DANCE, WORKOUT, PHOTOS, EAT, SLEEP, REPEAT !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag! Og for en flott dag det har vært! Dagen begynte med litt latintrening, deretter var det avgårde til Fresh Fitness for å ha min andre PT time med Christer. Etter det hadde jeg og Helene en fotoshoot, som dere ser et sneakpeak fra over! Over der igjen er det er bilde av det flotte Fresh Lillestrøm gjengen som var på riksmøtet!
 

Latintreningen var kun en time, siden vi trente veldig lenge i går, men den var veldig fokusert og produktiv! Deretter var det PT timen som for tur. Og det var så vanvittig moro! Selvsagt var det veldig tungt, men det er noe med det å trene sammen med Christer som er veldig motiverende og gøy! Det å ha en personlig trener som gjør et skikkelig forarbeid, tror på deg og pusher deg, er gull verdt! Jeg gleder meg allerede til neste gang!! 

 

Jeg som mange andre har ikke økonomi til å kjøpe mange mange PT timer, men det er ikke alltid så mange man trenger for å komme skikkelig i gang! Deretter kan man ta timer etterhvert som man føler at man trenger oppfølging. Og med en god PT, som Christer, er det ikke nødvendigvis snakk om kvantitet, men kvalitet!

 

Jeg er fornøyd med egen innsats i dag, og skal stole på prosessen fremover! Dette blir en spennende periode, ettersom det er en stund siden jeg har hatt så strukturert styrketrening. Jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å påvirke dansen min i det lange løp, men allerede kjenner litt forskjell på enkelte ting.

 

Hvordan liker du å trene styrke? Har du prøvd å trene sammen med en PT før?

 

xoxo

 

OFF THE FLOOR

                                                             SAMSUNG CSC

                   
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 Over ser dere et par bilder tatt før konkurransen startet forrige lørdag. Blandt annet av mine flotte negler laget av Rockin nails and beauty, av meg og Jonas, en stor konkurrent med god venn, og litt annet. Over fikser jeg litt på dotten, for den kan aldri sitte godt nok! haha

 

Elsker dessuten neglene, og var ganske fornøyd med bånde bruning, hår og sminke, og det er ikke alltid! 🙂

 

Nå har jeg akuratt hatt full dag på jobb, så nå er det bare å summe seg litt før det bærer avgårde til trening. Heldigvis har jeg en relativt rolig kveld etter trening, så da blir det tid til å vaske klær, lage mat og bestille litt danserelaterte reiser.

 

Hva skal dere resten av dagen?

 

Xoxo

 

FEET FRESH UP

Vi dansere har ikke spesielt fine føtter…tærne blir klemt i skoene og hælene får tørr og hard hud osv osv…Men jeg er så heldig at Rockin´nails and beauty driver med pedikyr! Under finner dere først to “før” bilder.


 Jeg fikk filet bort hard hud, filt og polert tåneglene (det lille som er igjen av dem hvertfall, haha) og dessuten en deilig “maske” samt fotbad. Når jeg tenker over det er det egentlig så lite som skal til for å få litt finere og “better feeling” føtter. Spesielt dersom man har noen gode produkter. Fin frem en balje, ta føttene i varmt vann, og smør dem inn i en god skrubb! Det gjør underverker. Evt ta deg tid til en liten spa-dag hos en salong som Rockin´nails and beauty. Det gjør noe med hele deg, i hvertfall med hele meg! haha. Føttene mine trengte desperat litt stell, så det var rett og slett himmelsk.

 

xoxo
 

SATURDAY STRETCHING

I går og i dag har vi hatt treningshelg med Lasse Ødegaard, og vi har hatt fine timer. I dag jobbet desverre Sverre i Oslo så han fikk ikke blitt med på dagens fellestime. Men infoen får jeg overføre informasjonen i morgen! Etter treningen hadde jeg og Selma en god tøye-økt! Det var vondt—men godt! Hyggelig å tøye sammen.

Nå skal jeg mekke meg lørdagsmat…..blomkålsuppe med bacon! haha. Jeg spiste pizza i går kveld, og hadde egentlig planer om taco i dag, men i det jeg gikk på butikken fikk jeg så plutselig lyst på blomkålsuppe i stedet, av alle ting! Så da blir det det. Deretter er det bare å vente på Skal Vi Danse!

 

Hva skal dere i kveld?

xoxo

TIL MINNE

I dag har jeg kommet hjem fra Haugesund, desverre på grunn av begravelsen til min kjære Farfar..
Det var en veldig fin begravelse, hvor jeg fikk holde en tale til farfar og alle som kom i begravelsen. Det var veldig
godt å få dra i begravelsen, men jeg kjenner på en stor sorg..

Det er noe med det at to av de kjæreste menneskene gjennom livet mitt, er borte begge to. Døden er så endelig, 
nå får vi aldri se dem igjen, aldri gi dem lange gode klemmer, eller komme hjem til dem til dekket bord med lapskaus på..
Hvertfall ikke i dette livet. Men hvis det er to mennesker som kommer til himmelen, så er det farmor og farfar!
 

I skrivende stund triller tårene, for det er så godt, men likvel så vondt å se på bildene jeg har funnet frem. Til dem knyttes utallige
fantastiske minner, og flere øyeblikk der jeg følte meg så elsket av dem. De var så fulle av kjærlighet, og var så glade i oss.

Under ser dere bildet som fikk meg til å bryte litt sammen i dag. Dette fantastiske hverdagsbilde av to av de flotteste menneske jeg har kjent. 
farmor med deilig frosset syltetøy til å ha på skiven, og en kopp varm kakao på bordet. På andre siden av bordet satt farfar og hadde alltid 
en god historie eller lignende på lur. Endeløse timer er tilbragt rundt dette bordet, hvor de ville høre om dagen, og passe på at du hadde det bra.

Dette bildet er tatt fra perspektivet fra stolen jeg alltid satt i på kjøkkenet…så en liten stund er jeg hos dem igjen, når jeg ser på dette bildet.

Talen jeg holdt å begravelsen gikk som følger:

Kjære alle sammen,
selv om jeg skulle ønske at det var en annen annledning, er det godt å se dere!
Jeg skal ikke si så alt for mye, men det er et par ting jeg gjerne vil dele med dere.

Farfar var en enestående farfar! Og jeg tror at jeg snakker på vegne av flere, spesielt oss barnebarna, 
når jeg sier at jeg alltid følte meg både elsket og ønsket hos farfar…og farmor.

Jeg har fantastiske minner fra endeløse timer hjemme hos dem. Hvor jeg blandt annet satt på farfars fang,
og putta små lekedyr oppi skjortelommen hans, og tok dem ut igjen osv. Farfar tørket også alltid “dråpen”
under nesen min og tørket den på bukselåret. Han var tolmodig, leken og god med oss!

Jeg kunne snakket i evigheter om morsomme påfunn, koslige “drikke kaffi” stunder og så videre, for det er så mange av dem!
Alle skulle hatt en sånn farfar i livet, og jeg er så takknemlig for at jeg hadde det!
Som Odd Nordstoga synger :
“Ein farfar i livet skulle hatt (…), som alltid har lyst på ein kaffikopp, og å kasta bort tid på ein liten kropp.

Jeg vil gjerne få benytte annledningen til å oppfordre alle til å ta godt vare på dem dere er glade i, før det er for sent.
Ingenting er værre enn å leve med anger, derfor ber jeg dere tilbringe tid med hverandre, ringe hverandre,
ja rett og slett vise hverandre at dere er glade i hverandre. Slik opplevde jeg at blandt andre farmor og farfar gjorde,
og det er uerstattelig!

HVIL I FRED FARMOR OG FARFAR. UANSETT HVOR GAMMEL JEG BLIR, KOMMER JEG ALLTID TIL Å VÆRE
“DOKKÅ” DERES.

De var alltid med på livets store og små øyeblikk, og kjærligheten i øynene deres var ikke til å ta feil av…

 

EN SISTE HILSEN
Lillian og Arne, Farmor og Farfar, jeg savner dere hver eneste dag, og håper at jeg får se dere igjen i et annet liv.
Dere har betydd så vanvittig mye for meg , og vært der for meg siden jeg ble født, og til deres siste dag. 

Et liv uten dere er merkelig å i det hele tatt tenke på, og sorgen slipper nok ikke taket. Likevel vet jeg at dere fortsatt er med meg, på en eller annen måte.
Jeg har dere i mitt hjerte for evig og alltid! 
Hvil i fred, hilsen dokkå dokkas.

 

 

BALLROOM IN BERGEN

        
Helgens norgesserie tok sted i Bergen, hvor vi i standard endte på en 3.plass. Det var forsåvidt kun 4 par med i std, men vi var ganske så fornøyde med dansingen! Så jeg er veldig spent på å se hvordan dommerne har dømt oss, om vi var langt bak de to parene bak oss. Det finner vi ut når det legges ut.
       
Denne hallen er jo ikke akuratt nydelig haha, men det var egentlig overaskende god steming!


PHOTOS BY RANDI ØSTENSVIK

Jeg var ganske fornøyd med både hår og sminke, og ikke minst negler og bryn! Så jeg hadde litt sånn “goodfeel” , og det hjelper alltid! Det kommer flere innlegg fra konkurransen, så det er bare å følge med fremover!

 

Takk til mamma og Arnold som kjørte med oss opp, hjalp til og tok bilder hele dagen!

 

xoxo

ROCKIN´ NAILS AND BEAUTY // PRINCESS FEELING

På torsdag tilbragte jeg noe sånn som 4 timer i salongen hos Rockin´nails and beauty, hvor jeg fikk fikset bryn, negler og føtter. Det er så utrolig hyggelig å være der, på grunn av de fantastiske menneskene som jobber der. De har fantastisk god service og bryr seg om hvordan du som kunde har det hos dem.


En negletekniker på hver hånd, luksus haha!

NAILS BY ROCKIN´ NAILS AND BEAUTY // PHOTOS BY THE EMPLOYES // BIG THANKS TO @miss.nailed.it.norway and @ellrik89

Og SJEKK RESULTATET! Elsk! Og ikke nok med at de ble utrolig fine, men det var en veldig behagelig opplevelse. Jeg har fikset neglene mine noen andre steder tidligere, spesielt ute på reiser, hvor det har gjort ganske vondt egentlig, og fingrene har kjens ømme dager etterpå, men det slapp jeg her og jeg er så letta haha! Jeg små grua meg litt på grunn av selve prosessen, men heldigvis var det ingenting å grue seg til, sååå fornøyd på alle måter!

 

Jeg viste egentlig bare bilder av kjolene mine, og sa hvilken form jeg ville ha, resten lot jeg være opp til @miss.nailed.it.norway (instagram). Hun forbredte seg så godt på forhånd og fant frem farger og ideer som passet til kjolene mine. I tillegg er jo utførelsen helt nydelig..jeg satt å så på hele tiden mens hun holdt på. By the way…de rosene har hun laget for hånd! 

 

Jeg følte meg som en prinsesse der, hehe. Så jeg gleder meg allerede til neste gang! På konkurransen i går var jeg så uheldig å knekke en negl tvert av, heldigvis uten at min egen negl tok skade, så da skal jeg inn i salongen igjen snart for å få den fikset. Så det blir koslig. 

Det kommer innlegg med bilder fra pedikyren og brynene også, samt bilder fra konkurransen så fort jeg får sortert ut litt!

 

Hva synes du om neglene? Har du vært hos denne salongen før?

 

xoxo
 

ROCKIN´ NAILS AND BEAUTY // HIM

Dere må ikke tro at å fikse neglene er kun for jenter, haha! Sverre fikk herlig hånd-spa hos Rockin nails and beauty, og fikk i tillegg polert neglene fine og blanke til konkurransen. Gode myke hender og flotte sunne negler er for alle!  Innlegget fra da jeg hadde min lille drømmedag kommer fortløpende, så stay tuned.

 

Ser det ikke deilig ut?

 

xoxo
 

LITTLE ONES // PART II

Som dere kanskje husker har jeg postet et innlegg fra da disse sjønnisene var bitte små, hvis ikke kan du se det HER! Som de har vokst! Jeg elsker jo kattunger, så det å få komme å kose med disse 5 sjarmtrollene er jo bare så kos! De var veldig nyskjerrige, så etter typ 8 bilder av dem, og 8 klikk fra kameraet var alle øynene på meg haha, genialt! 

Kattene, som alle andre dyr har veldig forskjellige personligheter, og under kan dere se hvordan de hvite var hele tiden, de ville opp! Og opp kom de, haha. De klatra rett og slett opp armen min.


Lite slår en herlig liten pusekatt…


En kattunge som klatrer rundt på deg fungerer utmerket som tilbehør…


#SMELT


Fant etterhvert ut at klørne dems er veldig skarpe, for på tross av den store jakka mi fikk jeg ikke rent få kloremerker, haha. Men så lenge jeg får kose med dem bryr jeg meg egentlig fint lite. Det er ikke så vondt, så jeg merka det ikke før jeg skulle vaske hendene og det sved litt. Men ikke noe litt aloevera ikke kan fikse!

 

Har du noen dyr?

xoxo