NORWEGIAN CHAMPIONSHIP // SOLO VIENNES WALTZ

Her er den ene solodansen vår fra NM – Viennes Waltz!
Jeg synes denne sangen er såå nydelig, så jeg ble superglad da jeg hørte hvilken sang vi fikk!
Når vi får så fin musikk er det så lett å bare leve seg inn og kose seg mens man danser, noe jeg virkelig gjorde under denne soloen.

Håper dere liker den – enjoy!

xoxo

SUMMER DAY

Været her om dagen er altså så fantastisk!!! Sola stråler og det er varmt og godt. Men desverre går jo mesteparten av dagene våre med innendørs. Så, siden jeg for det første såvidt får på meg sko pga 4 vannblemmer og 3 svære gnagsår haha, fordi vi har fått litt lite søvn i det siste, og fordi det er så fint vær bestemte vi oss for å ta treningsfri i dag.

Så jeg har kost meg ute mesteparten av dagen! Jeg har egentlig bare drevet å jobbet litt men ute, så det var herlig!! Det jeg har jobbet med får dere se etterhvert!

 

Forresten, jeg fant, helt seriøst, en liten skorpion i leiligheten vår i dag!! Visste ikke at det fantes i Norge engang – sjekk Insta storyen min for bilde og mer info!

 

Holder du deg helst inne eller ute i det fine været?

xoxo

NORWEGIAN CHAMPIONSHIP

Nok en gang er NM ferdig og vi har altså hatt en så flott helg! Vi følte liksom at “alt” klaffa og vi fikk til arbeidsoppgavene våre. Vi koste oss så vanvittig på gulvet og hadde rett og slett en skikkelig god opplevelse på gulvet. Vi danset fra hjertene våre samtidig som vi hadde fokus på det vi hadde øvd på. Vi hadde dessuten en fantastisk heiagjeng med oss som lagde så mye stemning! Og i tillegg til at vi er fornøyde med det vi presterte var vi fornøyde med resulatene våre! Vi ble nummer 4 i latinen, som er en tøff konkurranse! Så det var en superfin opptur som gir mye motivasjon!!

I standard danset vi også så godt vi kunne og hadde en helt magisk følelse ute på gulvet! Vi endte på en klar 2.plass og nådde dermed målene våre både danse og resultatmessig – en fantastisk følelse!!

 

Men det er langt ifra alltid at alt klaffer så godt som det gjorde i helgen! Det har vært en tøff og kronglete vei med blod, svette og tårer. Det krever mye av oss både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig for oss å få takke de som støtter og hjelper oss, dag inn og dag ut!

-Først vil jeg takke familien. Hva skulle vi gjort uten dere? De lange telefonsamtalene, det fantastiske engasjementet og den endeløse positive støtten. Når det er som vanskeligst er det dere som alltid har ryggen vår. Følelsen av å ha noen som alltid synes du gjør en god jobb, som alltid synes du er flink, og som alltid støtter deg, uansett hvordan det går – det er en helt fantastisk ting. Det å ha noen som alltid har troa og som alltid er stolt av deg … det er helt uvurderlig! Jeg er så heldig at jeg har akuratt dette og ønsker å takke mine nærmeste av hele mitt hjerte. Dere er de første jeg ringer når noe går bra eller hvis noe er vanskelig. Dere er våre sponsorer, støttespillere og motivatorer – en del av vårt team! Dere skal vite at jobben dere gjør betyr hele verden for meg, for oss. Tusen takk!

 

– Jeg vil også takke trenerne våre! Dere gir ikke opp på oss, og det betyr så vanvittig mye. Av og til har vi en “tung dag på jobb”, men da er dere der for å hjelpe oss gjennom det med deres erfaring og ekspertise. Troa dere har på oss gir oss tro på oss selv. Takk for tiden dere bruker sammen med oss, alt dere lærer oss og for alt annet dere gjør for oss!

 

– Noen jeg også vil takke er alle vennene våre, både nære, beskjente og de ukjente. Dere som klapper for oss i det vi danset forbi. Dere som liker bildene våre. Dere som sier “bra jobba”. Dere som gratulerer oss. Og dere som smiler til oss. Det kan virke så lite, men det betyr så mye! Det er lite som overgår følelsen av å få anerkjennelse for noen man har jobbet hardt for. Det gjelder på alle områder i livet, så spre positivitet, det smitter!
” Tenk positive tanker, si positive ord, og det positive gror! “

 

– Til slutt vil jeg takke sponsorene våre. Dere er kanskje folk som vi ikke kjenner fra før, men som har valgt å invistere tid/penger i oss. Dere gir oss muligheter. Dere gir oss støtte. Og dere gir oss motivasjon. Hvert et lille bidrag, hver en tjeneste bidrar til å gi oss muligheten til å holde på med denne beintøffe idretten. Det gir oss mulighet til å leve av det vi elsker mest.
 

 

Tusen takk for all støtte. Tusen takk for alle fine ord. Vi har jobbet hardt for dette, og vi skal jobbe hardt videre. Det vil komme gode tider og vanskelige stunder, men sammen med dere, vårt team, skal vi klare det som måtte komme!

 

Hjertelig hilsen oss.

xoxo

SO HOT


Altså, dette været er helt sinnsykt!! I dag avr det 27 grader ute. Helt villt. Ikke at jeg klager, elsker sol og varme. Men det trenger ikke å bli noe varmere, så er det perfekt. Jeg har desverre brukt emsteparten av dagen inne på jobb og trening, som jeg har gjort hele uken, men i pausene setter jeg meg ut med en eneste gang og nyter sola all den tid jeg har. Her ser dere litt bilder fra kosestunden min ute i sola i dag.

Apropos trening – i dag har vi hatt siste trening før NM!!! Æææææ, vi gleder oss så mye!

Nå vasker jeg litt klær og skriver ferdig pakkelisten min. Deretter gjenstår det å pakke ferdig i morgen tidlig og sette snuten mot NM i Kristiansand! Wish us luck!

xoxo

A DAY AT KAN HAIRDRESSERS

Reklame | KAN frisører

Forrige uke var jeg en tur hos KAN frisører, og flinke Sara fikset håret mitt til NM. Igjen har jeg en fantastisk farge og fasong – eeeeellllssskkk! Det kommer det mer bilder fra veldig snart! Først tenkte jeg å vise dere et par bilder fra salongen på Ringnes Park, så her kommer et lite bildedryss:


Visste du for eksempel at KAN samarbeider med Balmain..?    #awesome

No joke, dette er faktisk behagelige stoler!! Jeg dusja alltid på forhånd da jeg var yngre fordi jeg hatet å sitte i sånne type stoler, men i disse ligger jeg lenge og slapper av uten ubehag!

Komfortable stoler med stikkkontakt rett under bordet slik at du lett kan f.eks lade telefonen! (Passer meg utmerket)


I tillegg er det alltid så fint der. Denne gangen hadde de pyntet ekstra med fine 17. mai blomster!

De har masse digge hårprodukter til salgs….


…og sminke!

KAN salongen er en fin kombinasjon av veldig stilfull, praktisk og behagelig, noe jeg liker veldig godt! Dessuten er salongen ganske romslig, så det blir aldri trangt! Kommer du tidlig er det en sofa med kaffe og kaker som tar deg imot, så det er alltid et sted å sitte å slappe av mens frisørene “do their magic!”

Så, trenger du en avslapningsdag for deg selv, som ender opp med nydelig hår, anbefaler jeg deg å ta deg en tur til KAN frisører!

Har du vært hos en KAN salong før?

xoxo

A DIFFERENT 17TH OF MAY

Denne feiringen av 17 mai har vært ganske annerledes enn sånn jeg har pleid å feire 17 mai! For det første, som dere kan se over droppa jeg bunaden for første gang, ever. Jeg elsker bunaden min og synes det er et av de vakreste plaggene som finnes, men i år kjente jeg at jeg rett og slett ikke orket å ha den på.

For det første har jeg allerede brukt den to dager i år, for det andre så har jeg hatt det så vanvittig travelt denne uken at jeg ikke har fått strøket skjorta eller noen ting, for det tredje skulle jeg relativt sent avgårde til byen og vi skulle litt diverse som å dra på tivoli, noe som er lettere uten bunad haha. Så, selv om det føltes veldig uvant bestemte jeg meg for å la den henge hjemme i år.

Jeg må ærlig innrømme at jeg alltid før litt hjemlengsel på 17.mai. Det er ett eller annet med de tradisjonene jeg er vant til hjemme, men med hjelp av gode venner og Sverre her så blir dagen alltid super etterhvert. Dette er tross alt 3 året jeg feirer det her, så det er jo koslig her og.

Rundt klokken to dro vi ned til Lillestrøm for å møte venninnene mine Abigail og Tiril, vi så på russetog  og spiste på Egon – superkos!!!

Etter en deilig lunsj tusla vi mot tivoliet!

 

Jeg hadde en superduper dag med mye moro, som dere kan se over haha! Den karusellen var så gøy, så jeg tok den med både Sverre og Tiril. Og etter vi var ferdig på tivoliet avsluttet vi turen til byen med en digg, obligatorisk 17. mai is – nam!

Vi avsluttet dagen hjemme i sofaen med pizza og film – perfekt avslutning på en flott dag!

 

Hva gjorde du på 17. mai?

xoxo

DRESS FITTING

Da vi var å trena i Litauen forrige uke var jeg også innom Vilnius på vei hjem for å prøve kjole! Eller, prøve å prøve, men se på farge, fasong, lengde osv! De hadde bare laget deler av kjoler da jeg kom, og da jeg var der satte de den delvis sammen med nåler. Jeg gleder meg sååååånn til å få den nye kjolen til NM!


Her ser den jo ut som en cocktail kjole haha! Men dere får i alle fall intn rykk av fargen. Resten får dere vente til NM med å se!

Den blir som sagt laget i Vilnius, av AIrDress, så jeg får ikke sett den skikkelig før NM selv, men heldigvis bor venninnen min Helene der, så hun er innom å sender meg updates på kjolen, jippi!

xoxo

A DAY WITH @MISS.NAILED.IT

Reklame | Miss Nailed It

En dag sammen med Ann-Torill aka @miss.nailed.it er det samme som en dag full av gode samtaler, mang en latter, fine negler og med fin musikk i bakgrunn.

Jeg får lov å komme hjem til Ann-Torill hvor hun fikser neglene mine til alle mine konkurranser. Denne gangen bel de fikset til konkurransen i Latvia hvor vi var på konkurranse i helgen, og NM som nærmer seg!

Hun møter meg alltid med verdens største smil og setter på herlig musikk etterfulgt av noe som føles som kvalitetstid med ei god venninne + at jeg går derfra med fine negler haha!

At jeg skulle være så heldig å få en så utrolig flink negletekniker som på toppen av alt har blitt en så god venn, som lytter, gir råd og støtter meg, er mer enn jeg noensinne kunne bedt om!

I tillegg fikk jeg meg en liten venn til, Polly:

Må ærlig innrømme at jeg ikke er særlig glad i fugler haha, men det var jo veldig sjarmerende at han kom å satt på skulderen min, og ble sittende i rundt 1 time! Såå litt søtt, og litt skummelt haha.

Vi gikk for en litt “nøytral” look/farge siden jeg skal ha en del forskjellige kjoler fremover, så neglene måtte passe alt. Og det er det ingen tvil om at de gjør, sjekk de ut på bildene under!


NAILS DONE BY ANN-TORILL( @miss.nailed.it )

Såååå nydelige – så fornøyd – som alltid!!
Og nå som neglene er klare gjenstår det bare å sette inn et ekstra gir i siste tiden fremover mot NM!

 

xoxo