10 FUNFACTS OM DANSEMILJØET

I helgen hadde vi landslagssamling, og da la jeg ut en story hvor jeg sminket meg før trening, noe flere var overrasket over at jeg gjorde! Da fikk jeg ideen om å dele litt flere funfacts om oss dansere, det er tross alt mange ting som er veldig normalt for meg, men som kanskje ikke er helt normalt for andre mennesker.

1) Vi pynter oss før trening.
Det vil si, før treninger med trenere. Det er en uskreven regel å pynte seg før slike timer med innleide trenere, for eksempel med en pen treningskjole, sminke, få bort håret fra ansiktet, høye hæler og gjerne toppe looken med noen ringer og smykker! I danseverden settes respekten ovenfor trenere høyt, og det er liksom et tegn på respekt og komme pent kledd/pynta på trening. Selvfølgelig må man ikke gå helt overboard, men det skal være rent, pent og behagelig.
På en måte er det jo litt rart, vi skal jo tross alt trene, svette og styre på. Men samtidig synes jeg det gjør idretten helt unik. Jeg pynter meg naturligvis ikke like mye når vi trener helt alene, men jeg klarer ikke å konsentrere meg om jeg ikke føler meg vel i antrekket, så det er uansett viktig!

Foto: Hanne Fagerland

2) Uskreven regel å være ferdig oppvarmet før timen starter.
Det nytter ikke å møte opp til en time uten å ha varmet opp, en privattime er kostbar, så man kan ikke drive å bruke tid av timen med trener på å varme opp, det må man ha gjort på forhånd.

3) Dansere danser overalt.
Butikken, sure…Venter på bussen, sure….På jobb, altså, anywhere! Det hender at man plutselig bare må ta et par steg, spesielt om noen skulle finne på å sette på musikk!
Foto: Hanne Fargerland

4) Vi har egne sko til trening og konkurranser.
Vi har tre typer sko: Standard, latin og “treningssko”, som er mykere, med tykkere hæler og kan brukes i begge grener eller når man underviser for å spare føttene littegrann. Men i tillegg til at vi har tre forskjellige typser sko, så har man gjerne to av hver type. To par standardsko, og to par latin – et til trening og et til konkurranser. Skoene blir tross alt ganske så slitt, så for å gjøre det så billig som mulig har man gjerne et par kun til konkurranser, og det man bruker til trening kan man bruke til de faller fra hverandre. Når konkurranseskoene ikke lenger er fine nok til konkurranser kan de ta over som treningssko. 6 par sko er altså ikke unormalt å ha til enhver tid.
Foto: Hanne Fagerland

5) Man har faste trenere, og trenere man kun har en gang iblandt.
Det er mange gode trenere i verden, men man kan jo ikke forholde seg til alle. Derfor har man en eller flere faste trenere, vi har for eksempel tre faste vi har hver uke, men i tillegg trener man med andre innimellom. Man reiser på camper, noen ganger leier man inn trenere til klubben osv. Noen trenere treffer vi ofte, og prioriterer når vi reiser rundt, mens andre har man kanskej bare på en grupeptime her og der, eller på en privattime én gang.
Det er viktig å ha en coach/hovedtrener som kan hjelpe å sortere all infoen, og hva man trenger i gitt øyeblikk. Alle trenere vektlegger forskjellige ting, så det kan være vanskelig å manuvrere seg frem og finne ut hva man burde prioritere akuratt nå/fremover. Foto: Hanne Fargerland

6) Strømpebukser er forbruksvare.
Og det samme er hårstrikker. Guri malla. Hårstrikker bare forsvinner , og strømpebuksene er det plutselig hull i. Heldigvis har jeg funnet noen jeg liker veldig godt, og de holder lenge, etter mange treninger og vask, men plutselig en dag stikker tåa ut!

7) Gnagsår?
… er kanskje ikke en så stor utfordring som man skulle tro. Når det er sagt – fy flate jeg har hatt mange gnagsår opp gjennom tidene! Men, etterhvert som man har danset i mange mange år finner man sko som passer bedre, man har føtter som tåler litt, og man blir god til å forebygge. Jeg er for eksempel helt avhengig av gode strømpebusker på trening!
Det som kanskje overrasker andre veien er at det er mye gnagsår andre steder en føttene også! Jeg har fått så mange rare gnagsår av stropper, spiler, stramme kjoler osv. Etter en konkurranse er det alltid spennende å dusje, vet aldri om/hvor du har skrapa deg opp, fått gnagsår, kutta deg eller noe sånn, men det finner man ut når det plutselig svir når du dusjer av bruning etc på kvelden.Foto: Hanne Fargerland

8) Lillestrøm området har Norges største dansemiljø!
Det er ingen tilfeldighet at jeg flyttet hit. Lillestrøm området har de tre største klubbene i Norge når det kommer til sportsdans – ganske kult!

 

9) Dansekjoler koster en formue…
… men man kan absolutt variere på hvor stor formue! Det er vel en blanding av myte og sannhet at disse kjolene er dyre, for de ER dyre. Men det er så mange muligheter!! Jeg har i mange mange år kjøpt brukt. Helt genialt for å spare penger, og ofte får man kjoler som nesten ikke er brukt, eller veldig pent brukt. Om man ikke finner det man vil ha brukt, så må man jo lage, og her kan det FORT bli dyrt. Som med vanlige klær finnes det mer kjente merker.. hvis du vil gjøre det billig gjelder det å styre lang unna disse, men samtidig er de jo flinke. Jeg sparer penger på kjoler med å gjøre mye av jobben selv for eksempel. Noen syr selve kjolen for meg, men jeg dekorerer. Det tar så lang tid å dekorere, så edt å betale noen andre for de timene kan fort bli dyrt-

10) Vi bruker lakserolje..
..under danseskoene! Og om noen bare : “lakserolje..??”, så er det blandt annet brukt som avføringsmiddel. Men slapp helt av, her er det ikke noe inntak av lakserolje, nei vi heller det på gulvet! Denne seige oljen gjør for det første godt for tregulvet, men det gjør også at det blir mindre glatt. Et absolutt must for dansere en en “skobørste” og lakserolje! Da slipper man å skli!

Lærte du noe nytt om dansemiljøet? Noe du visste fra før?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS PRODUKT #4 // SMILE POP

Reklame | Egen virksomhet

Ukens produkt kommer desverre en dag senere enn vanlig denne uken, men her er det! Vinneren denne uken er en lip gloss, nemlig “Smile Pop”. Jeg er egentlig ikke typen som bruker noe særlig lipgloss, men jeg har lett etter noe jeg både kan bruke til hverdags og fest, og nå har jeg funnet noe som passer mine behov! Denne er blank, men med en utrolig fin skinnende finish!

Så om du allerede digger lip gloss, eller vurderer å teste en, så kommer det noen lip gloss tips:

1) Bruk lip gloss for å gi hverdagslooken det lille ekstra!

2) Bruk lipgloss over leppestiften i din favorittfarge! Har du for eksempel en matt powerlip (som var forrige ukes vinner!) kan du ta lip gloss over for å få den samme fargen, med med shimmer.

3) Ha en liggende i bilen/veska/sminkebaggen, så har du alltid en løsning om du plutselig vil glamme deg litt opp!

4) Hot tip – lip glossen kan også brukes som hightlighter! Vask hendene grundig, ta litt på baksiden av hånden, bruk en finger å “dabb” det på kinnbenet! Det samme kan du gjøre på øyenlokkene og bruke den som en liquid eyeshadow.

5) Bruk når du er tørr på leppene, denne tilfører fukt i tillegg til å gjøre at leppene ser freshe ut!

Pleier du å bruke lip gloss?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

UKENS TIPS #7 // SLIK FÅR DU BEDRE SØVN

For en helg vi har hatt! Lang, aktiv, lærerik og fin. Og det som er sykt viktig etter en sånn helg er restutisjon. Det er jo ikke akuratt sånn at vi har en hviledag i morgen, neinei, snarere tvert imot det er tidlig opp for å dra på jobb, etterfulgt av mange timer dans. Men den aller beste måten å restituere på er jo å sove godt og lenge. Jeg sover som en stein nesten hver eneste natt, og de gangene jeg ikke gjør det har det nesten samme grunn. Her kommer mine aller beste tips for å få en god natts søvn, gang på gang på gang!

1) Bli fysisk sliten.
Det er ikke en tilfeldighet at dette er punkt en. Jeg merker utrolig stor forskjell på de vanlige ukene, og for eksempel juleferien der jeg ofte tar en ukes tid fri, eller en eller annen ferie. Dersom jeg er inaktiv flere dager på rad sovner jeg mye senere, sover dårligere, og våkner lettere. Men i vanlige uker når jeg trener og er fysisk sliten sovner jeg alltid som en sten og jeg våkner ikke før alarmen ringer. Legg inn en økt hver eneste dag, eller gjør noe som holder deg godt aktiv, og tro meg, du vil takke deg selv for det når du skal sove!

2) Få det helt mørkt på rommet.
Jeg må aller helst ha det ganske så mørkt på rommet for å sove på mitt beste, så jeg anbefaler deg å ha noen mørke gode gardiner om du har vinduer på rommet. Foto: Hanne Fagerland

3) Ha det svalt.
Ikke kaldt, men ikke varmt heller. En sånn temperatur som gjør at man kan ha et bein utenfor dyna..men ikke to, da blir det for kaldt! Neida, men det viktigste er at det er såpass kaldt at du slipper å svette ila natten, det er bedre at det er et lite hakk for kaldt heller enn for varmt, for da kan man bare pakke seg godt inn under dyna.

4) Sov uten klær.
Dette kommer fra ei som egentlig elsker en god pysj. Og når vinteren er på sitt værste hender det jeg sover i pysjen, men, men, men, jeg anbefaler og foretrekker å bruke en god varm dyne, ha en god morgenkåpe ved sengen når du skal ut av den varme dynen på morgenen, sånn at du kan sove uten klær. Jeg kan i alle fall ikke fordra å våkne opp midt på natten av å svette i alle fall. Bedre å være litt for kald, å ta på et ekstra teppe/en tynn pysj, enn å være for varm – enig?

5) Gå på do før du legger deg.
Dette sier kanskje seg selv for mange, men om det ikke gjør det allerede, gå på do som det aller siste du gjør før du legger deg, og ikke drikk mye rett før du legger deg. Er jo så kjedelig å våkne midt på natten fordi du må på do liksom!Foto: Hanne Fargerland

6) Skriv ned tankene dine.
Hvis du er en av de som tenker mye, redd for å glemme noe, eller har mye på hjertet. Skriv det ned før du legger deg. Jeg er i alle fall sånn at jeg er livredd for å glemme noe, derfor skriver jeg det ned, enten i en bok eller på mobilen før jeg legger meg sånn at jeg slipper å huske på det.

7) Ha rent sengetøy.
Hvem elsker vel ikke følelsen av rent sengetøy? Og jeg mener naturligvis ikke at du skal vaske dem hver eneste dag, men vask dem regelmessig, og du vil føle deg freshere og sove bedre! Og et tips til å holde sengetøyet renere er punkt 8:

8) Dusj før du legger deg.
Jepp, FØR du legger deg. Jeg synes personlig det er så rart at folk dusjer om morgenen. Ja jeg skjønner at du vil være fresh for dagen som kommer, MEN ila dagen er man jo i aktivitet, man svetter, man har tatt i alt mulig, osv. Dusj før du legger deg, så drar du ikke med svette og skitt i sengetøyet. Da holder også sengetøyet seg freshere lenger!

9) Prøv å stresse ned.
Det blir ikke bedre av at du ikke sover! Dette gjelder også før en eksamen for eksempel. Du trenger søvn, så du må prioritere det. Søvn kan faktisk hjelpe deg å huske bedre, hjelpe på stress, hjelpe på vondter i kroppen osv. Dette punktet er natgurligvis mye lettere sagt enn gjort, men prøv å prioritere søvn. Jeg pleier å aktivt prøve å tenke på noe hyggelig når jeg skal sovne, i motsetning til å kverne over vanskelige ting. Det kan vente!

Dette var mine 9 beste tips for å få bedre søvn, så jeg håper noen av disse kan hjelpe deg! Pleier du å sove godt?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

VEIEN MOT EM

Ukene frem mot EM er rimelig travle, og det er mye dansing på planen. Vi trener så og si hver eneste dag, i mange timer, og  vi har mye bra opplegg. Denne helgen  har vi for eksempel treningshelg i standard. To dager er allerede gjennomført, og nok en dag med nye utfordringer venter i morgen.

Jeg er veldig glad i treningshelger ettersom det er veldig motiverende å trene sammen med andre par. Som med alt annet for tiden er det jo litt rart å måtte holde så mye avstand, ikke kunne ta på noen eller noe annet enn sin egen partner liksom.

Men rart eller ei er det kjempegøy og lærerikt å ha slike samlinger! Det, og konkurranser er noe av det jeg har savnet mest i vår. Dette er faktisk andre helgen på rad med trening, og neste helg er intet unntak, da skal vi faktisk ha landslagssamling, noe jeg gleder meg skikkelig til.

Men noe av det viktigste vi må gjøre for å tåle all denne treningen er å sove nok, så nå er det rett og slett leggetid.
Har du noen mål for høsten?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

ENDRINGER SOM GJØRES I HØST

Hverdagen er i full gang, og allerede nå etter kun en uke vet jeg hvilke endringer jeg vil gjøre dette halvåret. For det første er det helt garantert at jeg må bli flinkere til å planlegge spisingen min. Så mye som vi trener nå må jeg bli flinkere til å lage matpakker sånn at jeg faktisk får i meg all maten jeg trenger mellom slagene.

For det andre har jeg også innsett at det blir viktig å prioritere noen rolige stunder, som en tur med veninner på cafe ol. Dette er selvsagt ikke noe jeg har tid til veldig ofte, men det å få sånne avbrekk er helt avgjørende for å holde stresset nede synes jeg. I tillegg kan for eksempel en tur på cafe kombineres med å lese til eksamen!

Jeg fikk jo vanvittig mye tid til å lese i vår for å si det sånn, så nå som jeg ikke har det må tiden brukes lurt. Jeg tenker å sette av en lesedag i uken, der lesingen prioriteres fremfor alt annet, og foruten om det lese i pauser her og der. Jeg har jo naturligvis ganske høye mål og ambisjoner med studiene, til tross for at de er veldig på deltid, men da må man legge ned innsats.

Jeg elsker å planlegge, men må bli enda flinkere til det sånn at jeg både får tid til jobb, skole, masse masse dansing, min buisness og litt tid til å slappe av! Det handler til syvende og sist om balanse sånn at jeg får til alle mine drømmer og mål, men samtidig ikke kjører meg i senk!

Hva gjør du for å opprettholde balanse i hverdagen?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

ER SOMMEREN OVER?

Plutselig blir det mørkt utenfor mens vi trener, plutselig må jeg ha med en jakke til å ha på etter trening, og plutselig er alt av jobb, studier osv i gang. Er sommeren over?

Sommerferien er garantert over, men personlig håper jeg på så mange dager som mulig med sommervær fremover, sånn at vi får noen avbrekk ute i sola mellom all jobbingen, treningen osv.  Jeg elsker sol og sommer, og må ærlig innrømme at jeg gruer meg skikkelig til mørketiden og vinteren.

Været har jo vært helt fantastisk den siste tiden her på østlandet, men man merker definitivt at et blir fortere mørkt. Så akuratt i kveld drømmer jeg meg litt tilbake til sommerferien, og spesifikt tilbake til dagen Sverre, jeg og lillebror padla i kajakk. Jeg har ønsket å prøve dette sååå lenge, og i sommer fikk jeg endelig sjansen. Det var helt amazing! Både slitsomt, avslappende, gøy og spennende.

Som sagt hadde jeg aldri prøvd å padle før, hverken kajakk eller kano, så jeg ble skikkelig støl i armer/skuldre og rygg dagen etterpå! Men fy flate, hadde jeg harr tid og penger til det, samt bodd et sted med sommertemperaturer året rundt, hadde jeg kjøpt meg en sånn her kajakk. Det var altså sååå gøy, og noe jeg garantert skal gjøre igjen neste gang muligheten byr seg.Vi holdt på i mange mange timer, startet i full våtdrakt, men etterhvert ble det alt for varmt, og jeg padla rundt i bikini i stedet i det magiske sommerværet vi hadde den dagen i Haugesund.

Jeg er riktignok veldig glad i både hverdag og rutiner, men jeg skulle bare ønske vi kunne ha det + sommervær! Er det for mye å be om liksom? Neida, de andre årstidene har absolutt andre goder å by på, men jeg håper i alle fall på så mange dager med sol som mulig før det er mørkt fra vi våkner til vi legger oss. Spesielt for meg som er litt avhengig av å ta bilder til sosiale medier, vet du hvor klønete det er når det er mørkt alle timene utenom når du er på jobb? Meget klønete og frustrerende skal jeg si deg. #LuksusProblem riktignok.

Jeg har en fantastisk sommer i bagasjen, og håper på en like fantastisk høst og vinter til tross for mørket og kulden. Jeg har tross alt mange andre ting som “lyser opp” hverdagen min! Så med sommerferien i sekken er det på tide å ta fatt på høstens mange oppgaver:
EM i 10dans
Eksamen i markedsføringsledelse
Jobb, og kurser jeg skal undervise
Dansetreninger
Min egen buisness
Sosiale medier
Eventer
og mer!

For en høst det blir!! Har du noen planer? Og, hva synes du om “mørketiden”?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

UKENS PRODUKT #3 // POWERLIPS

Reklame | for egen virksomhet

God onsdag kveld alle sammen! Starten på denne uken har vært ganske heftig, men nå er jeg på plass for å gi dere produktet som er vinneren av tittelen “uken produkt”, og det er …. “trommevirvel” powerlips! Dette er liquid lipsticks, og de har et rykte på seg for å sitte godt. Jeg tok selvsagt på meg oppdraget med å teste dem, og flere tester skal det bli, men til nå kan jeg ikke si annet enn at de har imponert.

1) Jeg trengte ikke å “duppe” nedi igjen, det holdt med det som var på applikatoren da jeg åpnet den. Dette digger jeg! Liker ikke å måtte hente produkt mange ganger for å få nok. Men her er garantert 1-2 “dupp” mer enn nok!

Under ser dere de 4 fargene jeg har valgt meg ut i denne omgang, fra venstre: Roar, Maven, Unbreakable, og Breadwinner.


2. Jeg trenger en leppestift som tåler både svette, mat og drikke. Spesielt til dansekonkurranser, men også til fest og hverdags. Så det første jeg gjorde var å ha på meg leppestiften på en finaletrening (gjennomkjøring, aka svettefest). Jeg er super letta over å kunne si at den satt! Den overlevde også matpausen etterpå, så jeg skal garantert bruke en av disse på neste konkurranse.

3. Det er sååååå mange farger å velge i, og jeg har allerede flere på vei. Jeg ville starte med å teste 4 i tilfelle jeg ikke likte dem, men kjenner jeg meg selv rett tar det ikke såååå lang tid før jeg har alle. Men får vente til konkurransene er i gang igjen!

4. Fjerde og siste grunn til at jeg kårer Powerlips til ukens produkt er størrelsen. Ikke for stor, men viktigst av alt, ikke for liten. Hele saken er 11 cm lang, hvorav 7,5 cm er produkt, og resten lokket med applikator. Da går man ikke tom med det første, og det setter jeg veldig stor pris på. Valuta for pengene som de sier!

Hva ser du etter i en god leppestift?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

UKENS TIPS #6 // SERIETIPS

Denne uken er det serier det skal tipses om! Dette har jeg tipset om før, men nå er det jammen flere å tipse om. Jeg er utrolig glad i serier, ettersom vi veldig ofte er sent hjemme er serier perfekte for litt avslapning på kvelden, uten at det blir for sent. I det siste har vi hatt en serie vi har sett på sammen, og noen vi har sett på hver for oss, og her kommer de jeg anbefaler!

1) Sherlock Holmes
Nei, dette er ikke en ny serie, men  vi har ikke sett den før nå. Fy flate for en bra serie! Spennende, rørende, morsom og generelt bra. Hvis du liker krim, gåter og en god dose humor er dette serien for deg!

2) Outlander
Fy flate, jeg har fått såååå dilla på denne serien. Den er super spennende, romantisk, og dramatisk. Var egentlig helt tilfeldig at jeg startet å se på den, men nå har jeg lyst å se videre hele tiden. Må begrense meg til en episode her og der sånn at jeg faktisk får gjort alt jeg skal, men når dagens to-do´s er ferdige er det denne jeg gleder meg aller mest til.

3) Rain
Sesong 3 av denne har nettopp kommet ut og jeg gleder så sykt til å se den! Vi har nettopp sett ferdig Sherlock Holmes så denne står for tur. Sesong 1 og 2 av Rain var sykt bra, så jeg har store forventninger. Det er en dansk serie full av spenning, mysterier, og dramatikk. Det handler, kort fortalt, om at regnet på jorden plutselig blir giftig. Meget problematisk som du sikkert kan tenke deg! Og problemene stopper ikke der!

Dette er de 3 seriene jeg DIGGER akkurat nå, og som  jeg anbefaler på det sterkeste. Alle tre finner du på for eksempel Netflix.

Hvilke serier ser du på nå?

Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

6 ÅRS JUBILEUM

For et par dager vi har hatt! Vi er nemlig akkurat ferdige med treningshelg, som inneholdt 2 dager stappfulle av dansing. Det har vært slitsomt, lærerikt og gøy. Men det som gjorde i dag litt ekstra spesiell er at vi har dansa sammen, og være kjærester i 6 år! Fy flate som tiden flyr. Vi har feiret med 6 timer i dansestudio, etterfulgt av en deilig middag ute for å feire litt ekstra.

Tenk at det er 6 år siden jeg flytta fra Haugesund, 6 år siden jeg valgte å satse på danse drømmen. Jeg flyttet fra det trygge og kjente til en ny by, startet på en helt ny skole, og i et helt nytt miljø. Det har vært mange oppturer og nedturer, utrolig mange utfordringer, opplevelser, og mer. Disse 6 årene har gitt meg så utrolig mye lærdom, venner for livet, en samboer, erfaring og så mye mer!!

Jeg er så takknemlig og stolt over at jeg fulgte drømmen, noe jeg gjør enda. Nå skal vi se serie og kose oss resten av 6 års jubileumsdagen vår med snacks og noe godt i glasset.

Har du en drøm du har turt/ikke turt å følge?

xoxo

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Nå er det like før hverdagen starter for fullt her hos meg! Neste uke starter nemlig alt mulig her hos oss. Både vår jobb på ungdomsskolen, dansekursene vi underviser, samt studiene mine starter opp. Dette er selvsagt i tillegg til alt som allerede er i gang som dansetreninger, blogging, driving av egen business, sosiale medier og diverse prosjekter. På toppen av alt er vi i full gang med oppkjøring mot EM som forhåpentligvis går av stabelen om bare 5 uker! Med andre ord kan man trygt si at jeg har en heftig timeplan foran meg denne høsten.

Jeg er jo en jente som liker å ha mye å gjøre, så jeg gleder meg til en travel timeplan, men det er selvsagt veldig viktig med balanse, ellers går man på veggen! Jeg føler det går begge veier for min del, har jeg for lite å gjøre kan jeg gå på veggen, og samme om jeg har for mye.

Det viktigste for meg er å gjøre ting som gir meg noe! Dansingen gir meg utfordringer, mestring, og glede for eksempel. Jeg tror det er viktig å utfordre seg selv, og derfor har jeg også meldt meg opp til nok et fag på høgskolen, og satt meg flere mål til høsten innenfor både det ene og andre.

Noen tips for å komme seg gjennom en travel hverdag er:
– Spise godt og nok.
– Planlegge godt
– Planlegge/Legge inn pauser
– Legge inn aktiviteter du liker å gjøre
– Bruke en kalender/planlegger/almanakk

Hvordan ser høsten din ut?

xoxo