LIGHTNING STRIKE

Herlighet for en LANG dag! Jeg dro hjem fra Huagesund i dag, noe som vanligvis er er kjapp tur! Flyet skulle gå 16:10, så jeg var der rundt 3. Plutselig fikk vi beskjed om at flyet som var på vei fra Oslo hadde blitt truffet av lyn! Så de måtte fly til Stavanger for å sjekke at alt var i orden med flyet.. Og med det måtte vi fint bare vente…flyet kom til Haugesund rundt klokken 18, og vi var på vei ganske fort etter det heldigvis. Men ikke nok med det! Da jeg endelig var på Gardermoen og bare skulle ta toget hjem var det full stopp i togtrafikken…blææ. De hadde tekniske problemer, som de ikke fikk fikset, heldigvis var venninnen min Malin feridig på jobb 8, og kunne komme å hente meg. Klokken 22 var jeg endelig hjemme! Herlighet så lange dagene føles når du bare venter… jeg hadde heldigvis med meg en helt oppladet mobil, bok og annet diverse å holde på med. 

 

Nå er jeg godt plantet foran Tven med taco og GOT, endelig chille tid!

 

Hva gjør du på når det er forsinkelser?

xoxo

HAUGALAND ZOO


Indisk påfugl


Flodsvin


Grå kenguru

Jako papegøye 
            

              
Silkeape

Emu


Surikat

             

          

På fredag var vi i Haugaland Zoo! Så kult at en mann har fått til å lage en så flott dyrehage rett ved Haugesund. Som dere så over har de så mange kule, flotte dyr der, og jeg har ikke tatt bilder av alle engang! Jeg har skrevet hvilket dyr det er under på de jeg husket i hode. Det var opplett mens vi var der, så vi kunne gå rundt og kose oss uten å bekymre oss over været. De fleste dyrene var ute sånn at vi fikk sett dem, og spesielt den ene papegøyen – den gule og grønne- var SÅ sosial. Herlighet. De andre fuglene i buret dens satt liksom litt inne i buret, men denne kom helt bort til oss, og den prata! Den kunne si “God dag!” “Hade” “Hallo” , og kanskje mer. I tillegg lagde den mange søte plystrelyder, i tillegg til at den direkte plystra på oss haha, sånn flørte – plystring liksom! SÅ SØT, det ligger video av akkurat dette på min Instagram @ronjaostensvik.

 

Vi hadde en skikkelig fin dag i parken, tok masse bilder og så på de flotte dyrene. Det er en skikkelig fin måte og tilbringe noen timer sammen med familie/venner, og som dere ser på bildene under koste vi oss skikkelig. Haugaland Zoo ligger på Torvastad, og jeg anbefaler alle å dra en tur innom der om dere har tid/annledning. 

Har du vært i Haugaland zoo?

xoxo

BIRDIE // ZOO SNEAKPEAK II

   

Dagen her hjemme går så sinnsykt fort…I dag har jeg trena, vært i byen med ei venninne, og nå skal vi ut på kino! Etter det skal jeg faktisk ut på byen! jeg har aldri vært ute i Haugesund faktisk, mye på grunn av at jeg flyttet herfra før jeg var gammel nok til å gå ut, og at når jeg først er hjemme så prioriterer jeg andre ting. Men i dag passet det for “alle” venninnene mine, så jeg gleder meg skikkelig til å dra ut med dem! 

Resten av bildene fra Haugaland Zoo kommer i morgen! I mellomtiden får dere kose dere med disse søte fuglene over!

 

xoxo

 

ZOO // SNEAKPEAK

I dag har vi vært i Haugaland Zoo! Det var så moro, og jeg fikk tatt en del fine bilder av de fine dyrene. Jeg er hos en venninne nå så jeg har ikke macen tilgjengelig til å blogge, så det blir kun et bilde av et bilde for øyeblikket, men i morgen skal jeg laste opp og legge ut resten av bildene, så stikk innom da!

Nå skal jeg straks videre på en venninne kveld med flere av venninnene mine!

Hva skal du i kveld?

Xoxo

TASTE OF THE SEA

I går gikk venninnen min og jeg en god og lang tur i Haugesund, og etter det dro jeg til pappa sin hytte igjen, og i løpet av dagen gjorde vi masse hyggelig. Vi tok oss en tur i bilen sånn at jeg skulle få kjøre litt mens jeg er hjemme, etter det gikk vi oss en tur, og til slutt dro vi på båttur til Stord, hvor vi gikk på en sjømat resturant. Gutta spiste blåskjell, jeg spiste en torskesalat, og de små spiste fiskeburger. Til dessert var det deilig is. 

 

Det var deilig vær hele dagen i går, så jeg er glad for at jeg var mye ute, for i dag øser det ned med regn her…Men men, det er heldigvis mye forskjellig å finne på inne også! Jeg liker for eksempel å gå rundt på et senter, eller å sitte inne å kose meg med en god film. Dette er dobbelt så moro når man har noen æ være med, så jeg skal være med en kompis senere, min gamle dansepartner! Nå driver jeg å pakker sammen og snart er jeg på vei tilbake til Haugesund by, så jeg får nesten gå å gjøre meg ferdig.

 

Hva synes du er moro å gjøre når det regner?

xoxo

 

OUT OF PRACTICE

For det første må jeg beklage for manglende blogginnlegg…vi har klura skikkelig med macen min de siste dagene, den har gått beyond sakte, og vi har måttet oppdatere, slette, you name it… Men nå er den i alle fall bedre, og jeg skal prøve å gjøre det godt igjen med hvertfall to innlegg i dag! 

Det er så alt for lengde siden jeg har laget henna, så da jeg prøvde på tirsdag var jeg skikkelig ute av trening kjente jeg! hehe. Men resultatet ble heldigvis helt greit! Så blir det sikkert enda bedre neste gang nå som jeg har tid til å øve meg litt fremover. Under kan dere se bilder av det ferdige resultatet. 

HENNA BY ME // NAILS BY @MISSNAILEDIT

xoxo

SUNNY VACAY

Haugesund leverer nydelig vær i dag! Klokka er 20:30 og jeg sitter fortsatt ute i bikini! Det er ikke hver dag akkurat! Da vi landet fredags kveld var det regn i lufta, overskyet og kaldt, skikkelig nedtur..og i går var det varmt men overskyet hele dagen, men i dag er det skikkelig sommer! Vi er ute på min pappa´s hytte i dag, og vi har kost oss med fantastisk mat, samt båttur og familie kos! Jeg har også fått kjørt bil, trena, sola meg og bare slappa av, topp ferie so far! Utover uken skal jeg nok treffe en god del venner, trene, gå turer med mer! Vi får se hva vi finner på, jeg har i alle fall lyst til å dra litt forskjellige steder for å få tatt litt bilder. Kanskje vi får dratt til viking-gården eller dyreparken her – vi får se!

 

Nå skal vi bare chille videre og nyte denne dagen så lenge vi kan!

Hva gjør du når det er sol og fint vær?

xoxo

 

 

NAIL ART


NAILS AND PHOTO BY ANN-TORILL // @missnailedit

NAILS AND PHOTO BY ANN-TORILL // @MISSNAILEDIT

Denne gangen har jeg fått noen elegante vakre negler, og stenene hun la på gjorde looken komplett. Hun kan liksom lage alt mulig, kreativiteten tar ikke slutt! De neglene jeg har nå har glitter, chrome, og stener som skinner i fargene som glitteret gjør. Nå skal jeg ikke konkurrere på en liten stund, så de er ikke så lange og det passer perfekt for sommeren og alt den innebærer. Disse neglene er jo ganske “enkle” til oss å være haha, men jeg kan jo ikke gå fra henne uten å ha noe som gir det lille ekstra, og et elsker jeg. Det er aldri kjedelig, og jeg er jo helt avhengige av å ha negler litt utenom det vanlige. Det har liksom blitt en del av meg det nå, å ha fine negler, takket være Ann-Torill. 

 

I dag har jeg allerede vært hos kiropraktoren, snart skal jeg treffe venninnene mine igjen – der er så hyggelig at vi har klart å treffes så mye som vi har nå i sommer, siden vi er veldig travle hele gjengen resten av året. I tillegg er det noen i gjengen som studerer i utlandet eller andre steder i landet. I dag skal vi nok bare gå litt rundt å kikke på strømmen storsenter. Etter det skal jeg ned på LSK for å danse, og deretter må jeg hjem å pakke, for jeg har jeg selvfølgelig ikke fått gjort enda…hihi, og vi reiser hjem til Haugesund I KVELD! Ææææ… jaja det skal gå! Jeg har som vanlig skrevet en pakkeliste, så så fremst jeg finner alt på den er det strengt tatt bare å putte alt i kofferten. Apropos koffert, den skal jeg gå å finne frem sånn at alt ligger klart til jeg skal pakke i ettermiddag.

 

Har du vært på ferie i sommer?

xoxo

 

NOT THE WAY IT USED TO BE

Under ser dere bilder av noen kjoler jeg nylig har lagt ut for salg. De fleste som danser har to kjoler i hver gren, og det har jeg også. Dette har vi av flere grunner. For det første er det greit å ha en i bakhold hvis du skulle være så uheldig å ødelegge kjolen på noen måte. For mange år siden hang jeg hælen min fast i skjørtet og rev det av! Da var jeg rimelig happy for at jeg hadde en ekstra med! I tillegg så har man gjerne en kjole man bruker på litt mindre konkurranser, og en man bruker på store konkurranser. 

Jeg pleier å bytte ut en kjole per gren i året ca, for jeg har absolutt ikke råd til noe mer. I tillegg kjøper jeg ofte brukte kjoler, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Før var det er mye større miljø for å kjøpe og selge brukte kjoler! Nå kjøper nesten alle nye kjoler, det er i alle fall sånn det føles. Det er veldig veldig vanskelig å få solgt kjolene sine, selv om de er i tilnærmet perfekt tilstand. Jeg har et max max max budsjett på 10 000 kr på standard kjoler, som som regeel er dyrest, og det får man omtrent ikke en kjole for lenger, selv om det er såååå mye penger! Jeg har nylig hørt om en kjole som ble solgt for 32 000 kroner… Den blå kjolen under her kjøpte jeg faktisk ny, men jeg kjøpte den uten stener, kjøpte stener selv og satte dem på selv. Det er en tidkrevende prossess men da slipper man å betale for at noen andre skal gjøre det! 

Mange har økonomien til å kjøpe nye kjoler, ofte, men det er ikke så jeg har mulighet til. Så i tillegg til at jeg bytter kjoler “sjeldent”, så er jeg litt avhengig av å få solgt de jeg har før, før jeg kan kjøpe nye. De to nederste kjolene under her har jeg kjøpt brukte, og har har vært så fornøyd med dem! Mange kjoler som selges brukt har jo ikke blitt brukt mye engang. Og dessuten har det mye å si hvordan man “behandler” dem. Det vil alltid komme litt bruning etc på innsiden av kjolene, men det meste er mulig å vaske bort, dessuten er det ingen som skal se innsiden hehe. I tillegg kan litt stener osv falle av, men det er veldig lett å lime på nye stedene der det mangler. Spør du meg så er det så lurt å kjøpe brukt, man må kanskje fikse opp litt på noen brukte kjoler, men man slipper ofte mye billigere unna! Kjolene mine prøver jeg alltid å ta godt vare på sånn at de skal holde seg fine så lenge som overhode mulig, og spør du meg ser du så godt som nye ut! 

Jeg håper at “kjole-kulturen” endre seg litt igjen til slik det var før. At det blir et enda større miljø for å kjøpe brukt. Jeg blir sååå glad når jeg får solgt en kjole, og selger den heller litt billigere enn tenkt for å få den ut på gulvet igjen! Alt er jo bedre enn at den henger å skapet mitt. Det er så mange flotte kjoler, og de fortjener å bli sett på gulvet hehe! Jeg er i alle fall alltid på utkikk etter en flott billig kjole, og hvis jeg i tillegg kan få gi en kjole nytt liv – herlig!

 

Hva tenker dere om å kjøpe brukt?

 

xoxo

ABOUT YESTERDAY


Braids by Abigail Gyamfi

I går hadde jeg og jentene en skikkelig fin tur opp til Aamodtdammen! Det var strålende vær, strålende selskap, herlig mat, og god stemning! På toppen av alt kom to venninner vi gikk på skole med ridende på de fine hestene sine! Jeg elsker hester, og endte opp med å gi resten av gulrøttene mine til dem haha. Etter en del timer der oppe begynte vi på turen ned mot Lillestrøm igjen, og der var det plutselig en sommerfugl  som landet rett foran oss og ble sittende i ro for en photoshoot! Jeg zoomet omtrent ikke på disse bildene, for jeg fikk jo tatt kamera helt inntil den. 

 

I dag var jeg i Oslo klokken 8 for å fikse neglene mine hos Ann-Torill. Som vanlig er jeg kjempefornøyd, og bilder kommer på bloggen snart. Det kommer bilder på Instagram også veldig snart, du kan finne meg der som @ronjaostensvik og Ann-torill som @missnailedit. Da jeg skulle inn til Oslo i morres skulle jeg ta 7:15 toget, og jeg våkna klokken 7:05! Å det tar ca 5 minutter å gå til toget… Herlighet, jeg hoppa opp og tok på det første og beste jeg fant, og løp ut døra! Da jeg kom på toget ble jeg omtrent overrasket over at jeg ikke hadde tatt på noe feil vei eller noe……meeen da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg faktisk hadde klart å ta på meg undertøyet inside-out. Jaja godt ingen skulle se den. 

 

Nå skal jeg bare slappe av før trening i ettermiddag!

 

På tampen vil jeg bare si takk til alle dere som har kommentert / delt / send meg meldinger angående innlegget jeg delte i går. Det betyr så mye for meg <3

 

xoxo