STRIKE A POSE

PHOTOS BY HANS OLAV VIKSE, MORE PICTURES AT HILL SPORTSDANSERE`S FACEBOOK PAGE : HERE

 

Tusen takk for flotte bilder! Alltid hyggelig å få noen bilder av seg selv etter en konkurranse. Mange interessante ansiktsuttrykk fra vår side, men sånn er det! 
Vi er allerede i gang med ukens trening, og lader opp til helgens konkurranse i Litauen – Nord Europeisk Mesterskap! 
Dagene er supertravle, og i dag har jeg jobbet litt på alle tre stedene jeg har jobb, pluss at jeg har hatt timer og trent selv.
Det vil si at dagen har gått i ett med jobb og dans fra 10 til 21.
Men selv om det er vanvittig travelt, er det veldig gøy,og jeg er så takknemlig for at jeg har jobbene jeg har – ellers hadde det ikke gått rundt.

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————-

I want to thank Hill´s photographer for the nice photos! 

We are already done with this week´s first training, ans we are getting ready for this weekends competition in Lithuania. The North European Championship.
This week will be super busy! Today I have been working three places, and done three hours of dancing. But even though it is busy, it is fun! And I am so grateful for all my jobs, or else I would be able to live here by myself and dance.

 

xoxo

OUT OF THE BOX

Vi fikk masse fint og gøy i premie, og jeg tenkte jeg skulle åpne boksen og vise dere hva vi har fått. 1.plassen fikk en flott lysestake, som du ser bilde av under. Vi la rett og slett lommelykt under for å se lyset i det, og det ble skikkelig fint! Kanskje vi får tak i et lite lys til å ha under! Vakker var den i alle fall. I tillegg fikk vi diverse hårprodukter, antibac, protein barer og ikke minst medaljene våre! I tillegg fikk vi en flott rose, det synes jeg er så kosli å få.

————————————————————————————————————————————————————————————————-
We got some nice prizes at the competition, and I taught I´d open the box and show you what we got. A beautiful candlestick, some hairproducts, antibac, protein bars and our medals! In addition we got a beautiful rose each. So nice! 

          

 

xoxo

NORWEGIAN CHAMPIONSHIP // TEN DANCE // RESULTS

I dag har vi danset norgesmesterskap i 10-dans i Lier, og vi har hatt en skikkelig fin dansedag! Vi er veldig fornøyde med dansingen vår i begge grener, og fikk mange hyggelige tilbakemeldinger. Fra dommerne fikk vi nesten utelukkende enere i U21 og i voksen som vi på tredje i hver dans, men fikk vi 17 toere også, så vi tar impå!

I tillegg fikk jeg bruke de to nye kjolene mine i dag, og det var veldig gøy! Men det som var litt “morsomt” var at jeg fikk kjolen min i går! Etter å ha venta på den kjempelenge da den var forsinka i posten. Men da jeg skulle prøve den, fikk jeg den ikke igjen! Så i går kveld sydde jeg inn enn ny hempe lenger nede sånn at jeg skulle få den et stykke igjen. Men da jeg tok den på i dag, gikk glidelåsen plutselig helt igjen! Woho! 

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————

Today we have danced the norwegian ten-dance championship, and we finished first in under 21 and third in adult. We are happy with our dancing, and got a lot of nice feedback. I also got to use both my new dresses today, because my latin dress arrived yesterday! But actually it didn´t fit yesterday! I could not close it in the back…so I sowed in another button. But today I could close ut all the way easily! Woho!

Thanks to Drammen sportsdanseklubb for a nice event, , thanks to the lovely audience, thanks to our sponsor Rockin´nails and beauty, and thanks to our coaches for great support before and during the competition. We are exited to work towards new goals with you!

xoxo

WHITE DETAILS

De siste detaljene er på plass på kjolene mine og jeg er snart klar til å reise inn til Lier og gjøre meg klar til NM i morgen! Jeg har litt av hvert å gjøre i kveld, så dette blir et meget kort innlegg, men kanskje jeg får tid til å blogge mer i kveld!

 

Hva skal dere i kveld?

xoxo

————————————————————————————————————————————————————————————

 

Last details on my dresses are done, and I am soon ready to go to Lier and prepare for the Norwegian Championship tomorrow! I have a lot to do tonight, so this will be a very short post.. but maybe I have time to blog some more later tonight!

 

What are your plans for tonight?

xoxo

 

 

LSKDANCE // MANNEQUIN CHALLENGE

192981806

                  CLICK ON THE PICTURE IF YOU CAN`T SEE THE VIDEO!

 

I dag hadde vi siste treningen før NM og det var veldig gøy! Og etter hele treningen og tøyingen, så bestemte vi oss for å gjøre den såkalte “mannequin challenge” 

 

Hva synes du om vår versjon?

xoxo

————————————————————————-
 Last practice before the norwegian championship is done! And after the practice, we did the “mannequin challenge”!

What do you think about our version?

xoxo

 

ONE WEEK

Jeg har vært syk siden tirsdag! Det er så vanvittig kjedelig å sitte inne så lenge, men det eneste positive er at man får virkelig satt seg inn i et par serier, haha. Jeg har fått skikkelig dilla på HOMELAND, den er så innmari spennende…nesten så spennende at jeg blir litt frustrert. Uansett så anbefaler jeg den veldig!

 

I morgen skal jeg på jobb og trening igjen, og forhåpentligvis går det bra, fordi det er NM om mindre enn en uke! Litt stressa for at jeg har mista en uke av trening for å si det sånn… men det er det rett og slett ingenting å gjøre med, så det er bare å legge bak seg, og fokusere på å få en skikkelig god treningsuke!
 

Forresten…jeg har en del spennende nyheter, så følg med fremover!

xoxo

———————————————————————————————————————————————————————————-

I have been ill since tuesday! So boring… But the positive thing is : you get to watch a lot of series. My favourite at the moment is HOMELAND, so exiting it´s almost frustrating.. I really recommend it!

 

Tomorrow I am finally going back to work and training again, and hopefully it´ll all go well, because the Norwegian Championship is in less than one week! I am a little bit stressed out, but that won´t do any good, so I´ve decided to let all that go, and just focus on the coming week.

By the way…I`ve got some exiting news, so stay tuned!

xoxo

HAIR BY HS


HAIR BY HELENE SPILLING (BYHS) // PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

Jeg var så heldig at Helene tok seg tid til å fikse håret mitt ti VM! Se så vanvittig flott, er jo hårkunst…Det skal sies at disse bildene er tatt etter to dager med konkurranser, og etter to netter hvor jeg har såvet med det faktisk. Så det er en del småhår pga ullgenseren som jeg hadde på meg på vei hjem fra konkurransen den dagen. Men likevel sier det jo sitt om hvor mye greier vi har i håret, og hvor godt det faktisk sitter. Det er ikke rent like hårgele og hårspray som går med til en frisyre akuratt.

 

Grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er rett og slett fordi jeg har ligget strekk ut, syk siden tirsdag… Nå er jeg heldigvis bittelitt bedre, men jeg blir nok liggende i flere dager før jeg kan trene igjen…noe som er vanvittig kjedelig!! Men ikke noe vits å stresse over det, jeg skal prøve å slappe av og få i meg mat at sånn at jeg blir fort bra igjen. 

 

Har du klart å holde deg frisk så langt i vinter?

xoxo

 

——————————————————————————————————————————————————————-

This weekend I was lucky enough to have my friend Helene (BYHS) fixing my hair for the world championship. Look how beautiful she made it! And these photos was actually taken after two competitions and two night of sleeping with the hair. So the small hair sticking out is caused by the wool sweater I wore after the competition this day. Anyway, I think this still says a lot about how much stuff we put in our hair to make it stay this way! We use a lot of hair gel and hairspray..

The reason why I haven´t blogged for some days sis because I´ve been quite ill…Today I am a little bit better, but I will probably not be back on my feet for a few days..So boring! But no point stressing about it..I will just try to relax and eat, and hopefully I´ll be back on my feet soon!

 

xoxo
 

WORLD CHAMPIONSHIP STANDARD

 

 
I dag har vi danset verdensmesterskap i standarddans i Århus, og det har vært en skikkelig flott dag! Fin hall, god stemning og masse god dans! Vi er ganske så fornøyd med vår egen dansing, men endte desverre noen plasser bak topp 48-runden, som var målet. Men det har likevel vært en strålende dag, og vi er klare for enda en konkurranse dag i morgen. Jeg vil takke den flotte sponsoren vår Rockin´ nails and beauty for våre flotte negler, bryn og vipper! Og i tillegg vil jeg takke Helene som laget så flott dansehår på meg!  

I tillegg fikk jeg den nye kjolen min i går, så jeg følte meg veldig elegant i den i dag. Det er noe med å føle seg fin altså, det hjelper på hele humøret! Jeg ble egentlig ganske fornøyd med hele looken, og det er absolutt ikke alltid, haha.

Over kan se noen bilder fra dagen, samt en video fra vår Viennes Waltz i dag. Enjoy! 

 
xoxo
————————————————————————————————————————————————————————————————–
 
We have danced the world championship today, and it was a very nice experience in beautiful Århus!
 We are happy with our dancing, but sadly we were a few places away from getting into top 48.
Still a very nice day, and a new competition tomorrow. 
Thanks to our sponsor @rockinnailsandbeauty for wonderful nails, lashes and brows!!! 
And thanks to @helenespilling for beautiful hair !
 
Yesterday I got my new dress, so today I felt very elegant. I felt that my “look” was quite nice today, so I am very happy with that!
You can see some photos and a video above. Enjoy!
 
xoxo

HOTLINE BLING

 
               190867599
                                                       (CLICK ON THE PICTURE IF YOU CANT SEE THE VIDEO)

                                 MUSIC BY POSTMODERN JUXEBOX

 
Her en en liten videosnutt fra fiksingen av vipper, bryn og negler hos fantastiske Rockin´nails and beauty! Litt dårlig kvalitet etterosm jeg måtte filme med mobilen.. Men men! Musikken er fra postmodern jukebox som ofte er i høre i salongen! 
 
Håper dere liker den!
 
xoxo
 

 

 

ALL ABOUT THAT SPARKLE

I dag var det endelig tid for et besøk hos min favoritt salong – Rockin´ nails and beauty ! Det nærmer seg VM med stormskritt, og takket være Ann-Torill og Ellen ser negler, vipper og bryn helt smashing ut! 
Jeg vet aldri hva de har planlagt for meg, og legger egentlig bare hendene mine frem og ender opp med fantastiske negler! Jeg viser egentlig bare kjolene jeg skal bruke, så lager de noe som passer til. Og siden det både er VM og NM rett rundt hjørnet spartes det ikke på noe fro å si et sånn. Jeg har ikke ord for hvor fornøyd jeg er med dem. Ikke bare det de gjør, men med menneskene som jobber der. Det er alltid en fryd å være i salongen med dem, og jeg begriper ikke hvor heldige vi er som har blitt kjent med dem! 

Og det var ikke bare jeg som fikk stell. Sverre fikk deilig håndspa, og fikk vokset bryna. Så nå er hendene og bryne så rene og pene at de er VM verdig!

Jeg tok litt videoer i salongen i dag så etterhvert kommer det forhåpentligvis en liten video fra dagen. Jeg har hatt litt problemer med å få videoene over, så jeg må bare jobbe litt med saken. 

————————————————————————————————————–

Today we were at the Rockin´nails and beauty salon, and with the world championship coming up, Ann-Torill and Ellen fixed my nails, lashed and brows flawlessly. I never know what they got planned for me, so I just lay my hands in Ann-Torill´s , and she hooks me up! And because both the world, and the norwegian championship is right around the corner, they didn´t save any bling. I don`t have any words to describe how happy I am with this salon. And not just what they do, but how they are as people. It is always a great pleasure to be there, and we are so lucky to have gotten to know them. 

 

I took some videos today, so hopefully I´ll post a video soon!


PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

 

Ikke glem å sjekke ut @rockinnailsandbeauty @ronjaostensvik og @legactions for flere bilder av negler, vipper osv! Selvsagt kommer det jo mer her etterhvert. 

Stor takk til Rockin´nails and beauty! Dere rocker!

 

Pleier du å fikse negler, vipper eller bryn?

 

xoxo
——————————————————————————————————————————————————————————————————-
Don´t forget to check out @rockinnailsandbeauty @ronjaostensvik and @legactions for more photos! And of course more here on the blog later, stay tuned!

Big shoutout to Rockin´nails and beauty! YOU ROCK! 

 

Do you fix your nails, lashes or brows?

xoxo