GOODBYE SUMMER // HELLO AUTUMN

Nå er desverre sommeren over og jeg kommer til å savne varmen og det fantastiske været! Jeg må si at vår/sommer er mine favoritter og at jeg ikke er spesielt gira på høsten og vinterens vær. Heldigvis finnes det deler av høsten og vinteren som jeg liker veldig godt også! Vi går mot inne-vær som vil si flere filmkvelder, varm kakao, deilige varme pysjamaser og at jeg endelig får bruke strikka genserene mine igjen!

Med høsten kommer også jobb og rutiner, og jeg går definitivt inn i en travel periode! Jeg skal sette sammen ukes planen min nå og kommer til å dele den med dere ganske snart. Det blir sinnsykt mye jobbing og veldig mye dansing! (sjokk!) Men altså enda mer enn normalt, så det kan bli veldig spennende!

Disse bildene er fra turen vår til Stuttgart i starten av August hvor været var absolutt nydelig, mens nå sitter jeg i Lillestrøm hvor det har regnet og er overskyet…
Høsten har absolutt årets værste vær spør du meg…så skiftende og uforutsigbart. På vinteren vet du i det minste at du må ha ull fra topp til tå haha.

Dagene raser avgårde og jeg er heldigvis tilbake på trening og blir bedre og bedre i formen. Og allerede neste helg er det konkurranse – wææ! Gleder meg masse, og satser på at jeg er i tipp topp form igjen til det. Konkurransen er i Bergen, så vi reiser neste fredag. På kvelden skal jeg fikse et par dansehår, inkludert mitt eget tenker jeg, sånn  at det “kun” er å sminke og brune seg på morgenen.

Så fremst det er bra lys på hoteller (som det absolutt ikke var i Stuttgart) så har jeg planer om å lage både hår og sminke vlog! Jeg har blitt veldig glad i å vlogge, så det kommer nok både det ene og det andre fremover.

Nå er pausen min her på jobb straks over så jeg må gjøre meg klar til siste time – blogges snart igjen!

xoxo

 

Summer in definetly over and the warm and lovely weather is long gone… Autumn is here and it brings changing weather as well as rutines. For me this measn back to work! I am really happy to be back at work, but I have actually a few new jobs as well. So this fall will be super duper busy for me! I will finish my week plan soon and share it with you guys so you can see how insane my fall will be haha. I am excited though.
Also I am slowly getting better from the really bad flu I had last week, so hopefully I´ll be fit to fight next weekend for the competition in Bergen!
I just have a break at work now, so I´ll have to get back to it, but stay tuned for more blogposts and vlogs in the near future!

xoxo

TWO-FACED // BYHS

I helgen har er det landslagssamling, og jeg var selvsagt fortsatt syk….Jeg ble desverre blitt sittende å se på hele fredag og lørdag, og i går følte jeg meg såpass dårlig at jeg bestemte meg for å bli hjemme og slappe av sånn at jeg forhåpentligvis kunne dra på jobb og trening i dag.. I  dag føler jeg meg mer uthvilt og det gikk helt finr å dra på jobb – takk og lov!

Men som sagt var jeg med på lørdag, og på slutten av dagen hadde Helene et lite kurs med sminketips etc, og jeg fikk være modell. Desverre fikk vi plutselig veldig dålrig tid, så hun fikk kun sminket halve ansiktet mitt haha. Under kan dere se litt bilder fra prosessen:

Jeg synes det er så moro å få være med på sånn her, og bortsett fra at jeg måtte hoste/snyte meg en del, så gikk det veldig bra. Det er litt annerledes fra hvordan jeg selv pleier å sminke meg, men Helene er veldig flink så det er definitivt tips jeg skal ta med meg videre! Dere kan sjekke ut bloggen til Helene HER.

 

Nå er jeg på LSK og skal ha barnekurs og trene litt forsiktig i kveld! Satset på at det går bra og at vi er back on track denne uken!

 

xoxo

 

AUTUMN LOOK // BY KAN HAIRDRESSERS

Reklame | KAN frisører

Nå er høsten her og det var på tide å freshe opp looken! På bildet over kan dere se hårfargen min før jeg farget det. På bildet har jeg farge i røttene, men på lengden er det ikke gjort noe enda. Jeg var super fornøyd med fargen min forrige gang også, men selvsagt blir den litt utvaska/falmet over tid. Spesielt på sommeren i sola, og med all stylingen til konkurranser. Jeg har heldigvis god fargebevarende shampoo og balsam som jeg har kjøpt selv hos KAN frisører, sånn at fargen skal holde seg fresh så lenge som overhodet mulig. Synes egentlig fargen har hodlt seg relativt bra siden det er lenge siden jeg var hos frisøren sist, så det største “problemet” var egentlig etterveksten. Men på toppen av dette ønsket meg meg en litt annen look denne gangen!

Frisøren min Sara er kjempeflink på både farge og klipp og sammen fant vi en rød farge som gikk mer mot lilla enn orange, som vi bestemte oss for å gå for! Jeg har egentlig veldig lyst å klippe meg kort (ove skuldrene) noe Sara også tenkte kunne bli veldig kult, men vi bestemte oss for å beholde litt lengde pga dansingen. Man må ha litt lengde for å kunne lage dansehår, og jeg er ikke helt gira på å bruke extentions eller noe helt enda i alle fall. Uansett klippet vi bort alt det som var slitt og jeg endte opp med en deilig lengde! Og ikke minst hårfarge!

Jeg Eeeellllllsssskkkeeeerrr denne hårfargen. Jeg var litt redd for at det skulle bli for mørkt, eller for lilla, men det ble helt perfekt! Sara har et veldig godt øye for farger. Og jeg synes denne fargen passer veldig godt nå som vi går mot kaldere tider. En skikkelig vakker høstfarge!

Er litt vanskleig å få frem på bildene hvor vakker og dyp fargen egentlig er, men her er i alle fall noen eksempler i forskjellig lys:

                           

Denne gangen brukte Sara et par deilige produkter fra BALMAIN når hun stylet håret mitt. Produktene fra Balmain er eksklusive produkter fra Paris, som for eksempel hår-perfymen som hun brukte på mitt hår, varmebeskyttende spray, toner, salt spray for tekstur og mye mer! Salongen på Ringnes Park der jeg går har hyller fulle av masse forskjellige gode produkter fra Balmain, samt andre merker, så der finner man noe for ethvert hår og enhver smak uten tvil.


                                CHECK OUT KAN FRISORER ON @Kanfrisorer or HERE!

Som vanlig er jeg vanvittig fornøyd og føler meg klar for å gå inn i høstens sesong med denne lekre hårfargen. Og ikke minst føles håret mitt så friskt ut. Jeg har stylet det mye i sommer, så det har fått gjennomgått mye stakkars, men etter at Sara har fikset det, føler jeg at det er som nytt! I tillegg fikk jeg med meg noen gode tips for å ta vare på det fremover. Godt med litt ekspert-hjelp!

 

Så, et par hår-tips på tampen!
1. Dusj håret i så kald vann som mulig!
2. Farger du håret – bruk fargebevarende produkter.
3. Ta B- vitaminer eller andre vitaminer beregnet for hår.

Opplever du noen utfordinger med håret, alt fra flass, til fargefalming, hårtap eller rett og slett valg av frisyre foreslår jeg at du tar deg en tur til KAN frisører og snakker med de flinke frisørene om å finne produkter som passer til akkurat ditt hår! Link til Instagram og nettsiden deres under bildet over.

xoxo

I recently went to my hairdresser Sara at KAN hairdressers to fresh up for the fall. I have always been very happy with the result, but this time I think I was even happier. Sara and I decided on a darker red colour that was more towards purple. We also decided on a middle-length so that I still easily can fix my hair for competitions etc. The result was beyond amazing. I am sooooo happy with both colour and cut. You can see the colour in a bit different lights on the pictures above. Sara is very good at finding nice colours, and she even mixed a few together to get this one. And the got it just perfect!! I feel this colour is just perfect for fall.
 

This time she also used some products from BALMAIN when she styled my hair. These are exclusive products from Paris, and they have a large range of products in their salon such as hair perfume, which she used on my hair, thermo protection, salt tecture spray, oils an much more! They have so many great products from different brands. So if you have some issues with your hair, I bet you they will have something that fits your hair perfectly. For me they have recommended a great colour-saving for example, which I have bought and I´m super happy with it.

A few hairtips I got was also:
1.Wash your hair in as cold water as possible.
2.Use colour saving products if you colour your hair.
3.Take B-vitamins or other hair supporing supplements.

I highly recommend KAN hairdressers, so if you hav e any trouble deciding your haircut/colour or having some issues, visit them and they´ll help you out!

xoxo

10 SPECIAL PLACES FOR YOU // @MISS.NAILED.IT

Reklame | Miss Nailed It

Det var for nesten to år siden at vi fikk en av våre aller første sponsorer. Den gang Rockin´ nails and beauty, som ble drevet av Ann-Torill og hennes søster Ellen. De lagde de mest fantastiske negler, vipper og bryn! Nå, hele to år senere, selv om hun ikke lenger driver salong, fortsetter Ann-Torill aka @miss.nailed.it å lage de mest fantastiske mesterverk på meg. To år senere er hun en av våre størte supportere og har blitt en utrolig god venn.

Hun er en vidunderlig perfeksjonist og kunstner som lager flotte negler til enhver annledning, av den beste kvalitet. Naturlige negler? Negler med mønster? Negler med håndlagde roser? Hva enn du ønsker deg, hun nailer det!

Og nå har jeg en fantastisk nyhet til deg som også ønsker deg amazing negler. Sammen med Ann-Torill har vi laget en #Legactions avtale til 10 heldige jenter. Du får hele 20% på de faste prisene hennes! Du leste riktig. Hele 20% om du benytter vår avtale. For å få rabattkode kan du sende meg (@ronjaostensvik) eller @legactions en DM på instagram.
Under finner du prisene FØR rabatten på 20%:

Kunstnegler:
*Naturlig – Nytt sett: 800,- Refill: 700,-
*Fransk/Ombre – Nytt sett: 900,- Refill 800,-

Gelelakk på kunstnegler: 200,-
Swarovski fulldekt negl: 200,- pr. negl
Dekor: Fra 25,- pr.negl

Disse prisene kan du alstå på hele 20% på! Send meg en DM på Insta for mer info og rabattkode.

Og med nye negler/ påfyll hver 4 uke gjør at neglene dine holder seg fantastiske til enhver tid.

Dette er en avtale vi er veldig stolte av å kunne gi til dere, og vi kan garantere deg fantastiske negler! For mer informasjon send en melding til enten meg eller Ann-Torill på:

Insta:
@legactions @miss.nailed.it
@ronjaostensvik

Eller på mail til [email protected]

Her en det kun 10 ledige plasser, så første mann til mølla!

 

GOC // HAIR & MAKEUP

Hår og sminke er jo en ganske stor del av danse-sporten. Det er en tung og slitsom idrett, men likevel er det scenekunst der man skal se smashing ut til enhver tid! Og en ting er at det skal se bra ut, det må også tåle mye svette! Disse bildene er tatt på slutten av dagen etter konkurransen, så jeg vil si sminken holder ganske bra! Selvsagt ikke like bra som før runden, men fortsatt ganske bra!

Dansesminke er noe jeg synes er veldig gøy, og jeg lærer stadig mer. Som dere kanskje har lagt merke til sminker jeg meg svært lite eller ingenting til hverdags, men jeg liker godt å sminke meg til konkurranser eller til en spesiell annledning. Det som er ekstra moro med dansesminke er at det ikke trenger å se 100% naturlig ut. Jeg liker å ha litt frie tøyler og teste ut litt diverse. Jeg er langt ifra en ekspert, men lærer mer og mer.

Dessuten prøvde jeg en helt ny hår-look denne gangen. Jeg hadde alt oppover sist også men denne gengen la jeg det til siden i stedet for rett frem på toppen. Jeg likte selv looken godt og gleder meg til å prøve meg litt frem med sånne typer hårfrisyrer også. Jeg liker å kunne lage mye forskjellig.

Jeg har allerede en sminke-video ute på youtube kanalen min som dere kan sjekke ut HER  og jeg planlegger å gjøre flere etterhvert!

Hva synes dere om håret og sminken denne gangen?

xoxo

 

I really like dance hair and makeup, and on these pictures you can see the look I made for myself for the first day of German Open Championships. The hairstyle was a new style I have never tried before, but i really enjoyed making and wearing it! I like to be able to make different hairstyles so I like to try different things on myself. I also like to experiment with makeup looks. And as you may know I don´t do a lot of makeup normally, but I really enjoy learning about it and trying things out on the dance floor. These photos is actually taken at the end of the day after the competition, so the makeup and hair is not perfect but I think it stayed pretty well! And that is a very important thing when it comes to makeup for dance. It has to look good and also be able to handle the workout a dance competition is! Ballroom and latin dancers are supposed to look flawless while doing a very demanding sport, and that can be a challenge.

I have already made one makeup video on my YouTube channel which you can check out on: https://www.youtube.com/watch?v=CdqiYINIEJQ , and I am planning to do more of them.

What do you think about this look?

xoxo
 

INDOOR KIND OF DAY

Bildene i denne posten er fra turen vår til Stuttgart på en dag hvor det definitivt ikke var inne-vær, men tvert imot strålende sol! Det var så lyst at jeg såvidt klarte å se noen ting haha! Dessuten fikk jeg endelig brukt dette settet! Jeg kjøpte det for flere år siden, på en eller annen billig side, men det har liksom ikke vært en annledning med varmt nok vær til å bruke det.

I dag har det derimøt definitivt vært en inne dag…men ikke på grunn av været, men fordi jeg har blitt syk… Det er så vanvittig kjedelig!!! Nesa renner, halsen er v ond, feber…en god gammeldags heftig forkjølelse. Jeg har seriøst ligget i sengen i hele dag..

Hadde veldig store planer om å såve lenge og bare sove av meg sykdommen haha, men forkjølelsen hadde andre planer. Våkna først klokken 2 i natt og deretter klokken 8, og da gav jeg bare opp å såve noe mer. Heldigvis la jeg meg tidlig kvelden før så jeg fikk en del søvn.

Dagen har både vært produktiv og det stikk motsatte. Jeg har planlagt et par danse-konkurranser og bestilt fly/hotell der, men etter det var jeg helt utslitt og måtte legge meg nedpå. Fikk ikke såve særlig, men hvertfall slappa av. Utenom dette har jeg egentlig bare spist, drukket og sett litt serie.

Jeg synes det er helt forferdelig å være syk nå. For det første skulle jeg vært på jobb, for det andre skulle jeg ha dansa…og en dag i senga topper desverre ikke det.. På toppen av dette har jeg en del hodepine så det å være lenge på pcen funker heller ikke…blæh. Hater å være syk!

Høydepunkene i dag har vært å snakke med mamma og mormor i telefonen, som lyste opp dagen!

Nå kommer heldigvis Sverre snart hjem, og han har med kiwi, smoothie, paprika, blåbær og diverse som skal booste prosessen med å bli frisk! (Håper vi)

Hva er dine beste triks for å bli kvitt en forkjølelse?

xoxo

 

 

The day these photos was taken was definately not an indoor day – but today surely has been. And not because of the weather or anything, but simply because I have gotten a really really bad cold. I have literally stayed in bed all day long! My nose is running, sore throat, headache, fever and you name it. I hate it so much! I was supposed to be at work, dance and workout…..but nah.

Also I planned on sleeping very long today to “sleep the cold away”, but the cold had other plans…. I woke up at 2 in the night, and then again at 8… and then I didn´t bother trying to sleep any longer… And because of my headache I can´t focus too long at the computer screen, so my day has been ordering flight tickets and hotels, watching some series and just relaxing. The highlight of the day was speaking with my mum and grandmother on the phone, which was very nice.

Luckily Sverre is finally home and he has brought some supplies such as vegetables and food.

I really want to get this cold to go away asap – so if anybody has any great tips then please share!

xoxo

TRAINING SEMINAR & PRACTICE

Siste dag av denne treningshelgen er over, og også denne dagen har vært helt super. Vi startet dagen med 4 timer trener seminar og fortsatte med en dobbeltime og et par privattimer med Anna de Grande. Hun er så inspirerende! Både seminar og trening var veldig inspirerende, lærerikt og motiverende!

Etter en slik helg er det veldig mye informasjon å fordøye, så det er godt at vi har et par uker på å bare trene! Våre vanlige treninger på LSKdans starter i morgen, og det gjør også jobben – så nå er det pang tilbake til rutiner! Jeg gleder meg masse faktisk!! Det kommer definitivt til å bli travelt, men også veldig veldig gøy.

Nå er det på tide å gjøre seg klar for uken, så nå er det mat, hvile og litt planlegging på planen haha!

 

xoxo

 

What a great dance weekend. Today we had 4 hours of training seminar, and after that we had two group lessons and two private lessons with Anna de Grande. She is such an inspirational woman! We are filled with inspiration, motivation and last but not least good information.

It has been a very busy weekend and we have a lot of information to work on, so I´m glad we have a couple of weeks in front of us where we have time to practice.

But in addition to that our regular training in our club start tomorrow , as well as I start to work again! Very exciting, and time to get back into routines. It will be busy, but also very fun!

xoxo

LONG DAY IN THE STUDIO

Som tittelen sier har det vært en laang dag i dag! Men det har vært en veldig innholdsrik og bra dag. Vi startet dagen 07:15 hvor vi gjorde oss klare til å være “demonstrasjonspar” på en av timene på dommerseminaret som gjennomføres i helgen – spennende! Vi har aldri gjort det før, så vi var ganske spente. Klokken 8:30 var vi på plass for å høre litt med treneren Catia Vanone hva hun ville bruke oss til, og klokken 09:00 var vi i gang!

Det å få være “demonstrasjonpar” foran så og si alle dommerne i Norge var en utrolig flott og ydmyk opplevelse faktisk. Så mange flinke mennesker som vi  har så mye respekt for i ett og samme rom som står å ser på bare deg. Jeg var ganske nervøs, men det gikk alt i alt ganske fint. Alltid litt uvant med en trener du ikke kjenner så godt osv, men vi gjorde så godt vi kunne, og er en erfaring rikere!

 

Etter to timer der dro vi direkte til en annen hall der vi først hadde en gruppetime med Catia Vanone, etterfulgt av en gruppetime med Anna De Grande, og avsluttet med to privattimer med Catia. Snakk om lang dag!! Vi var i studio i rundt 10 timer i dag faktisk, selvsagt med litt pause!En veldig lærerik dag, og mye å fordøye.

 

I morgen skal vi være med på trenerseminar samt ha noen privattimer, så nå er det bare å lade opp!

Har desverre ingen bilder fra dagen, men slenger med at par bilder fra en solfyllt dag i Stuttgart forrige uke.


#TB to Stuttgart last week

As the title says, it has been a long day in the studio! But the day has been very good. We started the day at 07:15, getting ready for something we´ve never done before. We were asked to help out as a “demonstrating couple” at one of the lectures at the judge´s seminar with Catia Vanone. What a great opportunity! I was quite nervous, because we were dancing with a teacher we don´t know very well in front of basically all the judges in Norway! So many great people we have a lot of respect for in the very same room – watching us! Anyway it went quite OK, and I am very glad to have had this experience, and hopefully we get to do it again some time.

After that we went to a group lesson with Catia, followed by a group lesson with Anna De Grande, and at the end we had two private lessons with Catia! What a day. We spent like 10 hours in the studio, with some breaks of course.

We have another day of dancing, so time to rest up!

 xoxo

 

TRAVEL VLOG #6 – STUTTGART (German Open Championships)

Remember to put on HD quality!

Nok en vlog! Denne gangen fra selveste Stuttgart. Det som var ekstra moro med denne turen var å treffe så mange kjente, og ikke minst bli kjent med flere!
En vi var veldig glad for å treffe var Sasha, som vi faktisk bodde sammen med et helt år – gode minner. I tillegg var det super hyggelig å treffe våre finske venner! På toppen av dette var selfølgelig den herlige norske gjengen der, og vi ble kjent med en del nye mennesker, blandt annet noen fra USA.

I Stuttgart var vi som regel i dansehallen, men det ble også litt tid til annet – finn ut mer på vloggen over.

 

Another vlog! This time it is from Stuttgart. The thing I loved most about this trips is that we got to meet so many nice people. People we haven´t seen for quite some time. Among them Sasha whom we used to live with actually, so nice to see him again! In addition to that we met up with our lovely Finnish friends.On top of this the awesome Norwegians were there, and we got to know some super nice Americans. There were so many nice people there from so many different places. What a trip!
 

Enjoy!

xoxo

PRE COMPETITION TIPS

Før en konkurranse er det viktig å forberede seg, og nå mener jeg ikke dansemessig. Selvsagt kan det være en rimelig god ide å trene dans, haha, men nå tenkte jeg å ta for meg litt andre ting man bør tenke på før en konkurranse!

 

1. Sjekk at du har alt du trenger. Tenk gjennom sminke, hår, og andre prosesser trinn for trinn og sjekk at du har alt du trenger. Og hvis det er noe du mangler, få tak i det kjapt, ikke vent til siste liten. Ikke noe mer stressende enn å mange noe du virkelig trenger dagen før/samme dagen som det er konkurranse!

 

2.I tillegg til nok trening er det veldig viktig med nok hvile. Du kan være så godt forbredt du vil dansemessig, men hvis du ikke har noe energi så hjelper det ikke. Så tips nummer en her vil være å få nok søvn!

 

3. Avtal og planlegg med partner når dere skal være i hallen og når dere skal varme opp. Når dette er avtalt kan du selv planlegge når du må stå opp osv.

 

4. Ta et lag selvbruning dagen før. Det skal sies at jeg ikke alltid gjør dette heller, men jeg angrer aldri de gangene jeg gjør det hehe. Greit å ha litt farge, så er det mindre å gjøre på selve konkurranse dagen.

 

5. Fiks håret kvelden før, hvis konkurransen begynner tidlig. For meg er dette er “lifesaver” i alle fall! Jeg liker absolutt ikke å stå opp tidligere enn jeg absolutt må haha, så det å ha fikset håret kvelden før gjør at jeg kan sove en del lenger!

 

6. Mitt siste tips gjelder for hver eneste dag, men spesielt rundt konkurranser. Mat og drikke. Det er så viktig å få i seg nok, riktig, drivstoff. Uten mat og drikke duger idrettsutøveren ikke – rett og slett!

Føler du deg alltid godt forbredt til en konkurranse?

 

xoxo

 

Before a competition it is very important to prepare well, and I am not talking about the dancing part now. Of course it might be a really good idea to do some dance practice, haha, but there are also other ways you should prepare for a competition!

1. Check that you have everything you need, Think through all the routines of the competition day and make sure you have all you need. And if you are missing something, go out at get it asap. Nothing more stressful than missing something important on the day of a competition.

2. In addition to a lot of dancing, you need a lot of rest. You can be as prepared as you want, but if you don´t have any energy it will not be a good competition. So, my tip number one is get enough sleep!

3. Talk to your partner and agree on when you´ll go to the hall and when you´ll warm up etc. Then you can plan when you need to get up in the morning and so on.

4. Do one layer of self tan the day before the competition. I will admit that I don´t always do this, but I never regret when I do. Always nice to have some base colour. Less to do on the day of the competition.

5.Fix your dancehair the night before, if the competition starts early. This has been a “lifesaver” for me several times! I really don´t like getting up early, so I prefer to do it like this in order to be able to sleep longer in the morning.

6. My last tips is a very general, but especially important before and during a competition. Food & drink. It is so important to get enough and right “fuel” in to your body! Without proper nutrition your body will not work at it´s best!

Do you always feel prepared for your competitions?

 

xoxo