CHINA VLOG

Her er er endelig vloggen fra Kina-turen vår! Beklager at det har tatt så lang tid, macen har ikke alltid vært like samarbeidsvillig. Jeg filma masse og hadde over en time med film, men med hjelp fra Sverre har jeg klart å kutte det ned til 15 minutter. Selve reisen over suser vi litt gjennom, så er det mer fra da vi var fremme i  Kina. Håper dere liker den!

xoxo

 

Here it finally is, our blog from our China trip! I´m sorry it has taken so long, but better late than never. I filmed a lot of our journey and had over an hour of film. Sverre has helped me edit and we ended with a 15 minute video. In the beginning we are boosting through, so the part where we are in China got more time of the video – hope you like it!

xoxo
 

EDIT BY SVERRE FJELLSTAD
xoxo

SNAPSHOTS


MY HAIR AND MAKEUP BY HELENE SPILLING

Her er noen flere glimt fra forrige norgesserie. Jonas var litt privatfotograf for meg og gikk rundt og tok litt bilder, og det er alltid så koslig!

Jeg har vært i dårlig form denne helgen og hatt litt feber og greier, så det var max kjipt… så jeg har egentlig ikke orka å blogge eller noe, meeen heldigvis kom jeg meg tilbake på trening på søndag igjen, og i dag og jeg føler meg bedre og bedre. Så forhåpentligvis slipper jeg unna med det jeg hadde i helgen.

Og forresten , endeliiiig ville macen samarbeide med meg og jeg har fått begynt på vlogen fra Kina! Den kommer sakte men sikkert, og jeg skal prøve å gjøre den ferdig så fort som mulig!

xoxo

Here are some photos from the last competition. Jonas had my camera and took some photos during the day – cozy! 

I have been feeling ill this weekend, so that´s why I haven’t been blogging..But luckily I´m feeling better now. 

oh, by the way, finally my mac has decided to work with me on my blog, so it´s coming soon!

xoxo

PHOTOGRAPHY KIT // MOBILE FUN

PHONE CASE NAD PHOTOGRAPHY KIT FROM MOBILEFUN

Her er enda en moro sak jeg har fått av no.mobilefun.com ! Et foto sett til mobilen, med tripos, selfie-stick og ekstra linser. Det er greit å bruke mobilen iblandt i stedet for kamera og da er det greit å ha riktig utstyr. Tripoden er skikkelig grei å bruke, for eksempel når jeg skal filme på trening. Da slipper jeg å balansere mobilen opp mot ett eller annet, og kan bare sette den i tripoden. Enkelt og greit! 

Selfie stangen er veldig moro å ha med seg på tur etc, spesielt om man skal filme, eller om det er mange som skal være med på en selfie haha! Hvem har vel ikke opplevd problemet at armen blir for kort og at ikke alle får plass i bildet? haha

Til slutt er det kult å ha ekstra linser, det er noe jeg aldri har prøvd eller sett før egentlig, så det blir morsomt å teste ut mer fremover. Jeg har jo alltid mobilen med meg, men av og til då drar jeg fra kameraet, og da er det greit å kunne ta bra bilder likevel!

 

Du finner det HER !

xoxo

 

Here is another fun thing I got from no.mobilefun.com ! It is a photography set for your phone! It includes a tripod, a selfie stick and some extra lenses. It is a really great thing if you for example don´t wanna carry around a camera, or have forgotten it, or simply if you just wanna use your phone. The tripod is no nice to use in different occations such as training. We film our dancing a lot, and usually I have to balance my phone up to a bottle or something, but now I can just put it on the tripod. Easy! 

The selfie stick is also a lot of fun, especially when I travel, or if I want to take a selfie with a lot of people and my arm ain´t long enough haha. 

Also I got some extra lenses, and that´s a really cool thing I haven´t tried before. And sometimes I leave my camera at home, but I always bring my phone, and to be able to take great photos with my phone as well is great.

You can fin it HERE !

xoxo

HAIR AND MAKEUP BYHS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var så heldig at Helene fikset både hår og sminke for meg på Norgesserien som var på lørdag! Over ser dere noen bilder fra prosessen. Det er sååååå luksus å slippe å fikse det selv. Skulle ønske hun kunne vært med meg å fikset det hver gang haha. Jeg holdt nesten på å sovne når hun holdt på jeg, for jeg synes det er så herlig å bli dulla med. Hun er veldig flink med hår og sminke! Du kan sjekke ut bloggen hennes HER ! Jeg var sååå fornøyd og følte meg så fin hele dagen, i tilllegg fikk jeg mange komplementer! Under ser dere det ferdige resultatet! (etter to finaler, svette og gledestårer!)

 

I was so lucky that my friend Helene fixed my hair and makeup this weekend. Above you see some photos from the prosess, and below you can see the result! I was soooo happy with the result, and the makeup stayed all day. The pictured below if from the end of the day, after two finals and tears of joy!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sminken holdt seg såå godt!

Bare å lære seg, si!

xoxo

Look at that makeup! I gotta learn how to do that….

xoxo

 

NORWEGIAN RANKING // THE RESULTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norgesserien var veldig fint og vis koste oss ute på gulvet! Enda bedre ble den da vi fikk de beste nyhetene…vi hadde vunnet voksen elite standard! Da kom gledestårene da! Det var en helt fantastisk å stå øverst på den pallen, vi er en såå jevn klasse så det er ofte lite som skiller parene. Vi har trent hardt og mye i det siste, så dette viser at alt er mulig med en god innsats! I latinen kom vi på en fjerde plass. Vi hadde generelt en veldig fin dag både på og utenfor gulvet. Under finner dere meldingen vi publiserte på Facebook siden vår:

I tillegg var vi så heldige å få et oppslag i Haugesunds avis, takk til Joakim i avisen som skriver om oss! Dere kan se nettversjonen av innlegget under:

xoxo

BEFORE THE STORM

Vi kjørte ned til hytta til Helene dagen før konkurransen, både vi, et par som Sverre og Helene underviser, samt et annet par Jørgen og Anastasia. Vi hadde en superhyggelig biltur, deretter en koslig kveld med taco middag! Jeg var i seng allerede 22:30 og det var så deilig å kunne legge seg tidlig og såve ut. Om morgenen hadde Helene lagt klar mat-pakke poser til oss med koselige beskjeder på! Det var så hyggelig og oppfinnsomt, over ser dere noen av dem! i tillegg lagde vi en svær felles frokost med egg, bacon, oboy, rundstykker og annet godt! Skikkelig hyggelig å gjøre turen så sosial. I tillegg er alle så flinke til å hjelpe hverandre. Noen fiksa hår, noen laga mat, noen ryddet opp osv!

 

Siden Helene ikke skulle konkurrere fungerte hun litt som en privat stylist, fotograf og støttespiller i går, så jeg venter på litt bilder fra konkurransen som hun tok! Forhåentligvis kommer de snart så blogger jeg om konkurransen senere i dag allerede!

xoxo

 

We drove to Kristiansand the day before the competition with our friend Helene and two kids that we teach. Also another couple, Jørgen og Anastasia joined us. We had a super nice trip. and a nice taco dinner. After that I went to bed early and had a good night of sleep. the next morning Helene had prepared adorable bags for us to put our food in with motivating quotes that you can see on the pictures above – so creative and nice! 

Helene wasn´t competing this time so she worked as a kind of personal helper/stylist/photographer, so I´m waiting for her to send me some photos from yesterday´s competition. Hopefully I´ll receive them later today!

xoxo

THE WORLD CHAMPIONSHIP

            

                                             HAIR AND MAKEUP BY ME

Da søndagen kom var det duket for den store dagen, VM! Vi sto opp, fikset hår og sminke, kledde på oss landslagsdrakten og ble hentet av bussen og kjørt avgårde til hallen. Det var en flott hall som var dekorert både utenpå og inni som dere får se mer av på vloggen som kommer. Sola skinte og det var en skikkelig varm dag, så vi var gjennomsvette omtrent før vi hadde begynt å varme opp hehe. Første runden føltes desverre ikke så bra, men vi kan aldri stole på følelsen likevel, ettersom det veldig sjeldent ser ut slik det føles. 74 par var påmeldt, 36 skulle gå direkte videre til 2.runde. Deretter skal de resterende parene danse “redance”, hvor 12 skulle gå videre derfra. Etter den første runden var det å vente på å få vite om vi måtte danse redance eller ikke. Det var veldig høyt nivå, så det kom ikke som et stort sjokk at vi måtte danse redance, men målet vårt var å komme ut av den! Vi var mer fornøyd med dansingen i redancen og hadde en god følelse. Derfor vi ble ganske skuffet da vi ikke gikk videre…men vi ble selvfølgelig igjen i salen for å se på de neste rundene, og den andre runden var veldig bra, så det var absolutt gode par som hadde godt videre. Ettersom vi ikke hadde noe nett hadde vi ikke mulighet til å sjekke hvilken plassering vi fikk før vi kom tilbake på hotellet. Resultatet var heldigvis ikke veldig skuffende, vi var kun 4 plasser fra å komme videre til neste runde, OG vi slo flere gode par som vi aldri har slått før! Vi endte på en 53 plass, og dit kom vi på grunn av dansingen vår! Dessverre er det mye politikk innen danse verden, og det er mye lettere å komme videre hvis dommerne vet hvem du er, men vi kjente kun en av dommerne, så det var ikke på grunn av politikken at vi kom dit vi kom i alle fall. Selvfølgelig var det kjipt å være så nær målet og akkurat ikke nå det, men likevel er vi fornøyde med det vi klarte å oppnå!!  

xoxo

 

When the sunday arrived it was time for the big day, The World Championship! We got up, fixed our hair and makeup, and the we took the bus to the stadium. It was a really great arena and the hall looked absolutely great! You can see more from that the blog that I´m making. Our goal was making it into the 2.round (48 couples), out of the 74 that started. The first round did not feel very good, but you can´t really trust the feeling anyway because it rarely looks like it feels. After the first round, we waited to see if we had to dance the redance, and it was not a big surprise that we had to, the level was very high this year! After the redance we had a better feeling about the dancing and we really hoped to make it another round..but unfortunately we didn´t make it this year either… we stayed to see the rest of the rounds, and the second round was actually really good, so we weren’t that disappointed, but we really wanted to see what place we ended at. We had to wait all night until we got back to the hotel.. and we ended up at a 53rd place, out of 74 staring couples, only four places from making it to the next round! And we beat good couples that we have never been above before, so that was a good feeling! And the best part, we got where we did without any help from politics! It is a lot easier to get through if a lot of judges know who you are, but we only knew one judge, so that was not the case for us. Ofcourse we are a bit disappointed that we were so close, but didn’t make it, but still we are very happy about what we accomplished!

xoxo

PANDA VALLEY

Dagen etter vi hadde kommet hadde vi hele dagen til disposisjon og vi hadde veldig lyst til å se pandaer, og det fikk vi heldigvis muligheten til! Det var en park et lite stykke utenfor byen. Dette var et sted der de forsket på pandaer, og der de jobbet mot å kunne sette pandaene ut i naturen igjen. Området lå i bunnen av de flotte fjellene og det var så stille og fredelig der. Det var veldig flott der, og så mange flotte planter. Det var en del områder som var kun for ansatte, og det virket som at det var mange forskere og andre ansatte som bodde i parken. Det var tre forskjellige steder med pandaer i froskjellige aldere, og de var skikkelig søte! Desverre gjorde de ikke så mye pga av varmen, så de lå inne og sov hele gjengen haha. Men men, vi fikk være skikkelig nær den, siden de lå rett innenfor glasset. jeg filmet masse så dere får se mer av pandaene i vloggen! Vi hadde en skikkelig fin dag i parken, og jeg hadde en skikkelig avslappende følelse i parken, det var liksom så stille og rolig, og vi var omringet av fantastisk natur og flotte dyr. Nok en opplevelse for livet! Vi måtte selvføligelig få med oss en liten survenir – panda bamsen dere ser på de nederste bildene på foten vår…når vi prøvde å etterlignde Kung Fu Panda haha. 

 

Har du sett pandaer?

xoxo

 

The second day in China we had absolutely all day to do whatever we want! We really wanted to see the pandas so we went to panda research park to take a look. The pandas were super cute, however they didn´t do much because of the hot weather, so basically they were sleeping all the time haha. The park was located a bit outside of the city below the gorgeous mountains! The air was so fresh, and all the different plants made a nice scent in the area. I filmed a lot so you can see more from the panda park in the blog later! The panda park is another thing from China that I´ll never forget.  And of course, we had to try the KuNg Fu Panda pose – totally nailed it.. haha

​Have you seen pandas before?

xoxo

RED CARPET – WALK OF FAME


HAIR BY REFLECTION BEAUTY // NAILS BY MISS NAILED IT // PHOTOS FROM WDSF

             

Den første dagen vi kom til Chengdu var det duket for rød løper. Alle danserne ble hentet på hotellet og kjørt et lite stykke unna hotellet, plutselig så vi masse lys og mange folk! Da vi kom ut sto det masse folk og klappet for oss i det vi kom ut av bussen. Så stilte vi oss opp i rekke klare for å gå ned den røde løperen. De ropte opp landene ett og ett og så var det bare å gå nedover løperen. Det var så mange mennesker der som vinket til oss, tok bilder av oss, og ønsket oss velkommen. Kineserne vet virkelig hvordan de skal lage flotte arrangementer og gjøre slik at vi føler oss velkommen! Det var en helt vanvittig følelse, følte meg skikkelig kjendis! Spesielt etter vi hadde sittet der å sett på det flotte programmet de hadde laget for oss, da vi hadde sett de kinesiske danserne opptre, var det tid for å mingle litt rundt. Da kom det masse kinesere bort for å ta bilde med oss, jeg lurer på hvor mange selfies jeg er med på haha! I tillegg ble vi faktisk intevjuet, og det intervjuet lurer jeg virkelig på hvor blir postet haha. Jeg var helt utslitt i “smile-musklene” på slutten av den kvelden. Etterhvert dro vi tilbake til hotellet for å spise middag sammen med alle danserne og flere. Det var en fantastisk opplevelse som jeg sent kommer til å glemme!! Jeg skal legge ut en VLOG fra hele turen senere, så følg med fremover!

xoxo

 

The first day in China we walked the red carpet – the walk of fame! All the dancers were picked up at the hotel and driven to a spot with a big stage and lots of lights and people. When we came out of the bus a lot of people were clapping for us, and then we got in line to walk the carpet. They called us out one couple at the time and they were all clapping, taking photos of us and welcoming us there. It was so cool, and I kind of felt famous. The Chinese really know how to make a show, and they really made us feel welcome! After that we watched the show they had made for us and after that we went around to mingle. So many people asked to take photos with us, and we even got interviewed! Not that I know where I can find that interview or anything… Anyway, we had an amazing time and went for a welcome dinner afterwards. I was so tired in my cheeks after all that smiling haha. I am going to make a blog from the trip so stay tuned!

xoxo

THE JOURNEY

Over ser dere noen bilder fra selve reisen over til Kina! Den var laaaang, men det var ganske fine fly så det gikk greit. I løpet av turen traff vi en annen nordmann som skulle til Chengdu, nemlig selveste Cecilie Brinch Rygel , hun skulle nemlig dømme konkurransene der! Så det var veldig hyggelig å snakke litt med på veien innimellom! I tillegg traff vi på noen andre mennesker, der gutten hadde noenlunde samme hårsveis som Sverre, og de så minst like lost ut som oss – det måtte være dansere! Så vi har blitt kjent med et hyggelig par fra Slovakia. Vi fikk hjelp av en kinesisk dame som hjalp oss med å finne frem på den kronglete flyplasse, takk og pris, ellers hadde vi aldri funnet ut noen ting tror jeg, haha! Flaks jeg tilfeldigvis satt ved siden av en kineseren som snakka engelsk på flyet! Uansett en veldig morsom måte å bli kjent på, vi har blitt kjent med flere dansere på denne måten faktisk haha.  Uansett i dga har vi danset VM her i Kina, så det skal jeg blogge mer om i løpet av de nærmeste dagene, men nå er det leggetid! Nattaaa

 

Har du reist til Kina før?

xoxo

ENGLISH IS COMING