COME AND DANCE WITH ME

Da er jeg endelig hjemme etter en lang og morsom dag! Jeg har vært på jobbintervju, jobba og trent. Og alt gikk supert, egentlig. Så nå skal jeg prøve meg i enda en ny jobb, på dagtid, og jeg gleder meg sykt! Skal fortelle dere mer om den senere. 

 

Men først, en aldri så liten beskjed dere! Til alle studenter i Lillestrøm og omheng, nå begynner det splitter nye kurset STUDENTDANS hos LSKdans! Jeg skal undervise dette kurset og gleder meg skikkelig!! Det er uhøytidelig og gøy, og man trenger ikke å ta med egen partner. I tillegg har vi rullende opptak, så fortvil ikke om du ikke rekker første kurs, for da kan du komme på neste! Dansing er utrolig morsomt, og ikke minst super trening! Kurset er fredager 14.30.

Spre veldig gjerne budskapet om du kjenner noen studenter som trenger en sving på dansegulvet!

                    

                                                                              Sjekk ut www.lskdans.no for mer informasjon!!

 

Liker du å danse? Bor du nær Lillestrøm? Hvis svaret på begge disse er ja, har du ingen unnskyldning, kom å dans sammen med meg!

xoxo

ON THE ROAD // TRIATHLON

NM gikk jo av rett nedi veien, og vi fikk se elite klassen som holdt på. Vi sto med en av vaktene så han forklarte litt hvem som holdgt på osv. Mange sporty 
jenter og gutter!! De syklet 4 ganger rundt området, så vi fikk se alle 4 ganger. Triatlon må jo være en ren syrefest!! Og det syntes på noen utover i løpet, haha! Noe jeg skjønner utrolig godt. Men likevel virker det ganske morsomt!

 

For øyeblikket driver jeg å pakker igjen…side jeg skal tilbake til østlandet snart. Alltid litt vemodig å reise tilbake, men det går som regel bra så fort jeg er på vei. 
Så nå er det bare å få alt ned i kofferten, så er det gjort. 

xoxo
 

THINK PINK


Vi var som nevt å så på NM i triatlon i går, og på veien hjem fikk jeg prøve en sparkesykkel, noe jeg ikke har gjort på mange år! haha, moro!
Koser meg som du ser over.  Og egentlig er det jo sykt smart, haha. En sånn kunne jeg trengt, bare litt større takk. 

Jeg skal nå gå gjennom bildene jeg tok, velge ut noen av de beste, og dele dem med dere i morgen. I tillegg har jeg vært på en aldri så liten handletur, så det kommer det også bilder fra. Nå er jeg bare såå sulten så nå er det endelig middag!

 

Hadde dere sparkesykkel da dere var mindre? Eller nå for den saks skyld?

 

xoxo
 

SIT AROUND

Her er de siste bildene fra bildeserien vi tok i Stuttgart! Det var en så fin tur, på alle måter…gode minner! Nå sitter jeg plantet på sofaen, i Haugesund! Og pga av triatlon er veien stengt, og dermed blir jeg hjemme her til det er ferdig. Kanskje jeg skal ned å se, det er jo tross alt NM og det er rett nedi veien her. Men først skal jeg skrive ned fra timen med Alexander Melnikov i går, sånn at jeg ikke glemmer noe! 

 

Hvis været holder seg får jeg kanskej tatt noen bilder her hjemme også. Det som er litt trist nå, er jo at de fleste av vennene mine har flytta!! Mens Lisa som er en av de få som ikke flytter i år…er på ferie nå haha. Men heldigvis kan jeg kose meg med mamma og resten av familien min. Det begynte allerede i går da jeg ble hentet på flyplassen og ble kjørt rett til tante på en liten familiemiddag, haha. Det er så kosli! Å i dag skal vi til mormor å spise middag! Så jeg får både masse godt selskap og masse god mat, jippi. 

 

Pleier dere å ha familiemiddager eller lignende?

xoxo

COMING SOON // STUTTGART

SIste sett med bilder fra stuttgart kommer snart! Jeg holder jo enda på med disse videoene, men det har vist seg å bli litt kluss, haha. Jeg er ikke sånn spesielt god på ting som har med IT å gjøre haha. Så Sverre skal hjelpe meg når han kommer hjem på mandag.

 

Og siden han er borte denne helgen, skal jeg også dra! Jeg skal bare en liten tur hjem til Haugesund, men det er alltid så kosli! I dag skal jeg jobbe, og så skal jeg trene og pakke i morgen, før jeg drar og kommer hjem til uken. Men før jeg drar skal jeg på trening med en av de russiske trenerne vi samarbeider med, så det blir moro!

 

Nå skal jeg spise og få dagen skikkelig  gang her, haha! Blir fort litt late morgener nå som jeg ikke går på skolen og jobber kveld!

 

Hva skal dere i helgen?

xoxo

SOMETHING OLD // SOMETHING NEW

                                

Her forleden fikk jeg et par gamle standard kjoler for å ta av dem alle stenene før de skulle kastes. Synes jo det er litt vemodig at de skal kastes, men jeg
tar i alle fall gjerne steinene! Swarowski stener er jo veldig kostbare, så det er alltid greit å ha noen på lager siden de kan brukes på fremtidige nye kjoler. Det var både en orange og en blå, og jeg fikk heldigvis overtalt Sverre inn i en! haha. Sjekk ut @legactions på instagram for en herlig video!! Et screenshot fra videoen ser du over, haha!

 

Så nå gjenstår arbeidet med å ta av alle stenene…woho, haha. Men men, det er verdt det!

 

Nå har jeg kommet hjem fra trening og har parkert litt i sofaen.
Hva har dere gjort i dag?

 

xoxo
 

SUNRAYS

JACKET AND PANTS FROM TALLY WEIL // SHOES FROM TOMS // BAG FROM GLITTER // PHOTOS BY HELENE SPILLING

 

Enda noen bilder fra turen vår i Stuttgart. Disse bildene tok jeg og Helene på morgenen før vi fikset oss til dagens konkurranse, haha. Må jo få tatt 
noen bilder! Vi fant heldigvis dette stedet rimelig fort og fikk tatt en del bilder på rundt en halv time. Effektivt, kult og ikke minst veldig gøy!

 

Morsomt å ta bilder sammen! Gleder meg til mange fremtidige photoshoots!

 

I dag skal jeg jobbe så jeg må fikse meg litt, henge opp noen klær til tørk, og spise litt før jeg legger i vei. 

Hva skal dere i dag? 

xoxo

 

 

 

IN THE CORNER

                      PANTS AND JACKET FROM TALLY WEIL // PHOTOS BY HELENE SPILLING

I dag har vært en skikkelig sporty dag frem til nå, jeg har gått i ca halvannen time i dag ute i solen, i tillegg til en økt på Fresh Fitness, med løping og styrketrening. Nå har jeg dusjet og lagt meg strekk ut på sofaen rett og slett. Jeg har ingenting jeg skal gjøre i dag egentlig, så da blir det nok litt tv-titting, vasking av klær, matlaging, og kanskje litt fiksing av noe tøy som mye sys litt på. Men i tillegg til det skal jeg sende ut noen jobbsøknader faktisk. Jeg jobber jo på Fresh hvor jeg trioves utrolig godt, men der er det bare kveldsvakter, og jeg betaler for alt selv, og trenger dermed mer jobb for å tjene inn det jeg trenger rett og slett. 

 

På @legactions kan du finne en liten video fra treningen vi hadde i dag, samt litt bilder fra dansehverdagen vår. 

 

Hva har dere gjort i dag?

 

xoxo

 

 

TEMPTATIONS


PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

Forleden var vi hjemme i Haugesund og opptrådte på en sommerfest, og se hvor mye deilig mat der var da! Tidenes tapas, nam! Alt smakte fantastisk,
og dessuten så det jo helt nydelig ut. 

 

For øyeblikket er jeg parkert i sofaen og ser på OL, men om ikke lenge må jeg få ræva i gir om jeg skal få gjort alt jeg skal i dag..Travle dager, men i dag skal jeg ikke jobbe, så jeg har ikke noen særlig unnskyldning for å ikke få gjort det haha. Senere blir det nok også trening, men studio er opptatt fra og med i morgen, så det blir nok dans i dag, og annen trening resten av helgen.

 

Fristende mat, eller hva?

 

xoxo