Танцевальные выходные // Dance weekend

Allerede lørdag kveld dere! Både i går og i dag har dagene gått med til trening, for vi har nemlig vår russiske trener Alexander Melnikov på besøk. Vi har hatt et par privattimer samt to timer fellestrening begge dagene.

Han jobber alltid veldig teknisk og jobber som regel med å koordinere kroppen enda bedre. Små detaljer som gjør store forskjeller! Så det er bare å holde tunga rett i munnen….ryggraden i balanse, og rotasjonene i riktig grad haha! Utfordrende, lærerikt og gøy!

 

Nå er vi rimelig slitne, så kvelden skal bare nytes på sofaen med hjemmelaga pita-pizza på menyen og “Skal Vi Danse” på TV. Våre tidligere latin trenere er med: Trine som dommer og Nadya, er en av de som skal konkurrere! Samt mange av våre tidligere konkurrenter er med som proff dansere! Morsomt å se dem på TV i en annen rolle. Vi ønsker dem masse lykke til!

Nå starter programmet, så da er det bare å følge med!

Skal du følge med på “Skal Vi Danse” nå i høst?

xoxo

A NEW WORLD // POST DENTAL SURGERY UPDATES

Reklame | Kjeller Tannhelse

Dette innlegget her kommer jo meeeget sent, ettersom jeg faktisk fjernet mine to siste visdomstenner hos Kjeller Tannhelse i påsken! Grunnen til at det har tatt meg mer tid å skrive om det er at jeg ville at det skulle gro helt (noe det har gjort for lenge lenge lenge siden selvsagt), men også fordi jeg rett og slett skulle gå litt tid, sånn at jeg skulle se hvordan livet uten visdomstenner føles rett og slett, og om det ville komme noen utfordringer i ettertid.

 

Jeg har jo operert ut alle 4 visdomstennene mine hos Kjeller Tannhelse, i to omganger. Den siste gangen var det mye mer betennelse enn første gang, så det var en littegrann mer omfattende runde. Det måtte ganske mye mer bedøvelse til i selve operasjonen, og etterpå tok det litt lenger tid å gro. Men det gikk absolutt veldig fint uansett.

 

Mamma sa til meg at ” Du kommer til å få et “nytt liv” etter at visdomstennene er ute “. Og jeg tenkte jo at det kom til å bli herlig, men at det skulle være så stor forskjell hadde jeg aldri trodd! Det er faktisk så vanvittig deilig, og det føles ut som om jeg har sååå mye plass baki der haha. Jeg har ikke hatt noen problemer i etterkant i det hele tatt, ikke noe vondt, ikke noe stress.

Jeg er sååå glad for at jeg endelig bare fikk dem ut. Og jeg var veldig glad for at jeg fikk ta dem ut hos nettopp Kjeller Tannhelse.  De tok så godt vare på meg, at jeg tror ikke opplevelsen kunne blitt noe bedre! Jeg gledet meg sånn til å ta dem ut, men hadde jo hørt en del skrekk historier som gjorde meg litt nervøs. Men gjengen på Kjeller tannhelse var så sinnsykt imøtekommende, smilende og hyggelige at nervøsiteten min slapp litt taket.

Dersom jeg må gjøre noen flere grep ift tannhelse er jeg hvertfall ikke i tvil om hvor jeg vil dra hen!! Det er, helt seriøst, så hyggelig der at man får lyst til å bare ta en tur innom haha!

Uansett, jeg lever nå et visdomstann-fritt liv takket være Kjeller Tannhelse, så tusen hjertelig takk til dem for så profesjonell og god hjelp.

Har du tannlegeskrekk?

xoxo

GIVEAWAY // FITLIVING

Reklame | Fitliving.no

Ooooohhh som jeg har gleda meg til å dele dette! Har nemlig fått gleden av å få dele ut en tights fra Fitliving (annonselenke) til en heldig vinner som deltar på min instagram profil @ronjaostensvik. Har fått testa denne tightsen noen ganger nå, så synes det var på tide å gi dere en sjanse til å prøve den også. Så om du liker tightsen på bildet over må du stikke innom min insta med det samme!

 

Hvis du tenker at den tightsen er skikkelig fin, men ikke helt din stil, eller om du ikke klarer å vente: FORTVIL IKKE, Fitliving har nemlig minst 40 % på alt fra vibrant athletic nå, OG ved å gå gjennom min link HER (annoneslenke) å bruke koden “RonjaØ20” får du 20 prosent EKSTRA. Altså også på allerede nedsatte varer.

 

Jeg håper DU vil være med på min giveaway, det synes jeg er veldig stas!

Nå tar jeg kvelden etter en lang dag med jobb og dans,

xoxo

EASY, FAST, HEALTHY // RECIPE

God kveld alle sammen! I dag, noe jeg tror er for aller første gang på denne bloggen, kommer det en oppskrift! Dere tenker kanskje at det ikke er sååå rart, men tingen er at jeg ikke liker å lage mat haha. Virkelig ikke. Den første årsaken til det er nok at det er så syyykt lite kjøkken her vi bor, så det blir rot bare man starter…Er liksom null benkeplass. For det andre raser dagene mine avgårde, så når jeg kommer hjem klokken 10 om kvelden orker jeg ikke å stå å lage mat. Så når JEG sier at noe er lett og kjapt å lage, så vil jeg påstå at det er det haha. Uansett, oppskriften jeg skal dele med dere i dag er:

BRUCHETTA.

Jeg jobber på ungdomsskole, og her om dagen lagde elevene nettopp bruschetta. Så jeg ble veldig inspirert fra oppskriften i skoleboka, men gjorde min egen vri.

2 porsjoner. Du trenger:

-4 skriver brød (jeg har et som var 97% fullkorn siden jeg foretrekker grovt brød, men du kan bruke det du vil)
-2-3 ss olivenolje
-2 tomater
-8-10 ferske blader basillikum (evt tørket)
-1 fedd hvitløk

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 225 grader, og stek brødskivene i ca 10 minutter til de er sprø og gode.
Mens ovnen varmer seg/brødet steker skjærer du opp tomatene i små terninger, hakker opp basillikum bladene, og finhakker ca en halv fedd hvitløk. Dette blander du i en bolle sammen med olivenoljen. Bland også inn salt og pepper i bollen, eller ta det på skivene på slutten.
Når skivene er ferdige tar du resten av hvitløksfeddene og gnir snittflaten ned mot skivene slik at kraften fra løken trekker inn i brødskivene.
Ta ca 2 spiseskjeer av tomatblandingen på hver skive, topp gjerne med ekstra basilikum, salt og pepper, og nyt!

Sleng veldig gjerne igjen en kommentar om dette er noe du vil prøve, og hvordan det ble!

xoxo

 

THE LAST ONE?

For et fint vær vi fikk i går!! Var over 25 grader, sol og bare rett og slett herlig. Lurer på om dette var siste sommerdagen for i år…?

Jeg tror hvertfall at det fineste sommerværet muligens ligger bak oss, så jeg ville ut for å nyte sola i går. Sverre og jeg gikk oss rett og slett bare en tur. En tur for å lufte hodet etter noen litt tunge dager, og en tur for å få litt sol og varme på kroppen før vi går inn i de kaldere høstdagene

Det var herlig å få lufte seg, og ikke minst deilig å bare nyte en rolig, stressløs dag. Jeg har følt meg helt mørbanka både mentalt og fysisk etter lang treningshelg, at Olivier døde + diverse andre personlige hendelser… Så det at sola titta frem hjalp veldig på humøret. Etter turen hadde jeg egentlig tenkt å jobbe litt hjemmefra, men i stedet sovna jeg tvert på sengen rundt klokka 20… Kroppen var sliten, og jeg tror de siste dagene bare rett og slett har tappa meg for energi på alle måter. Så jeg bestemte meg for å bare legge meg. Så det ble heldigvis nok timer søvn i natt!

Men siden det derfor ikke ble et innlegg her på bloggen kommer det et til senere i dag, så bare å henge med!

Tror du vi får mer sommervær?

 

xoxo

TIME TO SAY GOODBYE

Dette var så lagt ifra dagens planlagte innlegg som mulig.. Denne dagen har vært en av de man bare må komme seg gjennom. Min lille skatt, Oliver, har i dag forlatt denne verden.

Jeg fikk ham da jeg var 14, så han ble altså 9 år gammel. Da jeg fikk ham var han så liten at han fikk plass i en hånd, og siden det har jeg fått så mange gode minner!

Koseklump, og en venn som bare hører og forstår. Jeg har vokst opp med dyr, og det at denne epoken i livet er over en sinnsyk vemodig. Men selv om det er trist og tungt, husker jeg på all gleden jeg har fått. Alle de gode minnene. Jeg elsker dyr, og ville aldri vært foruten gleden de har gitt meg i livet. For meg er dyr litt terapi i en hektisk hverdag, og alle de små søte har forskjellige personligheter som man blir kjent med underveis. Jeg fikk mine første kaniner da jeg var 5 år, og har ikke vært uten siden. En av de jeg fikk da ble faktisk 11 år gammel!

 

Olivier og kaninene vi har hatt gjennom årene har alltid fått være mye ute, har alltid hatt selskap og alltid fått kos. Det tror jeg er årsaken til at så mange av de har blitt så sykt gamle. Den første kaninen jeg fikk ble som sagt 11 år gammel for eksempel. Og alle kaninene våre har blitt ganske gamle,som Olivier som ble 9.Men også disse søte små kan bli syke. Og min lille Oliver fikk kreft.

 

Det er ikke første gang at dyrlegen sier de aldri har sett en så gammel kanin, så jeg er sikker på at de har hatt det fint hos oss. Så selv om det er med tungt hjerte å la dem vandre videre, er det siste vi vil at de skal lide.

Det er så trist å ta farvel.. Det er så vondt å tenke på at vi ikke skal kose mer, og nyte en solskinnsdag i hagen. Første gang siden jeg var 5 år, så skal jeg leve uten å ha kaniner og det er forferdelig trist… Men jeg er takknemlig for alle minner, og alle fine stunder. Alt jeg har lært, alt jeg aldri ville vært foruten. En del av familien. Alltid i hjertet ❤️ Rest in peace, Oliver.

DANCE, EAT, SLEEP, REPEAT

Høstens landslagssamling er ferdig for denne gang, og vi har hatt en helg som har gått akkurat som overskriften haha. Vi har dansa, spist, sovet, og så gjort det samme igjen! Vå starta som tidligere sagt på fredag og var ferdig i dag. 3 dager med dans dagen lang! Over ser dere de trenerne som var på samlingen: Martino Zanibellato (øverst venstre), Geir Bakke (øverst høyre), Lasse Ødegaard (nederst venstre) og Domenico Soale (nederst høyre).

Jeg liker veldig godt sånne treningshelger. Det er mange dansere tilstede, siden det var både landslag, “talent team” og bredde tilstede. Og mange dansere skaper stemning!! Gøy å vær flere klubber blanda, og å lære av og med hverandre. Selv om vi konkurrerer mot hverandre er vi jo også venner. De fleste av oss omgås jo veldig ofte, så jeg synes det er sååå viktig å kunne ha det gøy sammen utenfor gulvet. Norge er en liten dansenasjon, så vi må faktisk stå sammen for å komme oss opp og frem i denne verden.

Helgen var utrolig lærerik og motiverende, men også veldig slitsom. På bildet over ser dere føttene mine i “treningssko”. Vi konkurrerer jo i høye hæler med kun noen stropper rundt ankel + tærne, emn for å spare føttene mest mulig pleier jeg å gå i mykere sko med lave “kubbehæler” når det blir mange timer etter hverandre. I tillegg er det også ofte en del prating på timene, mens trenerne forklarer, og det å bare stå rett opp og ned på de høye skoene er faktisk mye verre enn å danse i de haha. Vondt nok i føttene uten å stå i de høye hælene haha! Så de “skikkelige” skoene brukte jeg bare på alle privattimene. Vi hadde 4 privattimer denne helgen.

Men selv om treningen er full av konsentrasjon, svette, og beinhard jobbing er det viktig å tulle litt å ha det litt gøy innimellom, hahah:

Moro! Nå er det bare å få “sortert” all infoen fra helgen sammen med vår faste trener i morgen, og finne ut hva vi skal fokusere på fremover. Er ikke noe pause nå, rett tilbake på jobb og vanlig trening i morgen…og jeg er sykt trøtt og sliten. Så resten av kvelden skal jeg kun se serie, slappe av og legge meg tidlig nok til at jeg får en del timer søvn.

Håper du har hatt en like fin helg som meg!

xoxo

 

WEEKEND WITH THE NATIONAL TEAM

Altså woooow. Dagen i går og dagen i dag har RAST avgårde. I går starta dagen klokka 07:00, jeg dro en liten stund på jobb før vi begynte å danse klokka 10:00. Deretter rulla dagen avgårde med masse dansing, og vi var ikke ferdige før 22:15! Aka vi var i dansehallen i over 12 timer!!! (selvsagt med noen dansepauser) Men altså, hjelpes…jeg var sååå sliten i går kveld, og både kroppen og øyen lokka føltes ut som mursteiner i morges klokka 7… For vi starta allerede 08:30 i dag. Dagen i dag har også vært full av dans, men den ble heldigvis litt kortere enn i går.

 

Etter dagens trening hadde nemlig klubben et oppdrag på “Sagelva festivalen”, så da ble vi med og organiserte+dansa et lite show der. Veldig hyggelig, fint vær og kos! Men da jeg kom hjem i dag ble jeg litt sånn, “oh no, jeg har jo ikke klart å ta ETT bilde fra landslagssamlingen!” Men det skal jeg få gjort i morgen!!  I mellomtiden deler jeg disse bildene Sverre tok av meg forleden.

Bildene ble tatt helt spontant på vei hjem fra trening en dag. Vi kjørte hjemover og jeg sa jeg hadde lyst å ta bilde der en dag, og Sverre bare: “Hva med nå?” og svingte av veien ved første annledning. Og da vi gikk utpå, så titta til og med sola frem, snakker om flaks!! Så fornøyd, og nok en liten påminnelse om at jeg må bli flinkere til å bare gjøre ting spontant – det kan bli skikkelig bra!

Disse bildene ble tross alt tatt på vei hjem fra trening, i en joggedress, uten sminke (ikke at det er uvanlig meg, but still),og vi hadde ingen planer. Men likevel ble jeg super fornøyd! Så, en liten reminder en lørdags kveld, til meg selv og alle som føler seg truffet: Vær mer spontan!

Nå skal vi spise og komme oss i seng – nok en dag med dans i morgen.

xoxo

 

A MODEL EXPERIENCE

Reklame | @Miss.nailed.it // Samarbeid med "Film Curves", by Peter Kasbergen

Hei dere! Endelig…..eeeendelig kan jeg dele disse bildene med dere! Jeg var så heldig at jeg fikk være skikkelig modell for en dag da jeg var utenfor København i Mai i forbindelse med en dansekonkurranse. Jeg har fått ganske mange bilder, så det kommer i flere innlegg, men her har dere et par sneakpeaks:

Bildene er tatt av Peter Kasbergen, og jeg hadde virkelig en spennende dag! Det er jo kanskje ikke en hemmelighet at jeg trives foran kamera, MEN det å skulle bli tatt bilder av av en proff fotograf, som skulle brukes på hans nettside var jo litt skummelt. Han har tatt dansebilder i mange år, og jeg har gjentatte ganger fått fine bilder fra konkurranser som han har tatt. Etter fjorårets konkurranse i København sendte han meg en melding på konkurransen, og vi møttes i dansehallen etter vi hadde dansa vår siste runde. Da spurte han om jeg var interessert i å få tatt noen flere bilder en gang, utenfor dansegulvet, noe jeg selvsagt gjerne ville!

Men tiden gikk, og det var ingen steder vi begge skulle til samtidig, FØR Copenhagen Open i år, woho! Vi var igjen noen timer dagen etter konkurransen, og fikk hatt to photoshoots! En “fashion shoot” og en “boudoir shoot”. Sistnevnte var jo egentlig max ute av komfortsonen….men jeg bestemte meg for å hoppe ut i det med begge beina – og jeg angrer ikke!! (De nyyydelige neglene mine er selvsagt laget av @miss.nailed.it aka Ann-Torill!)

Jeg var super nervøs, og følte meg egentlig ganske klønete i starten haha. Hvor legger man hendene?? Hvor ser man?!? Og i tillegg hadde jeg fått en skikkelig allergisk reaksjon av et sminkeprodukt dagen før, så den som våkna med et sykt hovent øye…det var meg!! Er det mulig tenkte jeg bare!? Men heldigvis skulle jeg 1) ha mørk sminke 2) Jobbe med en fotograf som var veldig flink til å veilede og som var lett å samarbeide med. 3) Jeg hadde også Sverre med meg mesteparten av tiden, så det var veldig godt!

Det jeg også likte veldig godt var at vi hadde diskutert/snakka så mye om det på forhånd. Jeg hadde fortalt hva jeg ville ha, hvilke tanker jeg hadde, og hvilke grenser jeg hadde. Han var helt enig i min visjon, og pushet ikke grensene jeg hadde satt. Og etterhvert som vi kom i gang ble det mer komfortabelt, og jeg koste meg masse og lo mye. En god opplevelse!

 

Jeg har som sagt mange flere bilder, så de kommer senere, men nå skal jeg pakke sakene og dra avgårde på latin trening!
Håper du likte bildene!

Har du prøvd å være “modell for en dag” før? Hvordan synes du det var i så fall?

 

xoxo

INSTAGRAM HUSBAND

Jeg er så heldig at jeg har en kjæreste som gidder å ta bilder av meg når vi reiser rundt omkring at jeg tenkte jeg måtte dele et par siste bilder fra helgen vi var i Haugesund som han tok av meg! I starten (og til tider enda, haha) synes han det var veldig slitsomt og irriterende at jeg så ofte ønsket å bli tatt bilder av, men nå virker det faktisk ut som han har begynt å synes det er litt gøy. Jeg har til og med fått han litt foran kamera!! (Noe jeg personlig tror han egentlig synes er veldig morsomt, men ikke heeeelt vil innrømme haha)

 

Å hvis noen stussa på overskriften, så har dere google´s definisjon på “Instagram husband” her:

I noen settinger, blir han fortsatt skikkelig oppgitt hvis jeg spør han om å ta bilder haha, som etter trening, hvis han er sliten o.l, og det skjønner jeg jo veldig godt! Men det jeg er veldig glad for er at han har blitt mer og mer “rutinert”, samt mer gira. Nå vet han litt hvilke typer bilder jeg vil ha, og ofte tar jeg “test-shots” med han som modell for å vise hvilken vinkel jeg vil ha o.l. Er selv absolutt ingen ekspert, men man lærer på veien, noe som er veldig gøy.

 

Så, en liten shoutout til mannen bak 90% av bildene på min insta/blogg, min kjæreste Sverre – du er god som gull! #TeamWork

Har du også en “instagram husband”?

 

xoxo