MY NEW DRESSES – COLOUR REVEAL

God tirsdag alle sammen! Denne uken her er et lite kappløp mot tiden for meg haha. Jeg har TO kjoler som skal bli ferdige til helgen. Men jeg jobber jevnt og trutt og for forhåpentligvis litt hjelp av min kjære samboer!

I går la jeg ut noe på Instastory i svart/hvitt hvor jeg ba dere tippe på hvilke farger de nye kjolene mine har! Dere stemte følgende:

Og de fleste av dere har gjettet riktig!! Latin kjolen min er sølv, og standard kjolen min er (lyse) gul. Under ser dere noen detaljebilder! De er ikke ferdige enda, så mer får dere ikke se heeelt enda. Men om dere følger med fremover får dere se dem snart. Jeg gleder meg så syyykt til de er ferdige!!

Det er virkelig litt av en jobb å sette på en og en sten! Og standard kjolen skal også stener så og si helt, så det dere ser under kommer til å bli pynta med stener. Dessuten er fargen enda litt gulere i virkeligheten enn på bildet synes jeg.

Nå skal jeg avgårde en liten tur for å dra innom kiropraktoren og handle inn noen småting ting til helgens konkurranse, så vi blogges igjen senere!

xoxo

NERVES AND STRESS

Hei alle sammen! Nå begynner det å bli en liten stund siden forrige innlegg…og det har en veldig logisk forklaring. Jeg skulle ønske jeg hadde klart å blogge hver eneste dag, for jeg har egentlig så lyst, og jeg har egentlig hatt noe å blogge om stort sett hver dag. Men de siste ukene har tatt helt knekken på meg til tider. NM nærmer seg med stormskritt og jeg gleder meg helt sykt!!! Men samtidig innebærer det veldig mye stress… Det er så mye å gjøre frem til NM at jeg opp til flere ganger til nå har lurt på om jeg blir ferdig med alt i tide.

 

Først og fremst er det jo dansingen som skal være “klar” til NM, men hjelpes, det er jaggu mer enn det også! Jeg har to kjoler som skal bli ferdig, og jeg har enda ikke startet på nr 2 – så det kan man si er et aldri så lite stress-moment. Men HELDIGVIS er jeg ferdig med min faste jobb, så jeg har “fri” på formiddagene til å gjøre NM forberedelser. TAKK OG PRIS sier jeg bare.

 

Nå i kveld skal jeg skrive en liste over alt som MÅ gjøres før NM, og bestemme meg for hvilke ting som faktisk kan vente til etterpå. I tillegg skal jeg allerede nå skrive en liste over hav jeg må ha med til NM, slik at jeg finner ut om det er noe jeg mangler før avreise. – Ja, jeg elsker lister haha! De er redningen min.

Etter listene er ferdig må jeg se hva klokken er, men mest sannsynlig blir det litt kjole-dekorering på planen. Det blir også hovedfokus i morgen tidlig/formiddag. Og etter det bærer det avgårde på trening selvsagt!

Videre i uken skal også andre ting gjøres, som for eksempel:
– Farge håret (selv)
– Begynne med selvbruning. (sånn at jeg har en god base-farge til NM)
– Fikse neglene (dette fikser selvsagt min fantastiske venninne og sponsor Ann-Torill aka @miss.nailed.it.)
– Pakke
-Planlegge hår og sminke

Det er noen få av tingene som skal gjøres ila uken, så jeg kjenner at jeg må jobbe hardt for å beholde roen til tider hehe! Jeg er ikke alltid veldig god til å stresse ned, så dette må jeg jobbe aktivt med gjennom uken. Jeg gleder meg jo tross alt helt enormt, så det er så viktig å ikke la alt stresset ødelegge det for meg. Nervøs er jeg også, men personlig tror jeg det er bra å være nervøs – så lenge det ikke tar helt over.

Så nå skal PCen legges vekk, og lister skrives!!

Hvordan takler du stress?

 

xoxo

WEEK SUMMARY

For en uke det har vært dere.. Natt til tirsdag kom vi hjem fra Italia, og tirsdag, onsdag og torsdag gikk hele dagene til jobb og trening. Dagene raste rett og slett avgårde!!

Torsdag og fredag hadde vi besøk av to av trenerne våre fra Danmark – inspirasjon! NM nærmer seg jo med stormskritt så vi jobber hardt og gleder oss! Men det har også vært noen ekstremt travle uker, og det kjennes på kroppen! Så denne helgen bestemte vi oss for å ta to dager fri, og det hjalp veldig!

Helgen ble brukt til diverse festligheter! Fredag var jeg på sommerfest med jobben, og jeg hadde altså en helt herlig kveld!! Jeg har det som må være verdens beste kollegaer! Timesvis med gode samtaler, dansing, musikk og kos!

Deretter kom lørdagen og det var duket for byfest! Vi var hos en kompis, Tobias, med mange felles venner, blandt annet en av mine beste venninner Malin. Suuuper koslig! Vi dro også en kort tur ut på selve byfesten, men det var så siiiiinsykt mye folk at vi faktisk ikke orka å bli ute særlig lenge. Men koselig var det uansett!

Nå er jeg hjemme etter dagens trening og skal rett og slett kose meg med litt serie før jeg legger meg!

Håper dere har hatt en super uke!

xoxo

OUR DAYS IN SABAUDIA

Bare det å se på disse bildene gjør at jeg savner sol, sjø og sand! Det var MAGISK! Jeg elsker sol og sommer, så det å komme seg på stranda og ta årets første bad føltes ut som paradis. Over ser dere utsikten fra stranda, samt mine fantastiske negler. Min fantastiske venninne Ann-Torill aka @miss.nailed.it fikset fantastiske negler før turen. De matcher kjolene mine PERFEKT, samtidig som de er evig kule bare sånn til hverdags. Er så heldig som får så flotte negler, og jeg elsker hvert eneste sett!! Neste gang jeg får nye blir til NM som er om et par uker -woop woop!

Vannet føltes først litt kaldt ut, men det var faktisk syyykt deilig så fort man gikk litt uti. Så det ble litt svømming! Jeg er litt pyse når det gjelder å komme seg uti, men når jeg endelig er uti er jeg vanskelig å få opp igjen haha! Forresten – hva skjer med at det står “Norge” på gelato begeret? hahah

Det var altså så hyggelig å kjenne på følelsen av litt ferie. Var ikke akkurat mye tid vi hadde der, men bare de timene vi var på stranda gjorde underverker!

Nå er vi tilbake i Norge, og i regnet, så håper det kommer litt sol her også etterhvert!

 

Blogges snart, xoxo

COMPETITION SUMMARY

God kveld alle sammen! Dette innlegget kommer mye senere enn planlagt, jeg har jo mange bilder fra Sabaudia som jeg enda ikke har fått delt også! Men nå har det seg sånn at v i måtte forflytte oss fra Sabaudia til Faenza på fredag, og det er ca 5 timer å kjøre. Dvs 5 timer uten nett på pc. Vi stoppa også for å spise etc så ting tok tid. Og da vi endelig kom frem skulle jeg fikse både mitt og venninna mi, Kristy, sitt hår. Dermed var vi i seng typ ett om natta! Wops…Og så raser jo konkurranse-dagene avgårde.

Først og fremst, dette har vært en skikkelig fin helg for oss! I går var det “International Open Standard” som gikk av stabelen, og da dansa både vi og et annet norsk par, nemlig våre gode venner Jonas og Kristy! Så gøy å reise å konkurrere sammen!!

Vi dansa 4 runder og endte opp i kvartfinalen(top24). Vi kom på en 19.plass av totalt 108 par. Vi er fornøyd med både dansing og resultat!
Og i dag dansa vi “International Open Latin” hvor vi endte litt lavere, vi endte på en 30.plass i 3.runde av totalt 96 par. Men vi er egentlig ganske greit fornøyde med dette også! Så alt i alt en veldig god helg for oss!!

I tillegg har vi vært heldige å ha med oss Norunn som har tatt bilder av oss – blant annet de to dere ser over. Og mer kommer senere! Under ser dere bilde av meg, Kristy, OG Jonas etter konkurransen på lørdag haha. Veldig hyggelig.

I morgen bærer det avgårde til nok en ny by for å trene, så nå er det bare å pakke sammen sakene fra hotellet, sånn at vi er klare til å kjøre videre i morgen tidlig – natta!!

Blogges forhåpentligvis i morgen!

xoxo

ON THE ROAD

Heisann dere! Jeg befinner meg i vakre Italia, og jeg hadde tenkt å blogge i går, men da var blogg.no nede! Men nååå kommer det innlegg på rad og rekke de neste dagene!

Først noen bilder fra pakkingen. Det er nemlig en god del man skal ha med seg på tur. Vi skal være her i hele 6 dager, og vi skal både trene og konkurrere, og vi reiser kun med håndbagasje! haha. Vi sparer penger alle steder vi kan, så da er det bare å pakke smart!

Kort fortalt må man ha med:
-Sminke
-Hårnåler, hårnett, hårspray osv
-Toalettsaker
-Vanlige klær
-Dansekjoler (2stk)
-Dansesko (2 par)
-Treningssko (De dere så på første bilde)
-Treningsklær
-Elektronikk

Så det er ikke bare bare å få med seg i håndbagasjen. Spesielt ettersom man da ikke kan ha noe flytende på over 100ml!

Som dere har sett på bildene over er det en del sminke man skal ha med seg, og denne gangen har jeg med to nye spennende produkter i baggen, fra “Fenty” og “Stila”. Jeg er nemlig såå heldig at mammaen til en av danse-elevene mine, Siv, har fått tak i disse for meg på Sephora –  jippi! Gleder meg til å teste dem!

Og i går ankom vi altså Italia! Nå er vi i Sabaudia, og dag to her er allerede over, og i morgen bærer det avgårde til en ny by – Feanza, der konkurransen skal være! Vi skal også til Molinella på mandag for å trene der, så her er det på ingen måte late dager haha! Men heldigvis først litt strand-tid her i Sabaudia. Mer om det senere!

Blogges snart igjen!

xoxo

END OF A STRESSFUL WEEK

Til tross for 2 ekstra fridager denne uken (takk og pris) så har denne uken vært innmari stressende… Og det er enda så mye jeg ikke ha fått gjort! Hjelpes. Jeg har seriøst flere sider med “to do” lister, så det blir ikke akkurat rolig fremover.

Heldigvis har jeg fått gjort en del også. Jeg har selvsagt dansa masse og jobba, både på min faste dag-tids jobb, samt i dansestudio med undervisning, men i tillegg har jeg:

-Bestilt 2 reiser som vi skal på i sommer.
-Begynt å dekorere den ene kjolen min til NM.
-Vasket klær og andre hverdags ting.
-Planlagt store deler av sommeren.
-Gjort noen innkjøp til ukens reise til Italia.
-Hatt litt kvalitetstid med et par av vennene mine.
-Koreografert et show vi skal ha i juni, sammen med de tre andre som har showet.

Det er altså noe av det jeg har fått gjort denne uken.

Til uken er målet å få unnagjort følgende:

-Sende inn 3 skjemaer som skal inn til landslaget.
-Pakke til Italia ( dette MÅ gjøres haha)
-Stene mer på kjolene mine til NM.
-Bestille resten av sommerens reiser.
-Blogge hver dag.
-Gjøre ferdig bloggen fra Latvia.

Men jeg skal tross alt til Italia for å trene og konkurrere, så vi får se hvor mye jeg faktisk rekker!

Men nå er det på tide å gjøre seg ferdig med kveldens gjøremål og komme seg i seng sånn at jeg er klar for en ny land dag i morgen. Den starter ca klokken 06:30 og inneholder jobb, undervise dansekurs, privattime og fellestrening.

Håper du har hatt en super uke i alle fall, fortell meg gjerne hvordan den har vært i kommentarene!

God natt alle sammen!

WEEK UPDATE

Uken er snart over og jeg tenkte jeg skulle ta en liten update! Det har vært en innholdsrik uke, og her kommer litt av det jeg har gjort:

Som dere ser over har en deilig gulrotkake stått på menyen! Nam! Jeg var nemlig på besøk hos min gode venninne og neglesponsor Ann-Torill aka @miss.nailed.it. Det var så hyggelig å slappe av der noen timer. Gode samtaler og tid til å slappe litt av!

I går var Sverre og jeg å så på min gode venn Haakon sin forestilling i Lillestrøm. Haakon er faktisk min forrige dansepartner! Han var sååå flink i forestillingen, så det var gøy at vi fikk se!! Etter forestillingen dro vi på Strømmen Storsenter for å kikke litt, samt gjøre noen ærend. Jeg måtte blandt annet ha en ny håndbagasje-koffert ettersom min ble ødelagt på Danmark turen (sjekk vloggen fra København for å se hva jeg mener haha)

Utenom det har det meste av uken gått til dans. Både trening og andre forbredelser. Vi reiser til Italia allerede til uka, så da gjelder det å være forbredt, men i tillegg nærmer NM seg med stormskritt! Og med tanke på NM er vi i gang med nye kjoler, og selvsagt masse dansetrening!

I går var det min partner og samboer som tok på seg oppgaven å fylle på med stener på kjolen min! Deilig med litt hjelp når det er så mye å gjøre!

Vi har også bestilt diverse reiser til i sommer! Det blir fohåpentligvis en tur både her og der, men det kommer rett og slett an på hvor mye vi har råd til. Så det skal jeg sette meg ned å se på nå.

Blogges igjen i morgen!