VÅR SOMMERFERIE SETT OVENFRA / VLOG

Sommeren i 2020 ble alt annet en det vi alle hadde sett for oss tror jeg, men samtidig viste det seg å bli en av de beste sommerene på lenge! Jeg har nemlig lenge drømt om å ta en roadtrip fra Lillestrøm til Haugesund, hvor vi hadde tid til å stoppe der vi ville, utforske litt, og bare nyte selve turen.

Og ettersom alle våre reiseplaner mildt sagt ble avlyst i sommer bestemte vi oss for å gripe muligheten! Og det ble en helt fantastisk reise. I tillegg fikk vi hele 3 uker hjemme i Haugesund, noe jeg synes var helt magisk! En annen drøm vi fikk oppfylt i sommer var at vi skaffet oss en drone, og med den fikk vi foreviget noen av de fantastiske dagene vi hadde hjemme!

Her er det min kjæreste Sverre som skal ha all ære. Jeg er faktisk helt imponert i senk over hvor fantastisk flott vlog han har laget denne gangen… Bedre Norgesreklame skal du lete lenge etter spør du meg. Så all ære til flinke Sverre!! Se hele videoen, du kommer ikke til å angre. Anbefaler deg å ha den på fullskjerm med god lyd. Nyt!

 

 

Hvor ferierte du i sommer?

xoxo

OPPSUMMERING AV UKEN // 60 K VIEWS

Denne søndagen må jeg bare ta en oppsummering av uken, for den har vært ganske innholdsrik! Hvor skal jeg starte liksom?
Jeg tenker at vi faktisk må starte med forrige lørdag! Som de fleste lørdager satt vi godt plantet i sofaen for å se på Skal Vi Danse når klokken nærmet seg 19:30. Og plutselig fikk jeg en aldri så liten ide! Det skjer jo ikke akkurat sjelden at folk spør meg om min mening når det kommer til Skal Vi Danse, så vi bestemte oss for å ha vårt eget lille dommerpanel hjemme i stua.

Vi la rett og slett ut en sånn “boks” der vi ba folk skrive inn parene de ville vi skulle gi poeng til. Og for å si det sånn, følgerne mine ville vi skulle gi poeng til ALLE. Seertallet på storyen litt av i forhold til vanlig, og folk var super engasjerte. Folk digger SKal Vi Danse (som vi også gjør!), og da vi etter sendingen la ut en meningsmåling om folk ønsket at vi skulle gjøre det igjen var det ca 97% som stemte “JA!”. Utrolig hyggelig at folk synes det var gøy!

(Bilder fra da Sverre snik debuterte som ekstra danser på Skal Vi Danse i fjor!)

Det som kanskje var enda morsommere var danserne og kjendisene sine reaksjoner. Vi kjenner jo de aller fleste av proffdanserne der ganske så godt ettersom vi konkurrerte mot mange av dem så nylig som i fjor, så det føles egentlig veldig rart å skulle bedømme dem. MEN nå er det jo først og fremst kjendisene vi bedømmer, og proffdanserne bedømmes mer som en del av helheten/paret, og hele inntrykket hvis det gir mening! Vi fikk svar både fra flere av kjendisene og proffdanserne, så det var super hyggelig! Vi ønsker dem all hell og lykke og gleder oss allerede til å se neste lørdag!

Men en ting som tok enda mer av er en TikTok video vi lagde etter trening her om dagen..Men først litt forhistorie. “Gummihatt” er en sang jeg aldri hadde hørt før, før treneren vår plutselig innførte den som låt til å øve på diverse koordinasjonsøvelser. Derav  kan vi “gummihatt” “dansen” fra før, så da den plutselig ble en greie på tiltok måtte vi bare slenge oss på trenden. Men vi tenkte vi måtte gjøre en liten vri, så vi bestemte oss for å gjøre det rygg til rygg, enkelt og greit. Vi filma et par videoer, bestemte oss for å legge den ut, og jeg kan ikke TikTok, så jeg slengte bare med et par #´s og postet.

Helt ærlig bruker jeg ikke tiltok så mye, jeg er helst inn eå ler meg ihjel av alt alle andre poster, så jeg fulgte ikke særlig med på hvordan videoen “gjorde det”, men typ en time etter at vi posta videoen sier plutselig Sverre : “Ronja…vi har fått 5000 views!” , og jeg bare “WHAT?” Men i løpet av kvelden fikk den 16 000 views. Vi fikk helt bakoversveis! Hva skjer liksom? Lite visste vi hvor videoen skulle være 4 dager senere….


I skrivende stund, aka 4.oktober.2020 klokken 22:38 har “Gummihatt” videoen vår 59,8 TUSEN visninger. Altså…folk ELSKER gummihatt – det er den eneste logiske forklaringen jeg har på det her. Folk tagger hverandre i kommentarfeltet, deler videoen, tagger andre og b er dem gjør det samme – så rått! Vi digger at denne videoen av gått mini viralt og havna blant de topp 6 videoene på denne lyden per nå. Vi synes det er veldig rart og tilfeldig, men sykt moro, så vi håper folk fortsetter å ser den, og kanskje noen tar utfordringer å prøve en dag også!  Så kommer spørsmålet…hva i alle dager skal vi gjøre next?

Med andre ord har det tatt litt av i sosiale medier denne uken – heldigvis bare på godt! Jeg synes det er super gøy, og så får vi vente i spenning og se hvor mange views “gummihatt” videoen stagnerer på. Den må i alle fall bikke 60 K nå som vi er så godt i gang, så inn å se folkens!

Har du TikTok? Og har du sett videoen vår?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS PRODUKT #7 // PLUMPING LIP BALM

Reklame | Egen virksomhet

Ny uke, og et nytt produkt som tar tronen som “ukens produkt”, og denne uken er det Plumping Lip Palm som stikker av med førsteplassen. Grunnen til at produktet stikker av med seieren denne uken er følgende faktorer:

1. Gir “plumping effect” uten å svi. Jeg synes den kiler litt helt i starten bare.
2. Tilfører fuktighet
3. Har et hint av rosa farge i seg, men er veldig naturlig.

Bildene under snakker for seg selv spør du meg! Det er ca 2 minutter mellom bildene.

 Jeg har aldri likt å bruke “pumping balms” ettersom jeg synes de svir, er behagelige og alt mulig rart. Så jeg var faktisk litt stressa for å prøve den ettersom jeg ikke kan fordra at det svir på leppene. Men jeg ble absolutt bare positivt overrasket!

Den er dessuten perfekt i vesken, lomma eller hvor enn du måtte ønske å ha den med on the go! Enkelt og greit vinner den ukens kåring fordi den holder det den lover, enkel å bruke, og lett å ta med seg!

Liker du å bruke lip balms med “plumping effekt”?

Følg meg gjerne på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo