A DAY TICKET WITH YOUR NAME ON IT


Sverre og jeg tok oss en kjapp til til Litauen fra 28 til 29 januar vi rett og slett. Disse bildene er tatt fra dag to da vi måtte opp klokken 6 for å ta tog fra Vilnius til Kaunas klokken 07:30.. Det ble en veldig tidlig morgen, så tidlig at til og med jeg måtte slå til med en kopp med varm cafe latte fra selveste Mc-café.

Heldigvis rakk vi alt vi skulle før toget gikk tilbake klokken elleve! Litt stress, men det gikk heldigvis bra! 
Hva vi gjorde i Kaunas kommer det et innlegg om i morgen!

 

Xoxo

A NIGHT TO REMEMBER

Herlig vennegjeng! Så utrolig gøy å være med denne gjengen, og dessuten resten av det fantastiske 97-kullet på Lillestrøm vgs!


Mest nominert og vant for “årets quote”! Morsomt og veldig overraskende!


Til slutt var det nattklubb og vi danset, sang og koste oss skikkelig! Det ble dans med Sverre og mange andre herlige venner! Her er et lite glimt fra Trym å min sin chachacha!!

Senere kommer det bilder og forhåpentligvis en video fra vårt eget show!

xoxo 

SNEAKPEAK


 I går hadde Lillestrøm vgs russeball på Wallmanns i Oslo! Det var utrolig gøy, god mat, godt selskap, bra show, vi danset selv og til slutt var det nattklubb! I tillegg ble jeg faktisk kåret får å ha hatt “årets quote”! (var veldig dårlig skrift på båndet…) Dette er er bilde etter kåringen! I morgen skal jeg legge ut flere bilder fra kvelden! Stay tuned…

For øyeblikket skal det jobbes med biologi og deretter skal det pakkes for morgendagens reise…! 

Ønsker alle en super duper kveld! xoxo

DRAMATIC CHANGES

    

Desverre ble det null tid til mine vaner og produkter til huden i dag…dette pga jeg var ferdig på trening ni, og en del må gjøres i kveld siden de er russeball i morgen! Og på dette russeballet skal vi ha show. I dag skulle vi ha gjennomkjøring, men den første gikk ikke helt etter planen som dere kan se på videoen under!
Bildene over er fra generalprøven, men jeg velger å ha dem litt små for å ikke avsløre så mye! Da må jeg gå å gjøre klar kostymet og ballkjole, bilder kommer på onsdag!

video:roxanne fail

Enjoy vår herlige fail over!

 

Ønsker alle en finfin kveld videre! 

 

LONG DAYS


Da er vi ferdige med en laaang treningshelg sammen med landslaget og talent team Norway. I går var det en veldig tung lang dag hvor vi trente fra klokken 9 om morgenen hvor jeg hadde Zumba, til klokken 8 da vi avsluttet dagen med yoga/uttøying. I løpet av denne dagen hadde vi ca 30 min pause til sammen.. Så det ble en veldig slitsom dag, men likevel utrolig interessant! Vi har lært mye denne helgen og er klar for tiden fremover med mye inspirasjon!

 

Nå ligger jeg endelig hjemme henslengt på sofaen foran tven og fikk endelig tid til å blogge! For øyeblikket venter jeg på middagen i ovnen, og gleder meg til en relativt rolig kveld. Tror jeg skal ta det helt piano, sy litt, se på tv, kose meg!

 

Jeg har i det siste prøvd å høre litt rundt hva folk ønsker å lese om på bloggen min, og har blandt annet fått en del (veldig) hyggelige kommentarer på at jeg har fin hud, og har dermed fått spørsmål om å legge ut litt rutiner, produkter etc. Så det kommer et innlegg om det i morgen! Stay tuned!

Send meg veldig gjerne en melding/mail/kommentar om det er noe spesielt DU ønsker å lese om på bloggen min.

 

Ønsker alle en superfin deilig søndagskveld! 

WINTER WONDERLAND

 

Nå har vinteren virkelig kommet for fullt og vi har fått en såkalt “russerkulde” til Norge… og selv om jeg personlig ikke er stor fan av så mange kuldegrader, men nå har det seg desverre slik at vår planlagte tur til Sibir i februar ble avlyst, pga at selve konkurransen ble avlyst.. 
Det var veldig trist ettersom vi har gledet oss veldig til å dra til Sibir..men nå får vi i det minste kjenne på kulden her hjemme!

Vi håper vi får muligheten til å dra til Sibir/Russland senere. Nå skal vi til Stavanger for å danse Norges-serie nr 1 den helgen i stedet, og forbredelser er i gang!

Ønsker alle en fin mandag! Kle dere godt!!

 

SHOWTIME


I går danset vi to show for Rotery klubbens nyttårsball på Thon hotel arena. Det var utrolig gøy, og et veldig morsomt selskap å være i! Vi håper å danse for dem igjen neste år!

Vi startet hele kvelden med et latinshow klokken halv 7 og kom tilbake og danset et standard show klokken halv 10 for å få i gang dansingen for alle der. Til sist ledet vi polonesen for alle på ballet, som var overraskende moro! Vi koste oss skikkelig og det virket som publikum satte stor pris på dansingen! Vi håper å få danse for dem neste år også!

Husk at vi kan leies inn til både show og kurs! Ta kontakt på [email protected] for info eller booking! 🙂

 

 

Ønsker alle en finfin kveld!

 

BACK THEN

             

                                

                                     

Disse bildene ble tatt av meg da jeg var rundt 2 år gammel, den gang jeg blandt annet fortsatt var blond!

Jeg har aldri sett disse bildene før, men mamma fant dem tilfeldigvis fint pakket bort på loftet i går og sendte meg noen bilder av dem.

Jeg synes disse bildene er så utrolig herlige, og de er liksom fra en svunnen tid…

Alle går liksom ikke å tar slike bilder enda, så det var veldig spesielt å få se disse.

Håper dere også kan få et smil om munnen fra disse bildene med glis og uskyldighet.