3 TIPS FOR Å KOBLE AV I HVERDAGEN

Reklame | Squeeze.no

Sommerferien er over, og jeg håper dere har hatt en fin en!
Nå er høsten og hverdagen fullt i gang, og de fleste er tilbake i en hektisk hverdag. Derfor er det viktig å finne seg noen avbrekk, hvor man kan koble av stress og tid! Her kommer noen tips til nettopp det:

1) Gå en tur. 
Gjerne ute i skogen eller andre steder der man kommer litt bort hva byens bråk. Har du ikke mulighet til det kan man også ta på seg noen støyreduserende hodetelefoner og gå seg en tur i nærområdet sitt. Kombinasjonen av rolig aktivitet, frisk luft, og endring av omgivelser er godt for både kropp og topplokket!

2) Book en massasje. 
Dette er kanskje den mest avslappende vanen jeg har hatt gjennom sommeren! Har hatt én massasje i mnd, og det har vært GULL for meg. Elsker en unnskyldning til å koble helt av. Koble av mobilen, slappe helt av i et rolig, varmt rom, mens man får er herlig massasje.

Jeg har både hatt 50 minutter fullkropp massasje, samt min hverdagsfavoritt, som er 25 minutter med fokus på rygg og nakke.

Squeeze.no tilbyr både enkelttimer, men også medlemsskap der du får månedlig massasje til en rabattert pris. Blir du medlem HER får du også 25min ekstra massasje, helt gratis!

 

Det som er ekstra fint når man er medlem er at man kan velge akkurat hvilken terapeut man vil gå til, og man får enkelt oversikt inne på “min side” på nettsiden dems.

Gleder meg allerede til neste gang!

3) Ukeshandel & Foodprep.
Selve handlingen og foodpreppingen i seg selv er ikke sånn super avslappende, men det hjelper SÅ MYE utover uken. Da slipper man å stresse med handling og pakking av matpakker utover uken. Etter at vi startet å ukeshandle har vi spart både tid, penger og energi.

 

Og med det ønsker jeg der en super høst videre!

Del gjerne dine tips for en mer avslappende høst-hverdag!

-Ronja