DAY I // PART II

Etter treningen i går dro vi ned til “Kaunas castle” , og der var et sååå fint! Vi har aldri vært i gamle byen før, så det var skikkelig koselig! Som dere ser på bilder ov er kom vi er til en nydelig solnedgang. Vi gikk litt å kikket på slottet og i området rundt før vi gikk inn i gågata for å finne os noe å spise.

Vi endte opp på en litt bortgjemt kjempekoslig indisk resturant der vi spiste “chicken korma” med deilig tilbehør, og en mango lassi. Vi var i det utforskende hjørnet og bestilte noe vi aldri hadde smakt før. Maten var veldig god! Det var forsåvidt den mango lassien også, men det var så veldig store biter med noe krydder i, og de var så harde og store at det ødela litt.. men men! Koslig hadde vi det uansett!

Da vi kom hjem til hotellet kunne jeg ikke tro mine egne øyne! Rett utenfor var det to kullsorte nydelige kattunger! Hjertet mitt smeltet totalt og vi satt ute med dem i sikkert en halv time før jeg klarte å begevege meg av flekken. De på hotellet fortalte at det var mange villkatter i området, og hjertet mitt bare sank. De var så søte, så nyskjerrige og så kosete…jeg ville bare ta dem med meg hjem, og det værste av alt var at de på hotellet var litt sånn, “vær så snill å ta dem med deg hvis du vil”…eehh OM JEG VIL? Hadde jeg hatt mulighet hadde jeg tatt med meg begge to hjem på flekken! Stakkars søte små… jeg gav dem litt mat, og de var så sultne stakkars..Jeg visste ikke helt hvor lenge siden de hadde spist etc, så jeg gav dem ikke så alt for mye, men i alle fall litt. Huff jeg klarer ikke å slutte å tenke på dem. Stakkars, små, søte skapninger… Jeg håpet de skulle være der i dag morres også, men de turte nok bare å være ute når de gikk i ett med natten. Sikkert på let etter mat utenfor hotell resturanten. Under ser dere noe dårlig bilder av dem..de var så svarte og det var veldig mørkt. I tillegg satt de jo ikke akuratt stille.

Skulle ønske at hotellet eller noen andre kunne tatt litt vare på dem…Håper de klarer seg!! 

Har du opplevd noe lignende i utlandet?

xoxo

 

Here are some photos from yesterday! We went to see Kaunas castle in a part of the city where we haven’t been before. It was really really nice, and a beautiful sunset. We had some lovely Indian food in the walking street before we went back to the hotel. But when we got there I really could not believe my eyes…two beautiful kittens sat on the outside of the hotel! My heart totally melted… The hotel told me that they were wild cats. poor little ones.. I just wanted to bring them home with me. And the hotel said they wanted me to take them, hehe….I would take them home in a second if I had the possibility! I can´t stop thinking of them, so cute and innocent, probably looking for food outside the hotel restaurant. I gave them a little something to keep them going. I wish someone would take them in and care for them…I hope they make it!

Do you love animals as much as I do?

xoxo

KAUNAS // TRAINING DAY I

            

Dag 1 med trening er overstått her i Kaunas, Litauen. Vi har hatt to knallgode timer i dag pluss et par timer egentrening. I tillegg til det har vi faktisk hatt litt tid til å se litt rundt i byen. Det kommer det flere bilder fra i morgen! Det har vært strålende vær og rett og slett herlig temperatur. Det ble veldig sen blogging nå og vi skal opp å trene i morgen også, så det er på tide at vi legger oss. Som vanlig har jeg ikke pakket eller noen ting og vi reiser tilbake til Vilnius etter treningen i morgen, så jeg må opp litt tidligere for å pakke ferdig. 

 

God natt

xoxo

 

Day one with training here in Kaunas is over, we have had two great lessons today and some practice on our own. in addition to training we actually had some time to look around, I will post more photos from the sightseeing tomorrow! It has been great weather here as well! This blogpost is really late, I know, and we need to get up to dance tomorrow as well, so i better go to bed! Plus, I haven´t packed yet, as usual, so I have to get a up a little extra early!

good night!

xoxo

 

SNEAKPEAK // COMING SOON

PHOTO BY SVERRE FJELLSTAD

 

Her er et av bildene fra en photoshoot vi hadde her om dagen – sjekk dette stedet! Den åkeren er jo som en åker av gull, og den er rett ved der vi bor! Jeg har sett på den lenge og tenkt at vi må ta bilder der, men så har jeg aldri fått gjort det. Men nå begynner det å bli høst og jeg tenkte at jeg måtte gripe sjansen før det var for sent! Resten av bildene kommer nok i løpet av de nærmeste dagene.

 

Nå må jeg pakke sakene mine, for vi skal til Litauen! Og jeg har ikke pakka noe som helst haha.. Flyet går heldigvis ikke før litt utpå dagen så jeg har litt tid. Dessverre reiser vi kun med håndbagasje av økonomiske årsaker, hehe, og flyselskapet tillater bare 8 kg til sammen med håndbagasjen og veska…så jeg må overveie nøye om jeg kan ta med macen…den er jo så tung! Denne veier faktisk hele 2 kilo.. Men jeg satser på at jeg får tatt den med sånn at jeg får blogget i Litauen. Ellers blir det fort noen dager uten blogging, og det vil jeg jo ikke! Ønsk meg lykke til med pakkingen!

 

Har du noen gode pakke-tips?

xoxo

 

Here is one of the photos Sverre took of me recently. Look at that field, it is so gorgeous! And the best part, it´s so close to our house. I have wanted to have have a photoshoot there for a long time but I never had the time..But summer is passing by quick and I had to do it before it was to late, and I´m really happy I did. The rest of the photos will come soon.

​But now I really need to pack because we´re going to Lithuania. And I haven´t packed a thing yet, haha.. Luckily our flight does not leave before later this afternoon.. We are only travelling with hand luggage, and I´m really struggling because I can only bring 8 kg in total, including my handbag, and my mac alone is 2 kilos! How is this going to work? Wish me luck with the packing!

Got any good tips for packing?

xoxo

REFLECTION BEAUTY

Gjett om jeg har fantastiske nyheter da! Vi var i Oslo i går for å møte med en frisør som jeg har snakket litt med via Instagram, og vi skulle snakke med dem om sponsing. Vi håpet på at de kunne sponse oss med hårklipp hvertfall, spesielt siden Sverre må klippe seg så godt som før hver eneste konkurranse. Da vi kom frem til den fine salongen ble vi møtt av ei skikkelig herlig, sprudlende jente, Nora, som fortalte oss at hun ville sponse oss, og ikke bare med klipping,men med farge og produkter o.l! Sverre og jeg ble sittende å se på hverandre stumme og med tårer i øynene… Vi bruker mye penger på klipp, hårspray etc til konkurranser, og i tillegg blir håret vårt skikkelig slitt etter mange konkurranser, og det det virkelig trenger er litt profesjonell hjelp! Dere kan se noen bilder som Sverre tok i salonger i dag under her:

   

              

Vi hadde en skikkelig fin stund i salongen og snakket om litt forskjellig mens vi fikk se rundt i salongen. I tillegg hadde hun en nydelig hund, Nala, som holdt oss med selskap. Vi gleder oss skikkelig til å dra dit for vår første avtale rett før VM! Vi er så heldige som får møte nye fantastiske mennesker, og jeg er så gira for dette samarbeidet. Så følg med fremover for mer info og oppdateringer om dette samarbeidet! 

 

Sjekk ut salongen på Instagram @reflection.beauty eller på Facebook HER!

 

xoxo

 

​I have fantastic news! We went to Oslo to meet up with a hairdresser and talk about a sponsorship. We were hoping that they could help us by cutting our hair, especially because Sverre needs a lot if haircuts and he spends a lot and money on it. When we came to the salon we met a smiling wonderful woman, Nora , and she told us that she wants to sponsor us, and not only with haircuts but also with colouring, products and more. We were speechless and so happy! We had a really nice meeting with her and her dog, Nala, and we can´t wait to go back to our first appointment just before the World Championship. Stay posted to read more about this! Check out Reflection Beauty on Instagram @reflection.beauty or Facebook HERE! 

xoxo

QUALITY CASE

Her er et av produktene jeg har testet ut de siste dagene – et deksel som jeg fikk sendt i posten fra no.mobilefun.com. Jeg har lenge lett etter et bra deksel til telefonen min, og de selger ikke mange deksler til Huawei p8 rundt omkring, så det har ikke vært helt enkelt. Jeg har prøvd noen fra Ebay, men de passer ikke alltid helt 100 %. Dette dekselet er for det første skikkelig fint, jeg digger fargen! Det er liksom så enkelt og elegant, i tillegg er det så “behagelig”. Jeg har ikke et bedre ord for det haha, men materialet både utenpå og inni skriker liksom kvalitet. Og det er jo fra Huawei så det passer absolutt perfekt til telefonen. Enda en ting som er veldig bra med dekselet er at det går rundt hele telefonen, så skjermen får mer beskyttelse enn før. Og spesielt for meg som har en så full veske så er det godt at skjermen blir lit beskytta! Jeg kan definitivt anbefale dette dekselet til andre, så hvis du sliter med å finne et deksel som passer til til telefon anbefaler jeg deg å prøve dette! Hvis du ikke har Huawei P8 selger de veldig mange andre deksler til de fleste typer telefoner.

 

Du kan sjekke ut siden HER!

Nå skal jeg avgårde for å møte et par av venninnene mine, før jeg drar videre på trening. Ha en fin lørdag videre dere!

 

Hva skal dere i kveld?

xoxo

 

 

Here are one of the products I have been testing these last few days – a phone case that I got from no.mobilefun.com. I have been looking for a really good phone case for a long time, and it´s really hard to find to Huawei p8. I´ve tried some for Ebay, but most of them don´t fit 100%.. But this cover is so nice! First of all I´m loving the colour! The look of it is so stylish and elegant. In addition to this the feel of it is so “comfortable”. I don´t really have a better description of it, but the material, both on the inside and outside is so comfortable and just screams quality. Another thing that is really good about it, is that it gives a good protection to the phone. I have a very full purse, so I think it´s a really good idea to give my phone some extra protection. I can definitely approve of this phone case, so if you have the same phone as I do, I would definitely recommend you this case! And if you have another phone, they sell many other cases for basically any type of phone. 

You can check out their page HERE!

Now I´m off to meet up with some friends before I head of to practice! i wish you all a nice Saturday evening!

What are you up to tonight?

xoxo

NAILS TO IMPRESS

              NAILS BY @MISSNAILEDIT // PHONE CASE FROM NO.MOBILEFUN.COM // SUNGLASSES FROM GLITTER

Dette må vel være de enkleste neglene Ann-Torill har laget på meg haha! Noe av grunnen til at det ikke er så mye på dem er fordi jeg skal tilbake allerede om to uker for å fikse dem til VM! Men selv om disse er enkle er de sååå fine, herlighet, fargen og formen er så lekker! Jeg liker dem bedre og bedre hver gang jeg ser på dem jo! 

Jeg skjønner ikke hvordan hun klarer det jeg, uansett hva hun lager så er jeg fornøyd. Og jeg bare legger hendene mine frem. Jeg sier som regel ikke noe om hva jeg kunne tenke meg, og dessuten tror jeg aldri jeg hadde kommet på så fantastisk kule greier som Ann-Torill har. Så jeg lar eksperten ta avgjørelsene haha. Det har vært en stund siden sist så det var veldig hyggelig å catche up litt i tillegg til å få nye negler. 

 

Forresten – jeg har fått en del spørsmål om det er “mine negler”, og svaret er ja det er mine negler i den forstand at jeg har så lange negler, som det er det de fleste lurer på. Jeg har jo Polygel på mine negler, men selve lengden er mine egne negler. De vokser så fort når de har PolyGel på, for de tåler jo mye mer! På det øverste bilde kan dere se hvordan neglene mine ser ut uten noe på. På bilde nr to har hun tatt på PolyGel og filt dem sånn at de er klare for lakking etc. 

 

Tusen takk til Ann-Torill som lager disse fantastiske neglene på meg måned etter måned. Jeg er så uendelig takknemlig, for det du gjør og for at du er der for meg på så mange måter. 

 

xoxo

 

These are probably the most simple nails Ann-Torill has ever made for me haha! But I really really love them. The shape and colour is so sexy. One of the reasons they are this simple is that I´m going back in just 2 weeks to get them fixed for the world championship in China. I don´åt even get how she does it – makes perfect nails every single time! I usually don´t say a word of what I like or want, and she makes something I can´t stop staring at every time. It has been a while since I was there last time so it was also very nice to catch up again. 

By the way, I´ve been getting some questions about my nails and if their “mine” or not. And they are mine, the length is anyway. I have PolyGel on top, and because of that they don´t break easily and they grow fast and long. I really enjoy having long nails, so that´s perfect for me. 

A great thanks to the wonderful Ann-Torill that keeps on making nails for me month after month! I am so grateful for your work and that you are always there for me to talk to. 

xox

FRIDAY

           

Disse blogginnleggene har en tendens til å komme ut veldig sent på kvelden ser jeg! Men men, uansett, bedre sent enn aldri. I dag har jeg vært på jobb, fikset neglene mine, kjøpt meg nye jeans, og vært en liten tur ute med gutta. Sasha jobber på et sted som heter “Snakkes” nede i Lillestrøm, og han lager skikkelig god kaffe! Denne gangen lagde han en nydelig iskaffe til oss, nam! Så hvis noen leter etter et sted med god iskaffe anbefaler jeg dere å stikke innom Snakkes og be om Sasha´s iskaffe. Han lager også kjempegod cappuccino. De har egentlig generelt mye godt der haha.

Jeg har hatt en lang fin dag med mange fine mennesker, og kost meg skikkelig. I tillegg har jeg tatt en del bilder som jeg sorterer i nye innlegg. Så de neste dagene kommer det innlegg om de nye neglene mine, produktene jeg har testet ut med mer. Nå sitter vi å spiser en veldig sen taco-middag og koser oss med en film! 

 

Hva gjør dere denne fine fredags kvelden?

xoxo

 

There blogposts keeps coming later and later right? Better late than never though! I`ve had a really nice long day which started with work, and then I went to fix my nails, buy new jeans, and then I went out with Sverre and Sasha for a couple of hours. Sasha makes really good coffee at “Snakkes” where he works! I have been taking a lot of photos today and I`ll start making new post tonight. So in the next few days I´ll post my new nails, about the products I´ve been testing , and more!

Now we´re having a late night taco friday and watching a movie! What have you been doing today?

xoxo

YOU`VE GOT MAIL

Se hva jeg fikk i posten i dag!! Gleder meg sånn til å teste ut! Dette blir tidenes korteste innlegg, men jeg skal skrive mer om det i morgen!

I dag har jeg jobba og trena som vanlig, men i dag er jeg rett og slett helt kaputt – så god natt!

xoxo

This will be like the shortes blogpost ever – but anyway! Look what I got in the mail today, so cool and I´m so looking forward to test it out. I´ll write more about it tomorrow. But now I just wanna sleep, haha, goodnight!

xoxo

BUSY DAYS

Dagene går så fort! Herlighet, jeg er på jobb fra morgenen av, og deretter drar jeg avgårde til trening. I dag startet jeg litt sent, så det var deilig, så jeg jobbet fra 10 til 14:30, og deretter dro jeg rett på dansetrening. Etter 2,5 timer i studio dro jeg hjem for å spise litt, og deretter dro jeg på Fresh Fitness. Det var faktisk skikkelig mange folk der klokka 9 på kvelden, som jeg absolutt ikke forventa. Jeg fikk heldigvis kjørt gjennom hele programmet uansett. 

 

Innimellom slagene får jeg presset inn litt tid med venninnene mine, og det er jeg veldig glad for! Om det bare er så et par timer så er det så hyggelig å catche up!
I morgen har jeg full dag på jobb, deretter har jeg litt tid hjemme før jeg drar avgårde til LSK for å være med på fellestrening i latin. Deretter kommer helgen og jeg er klar for masse egentrening! Tiden flyr forbi og snart skal vi til Litauen for å trene og vipps så er det avreise til VM i Kina! Og uken etter det er det norgesserie – hjelp! Jeg gleder meg skikkelig med det er skremmende hvor fort tiden går!

 

Nå skal jeg legge meg sånn at jeg kommer meg opp 7 i morgen!

xoxo

The days goes by so fast it´s scary! I am working all morning, and after work I head off to dance training and workout. Today I was working from 10 til 14:30, and went straight to LSK after that I went to Fresh Fitness for a late night workout. There was actually so many people there, I was surprised! But anyway I got to do my program. Tomorrow we´ll have a group lesson in latin, and during the weekend we will do a lot of dancing and training on our own, preparing ourselves for the weeks to come. We are travelling to Lithuania next week already, to train for the World championship, which is in two weeks! 

I have to go to bed now, but I´ll write more tomorrow!

xoxo

 

 

LLS // DAY III

        

Dag tre av landslagssamlingen gikk slag i slag! Vi startet 8:30 med en gruppetime med landslaget i latin. Etter det hadde vi fire privattimer, to i latin og to i standard, og til slutt hadde vi en styrke/utholdenhetstrening! Det var ikke en veldig lang dag, men den var veldig intensiv, slitsom og morsom.

 

Etter all treningen dro vi hjem igjen og sloknet som noen lys på kvelden haha, og det var skikkelig tungt å stå opp i dag. I tillegg til jobb så har vi danset i dag. Vi har hatt en privattime og fellestreninger med finaler og alt mulig – pju! Slitsomt, men det er super viktig at vi er i tipp topp form til VM og NC som kommer rett rundt hjørnet! Dessuten er det gøy å kjenne at man kommer i bedre og bedre form. 

 

Nå er jeg max trøtt og gleder meg egentlig bare til å gå å legge meg – GOT får vente til i morgen, så trøtt er jeg haha!

xoxo

 

Day three of the national team trainings went fast!  We started at 8:30 with a group lesson, and after that we had 4 private lessons, and at last a physical training session. Not a very long day – but an intense one. Very happy with the weekend all in all. 

 

Now I´m really tired after today´s practice, and I really just want to go to sleep! Good night!

xoxo