THE SKIN

Reklame | The Skin Frogner

Før VM var vi så heldige at vi fikk komme til The Skin Frogner for å få spraytan. Og det var faktisk aller første gang noen av oss har tatt spraytan! Vi tok toget og en liten busstur inn til Oslo, og ble møtt av to herlige, smilende jenter! Vi var spente og veldig gira på å få prøve spraytan.

Over ser dere bilde fra “teltet” man sprayes i. Man får et typ hårnett sånn at man ikke skal få det å håret, samt noen såler til å ha under beina. Så de har alt klart til deg, som er veldig deilig. Det man bør gjøre selv på forhånd står på siden deres, og det er hovedsaklig det å passe på at man ikke er veldig tørr på huden noe sted, og at man har med seg løse klær til etterpå sånn at selvbruningen får tørke i fred.

Det var så deilig å være brun da vi kom frem til Wien. Det er så mye som er gjort liksom! Sverre trengte jo nesten å ikke gjøre noe ekstra i det hele tatt! Ansiktet hans var helt jevnt og fint, og ettersom det er det som trengs var det ikke no særlig mer å fikse. Jeg sminket meg selvsagt mer, men likevel var det sååå deilig å ha en jevn brunfarge i bunn. Da slipper man å sminke like mye, spesielt på kroppen. Og spesielt i standard, for da trenger man ikke å være fullt så brun, men også i latinen, for man har det fine grunnlaget!

Vi ønsker å takke The Skin Frogner for å gjøre forbredelsene til VM enda lettere for oss!
Dessuten holder jo brunfargen lenger, og man kan forlenge den med for eksempel produktene over. Body Blur gir en fin, nesten glitrende finish, og selvbruningen tar over for spraytanen, dersom man vil beholde det enda lenger! Spraytan er dessuten perfekt til sesongens julebord og festligheter.

 

Sjekk dem ut på http://theskin.no/

 

xoxo

GET READY FOR THE CHRISTMAS SEASON

Reklame | KAN frisører

Hos KAN Frisører tilbyr de mer enn bare klipp! For det første kan du selvsagt få fikset hårklippen og/eller fargen som er helt magisk, og deilig å få gjort før julens festligheter. Men i tillegg til dette kan du få hjep til både hår styling OG makeup fra en utdannet makeup artist! Min frisør Sara er nemlig også makeup artist! De selnger også mye fin sminke i tillegg til de gode hårproduktene de har.

Du kan for eksempel booke time samme dagen som det er julebord, så gjør de deg helt klar både med hår og sminke! Evt kan man også dra inn tidligere, få fikset  håret, og lære litt om makeup fra Sara.

Jeg har alltid vært fornøyd med både hår og styling som jeg har fått hos Sara, og selv om jeg ikke har blitt sminket der, er Sara alltid sminket og fin når hun fikser meg! Det er så praktisk at man kan få fikset hår og sminke på samme sted, eller hva?

Skal du på noen julebord i fremover?

xoxo

WORLD CHAMPIONSHIP // THE LOOK

Reklame | KAN Frisører. The Skin Frogner


        En stor takk til sponsorer Sara hos KAN Frisør for hårfarge, og The Skin Frogner for spraytan!

En ny konkurranse – en ny look! Denne gangen var det selveste VM som sto for tur, så det var viktig å ha en fin look. Nå er jeg absolutt ingen hår eller makeup artist, men jeg må si meg ganske fornøyd med denne looken, både hår og sminke. Jeg fikset håret kvelden før og sov med det, og fikset selvsagt sminken samme morgenen. Jeg synes det er ganske morsomt å prøve meg litt frem, samtidig som jeg har noen ting som jeg synes funker bra som jeg pleier å gjøre hver gang. Øvelse gjør mester og jeg gleder meg til å øve mer! Jeg prøvde faktisk noe ganske så nytt med håret og, og jeg følte at jeg lykkes ganske bra! Det var ganske mange detaljer i dotten, så jeg følte det var fint med liv i den.

Neste konkurranse blir Christmas Dance Festival her i Norge, noe som vi gleder oss veldig til! Så da blir det ny frisyre og ny makeup-look! Du kan se alt jeg lager av hår og sminke på en av mine Instagram brukere @made.by.ronjaostensvik.

Hva synes du om looken?

xoxo

HAIR ON POINT FOR THE WORLD CHAMPIONSHIP

Reklame | KAN frisører

Looken er sykt viktig for en danser fordi det er utrolig viktig med et godt førsteinntrykk! Derfor er jeg såå glad for at KAN frisører nok en gang har hjulpet oss med å få den perfekte looken før en stor konkurranse! Se bilder under:

FØR:   (fargen fra sist hadde holdt seg veldig fint i lengdene fra forrige gang faktisk! Men det var en del ettervekst samt litt slitte tupper)

Som dere kan se fikk jeg en magisk farge og en flott klipp! Det er viktig for meg å ah litt lenge sånn at det er lett å fikse konkurransehår, men jeg ønsket en klipp som er mer spennende, også til vanlig. Det fikset selvsagt min flinke frisør Sara! Nå har jeg en flott frisyre som jeg både trives veldig godt emd til hverdags, og som er enkel å fikse til konkurranser – hva mer kan en danser ønske seg?

 

xoxo

 

WORLD CHAMPIONSHIP STANDARD

I helgen danset vi verdensmesterskapet i Standard i Wien. Det var en flott konkurranse i en flott by! Dessuten var vi fornøyde med dansingen vår. Det var en flott hall, bra musikk og mange gode par. Rett og slett god stemning.
Vi havnet desverrre i redance og danset alt vi kunne for å komme oss inn i topp 48, noe vi desverre ikke gjorde. Vi fikk et litt skuffende resultat som nummer 58.. Men men, vi danset så godt vi kunne, og mer kan vi liksom ikke gjøre. Vi prøver å ikke la skuffelsen bli for stor, men heller fokusere på at vi fikk til arbeidsoppgavene våre.

Vi tar med oss en flott opplevelse, inspirasjon og en godt gjennomført konkurranse! Nå er det på´n igjen med en ny uke. Den skal brukes til behandling av Sverre sine skader og diverse opptrening, før vi forhåpentligvis er i full gang med oppkjøring til Christmas Dance Festival om et par uker!

 

xoxo

A DAY IN VIENNA

Dag en i Wien er overstått og vi har allerede fått gjort litt forskjellig. Vi har truffet vennen vår Sasha og chilla litt, samt gått rundt sammen med han, hans partner, og deres trener, noe som var veldig hyggelig. I tillegg til det har vi to gått litt rundt å kikka litt. Og i utgangspunktet var jeg litt skuffet siden solen gikk så sykt tidlig ned (typ klokken 4), men da mørket kom ble byen lyst opp av glitrende pynt i gatene og det ble bare såå kosli!

Vi fikk sett i en del koslige boder, skaffet oss en magnet herfra (som vi gjør fra alle ny byer vi reiser), spist, og rett og slett bare utforsket byen. Jeg skulle gjerne hatt et par dager til her, for å se andre steder enn akkurat der vi var, men det får bli en annen gang! For nå er vi tilbake på hotellet, og jeg har faktisk fikset håret mitt ferdig nå. Det var ikke akkurat samarbeidsvilig i dag, men det gikk til slutt! Så nå gjenstår det egentlig bare å slappe av, spise litt og rett og slett lade opp til morgendagen.

God natt alle sammen!

 

xoxo

 

 

Day one in Vienna has gone by so fast! We have been meeting up with friends, went sightseeing and more. As you can see on the photos above, Vienna is a real nice place after dark! So many beautiful lights… We had a nice time, and I hope to go back soon to see more of the city!

Goodnight!

BOUND FOR VIENNA

Nå sitter vi på flyplassen i Oslo og er klare for avgang til Wien! Sverre har vært i Wien før, men det er faktisk min første gang, så jeg gleder meg litt ekstra!
I dag har vi ikke noe annet vi skal gjøre enn å gjøre alt klart til morgendagen, som innebærer å henge opp alt av dansetøy, og muligens fikse håret mitt i kveld. Men dette tar heldigvis ikke hele dagen, så jeg gleder meg til å gå rundt å se i Wien. Jeg har store planer om å lage en liten vlog fra turen også, så jeg håper jeg får tid til det. Når vi kommer frem skal vi møte Sasha, en danser som vi faktisk bodde et år sammen med, da han bodde i Norge, og vi tre skal da ta for oss en liten runde sightseeing – det blir super kosli!

(Inspo bilder fra Google)

Jeg skal prøve å få ut enda et innlegg i kveld, for jeg har så mye spennende jeg vil dele med dere som jeg har ganske klart men må skrive ferdig, men det kommer litt an på hvor lenge vi et ute på sightseeing i dag. Uansett, nå er det straks tid for boarding, så jeg får komme meg avgårde!

Blogges fra Wien!

xoxo

MY BEST CHRISTMAS GIFT TIPS

Jeg elsker jul, og gleder meg villt allerede! Jul for meg er tid hjemme med familie og barndomsvenner, god mat og kos! Og selvsagt digger jeg juleaften med alle gavene, men det jeg digger mest med det er faktisk å se reaksjonen på de som åpner gavene fra meg! Helt seriøst. Det er bare sååå herlig å se ansiktet lyse opp på de du er glade i. Jeg er faktisk nesten ferdig med alle julegavene mine allerede, og jeg må si meg veldig fornøyd! Så jeg tenkte å dele mine tips med dere.

                                              
                                                                                                            Picture from Pinterest

Mine første tips handler om det å skaffe gode juelgave på budsjett! Jeg har definitivt ikke et stort budsjett til julegaver, så her har jeg en del tips og triks!

JULEGAVER PÅ BUDSJETT:

Begynn tidlig!
Ja, ok kanskje ikke så veldig tidlig ute nå, som det jeg tenker med tidlig, men fortsatt god tid til å ikke være i siste liten!
Jeg “tenker” på jul hele året, i den forstand at jeg handler julegaver året rundt. Det er såå lurt å ha en “gavekasse” hjemme. Så hvis man finner noen fine ting på tilbud kan man kjøpe de på salg! Så, når julen kommer kan man finne frem gavekassen og plukke ut fra et stort utvalg! Dessuten er det genialt dersom det plutselig kommer en bursdag. Da har du gaver klar!

Avtal pris på forhånd.
Dette pleier jeg å gjøre med venninnene mine. Det sparer deg for så mye usikkerhet og stress. Bare avtal sånn ca hvor mye dere skal brule, og voila, mye lettere å finne ut hva man skal gi.

Ikke kjøpe en gave.
Nå tenker du sikkert bare: “hva?” Men man trenger jo ikke kjøpe en fysisk gave! Venninnegjengen min her på østlandet har avtalt å dra ut å spise sammen som vår “julegave” til hverandre. Julegaven blir rett og slett å sette av tid til hverandre, å kose oss sammen! Gidin tid, eller gi en opplevelse. Da kan du enten spandere, eller gi tiden din og alle betaler for seg selv.

-Vær kreativ.
Hva med å lage noe? Eller tilby en tjeneste du er god på? Jeg har laget alt fra julepynt til til smykker, og jeg har gitt ut gavekort påblandt annet “henna” maling og massasje. Flere eksempler kommer lenger ned i innlegget.

EKSEMPLER PÅ GAVER:
Nå kan jeg jo ikke skrive noe særlig avd et jeg gir i år, men jeg tar utgangspunkt i mye jeg selv ga i fjor, og andre ideer!

Opplevelser (i forskjellige prisklasser):
-Café.
-Middag. (hjemme eller ute)
-Kino.
-Kosekveld.
-Fornøyelsespark.
-En reise.
-Teater.
-Konsert.

 

Hjemmelaget:
Julepynt
-Kort
-Bildekalender
-Tegning/maleri
-“Gavekort” på massasje
-Hjemmestrikket

Diverse:
-Velvære produkter
-Sminke
-Klær
-Gavekort
-Forbruksvarer
-Tilbehør

 

GAVER TIL HAM, GAVER TIL HENNE:

Her er et par spesifikke tips til ham og henne!

Til mamma og mormor:
– En bildekalender
– Et flott kort
– Gavekort på spamanikyr / massasje / velvære behandling
– Gode kremer
– Noe hjemmelaget

Til pappa:
– En bildekalender
– CD / FIlm
– Kino biletter
– Klær
– Noe hjemmelaget

Til vennen / venninnen:
Aktivitet / Opplevelse
– Klær
– Gavekort
– Tilbehør
– Noe hjemmelaget
 

Min absolutt favoritt gave er den sammensatte. Jeg kjører nesten alltid en gavepose/eske med litt forskjellig i. Eksempel fra i fjor: Kalender, krem, julepynt og gavekort.

 

Selvsagt er det en million andre ting man kan gi/gjøre, men jeg håper dette gav deg noen gode ideer!

 

Noen tips på tampen!

-Spør hva folk ønsker seg

– Avtal pris

– Vær kreativ

 

Har du et godt tips?

xoxo

 

legg tanke og kjærlighet i det

THE BRIGHT WHITE

Reklame | Kjeller Tannhelse

Den siste tiden har vi vært så heldige å få prøve tannbleking fra vår sponsor Kjeller Tannhelse. Jeg har alltid hatt lyst å bleke tennene, men aldri helt “turt”. Men nå som vi fikk spesiallaga skinner til våre tenner, veiledning, samt et produkt som er godkjent fra tannleger.

Jeg har ikke prøvd noen andre former for tannbleking så jeg har ikke noe å sammenligne med sånn sett, men en ting jeg vil si, som jeg synes var veldig fint var nettopp det at vi fikk egne skinner. Det som er greia med en del andre bleke-sett er jo at det er veldig generelle skinner, så det er lettere at blekemiddelet havner på tannkjøttet, og man kan risikere å få blekeskader der.

Jeg synes blekingen fra Opalescence har vært veldig lett å bruke, og vi har hatt en veldig oversiktlig “oppskrift” å følge. Og når man får så god både sjekk før, forklaring og oppfølging fra Kjeller Tannhelse kan man jo ikke føle seg annet enn trygg!

Nå har vi brukt det om nettene i ca 2 uker, og vi ser resultater! Jeg skal se om jeg kan finne et bra før og etter bilde å legge ut etterhvert!

 

Vi er i alle fall fornøyde og ønsker å gi en stor takk til Kjeller Tannhelse som sponser oss med dette, og gjør at vi har et flott smil både til hverdags og på dansegulvet!

Har du prøvd tannbleking før?

xoxo

 

Lately we have been so lucky to try out Opalescence tooth whitening systems sponsored by Kjeller Tannhelse. They have provided us with guidance and good equipment which have made the whitening prossess quite easy for us! We have been bleaching at night for about two weeks, and we are happy! I will look for a good before and after picture to post here soon!
We want to give a big thanks to Kjeller Tannhelse for helping us getting the perfect smile!

Have you tried it before?

xoxo