadde vi i hallen vi skal konkurrere i i helgen! Det blir så flott der, dere som har mulighet MÅ komme å se på! Hallen er flott, lyset er flott, og det kommer ikke minst mange flotte dansere. Vi har kjørt på en del i dag og så jeg er rimelig klar for sengen. Skal bare presse i meg litt kveld før jeg legger meg. Jeg har egentlig bare lyst å legge meg haha, men jeg vet hvor viktig det er å få i seg mat etter en lang treningsøkt.  

 

Kommer du å ser på i helgen?

xoxo

 

I´m sorry for not posting anything yesterday? the days goes by so fast.. We have been working all day and training all night? And yesterday we had a very tough one as well. We started off with a strengt workout and followed that up with latin finals. Because of that, and all the other stress we`ve had these last weeks, I fell asleep as soon as I closed my eyes haha. Today we have also been working a lot, and we finished off the day with one private lesson and two group lessons at the new hall! The one we are competing in this weekend! Make sure you don´t miss it, it is going to be awesome!

Now, time for some late night food, and sleep!

 Are you coming to watch the competition?

xoxo                    

COUNTDOWN // UPDATES

PHOTO BY JoTa Dance photography // NAILS BY @MISSNAILEDIT

Nå nærmer det seg Christmas Dance Festival med stormskitt! Det begynner på lørdag, så ikke gå glipp av det! Det kommer dansere fra hele verden, og det konkurreres i mange forskjellige aldersklasser. Vi skal danse “Rising Star” og “International Open” begge dagene. Jeg skal legge ut timing når det nærmer seg enda litt mer. Frem til det tenkte jeg å drive en liten countdown med litt danse oppdateringer. I dag har vi hatt standard trening, og vi det gikk skikkelig bra! Vi føler oss i god form og at vi danser godt sammen. Det har vært en laaang helg med veldig mye trening, så vi er ganske slitne nå etter treningen, men det kommer seg etter vi har fått i oss en god kvelds og en god natts søvn tenker jeg! Det tærer på kroppen å trene så mye som vi gjør om dagen, så vi begge må svinge innom sponsoren vår NEMUS i løpet av uken for å få litt hjelp til å kvitte oss med litt stiv og stølhet. 

 

Hva gjør du når du er sliten for å få mer energi?

xoxo

 

Christmas dance festival is right around the corner! it starts on Saturday so make sure you don´t miss it! There will be dancers from all over the world, and a lot of different ages.  We will dance the “Rising Star” and “International Open” I will post the timing a bit later. Until then I figured I´d have a “countdown” with some photos and updates. Today we have had a ballroom practice, and it feels very good! We are on good shape and dance well together. But it has really been a long couple of days, and now we are very tired. Looking forward to eat now and get a good night of sleep! And I should really book an appointment at NEMUS later this week, to get some help getting rid of all this sore and stiffness. 

What do you do to get more energy?

xoxo

GLITTER GIRL

I forrige uke fikk jeg en pakke fra selveste Glitter i posten! Jeg har handlet på glitter så lenge jeg kan huske, og det har alltid vært en av mine favoritt butikker. De har liksom alt fra praktiske hårnåler, strikker osv til de fineste smykker! De har tilbehør til hverdags, og til fest. I pakken fikk jeg masse forskjellig som passer både til hverdags, til fest og ikke minst til dansingen! Over ser dere noe av det jeg fikk i pakken – under kommer det mer!

 

Last week I received a package in the post from the one and only “Glitter” store. I have been shopping accessories there for as long as I can remember, and it has always been one of my favorite stores. They have everything from hairbands to beautiful jewelry. I received a lot of different things in the pack, so I have something for every occasion, everyday life, party and last but not least, for dancing! More photos below:

I tillegg til alt dette fikk jeg også et par superfine, små enkle øredobber, som jeg glemte å ta bilde av, rett og slett fordi jeg hadde dem på meg haha! Tusen hjertelig takk til Glitter som sendte meg denne gaven – nå er jeg klar for tiden fremover og alt den måtte bringe av konkurransen og andre tilstelninger! Jeg skal gå innom butikken en dag og bestemme meg for hva jeg vil bruke rabatten på også – de alt sååå mye fint så jeg kommer sikkert å bruke en evighet på å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe med det haha! 

 

I dag har vi hatt første dag av treningenshelgen som er oppkjøringen til konkurransene fremover. Både på torsdag og i dag har vi danset 5 finaler, altså 25 danser ! Det er litt av en treningsøkt! En dans sammenlignes med å spurte 800 meter?så ja, vi er ganske ferdige haha! Og på slutten av økten hadde vi en solo dans – veldig moro, men beinhard trening. Så nå begynner vi bare å glede oss til Christmas Dance festival neste uke. Det er virkelig årets dansebegivenhet så ikkke så glipp av det! Dere kan sjekke det ut HER! 

 

Nå skal jeg kose med med “Stranger things” og “The Good Doctor”, og lage litt ting og tang klar til konkurransen! Mer om det litt senere 🙂 

 

Handler du dine tilbehør på Glitter også? 

xoxo

 

In addition to all the things you can see above I got a few simple, super nice earrings, which I forgot to take photos of because I was wearing them haha! A big thanks to Glitter for sending me this gift!! I really love it and look forward to use the things in it. Now I´m super ready for this season, both holiday season and  dance competitions. 

Today we have had our first day of this training weekend. We have danced five finals, that is 25 dances, almost with no breaks! That is a real good workout! So now we are really just looking forward to Christmas Dance festival! Make sure you come watch the biggest dance event in Norway of the year! Check link out HERE! 

Do you shop your accessories at Glitter too?

xoxo