HAPPY HALLOWEEN

Altså wow så gøy dette her var! Vi har verdens kuleste nabo, nemlig fotografen bak @perlafotografi på Instagram. Og når hun ber opp til photoshoot må man jo bare si ja! Ellers kan man risikere å gå glipp av noe som dette!

Jeg har aldri vært spesielt glad i Halloween egentlig, men årets couple costume, Halloween trening på LSKdans, og denne photoshooten var SÅ GØY! Beste Halloween-en ever!

Jeg ELSKER disse bildene!!! Og det var dessuten så gøy å sminke både meg og Sverre og tre inn i rollene og ha denne shooten sammen. Beste medmodellen jeg kunne drømt om! Foruten om Halloween trening og denne fotoshooten har dog Halloweekend-en blitt tilbragt i dansestudio, og nå, på selveste halloweenkvelden – hjemme i sofaen – just how I like it!

Jeg vet at mange kan føle på at “alle” drar ut, alle har store halloween fester og alt det der, men vit at sånn er det ikke – det er bare det man ser mest av på sosiale medier! Vi har som sagt chilla inne hver kveld denne helgen etter lange dager med trening, med en serie på skjermen!

Tuuuusen tusen takk til Henriette, aka @perlafotograf for disse bildene!

Feirer du Halloween? Og i så fall, hva var ditt og kostyme og hvilke tradisjoner har du?

-Ronja

ÅRETS JULEGAVEGUIDE!

Reklame | Inneholder reklame og annonselenker

Vi er allerede helt i slutten av oktober og før vi vet ord av det er vi i desember! Jeg er riktignok en av de som ikke drikker julebrus,ikke hører på julemusikk eller noen ting før 1.desember, men når den dagen kommer så er det jul for alle penga! Men, når det kommer til julegaver er jeg faktisk nesten ferdig. Jeg vet hvem jeg skal gi julegave til, og jeg vet hva de skal få. Jeg mangler noen få av gavene i hus, men alt er i alle fall planlagt. Du synes kanskje jeg er tidlig ute? Men personlig foretrekker jeg å være tidlig ute med akkurat gavene, så slipper jeg stress i desember, da vil jeg bare nyte julekosen.

Så, før vi går i gang med selve julegaveguiden vil jeg si et par ting, og komme med et par tips. Julen kan være en stor utgiftspost for veldig mange, og det kan fort gå mer penger enn det burde. I tillegg er det mye kjøpepress, florerer med julegavetips (som denne bloggposten) og man kan fort gå i fella å bruke mer penger enn planlagt, eller faktisk glemme hva man har kjøpt, og for hvor mye. SÅ, her er mine tips:

1) Lag deg en liste over hvem du skal gi julegave til. PLANLEGG!
-Må du gi julegave til alle vennene dine? Hele familien? Spør gjerne vennene dine om dere skal utveksle gaver i år, og evt et ca budsjett. Eller dere kan avtale å heller gjøre noe sammen, meg og min venninnegjeng her i Lillestrøm har for eksempel en tradisjon om å dra ut å spise sammen en gang i desember, og utveksler stort sett ikke gaver. Og innad i familien går vi for eksempel sammen om noen gaver.
2) Skriv ned hva de ulike skal få. Og noter etterhvert som gavene er i hus, sammen med hvor mye du har brukt, for full kontroll.
3) Samle alle gavene på ett sted. Så når desember kommer er det bare å åpne den skuffen/det skapet/ den boksen og starte å pakke inn!
4) Husk at det ikke er prisen på gaven som er viktig, men tanken bak!

Med det sagt så eeeeelsker jeg julegaver, og jeg synes – tro det eller ei -at det morsomste er å GI julegaver. Det er fordi jeg blir så glad av å se folk bli glade av gavene de får av meg. Så nå jeg skal gjøre mitt beste for å gi deg de beste forslagene, i absolutt alle prisklasser og til de aller fleste!

PS: Dette blir et laaaaaaaaangt innlegg, så dere er herved advart! Dette er et innlegg jeg har lagt mange mange mange timer ned i å lage til dere, og jeg hååååper det kan bidra til at du finner julegaver til de du er glad i, som passer ditt budsjett! Tusen takk for at du leser innlegget, og del gjerne om du liker det! Jeg har prøvd å skaffe dere mange finer koder og rabatter, så jeg håper noen av dem faller i smak! Bruker du noen av adlinkene eller kodene i innlegget støtter du også meg på veien mot min drøm mot å kunne leve lav sosiale medier, så på forhånd tusen hjertelig takk!!

Fotooppdrag for MEAH Design, Fotograf PerlaFotografi

TIL SMINKEELSKEREN.
Tror de fleste av oss har den vennen som elsker sminke, og sminke er veldig gøy å gi i gave også! Noen elsker å teste ny sminke, noen trenger påfyll av favoritter, og kanskje noen trenger tilbehør og utstyr.
Noen generelle forslag:
– Sminkebag, sminkekoffert, øyenskygge, pudder, settingspray, leppeprodukter, brynsprodukter, selvbruning, løsvipper, mascara, sminkekoster, beautyblender, vippetang, sminkespeil, eyeliner, lipgloss, glitter-liners, blush, hightlight.

Noen spesifikke forslag:
-HER (adlink Blivakker) finner du en praktisk sminkekoffert. Perfekt for den som alltid har med seg masse sminke i en rotete bagg eller reiser mye med sminke.
-HER finner du de fineste løsvippene fra Siren Lashes. De finner i mange fasonger, størrelser og design, de er mye og behagelige i båndet og de er cruelty free! Koden RONJA20 gir deg også hele 20% avslag. (Også på salgsvarer)
-HER (adlink KICKS) finner du en rå settingspray jeg selv sverger til på fest og dansekonkurranser!
-HER (adlink Blivakker) finner du et utvalg med sminkespeil, med og uten lys.
-HER (adlink Blivakker) finner du er veldig godt sett med koster og beauty-spounge. Bruker disse selv og digger dem.
-HER (adlink Blivakker) finner du farge til vipper og bryn.

Under ser dere også noen av mine personlige sminkefavoritter, nemlig:
-Powerlips (en liquid lipstick som kommer i mange farger og som sitter lenge og godt)
-Bronzing pearls (Kombinert bronzer og blush)
-Curling mascara
-Llip plumping balm.
Disse 4 produktene er fra min egen virksomhet, så om du har spørsmål om de eller ønsker å kjøpe kan du sende meg en DM på min Instagram HER eller en mail på [email protected], eller besøk min nettbutikk direkte HER. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål eller lurer på noe, jeg er her for å hjelpe deg!

TIL DEN SOM ELSKER HUDPLEIE. (Eller den som vil/bør ta vare på huden sin!)

-Fuktighetskrem med solfaktor. Solkrem er det eneste anti-age produktet som virkelig kan gjøre en sinnssyk forskjell. Bruk solkrem! Gjerne hver dag sier de som virkelig kan hud (@hudsykepleieren @happyskin_monica for å nevne noen! to kontoer du absolutt burde følge på instagram) En enkel måte å lure det inn i den daglige rutinen er å bruke en fuktighetskrem som også har solfaktor i seg.
-Mudmask. Jeg er ikke så glad i sånne sheet masks, men jeg ELSKER leiremasker. Jeg har en normal til tørr hud og elsker at den trekker ut urenheter. Venninnen min har oljete hud og liker hvordan den absorberer olje. Sverre (min samboer) bruker den over nesa for hudormer. Så den kan brukes til så mangt!
-Mild ansiktsskrubb. Denne er genial om du for eksempel har mye å sminke å få av, eller føler du trenger litt ekstra motstand. Men pass på, og vær mild med ansiktet ditt, skrubber kan være skarpe.
-Vippeserum. En klassiker, som kan brukes både på vipper og bryn!
-Lumispa! Altså denne maskinen har endret min hudpleie rutine drastisk! Jeg gikk fra å bruke sminkeservietter, til å bruke lumispa med rens hver eneste dag. Og med den har det kommer mindre urenheter, sliter ikke med tørr hud, pluss den har dratt med seg flere gode hudpleie-vaner.

Alle produktene over kan kjøpes hos meg! Enkleste er å sende meg en melding på Instagram HER eller en mail på [email protected], eller bestille direkte fra min nettbutikk HER.

TIL DEN AKTIVE. Treningstøy og tilbehør.
Treningstøy og utstyr er den perfekte gave til den i familien/den vennen som elsker å trene. Her kommer noen generelle forslag: treningstights, trenings/yogamatte, massasjeutstyr, resistancebands, foamroll, treningstopper, sportsBH, treningsshortls, badetøy, treningsbagg, sekk, vektvest, vekter, balansebrett, yogablokker, yogastropp.

Noen konkrete forslag kommer under.

1)-Treningstøy fra  ICANIWILL.(adlink) . Mitt treningstøy, både tights, topper, sportsbh, samt min fave joggedress er fra ICIW! De er jo min samarbeidspartner som jeg er veldig stolt av, og jeg er så fornøyd med alle produktene jeg har. Og med koden “OSTENSVIK20” får du faktisk hele 20% avslag på ordinære varer! Klikker du HER kommer du rett til nettbutikken deres.

2) -Treningsutstyr fra Ressurssterk.no.
Spesielt utstyr til yoga og diverse hjemmetrening finner du hos Ressurssterk, jeg har både yogablokker, foamroller , yogastropp og resistance-bands herfra. Du finner også massasje-baller i treningspakka, du finner yogamatte, og mer! Og bruker du koden RONJA10 får du 10% avslag på kjøpet ditt hos Ressurssterk.no

3)
– HER (adlink gymgrossisten) finner du en treningssekk.(se bilde under)

HER (adlink gymgrossisten) finner du en liten treningsbagg, perfekt til barn eller de som kun har litt med seg.

1:Treningspakke fra Ressurssterk.no. 2:Tights og topp fra ICIW 3:Bærestropp fra Ressurssterk.no 4:Sekk/bagg fra gymgrossisten

4) Hos Ressurssterk.no finner du også en turguide som er perfekt å gi til en turglad eller aktiv familie! Husk “RONJA10” for 10%

5) HER finner du en massasjepistol til den med såre muskler!
6) HER finner du mange forskjellige smart/puls/aktivitetsklokker!

TIL MOTEELSKEREN.
Klær og tilbehør er jo ofte en sikker vinner, spesielt om du har en moteelsker du skal kjøpe gave til. Her er det jo kanskje en fordel å vite godt hvilken stil personen har, evt legge med mulighet for å bytte eller gi et gavekort! Klær er jo noe av det  man finner mest butikker på kanskje, så her kommer et par butikker litt utenom de vanlige:
KLÆR:
1) Hos Kepaza.no finner du mange unike plagg i vakre farger, mønster og unike fasonger og snitt! De har også stor fokus på bærekraftig mote. Hvis man ønsker seg noe ikke alle andre har er dette virkelig en nettbutikk med kvailtetsklær å sjekke ut! Her kan du også bruke koden “RONJA500” for hele 500 kr avslag på kjøpet ditt!

2) En annen nettbutikk med unike plagg er MEAH design. De har en flott mer nøytral fargepalett med flotte snitt og plagg!

3) Hvis der er flere som meg, som elsker kosedresser/sett/lounge wear osv så vil jeg anbefale dette settet fra ICIW (det kommer med både vid og smal bukse), og grunnen til det er fordi det er foret inni, så det er både lunt, mykt og behagelig! Det finner du HER (adlink ICIW), og husk at koden “OSTENSVIK20” gir 20% avslag!
Bilder: 1) Antrekk fra MEAH // 2) Kjole fra Kepaza // 3) Joggedress fra ICIW

TILBEHØR:
Er også en sikker vinner når det kommer til gaver spør du meg, det kan man få i tilpasset de fleste budsjett, og i alle stiler.
Når det kommer til tilbehør har jeg både forslag og favoritter, som er Ideal Of Sweden, Safira, Agave Design.
Ideal Of Sweden (adlink) har et stooort utvalg av tilbehør, med alt fra deksler, til lommebøker, til flasker, armbånd og what not. Jeg hart stort sett alt av lommebøker, flaske, passdeksel, toalettmappe og mer derfra! Hos Ideal Of Sweden kan du også bruke koden min “BBRONJAOKT” som gir 15% avslag tom 12.desember!

Vesker er også et amazing tilbehør som kan være både fint og praktisk! Under ser dere noen få fra Ideal Of Sweden sitt store utvalg. Du finner mange fler inne på deres nettside HER. Husk å bruke koden “BBRONJAOKT” for 15% avslag tom 12.desember.

Agave design & Safira er mine favoritter innenfor smykker, øredobber og ringer!
Vil du kjøpe lekkert tilbehør i sølv/gull så er definitivt Safira (adlink) stedet å kikke! Mye klassisk, men også kule design. De har både smykker, ringer og øredobber, i mange forskjellige stiler. Jeg har noen av mine store favoritter derfra. “BBJULEGAVE” gir 15% hos Safira. Gyldig tom 20. november.

Er du/den du skal gi gave til derimot glad i farger og vil ha noen nydelige, håndlagede øredobber fra ei dame som driver sin egen lille business med håndlagede øredobber er Agave Design en nettbutikk virkelig verdt å sjekke ut!

TIL DEN SOM LIKER Å LESE & LÆRE
Her er det perfekt å gi bøker! Det er jo en gigantisk bok-jungel, og jeg kommer ikke til å tipse om så mange bøker, spesielt ikke skjønnlitteratur, grunnet at folk har så forskjellige preferanser. Noen liker krim, noen liker romantiske bøker osv, MEN jeg ønsker å tipse om et par bøker jeg personlig liker, har lest eller har skaffet meg i det siste! Noen har jeg lest ferdig, andre holder jeg på med, så dette blir mine personlige tips:

-HER (adlink ARK) finner du Ryddemagi boken som – utrolig nok – har fått meg til å like å brette klærne mine og fått orden i klesskapet mitt!
– HER (adlink ARK) finner du en bok som heter “Hvordan Bli rik på et år”. Jeg har fulgt Instagram kontoen med samme navn en stund, og jeg har skaffet meg boken, såvidt begynt, og GLEDER meg til å lese videre og ta i bruk rådene.
– HER (adlink ARK) finner du ryddebok nr 2, for den som elsker systemer. Jeg har skaffet meg denne selv og gleder meg til å lese den.
-HER (adlink ARK) finner du en bok jeg også gleder meg sykt til å lese! Jeg fikk denne boken i gave og nå er den up next for lesing! Synes det er sykt spennende med mental trening, og det er virkelig noe jeg ønsker å bli bedre på. Kanskje du også har en venn som kunne tenke seg denne?
-HER (adlink ARK) finner du en sinnssyk kokebok. For det første MÅ du følge @altasiatisk på Instagram, den er magisk full av inspirasjon! Jeg møtte henne for et par år tilbake før kontoen tok av og før hun kom med boka, og OMG så kult det er å se hvor langt hun har kommet på så kort tid!

-HER finner du topp 10 listen for øyeblikket!
-HER finner du mange ungdomsbøker.
-HER finner du topp 10 pocket bøker.

TIL DEN SOM LIKER Å LÆRE NOE NYTT
-Dansekurs.
Hva med å kjøpe et dansekurs? Bor de i Lillestrøm området finnes det for eksempel mange kurs hos oss på LSKdans! Alt fra salsa, til zumba, brudevals og selvfølgelig selskapsdans. Sjekk ut mer HER.
– Matlagingskurs. En som stadig er på kjøkkenet, elsker mat, og vil lære mer? Dra på kurs sammen da vel? Eller send vedkommende alene!
-Skrivekurs. Har du et skrive-talent du skal kjøpe gave til, hva med et skrivekurs? Lære å skrive spennende bøker, flotte dikt eller hva enn som interesserer. Fysisk eller digitalt!
-Influencer workshop/event. Har du derimot en up and coming influenser i kretsen er kanskje en influenser workshop eller event veien å gå! Hos Equal Agency finner du eventer/workshops og treff gjennom hele året! Finn mer info HER (adlink Equal)
-Fotokurs. Til den kommende fotografen, hobby fotografen eller influenseren!

 

TIL DRONNINGEN/KONGEN AV SOSIALE MEDIER
– Medlemskap hos EQUAL Agency! Og det finner du HER! (adlink EQUAL) Jeg ble medlem for et par år siden og jeg elsker det! Så mye lærdom, inspirasjon og ikke minst et community! Skal du kjøpe gave til en som ønsker å satse på sosiale medier enten som influenser eller bedrift, eller til og med podcast, så er det kurs og/eller medlemskap hos EQUAL Agency som gjelder!
Faktisk kan du også bruke koden “RONJAJUL15” for 15%  avslag på produktene Equal har!
– Fotokurs. Passer også perfekt til en “up and coming” influenser!
– Kamerautstyr og tilbehør. 
-HER finner du ulike tripod/stativer
-HER finner du noen ringlights
-HER finner du enda mer utstyr og tilbehør til film og foto med mobil og kamera.

TIL DEN REISEGLADE.
Hva med en ny koffert? Reisegavekort? Spandert opphold? Utflukt? Dagstur? 
Eller en genial duppedings:
HER finner du en bagasjevekt. Hva gjorde jeg før jeg hadde en sånn?? Jeg veier alltid bagasjen min før reiser, så slipper jeg å bli overrasket og risikere å måtte betale overvekt før jeg drar. Perfekt til den som stadig reiser.

TIL DEN SOM GAMER // TIL DEN SOM ELSKER TEC OG DUPEDITTER
HER finner du masse diverse utstyr til gaming. Alt fra konsoller, til tilbehør, spill, osv!
HER finner du mange ulike smartklokker!
UNDER finner du smarte og morsomme ting til hjemmet!
HER finner du melkeskummer.
HER finner du ledlys-list med bevegelsessensor.
HER finner du Wake-up light vekkerklokke med trådløs lading
HER finner du et annet større Wake-up light med vekkerklokke.
HER finner du Tøydamper/hånd-damp-maskin. Jeg personlig digger å bruke dampmaskin fremfor å stryke.

TIL BARNA
Jeg kommer ikke til å ta for meg de aller minste, men til de litt større barna har noen noen generelle og konkrete forslag, først de generelle:
– Uteleker, klær, forske-sett, eksperimenter, hoppetau, kritt, tegnesaker, malesaker, spill, en tur på lekeland etc, sengetøy med kult motiv, iPod, kokebok, barnebøker, snorkel, dykkebriller, akebrett, ski, hjelm, sykkel, sykkelhjelm, rulleskøyter, kule reflekser.
Noen konkrete forslag:
-HER finner du topp 10 barnebøker for tiden.
-HER finner du “lek&lær” kategorien hos ARK, som kombinerer spill og læring.
-HER finner du et teleskop for barn.
-HER finner du en lavalampe
-HER finner du et mikroskop for barn
-HER finner du mange forskjellige spill
-HER finner du tegne/maleutstyr
-HER finner du mange ulike puslespill

 

TIL DEN SOM FRYSER.
Her har jeg myyye erfaring, og som en som fryser lett og mye kan jeg fortelle hva jeg selv digger å få i gave!
Tøfler, fluffy sokker, ullsokker, strikkasokker/gensere, fluffy pysjamas, skjerf, store kosegensere, votter, morgenkåpe, pannebånd osv! Er du flink til å strikke selv kan du jo alltids imponere med en hjemmestrikket gave også!

HER (adlink gina tricot) finner du de fluffy tøflene jeg bruker for tiden.
HER (adlink Lindex) finner du en lang fluffy kosegenser.
HER (adlink Lindex) finner du en cardigan i ull.
HER (adlink Lindex) finner du diverse ullundertøy.
HER (adink Farmasiet) finner du en varmeflaske med fleecetrekk.
HER (adlink Gina Tricot) finner du noen fine, deilige, varme skjerf.
HER (adlink Nelly) fin er du noen deilige pyjamaser.

 

TIL DEN MED HAIR ON FLEEK. (Eller til den som vil ha håret mer on fleek!)
Alltid gøy med gode produkter til håret, og her er det både forbruksvarer som folk stort sett alltid trenger, i tillegg til kjekke verktøy!
Her finner du gaver til både damer og menn, og flere aldere. Hårprodukter finner du jo på både dagligvare, parfymerier, fysiske butikker og mange nettbutikker, så jeg samler noen ulike forslag under:

HER (adlink Lyko)finner du et skjedd-pleie-sett til menn
HER (adlink Lyko) finner du en hårvoks
HER (adlink Lyko) finner du en god hårolje
HER (adlink Lyko) finner du en krøllekrem
HER (adlink NordicFeel) finner du mange gode varmeverktøy (rettetang, krølltang, hårfønere osv)
HER (adlink Lyko) finner du en heat protection spray
HER (adlink NordicFeel) finner du ulike hårbørster.
Hos meg finner du også deilige sjampoer, balsam, hårmasker og serum! Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker mer info om dem! Se bilder under.

TIL FORELDRE:
Dette måtte nesten bli en liten egen kategori selv om foreldre kan falle innenfor mange av de andre kategoriene også. Så her kommer noen litt spesifikke mamma/pappa gaver!

Gaver med tekst på. Alle produktene du ser på bildet under finner du hos Ressurssterk.no, og RONJA10 gir deg 10% avslag.

  • Bildekalendere.
    En gave jeg har gikk mange år, og selv om det er “den samme tingen” er det jo stappa med helt nye bilder, og det er både praktisk, personlig og hyggelig.
  • Andre koselige kopper finner du HER. (adlink ARK)

TIL DEN SOM HAR ALT OG TIL DEN SOM IKKE ØNSKER SEG NOE
Dette var en høyt etterspurt kategori, og jeg skjønner hvorfor! MEN, jeg kan glede deg med at jeg faktisk har mange ideer. Og min aller første tanke er at “den som har alt” og den som ikke ønsker seg noe ønsker seg som regel ikke flere ting, rett og slett. Derfor må vi tenke litt bort fra fysiske gaver, her kommer noen generelle forslag:

-Velvære behandlinger som ansiktsbehandling, en spandert middag (ute eller hjemme), spa, massasje, reise, kino, et “gavekort” på at du kan hjelpe dem med noe du vet de trenger, en opptreden (sang, dans, dikt).

-Utenom det tenker jeg at noen fysiske gaver kan fungere, nemlig veldig personlige gaver som en bildekalender, et kort med en fin tekst til personen, en hjemmelaget fotobok. Tar lite plass, er praktisk og hyggelig!

-Andre fysiske gaver som kan fungere er forbruksvarer, noe som ikke bare “tar plass”. Hva med vin, konfekt, mat, kaffe, og andre ting som kan spises/brukes opp. “Proviantkasse”!

-Gi tid! Inviter på middag, sett av tid til en tur, en kaffe, en helg sammen hav som helst!

-Den som “har alt” har sjeldent alt, men da handler det om å finne noe unikt som er av deres interesse. Her må du naturligvis se an personen, men her kommer noen konkrete forslag til ting de fleste ikke har:
 Takknemlighetsjournalen. Jeg har denne boken og jeg elsker den! Den er så fin for å sette seg ned og faktisk tenke over og være takknemlig for det man har og opplever. Et fint verktøy for bedre mental helse spør du meg! Koden “RONJA10” gir 10% avslag på den. Finnes i sort og hvit.

TIL DEN BILINTERESSERTE
-HER (adlink Skruvat) finner du masse bildeler online, du finner også bilrekvisita, dekk, felger, båtdeler og mer.
-HER (adlink Desenio) finner du kule bilder som passer både inne og i garasjen til den bil-interesserte! Søk på “car” eller “motor” så kommer det opp mye kult! Koden XJULRONJA gir 10% avslag tom 28.november.

TIL DEN SOM LIKER INTERIØR.
Her kan du kjøre på med ting og tang i samme farger som vedkommen har hjemme, pynt, bilder, møbler, dekor, speil, lys, skilt, tepper, osv!
-HER finner du en veldig fin puff.
-HER finner du et rundt speil.
-HER finner du et lekkert timeglass.
-HER finner du en kul elefant-krok.
-HER finner du et råkult dekor-egg (Kan brukes som pynt eller påskeegg)
-HER finner du søte lys i form av juletrær.

TIL DE PÅ HYTTA. 
Dette var en kategori som ble ønsket inn, så her kommer noen forslag jeg tenker kunne passe til “de på hytta”!
– Turguide fra Ressursterk.no som du finner HER. som jeg også nevnte lenger opp. Koden RONJA10 gir deg 10% avslag.
– Tegne/malesaker. Hvis dette er noen som til stadighet har besøk av noen med barn er det alltid gøy å ha tegnesaker.
– Morsomt dopapir. Jadda, det finnes for eksempel dopapir med sudoku på!
– Quizbok. Du finner mange quizbøker HER! (adlink ARK)
– Brettspill/andre spill. Du finner mange forslag HER.(adlink ARK) .HER finner du også en topp 10 liste!
– Trådløs værstasjon finner du HER!
– Oppladbar hodelykt finner du HER.
– Walkie Talkie finner du HER.
– Kikkert/Teleskop i forskjellige størrelser finner du HER.
– Puslespill i alle størrelser finner du HER 
– Skilt/Bilder. Morsomme skilt/bilder med tekster som passer på hytta! For eksempel de under:
Disse og flere fine plakater finner du hos Desenio (adlink) og koden min XJULRONJA gir 10% avslag tom 28.november.,(koden gjelder ikke rammer, handpicked eller personal posters).

 

TIL “THE MASTERCHEF”
Eller til en som liker å leke seg på kjøkkenet! Her må man bare tenke stort og smått, i utstyr, verktøy, pynt, maskiner, kule ting, pynt, forkle, og andre duppeditter! Her er noen forslag:
-HER finner du et stort utvalg av kokebøker, og andre bøker om mat!
-HER finner du et serveringsfat/skjærebrett til Pizza
-HER finner du en isbitform som lager store isbit-kuler
-HER finner du en poseforsegler med magnet.
-HER finner du en kjevle med julemønster.
-HER finner du gjenbrukbare matposer.
-HER finner du en WOK-panne-
-HER finner du en pasta-maskin.
-HER finner du en lappe-panne.
-HER finner du en kjøkkenvekt.
-HER finner du et liggende knivtstativ i tre.
-HER finner du et vaffeljern.
-HER finner du et skalldyrverktøy i 7 deler.
-HER finner du et vinstativ.
-HER finner du et stort utvalg av kjøkkenmaskiner.
-HER finner du et stort utvalg kaffemaskiner
-HER finner du et utvalg av juice-maskiner.
-HER finner du et utvalg av stavmiksere.

TIL HAN
Dere har gitt uttrykk for at dere synes gutta er spesielt vanskelige å kjøpe presanger til, så her kommer noen forslag spesielt “til han”.
-HER finner du et utvalg av pyjamaser til han!
-HER finner du et fint skjerf i ullblanding
-HER finner du en lue i bomull
-HER finner hansker i ull med smart-touch.
-HER finner du et belte.
-HER finner du et stort utvalg treningstøy til han. “OSTENSVIK20” gir deg også 20% avslag på alle ordinære varer hos ICIW.
-HER finner du et multiverktøy som e elite nok til å henge på nøkkelknippet! I fin “snøfnugg” form.

TIL KAFFE/KAKAO-ELSKEREN.
Har du en venn som alltid kjøper take-away kaffe i engangskopper? Hva med en gjenbrukbar kopp?
-HER finner du en termokopp i gull/glitter.
-HER finner du et termokrus med “coffee” mønster.
-HER finner du et gjenbrukbar kopp m/lokk og sugerør med “Level up” design.
-HER finner du en kaffe-bok!
-HER finner du et stort utvalg kaffemaskiner.

FORTSATT IKKE FUNNET ET FORSLAG SOM PASSER TIL DEN DU SKAL GI GAVE TIL?
Her kommer en hel rekke med andre generelle og konkrete forslag ramset opp!
– En fotografering. Hva med å gi en fotografering i gave? Enten til deg og familien, til et par du vet skal gifte seg, til en som driver med sosiale medier? Bor du i Lillestrøm/Oslo/Gjerdrum området kan jeg varmt anbefale for eksempel PerlaFotografi
Equal medlemsskap som du finner HER.(adlink Equal)
– Equal produkter som presets, planlegger, og diverse! Her kan du bruke koden RONJAJUL15 for 15% avslag! EQUAL.
En opplevelse, som en tur på kino, en tur i en fornøyelsespark, en tur på spa, en tur på resturant, osv! Dette kan gis både som et faktisk gavekort, eller lage et hjemmelaget gavekort der du for eksempel skriver at “dere to skal dra dit, du spanderer, vi avtaler en dato” eller hva enn som måtte gjelde.
-En behandling. Ansiktsbehandling, massasje, frisørtime, neglebehandling, bryn/vipper osv!
-Gavekort. Kjøpt eller lagt!
-Hjemmelagede gaver. Kan du strikke? Hekle? Sy? Brodere? Tegne? Male? Use your talents!
-Diverse kopper med koselig tekst!
– En tjeneste. “Gavekort” på at man kan gå tur med hunden, hjelpe å pusse opp, eller hva som helst!
Blomsteroppsatser som varer i et helt år. Det er ekte blomster som er behandlet med spesielle oljer, jeg har sånne blomster fra Blissflowerbox og jeg elsker dem!

MIN PERSONLIGE FAVORITT – “GOODIEBAGGEN”.
Denne kan liksom bare ikke slå feil spør du meg! En gavepose/eske stappet med masse forskjellig. Det er spennende å se hva man finner oppi, den kan settes sammen av hva som helst og tilpasses hvilket som helst budsjett! Her kommer masse forslag til hva du kan ha i en goodiebag!
– Godteri
– Et håndskrevet kort
– Gavekort (hjemmelagde eller kjøpte)
– Smykker/øredobber/ringer
– Noe du har laget
– Et sminkeprodukt
– Proviant
– Te/Kaffe
– Badebombe/salt
– Velvære produkter
– Hudpleie
– Eksklusiv sjokolade

RABATTKODER SAMLET:
Ønsker du å spare noen ekstra kroner på julehandelen så har jeg samlet kodene jeg har under her:
– OSTENSVIK20 gir 20% avslag på alle ordinære varer hos ICANIWILL.
– RONJA20 gir 20% avslag hos Siren Lashes, også på salgsvarer.
– RONJA500 gir 500 kr avslag hos Kepaza.
– RONJA10 gir 10% avslag hos Ressurssterk.no, også på salgsvarer.
– BBJULEGAVE gir 15% hos Safira. Gyldig tom 20. november.
– RONJAJUL15 gir 15% avslag på produkter hos Equal Agency.
-BBRONJAOKT gir 15% avslag hos Ideal Of Sweden.
– XJULRONJA fir 10% avslag hos Desenio tom 28.nov.

 

Jeg håper at jeg har hjulpet deg bittelitt i liten på årets julepresanger! Og husk å skumme gjennom alle kategoriene, plutselig er det noe jeg har tenkt til en kategori som også passer perfekt i en annen!

Helt til sist vil jeg bare si at det er tanken som teller! Ikke hva noe koster. Husk også å sjekk ut sider som Finn.no, Tide og andre brukt-butikker om du ser etter for eksempel ski til barn, et stort sett med treningsutstyr, eller andre innkjøp man kan få tak i brukt uten at den er noe problem!

RETT RUNDT HJØRNET

Nå går dagene sykt fort, og det er mange ting som kommer rett rundt hjørnet! Her på bloggen kommer for eksempel årets desidert lengste blogginnlegg, nemlig årets julegaveguide. Dette er et innlegg jeg har brukt og bruker MYE tid på å lage til dere, og jeg håper virkelig jeg kan bidra til å gjøre julegave-jakten enklere for deg! Jeg nærmer meg ferdig, og jeg lover at innlegget er publisert innen slutten av oktober, sånn at du har hele november og mesteparten av desember til å få tak i den gavene du trenger å skaffe.

En annen ting som er rett rundt hjørnet er NM! 13-14 november går nemlig Norgesmesterskapet i både standard, latin og 10dans av stabelen i Bergen. Vi er super spente og gleder oss så masse!! Så nå er det bare å planlegge look, inspirasjon til hår og sminke, og selvfølgelig, trene, trene og trene litt til!

Helt ærlig føles det også ut som at julen er rett rundt hjørnet, spesielt når man ser i butikkene! Jeg må innrømme at jeg personlig synes det er aaaaalt for tidlig med juleting, vi er jo ikke engang ferdig med oktober? Hos meg starter julen 1.desember, og først da. Men da er det jul for alle penga! Julemusikk, julebrus, pepperkaker, hemmelig nissevenn, julemat , julepynt og mer!

Så, poenget er at tiden flyt avgårde og høsten/vinteren kommer til å rase avgårde. Her kommer derfor noen tips til deg!

1) Bestill billetter hjem til jul! 
Bor du i en annen by og skal hjem til jul? Bestill ASAP, fordi det blir veldig for utsolgt. Jeg har allerede bestilt hjem til Haugesund, og det var allerede da få billetter å velge i.

2) Start med julegaver snart!
Hvem vil vel bruke desember på å stresse rundt etter gaver? Ikke jeg i alle fall, jeg vil nyte jule-roen! Start med å skrive en liste over HVEM du skal gi gave til. Kanskje flere enn du tror? Eller kanskje du kan avtale med noen at dere ikke skal gi gaver i år, men heller ta en kaffe sammen? Når lista på de du faktisk skal gi en gave til er ferdig, så kan du komme tilbake her å lese min julegaveguide for gaveinspirasjon!

3) Sett av penger til julen!
Julegaver og julen generelt KAN være en veldig stor utgift for mange, så start nå hvis du ikke allerede har, med å sette av noen ekstra hundrelapper øremerket nettopp julen. Så slipper du å bruke fra andre poster. Et annet tips er nettopp det å spre julegavehandelen litt. Ta litt nå, litt i november, og litt i desember. Men husk å skrive en liste/oversikt sånn at du vet hva du har og slipper å ende med å handle dobbelt.

4) Spar i BSU!
Til deg som har BSU, og sparer i BSU (eller burde spare i BSU), sett inn det du har mulighet til nå før 31.desember. Fyll opp det du personlig har muligheten til, det vil du takke deg selv for neste år både mtp skattefratrekk og ikke minst at du har spart mer i BSU!

Det var noen av mine tips, for ting som kommer rett rundt hjørnet. Prøv å være litt forberedt så slipper alt å komme på likt som en overraskelse senere!

DANSEFESTIVALEN 2021

En helg, og to dager med konkurranse er overstått! Vi har danset både norgesserie og østlandsserie og hatt en super helg i Lillestrøm. Det var vår egen klubb, LSKdans som arrangerte og det ble en sååå flott konkurranse! På lørdag danset vi Norgesserien, og vi ble nr 2 i standard og nr 2 i latin, noe som også ranker oss som nr 1 i tidens. Og i dag danset vi østlandsserien der vi vant begge grener. For en flott helg, med så mange flotte dansere “in action”. Mange av våre danse-elever var også på gulvet og vi er sååååå stolte, altså sjekk gjengen under!

Jeg vil gi en stor takk til klubben vår, trenerne våre, alle som kom og så på oss, heiet på oss, det betyr så mye. Også en stor takk til sponsorene våre Miss Nailed It og JulianParis.no. Nå venter det noen uker med trening, og så er det faktisk NM next – vi gleder oss!!!

Håper du også har hatt en fin helg!

 

-Ronja

HØSTFERIE RECAP

Vipps var ferien over dere, men for en fin ferie vi hadde! Jeg føler ofte at ferier bare flyr avgårde, men jeg føler utrolig nok at høstferien har vart lenge, for vi har rukket så mye forskjellig.

Vi startet ferien hjemme i Norge med en ganske normal helg med trening, litt rydding hjemme, fikset og ordnet litt ting og tang rett og slett, noe jeg setter veldig stor pris på. For hvis det er en ting jeg savner i hverdagen så er det litt mer tid hjemme. I ukedagene er vi som regel ute av huset fra 08:00 til 21:45, så de helgene vi er hjemme (ikke ute å reiser etc) så liker jeg godt å tilbringe tid hjemme. Få unna litt klesvask, rydde, brette klær, stelle med plantene mine osv. Ikke minst også slappe litt av, lage litt innhold til SoMe og andre ting jeg synes er gøy!

Etter en helg hjemme satt vi derimot kurset mot et sted vi virkelig har savna å reise til….nemlig Litauen! Der dro vi til en veldig fin by som heter Kaunas for å trene med trenere og par der. Vi har vært der ganske mange ganger før, og har derfor blitt ganske godt kjent med byen, hvor vi liker å bo mens vi er der, hvor vi liker å handle/spise og ikke minst hvordan vi skal komme oss rundt. Litauen er et land vi synes det er veldig lett å komme seg rundt i, det er veldig fint, og vi trives skikkelig godt der.

Vi var der fra tirsdag til torsdag, Dagene besto stort sett av å sove til rundt 09:30, spise frokost, dra på trening for første økt 11:30, etterfulgt av en ettermiddags økt og/eller en kveldsøkt. Onsdag hadde vi to økter, en på 3 timer og en på 2, mens på torsdag hadde vi 2 timer morgen, to ettermiddag og to kveld. Der får vi virkelig føle på å leve som kun idrettsutøver! Slippe å tenke på annen jobb, og da har man jo fint tid og energi til fler økter hver dag! Vi må innrømme at det absolutt ikke hadde gjort noe å få betalt for å være toppidrettsutøver i andre idretter! Dessverre er sportsdans en såpass liten idrett at selv om vi er på landslaget et det ikke en slik ordning, så vi betaler for alle slike reiser av egen lomme – men derfor vet vi også virkelig hva det er verdt og prøver å få mest mulig ut av turer som det!

Vi hadde i alle fall en fantastisk, slitsom, krevende og lærerik tur til Litauen og det var super motiverende! Mye takket være de gode trenerne og generelt parene og folkene der som tar så godt imot oss og pusher oss. Fredag morgen dro vi hjem til Norge.

Tilbake i Norge fikk Sverre en litt tidlig bursdagsgave(han har bursdag 15.10). Sverre har lenge snakket om at han ønsker seg en skikkelig avslapningsdag, og jeg så mitt snitt til å overraske med en dag på spa for begge to! Ingen av oss har egentlig dratt på skikkelig spa før, så det gledet vi oss begge skikkelig til! Og la meg bare si det sånn, for det første tror jeg vi var de eneste på spaet som starta oppholdet med å “varme opp” ved svømme noen lengder i bassenget før vi startet avslapningen. Og om det var noen som nøt, så var det oss!

Det er jo ikke lov med mobil der, så det ble skikkelig digital detox, til til å bare være, tid til å prate, tid til å la kroppen slappe av. Vi koste oss såå mye! Spesielt etter en uke stappa med trening så var det mildt sagt ikke feil med en skikkelig avslapningsdag. Helt ærlig tror jeg det var bra for oss på så mange måter. Selvfølgelig sånn rent fysisk men også godt for hodet, og for oss to sammen. Det var en ny opplevelse vi fikk gjøre sammen, det var rolig, varmt, behagelig og vi fikk være “bare kjærester”.
La meg bare si det sånn at det fort kan bli en tradisjon å gjøre noe sånn på bursdager!

Siste dagen av høstferien ble tilbragt i dansestudio med latintrening fra 17:45 – 21:15, og det ligger noen snutter ute på min instastory nå m du vil se! I tillegg var jeg hos min skjønne venninne og negltekniker som nok en gang har mekket magiske negler til dansekonkurransen på lørdag, neglene ser du HER. 

 

Jeg håper du også har hatt en fantastisk høstferie, og så vil jeg også si, at husk at selv om det kan føles som at alle har reist eller gjort noe spesielt nå som verden sakte men sikkert åpner litt igjen, så er det minst like bra å ha slappet av hjemme, jobbet hele uken, kanskje høstferien til og med har vært litt kjip, og det er også helt lov. Hverdagen er i gang igjen, så bruk det som en ny start.

-Ronja

HVORDAN REISE MED KUN HÅNDBAGASJE

Reklame | Blivakker

For oss som reiser mye er det mildt sagt mye pakking! Det er også mye som skal med, spesielt på dansekonkurranser, så vi tar vanligvis med oss én sende-koffert på deling. MEN, av og til (les ofte) koster bagasjen så mye, mye mer enn billettene, og vi bestemmer oss for å reise KUN med håndbagasje. Vi må jo se an hvor lenge vi skal være borte, hvor mye vi MÅ ha med osv, men vi har faktisk klart oss på tur en hel uke i Italia hvor vi skulle på både trening og konkurranse – så mye er mulig! Og her kommer noen tips:

Tips nummer 1
Lag pakkeliste, lag ALLTID pakkeliste. Da får du oversikt over hva du trenger, og også en oversikt over hva du kanskje faktisk kan droppe å ta med.

Tips nummer 2
Hvor mange dager skal du være borte? Har du mulighet til å vaske klær? Og deretter tenk, hva trenger du nytt av til HVER dag? Mest sannsynlig er svaret kun undertøy, og kanskje overdeler avhengig av hva man skal. Poenget er at du mest sannsynlig kan bruke samme buksen alle/mange dager. Jeg tar som regel med en-to underdeler, og noen flere overdeler.

Tips nummer 3
Hvor skal du bo? Skal du bo på hotell er sannsynligheten stor for at du ikke trenger å ta med deg dusjsåpe for eksempel, så det er lurt å sjekke opp hvilke ting (hårføner, håndkler, såpe etc) som er der du skal bo, for da slipper du å ta det med deg!

(Tipsene fortsetter under bildet)

Tips nummer 4
Ta alt du kan over i mindre reisestørrelse-beholdere. Jeg fikk med meg all dansesminke, hårgele og hårspray selv om alt måtte være under 100ml, og til sammen under 1L. Vi fylte riktignok opp en pose hver, men til sammen fikk vi to med alt.

Tips nummer 5
Prioriter. Det er rett og slett det viktigste. MÅ du ha det med deg? Still deg spørsmålet for hver ting du skal pakke.

Tips nummer 6
Sjekk målene som er tillatt på håndbagasjen, samt vekt. Dette kan nemlig variere fra selskap til selskap. Kjøp en liten koffertvekt som du alltid kan ha i kofferten. Sjekk vekta før du drar hjemmefra, så slipper du en ubehagelig overraskelse dersom de plutselig veier koffertene.

Tips til håndbagasjen:
– Reise-størrelse sett finner du for eksempel HER. (adlink)
– Perfume med på reisen? Vi bruker begge en sånn HER (adlink)
– Trenger du mot formodning en hårføner tar en sånn her (adlink) mindre plass i håndbagasjen!

Nå i høstferien skal vi til Litauen tirs-fredag og vi reiser kun med håndbagasje, hvor vi skal ha med dansesko x3, treningstøy til to grener, vanlig tøy, og toalettsaker etc, og gjerne mac, kamera osv. Jeg pakker det jeg MÅ ha med først, og veier, og dersom jeg har mer vekt å gå på så tar jeg med ting jeg har LYST å ha med.

Senere i oktober skal jeg til Haugesund og da flyr jeg faktisk med KUN den lille håndbagasjen man kan ha under setet foran, så ikke sånn i bagasjehyllen engang, men også det fungerer (for en helg) ved bruk av tipsene over.

Jeg håper noen av tipsene kommer til nytte neste gang du vil slippe å betale for koffert!
Har du noen flere gode tips, eller kommer du til å ta i bruk noen av de jeg postet?

-Ronja